Foorum
2016-09-07 08:23
http://epl.delfi.ee/news/eesti/kupeldaja-tapne-raamatupidamine-toi-talle-vara-konfiskeerimise?id=75541221

"ma pean sul paugu kah välja saama, siis teenin rohkem" nii andis mõista teenusepakkuja
kupeldaja istub teises toas vaikselt, kui "massöör" kesklinn korteris b2b, hj, blj "massaazi" teeb

jube värk, ja see juhtus 3 päeva tagasi tallinnas, siin kuulutatud kuulutusega "teenused" all
˅ näita rohkem ˅
2016-09-07 10:08
Üürileandmise ja kupeldamise vahel on siiski see vahe, et esimesel juhul kasseerib korteri omanik raha üüri näol ning klientide leidmine ja neil raha kättesaamine on prostituudi mure. Teisel juhul on korteri omanik aga otseselt seotud ka kliendi leidmise, prostituudi turvamise ja prostitutsioonilt teenitud raha jagamisega.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-07 10:35
Pentiko, kas sa täpsustaksid, mis täpsemalt oli jube.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-07 11:09
Äkki pentikol on jube mõelda, et kõik prostid ei olegi veel sõle tänava tasemele langenud?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-07 11:17
Milline see Sõle tase on?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-07 11:19
No sõle tase on selline, et kohvi kõrvale konjakit ei pakuta.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-07 11:25
Seda selleks, mu härrased, et te meie embusesse end ära ei unustaks!
˅ näita rohkem ˅
2016-09-07 11:29
Ja meie, rumalad, arvasime, et see teile meeldiks
˅ näita rohkem ˅
2016-09-07 16:36
Madleen ja blondylady on Sõle tänava tase.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-07 17:54
Sõle tänava seksi taset ei oska detailselt kommentaarida. Ilmselt on samahea kui iga teinegi naine. Ega neilgi see seal siis pikuti ei ole.
Aga konkreetsus ja asjaajamine on neil küll hea.
"Tahad? Niipalju maksab. Teeme ära."

Aga siin....... tükkaega kuula mingi lolli ila ja jauramist ja siis ehk läheb asjaks.
Põhjus on ilmselt selles, et siin jääb postkasti jälg maha. Silmast-ilma ei jää midagi ja ollakse julgemad. Ning sellelajal, kui siit litsi leiad ja kokkulepid ja lõpuks kohale jõuad, läheb hulk aega mööda. Vahel tuleb parem pakkumine peale. Isu läheb üle või satub mingi põnevam seiklus vahele. Nii, et Sõle omadel on nagu see asi paremini välja tulnud. Kahju ainult, et nad ikka väga koledad on. See blond suri ära vist. Kaugelt oli peris pandav.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-07 19:26
nojaa, aga samas mina siin olen endamisi mõelnud, et... tänapäeval on ju sitaks igasugu salvestamisvõimalusi. see "kupeldaja kõrvaltoas" on ikka köki-möki. aga väike kaamerakene kuskil nurgas võib hiljem oi kui karmilt kätte maksta.
p.s. bean, millega sa oma väidet tõestad muidu? sõle alaline klient-asjatundja?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-07 21:05
Suvel üks blondiin tuli mulle Sõles teenust pakkuma. Nägi täitsa pandav välja. Kahjuks ma ei olnud parajasti sellel lainel.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-08 00:57
Ega peab tunnistama, et sõlega mul isiklik kokkupuude puudub. Aga arvestades selle koha kuulsust, siis ei ole ma millegist ilma ka jäänud
˅ näita rohkem ˅