Foorum
2016-09-03 11:48
Autor:
Adrenalynn
Saaja:
Beer
Saadeti: 2016-09-03 11:40:00
Loeti: 2016-09-03 11:40:08
kustuta kiri
03.09. ehk täna Pärnus plaanis grupikas. Üritus on kõiki osapooli arvestavate reeglitega ja kuna koht ja naps on minu poolt koos snäkkidega, siis ka tasuline.

Kui on kaks meest, siis on osalustasu 250 eur nägu. Kui on 3-4 meest, siis on osalustasu 200 eur nägu. Rohkem mehi ei taha esialgu.
Reeglid on sellised, et tehakse seda, mis minule meeldib ja minule meeldib ehe seks. Seks on kummiga vaid. Suuseksi teen omal intsiatiivil. Kui meestel tulema hakkab, siis kumm ära ja tullakse minu peale. Võib ka näkku tulla, aga meelega mitte suhu ja mitte silma ega ka mitte juustesse sihtida palun!  Minust peab hoolima ja mind peab kuulama. Üritus kestab nii kaua, kuni on huvilisi, ei ole ajaliselt piiratud. Tulla võib nii palju kordi, kui suudad. Korraga ei taha, et keegi mulle sisse tuleks, kui ma ise just ei ütle seda. Siiamaani on mehed suutnud ennast ära jagada, kes seksib minuga, kes vaatab pealt ja lobiseb niisama, kes võtab napsu vahepeal, kes hellitab mind muul viisil. Meeldiv seltskond ja õdus olemine on peamine eesmärk.

Kõige selle eelduseks on, et mees on ennast minule tutvustanud ja ma tean, kes ta on. Kui seda julgust ei ole, siis ei tule midagi välja.

NB! Soovin kindlasti sinust ka pilti näha!

Täiesti uskumatu jutt.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-03 14:54
Tüdruk on ilus ja jutt on ju sümpaatne muidu. Nats uskumatult kõlavad need kaks sotti. Miks sa selle siia panid, see on privaatkiri. ?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-03 15:19
Ju siis esimene kiri naise poolt saadud ja tuldi uhkustama
˅ näita rohkem ˅
2016-09-03 16:24
Ei teagi, täitsa okei värk. Napsud maksavad, koht maksab ja hoiab eemale tühikargajad. Tänapäeval ongi kuidagi veider, kõik tahavad ilma saada ja siis pole neist ka suuremat asja.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-03 16:56
Jookidest ei hooli aga kui maksan siis dikteerin ju mina.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-03 17:02
Naljamees Siis sa pole normaalne kui hakkad selliseid asju eeldama.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-03 17:08
Tjah. On inimesi, kes suudavad ühisüritustes osaleda. Ja neid, kelle ego ei võimalda. Mees, kes saab kutse privaatpeole ja sellega foorumisse jookseb, kuulub vist viimaste hulka.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-03 21:45
Sa nimetad seda privaatpeoks???Sa oled ikka päris tola.Tee vahet privaatpeo ja prostituudi juurde minekuga.
Ma ei saa aru mida sa kaitsed seda prosti?
Ise oled mind blokkinud kuigi ma pole sinuga tegemistki teinud,veel vähem su kontol käinud.
Privaatpeol ei pakuta viineri võileiba kahe õlle ja ühe siidriga.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-03 21:51
Kui pole huvitatud, milleks siin tuututada? Jäta kirjale vastamata või ütle tänan ei, asi ants.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-03 21:56
Jah, ma tõepoolest blokeerin kirjutajad, kes on selgelt ebaadekvaatsed.
Ja nagu ma aru saan, käisid sa siiski kohal, et menüüd nii täpselt tead? Privaatpidudel võib valik olla milline tahes, see on korraldaja otsustada.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-03 21:59
Ja millest sa järeldad et olen ebaadekvaatne?
Kelleks sa nagu ennast pead?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-03 22:04
Järeldasin seda sinu kirjast, mille eest bloki said. Mulle kirjutamata on bloki saanud kaks "naise"kontot, kõigi teiste puhul on põhjus olnud nende endi käitumine. Siinsete postitustega tõestad, et mu otsus oli põhjendatud
˅ näita rohkem ˅
2016-09-04 02:08
Pole sinuga tegemist teinud ja ei teeks ka.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-04 06:58
See kasutaja otsis kuulutusega grupiseksiks osalejaid, seega väga saladus ta ei ole.
Mis jooki, suupistesse ja kohta puutub, siis 500-800 eurot korraliku hotellitoa, hea Å¡ampuse ja kalamarja eest oleks väike summa. Oma korteris pudeli viina ja paari võileiva eest aga suur. Teadmata, mida täpselt pakutakse, ei saa seega kritiseerida.
Aga seda keskkonda siin arvestades on tõenäolisem muidugi prostitutsioon ehk siis seksiga raha teenimine.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-04 10:00
Või on nii, et kanna raha üle, siis saadan aadressi, kuhu tulla.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-04 11:05
Mis vahet seal on kas ta teenib raha või ei teeni. Ta pakub võimalust.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-04 14:29
Beer, ära Sweetlove blokeeringuid ja hinnanguid väga hinge võta. "Mees" näe ei ole iseendas ka kindel. Üks päev naine, teine päev juba mees. Ei imestaks, kui peagi presenteerib ta end piltidel lipsustatult ja mokassiinides. Elagu kaksikmoraal!
˅ näita rohkem ˅
2016-09-04 15:03
Just, "mees" Qkuma, elagu sinu kaksikmoraal!
˅ näita rohkem ˅
2016-09-06 10:49
No ma arvasin ise ka et kahtlane tegelane.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-06 14:43
Ei maksa "härrat" väga torkida, sest seda tüüpi identiteedikriis on kerge nakkuma. Viimane kord nähtut kommenteerides hakkas tõbi eneselegi hõlma .Ristame parem palveks käed, et selle sagaduses inimhinge teekond iseendani väga käänulise ei kujuneks.
˅ näita rohkem ˅