Foorum
2016-09-19 14:02
Paljudele piisab lihtsalt rõveda kirja kirjutamisest, reaalseid kavatsusi ei olegi, või ollakse reaalsusega piisavalt hästi kursis.

Naised kellel profiil tühi, mul tekib mitmeid küsimusi, kas ta loodab juhusele, ei loodagi millegile, lihtsalt jälle igavusest või siis soovib nö jahimees olla, püüab ise leida, ootamata mehe poolset tõsist esimest sammu.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 14:15
Vanus pole paljude jaoks üldse mingi näitaja. Parim iga naisele on keskiga. Ja minu profiili, kuigi tühja on nimetatud lausa lemmikuks. Kes tahab, oskab sealt mõndagi välja lugeda. Kes ei oska, no pole vajagi
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 14:15
Kuidas ei ole kohtunud. Mina olen praegusest käputäiest vähemalt ühega kohtunud ja neid on siin ikka veel olnud.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 14:42
Hmm, need tünga(?) pakkumised, mida end Reiliks nimetav kasutaja pakub, ei ole uued. Mõni aasta tagasi sain sama kirja selle vahega, et summad nn. ärimeestega hullamise eest olid kübeke madalamad.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 14:44
Minagi olen ühega kohtunud kes harva, aga siiski foorumisse postitanud, rohkem ta lugeja.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 15:02
Mina pole kellegagi kohtunud juba aastaid. Aga jah, ühel jutuka koosviibimisel kunagi ammu ma juhtusin isegi käima. Päris huvitavalt omapärane üritus oli. Nüüd pole juba ammu jutukasse sattunud.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 15:04
Profiili täites ei maksa väga nipsakas olla jah. Ise olen alati rõhunud vagadusele ja seda hindan ma ka teiste juures.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 15:16
No nii naljakas on lugeda selliseid kuulutusi, kus tungivalt soovitatakse profiil korralikult läbi lugeda ja siis on enamasti kaks varianti, esimese puhul täiesti tavaline profiil, lihtsalt muuseas on märgitud, et otsitakse sponsorit. Teise variandi puhul on lisatud üksikasjalik kasutusjuhend, mida tohib, või pigem, mida kõike ei tohi
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 15:18
nipsakas jah pole vast kohane aga kerge huumoriga kindlasti .vähemalt mina arvan ja ka teinud sedasi. kui peaks mingi kohtumine ka toimuma siis sellele eelneb arvatavalt mingine kirjavahetus , kus pilt tekkib teisest poolest.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 15:23
Profiili täitmisega ei tohi üle pingutada. Hiidpikka teksti ei viitsi keegi lugeda, isegi kui see hea on. Samas täiesti tühjal profiilil ma ka ei peatu. Välimuse ja eesmärkide kohta peaks kindlasti midagi olema, täiesti tühja kohta ma kirja saata ei viitsi (välja arvatud, nagu öeldud, kui kusagilt mujalt on ammendavat infot tulnud).
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 15:31
No sa ei kujuta ette, kui palju kirju tuleb juba sellise tühja profiili loomise hetkel . Lastakse fantaasial lennata, nii et anna olla. Ja polegi rohkem vaja olnud pingutada...
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 15:49
Nojaa. Pole oluline kus kohas sa oled, milline sa oled, piisab maagilisest sõnast- naine, ja olemas
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 15:58
Just, naine, ihas- sellega ongi kõik tehtud
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 16:06
ja ongi see raske moment , valiku moment naistel.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 16:07
Nojah, usun küll. Aga need mehed ei ole mitte huvitatud naise tundmaõppimisest, vaid läbikeppimisest. Loobitakse õnge suvalisse vette, et äkki kusagil näkkab.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 16:12
Sa brillamento räägi enda eest, eks ole
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 16:44
Kirju võib ju saada lademes ka peaaegu tühja profiiliga, aga kui just kõigesööja ei ole, siis on need kirjad masendavalt väheste erinevustega. Kuna ma pisut utreerides üldistan, siis jätan erandid kõrvale. Ehk siis naiseks olemisest piisab postkastiummistuseks, aga reeglina millekski enamaks jääb sellest ainuüksi väheseks.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 16:53
Lanti loobitakse kuhu juhtub, nii näib, aga ma ei ole sugugi kindel valimatu räime rookimise osas. Heausksena arvan, et koinategu on kaugem eesmärk.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 16:56
Väga lühinägelik on arvata, et kõik mehed, kes kirjutavad ühesuguste soovidega on. Kuigi jah, seks pole eesmärk vaid tagajärg kuidas ja kas selleni jõutakse, on iseasi.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 16:56
Huumorimeel on mitte vähe tähtis tegur. Mitte just profiilis, et olen jube lahe naljatädi, vaid hiljem suheldes. Ka siin loed mõne inimese postitusi ja muie tuleb suule
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:07
seks pole kõigil eesmärk omaette kindlasti . kellel see eesmärgiks ainult eks siis see teeb ka oma kribad järjest kõigile. kuid kui nüüd landi loopimisest ,siis algajad ja jobud loobivad kus iganes lanti ,ka kaevu kus kunagi ei näkka , need kel asjast aimu siis ainult seal kus võimalus saada rohkem kui 70 protsenti , üldiselt kehtib nii kalal olles kui ka ...
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:11
Iha suurim näkkamise tagatis on paks tengelpung
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:13
see oleks nagu kalapoes kalastamine , aga põnevust ja kirge ju pole , 100 protsenti saab aga kaua neid räim tomatis või roogitud räime ikka sööd
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:15
Ma leian, et lisaks orientatsiooni ja soo märkimisele peaks olema ka eesmärk- umbes et saaks eristada armukesesoovijad,üheöösuhte tahtjad jne . Ega kui siin nagu räägitakse sponsoriotsijatest,mis võib tähendada ka mitte vaid easy money lollidelt, vaid et naine ei soovi meest üleval pidada, vaid ootab vähemalt võrdset partnerlust .

Eks küsimus ju tegelt selles, et keda sebida või võrgutada oma profiiliga tahetakse või niisama olla siis.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:16
Eks siin leidub midagi-kedagi igale maitsele. Igaüks ise teab, kuidas ta endale partnerit valib ja pole oluline, kas ülejäänud seda meetodit heaks kiidavad või laidavad.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:17
No siin on seda lanti loobitud ka sellise jutu ja pildiga naisolevustele, et minul küll illusioone pole. No ja foorum69 on põnev lugemine, mis nii mõnegi mehepoja mõttemaailma avab.
Ehk siis arvata, et tõsisemate huvidega härrad ihas passides tühja konto peale napisõnalist lanti loobivad, ei tundu mulle kuidagi usutav.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:18
Jalakesed avanevad sünkroonis rahakotiraudadega?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:22
see ongi räime rookimine, ei mingit hasarti ,kirge ega lõbu . nätaki kaas maha ja ....
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:22
Ja see ei tule muidugi pähegi, et otsitav ammu leitud ja siin lihtsalt ajaviiteks võib käia
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:27
miks ei peaks tulema , ega siis siin kribamine tähenda ometi ,et kedagi või midagi landitakse . üldiselt on ju foorumis 90 prossa selline plära . mõned protsendid ka tõsisemat juttu ja siis mingi kurtmine ja kirumine pehmelt öeldes
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:28
Kommar, ma ei mõelnud sind
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:29
Posiitivne on see, et kui naistel rahaprobleeme on, siis saab alati lahendatud.Töötasin kunagi arvutiparanduses ja arvutipoes, mis ostis ja müüs ka kasutatud tehnikat või tehnikat, millele kuude kaupa pole järgi tuldud . No ja mida ikka tehakse,vaadatakse, kas on mingeid huvitavaid filme ja muud stuffi,mida kopida kuskile .
Ega see küll ilus pole, aga vähemalt seal firmas tegid enamus ja siis oli näha kui näiteks Gmail konto oli automaatselt arvutisse sünkroonitud ja iga nädal mitu lehekülge "äripakkumisi"d Kusjuures vinge oli see, et antud "turundajad" polnud enam kuude kaupa reklaaminud oma maili ei siin ega muudes seksfoorumites .
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:31
suvi ega ma ei arvagi et sina nüüd sedasi peaks arvama!
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:32
See kehtib ka lihtsalt tutvumise puhul, et kui juhtumisi oled oma tel. Jaganud, siis võidakse ka pool aastat hiljem veel helistada, et kuule, mäletad, suhtlesime seal... No ei mäleta
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:33
See jalakeste avanemine on üks äraütlemata kaunis vaatepilt ja mis siis et samal ajal avanevad ka rahakotirauad, põnevust on piisavalt
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:40
art see on sinu arvamus ja respekt , minul on teine arvamus ja kui tutvumisel pole kirge ja pinget siis see jalgevahe ei huvita isegi kui mulle peale makstaks ja see et ehk millalgi teha mingi kingitus või midagi säärast on hoopis teine teema . see et ma mingi nutsu enne või vahetult pärast jalgade rõugutamist lauale panen ,siis see pole minu jaoks teema
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:44
Muidugi suheldakse omaks lõbuks ka. Aga nende kollaste märkide ja numbrite või copy/paste kirjade saatmine ajaviiteks ei viita just sügava sisuga inimesele.
Mulle meeldib ka erinevate inimestega tutvuda, seks pole eelduseks. Aga pigem siis näiteks kuhugi koos hulkuma või pidutsema minnes, ka teatrit või esinemist taustaks tekitades, mitte ihas ehku peale kollasekirjut teksti tekitades.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 17:48
Äkki mul on siis kummaline mõttemaailm või on mulle sattunud säärased üheülbalised pakkumised või on neid kuidagi nii serveeritud.
Selle kommentaariga olen nõus, et mingigi viide võiks olla eesmärgi osas, kui kasutaja selle ise seadnud on. Nende enda huvides - hoiab aega kokku.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 18:08
Iseenesest oleks muidugi huvitav kuulda mõnelt igale naiskontole märgi või kahe sõna saatjalt, et kas selline taktika vastuse ka toob. Eriti veel juhul, kui vapper kirjasaatja oma kontole midagi põnevat pole kirjutanud.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 18:12
Mitte just patoloogiline saatja aga asi on väga lihtne.
:$ ?
Vastus: 60

Imelihtne.

Üks kõige lühemaid ja kiiremaid mitteteenusepakkujaga kontakt on olnud:
Sinu või minu juures?
Vastus: Loomulikult minu juures. Ja telef nr.
Aga noh siis ma olin ikka kõvasti noorem ja ilusam ka
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 18:14
Ma moodustan küll väga väikese valimi, aga ma ei vasta emotikonidele või kahesõnameestele - ma lihtsalt ei oska vestlust arendada inimesega, kes selleks võimeline ei ole. Ilmselt poleks meil ka piisavalt ühist, et oleks mõtet vastata. Ega mind pole ka huvitanud, mis ta oma kontole kirjutanud on.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 18:17
Kõik oleneb, et kes mis tujus parasjagu on. Kindlapeale minekut ei ole. Spontaansed otsused on need kõikseparemad.
ps. Foorumipostituste järgi ei saa kedagi iseloomustada. Silmast silma võib näiteks mõni tissidegauss olla peris sulnis paabulind
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 18:20
Ja seda kahesõna emotikonimängu ei saa ka kõigiga teha. Selleks peab loovat mõtlemist olema.
Aga täiesti võimalik on ainult emotikonidega kontakt saada ja kohtumiseni jõuda.
Õigel ajal õiges kohas.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 18:23
Jah, Rew, eks sul õigus ole. Mul on professionaalsest kretinismist kirjakeel nagu mõnel kuivikul ega anna üldse mu kogu olemusest aimu.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 18:27
Ah Luc ära muretse, kellelegi ikka see kretinism meeldib ja saadki mängida.
Sõnademängu on hea teha aga pikalt tüütab ära ja kerge on asja üle võlli keerata. See nõuab labiilset vastast.
Aga kui utnded mängu tulevad, siis on labiilsus vuhh ja pühitud
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 18:30
Ma ei muretse absoluutselt - ei soovi kõigile ja kõikjal meeldida. Ning pole plaaniski olla kirjutades midagi enamat, kui see, kes olen. Rew, sõnademäng eeldab peale labiilse närvikava ka eneseteadlikku intelligentsust, kahepoolselt, eks.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 18:34
Muidugi kahepoolset, nagu kõik need tutvused ikka käivad.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 18:39
Sõnademänguga on nagu poksiga, võistlejad peavad olema samas kaalus
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 18:40
Jah, aga keeruline on tutvuda, kui kümne kirja sisu kokku sisaldab mõnda kirjavahemärki, paari emotikoni ja nelja sõna - no näiteks... Ilmselt teenusepakkujal polegi rohkem tarvis, mis on ka arusaadav, aga paljud siiski ei paku teenust ning soovivad enne pisut aimu saada, mis õnn neile siis sedakorda sülle sadanud on.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-19 18:45
No aga kuskilt peab ju alustama seda voolimist. Te tahate kohe nagu valmis meest prauhhti saada. Iga suhtega tuleb tegelikult nullist alata.
˅ näita rohkem ˅