Foorum
2016-08-25 12:53
Tekkis ühel hetkel soov naiste pilte sirvida ja vastavalt oma maitsele ka hinnata. Kõik ei saa ju meeldida ja hindasin "rinnakasriin" pilti hindega 3. Kah asi. Oleks võinud ju 1 ka lajatada kui oleks teadnud, et saan temalt kolm 1te vastu ja kirja ka: (positiivne noormees ei jaga hinnet 3 vaid hinnet 10.
tropp noormees jagab hinnet 3)
Päris naljakas, no ei suuda kuidagi solvuda
Päikest sulle rinnakasriin
˅ näita rohkem ˅
2016-08-25 13:07
päikest sullegi.
Proovi jagada kenasuudlusele hinnet 1-3 ja loe kui mahlaka sõimukirja vastu saad. Mul pole õnnestunud talle kirjutada ega ka hinnata, kuid mahlakaid kirju olen saanud palju. Kahjuks ei tea mis inimesega tegu on et tal vajadus solvavaid kirju saata.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-25 13:13
mis kamm sul kenasuudlusega on? rinnakariinu vaata iseennast ja siis tule teisi vaatama. sul tissid yles pumpatud
˅ näita rohkem ˅
2016-08-25 13:13
Kenasuudlus on sust ilusam ja pildid on paremad
˅ näita rohkem ˅
2016-08-25 13:14
Täiskasvanud inimesed võiksid ju mõista, et kompliment on see, kui tänaval vastassoo esindajad sind nähes pilku ära ei pööra, mitte see, kui mingi kiimas tüüp seksisaidil 10 paneb (veel hullem muidugi, kui selle 10 paneb iseenda varikonto).
˅ näita rohkem ˅
2016-08-25 13:19
kuudavasti rinnakasriin on kristjan2 konto rinnakasriin paneb oma varikontodelt 10p
˅ näita rohkem ˅
2016-08-25 16:27
tegin kattse,andsin kasutajale rinnakasriin hinde 5 ja sain poole tunni jooksul kohe ploki😅 .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-25 17:10
Täna õnne, et sina ploki said. Teistel nii hästi ei ole läinud ja mittesobiva hinde eest nad pikema jututa blokeeritakse.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-25 17:18
kristjan2 tuli oma varikat kaitsma sama pläma jutt nagu riinul.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-25 17:27
Vaatasin Riinu keskmisi hindeid, tal on ikka palju häid sõpru, kes teda kuldmedali vääriliseks peavad.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-25 18:07
krissu see on mu ainuke lemmikpilt olgu yks voi mitu ei tee kohe mind varikaks
˅ näita rohkem ˅
2016-08-25 18:57
Krt kenasuudlus on mind juba ette ära blokeerinud, nyud on kyll pahasti
˅ näita rohkem ˅
2016-08-25 19:04
sinu riinu mind ei huvita ta pole minu maitse
˅ näita rohkem ˅
2016-08-26 09:37
Palun valgustage mind ullikest.
Mis nende 10tega või iha topiga siis ikkagi on?
Kas see annab mingisuguseid lisaprivileege siin?

Või on tõesti tegemist vaid komplekside küüsis vaevlevate daamidega, kelle ainus võimalus tähelepanu ja tunnustust saada on siinsetelt kiimlejatelt? Oih vabandust, foto- ja kehaekspertidelt?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-26 11:49
Sain jah korvi aga kohe kindlasti ei ulu. Mul on sellest korvist täiesti savi. Lihtsalt olen siinseid teemasid lugenud ajaviiteks ja mõttlesin,et võtaks mõnest osa.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-26 14:37
Tõesti nagu lasteaed. Triin sai minult mõned viied, kuid see teda ei rahuldanud. Ladus mulle ühed ja siis blokkis. Haige mutt ma ütleks. Ja kohe kindlasti sellised udarad mulle ei meeldi. Vuih kui koledad.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-26 14:55
rinnad on küll ilusad ju. Ega tüdrukul endal ka välimuselt ju viga pole
˅ näita rohkem ˅
2016-08-26 14:59
mina hindasin teda 5 sain sellepeale bloki . nüüd peab mind kellegi varikaks soovitan tal õigel ajal rohud võtta
˅ näita rohkem ˅
2016-08-26 15:03
panin 5 ja ma sain vastu ühed mitu korda aga mind need ühed ei sega sugugi
˅ näita rohkem ˅
2016-08-26 15:09
Noh, mis siin ikka viriseda, said ju oma 5 tagasi. Lihtsalt, et ühe kaupa
˅ näita rohkem ˅
2016-08-26 17:02
vaata balderjan mina avastan teistele silmad milline on rinnakasriin või oled sina rinnakariinu varikas ole mees ja tule oma õige kontolt ütlema
˅ näita rohkem ˅
2016-08-26 23:53
sain ka rinnakalt yhtesi aga ise nulib teistel 10 10 10. ja kui talle keegi 10 ei pane saate 111 ja bloki kah
kyll seab omale lati nii korgeks et koik peavad rinnakariinule 10p panema pildid tal sellised mis v22rivad ainult 3 ja 5 milleks yldse pilte siia panna kui hindeid 1-5 ei talu.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-27 00:41
Sa abebe ole omati nii julge ja ära valeta kõigi ees et sa mulle hinde 5 panid. Hinne 1 oli sinu poolt pandud hinne ja mitu korda.
Nõrgad ja odavad on need mehed kes tulevad siia kurtma kui naise käest on korvi saanud.
Selliseid "lödipükse" ei taha ükski naine.

Sama kehtib ka sinu kaarel24 kohta. Valetama oled sa tegija, aga tunnistama oled arg.

Sa susler sõida oma heinapalliga edasi ja proovi kuidas on elu väljaspool iha.ee portaali. Loe oma tekst uuesti ja mine kooli tagasi.

susler
2016-08-26 23:53:23
sain ka rinnakalt yhtesi aga ise nulib teistel 10 10 10. ja kui talle keegi 10 ei pane saate 111 ja bloki kah
kyll seab omale lati nii korgeks et koik peavad rinnakariinule 10p panema pildid tal sellised mis v22rivad ainult 3 ja 5 milleks yldse pilte siia panna kui hindeid 1-5 ei talu.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-27 00:41
Keelatud piltide alt saadud tõestus.

kristjan2
Kinnitage pildi autoriõigust

Kuule varas kristjan2 millal sa lõpetad võõrste sulgedega enda ehtimise???
˅ näita rohkem ˅
2016-08-27 00:54
Issand kui nõme eit see täispuhutud rindadega riin on.Korra käisin kontol ja sain bloki. No tule eile meile.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-27 01:09
Ja nii ongi, et tulid sisse ja keelatud nimekirjast pilt kadus, sest kustutasid selle ära oma kontolt. Mul on infot piisavalt. Muide kas riin käib sinu arvutist ihas. Just just ta siit lahkus ja sina said ka arvuti taha. Sa võid selle riinu sinna samusesse pista. Nii nõmedat mutti ei tahaks ma ka siis kui mulle miljonit pakutakse.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-27 01:27
rinnakariin mis mu tekstil viga on? mul ammu koolitee k2idud nyydseks olen tavaline maamees sul aga n2rvid korrast 2ra mine ravile sa ei kannata hindeid 1-5
˅ näita rohkem ˅
2016-08-27 02:49
88-aastase kohta on rinnakas üpris mässumeelne.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-27 04:03
kuule susler musler, mis ajast kirjutatakse tähed ja numbrid segamini. Mis lollidekoolis sellist asja õpetati?
Loki jälle mutrid ja kruvid logisevad
˅ näita rohkem ˅
2016-08-27 07:49
kristjan2 2016-08-27 04:03:33

kuule susler musler, mis ajast kirjutatakse tähed ja numbrid segamini. Mis lollidekoolis sellist asja õpetati?
Loki jälle mutrid ja kruvid logisevad

Kristjan sa võiksid rahulikullt magada öõsel. Kui sul mutrid ja kruvid logisevad, siis lase need kinn keerata. Sa ei pea siin unetusega võitlema, võta rohud õigeaegselt ära ja magad nagu niuhti.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-27 09:37
Siin ihas on selliseid paarsada tükki, kes lajatavad sulle kohe bloki kui vaatad pilti ja ei hinda või hindad alla 10.punktiseks pildi.
Seega ole ettevaatlik mis numbreid jagad
Mõned panevad nii ennetamise mõttes igale uuele liikmele ruttu bloki, et see ei saaks "pahandusi" teha ja nende kohta TOP piltide seast allapoole nihutada.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-27 19:27
Asi pole nutmises lihtsalt toome rahvale ette millise tegelasega on siin ihas tegu ja kuidas rinnakasriinu siin teistega k2itub kristjanil t6de valus kuulata
˅ näita rohkem ˅
2016-08-27 21:11
sina ulud et su rinnakariinust t6de r22gitakse sa ise rinnakasriin t6de endast valus kuulata mul sinust k6rgem haridus
˅ näita rohkem ˅
2016-08-27 23:32
Ega see õige inimene pole, kes niimoodi käitub. Ja ei tasu viriseda, et sõimukirju saad, riinuke. Ju siis oled neid väärt.
Mind võib blokkida ja ühtesid toppida. Ei huvita ega pole selle vastu midagi
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 00:13
Eks ma olen sinu arust väärt neid sõimukirju. Minu arust on sinu pildid väärt hinnet 1.
On täitsa aru saada et kirjutavad mehed kes või kellel on naine ilma rinnata ja siis on tigedad kui saavad bloki kui käituda ei oska. Ega sulgi pole seal põues miskit hiilgavat.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 00:21
parem olgu peas kui põues. ja kui põue kirurgiliselt lisatakse mõõdutunnet omamata, näitab see suurema vaakumi olemasolu ülalpool. mu arust.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 00:29
Ah et sa tunnistad, et sul pole põues midagi hiilgavat? Tore tore. Seda ütlesid sina ise, mitte mina

Mina pole su tissikeste kohta midagi maininud, tore, et sa nii täiskasvanulik oled ja teiste välimust arvustama tuled Mitte, et see mulle korda läheks, lihtsalt näitab sinu väärtust inimesena.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 03:07
Loe palun uuesti, juhul kui aru ei saanud. Tunudub et see läheb sulle korda. Muidu sa ju poleks tulnud ja mulle vastu kirjutanud. Kas sinu arust vabakuulaja tähendab see kui naine laseb ennast kirurgiliselt muuta, et tal mõistust polegi. Nagu kadeduse nooti oleks tunda, et ühel on ja mina ei saa. Kas see tatoo on selleks tehtud et kuidagi välja paista või et kui muidu mehed su rindu ei vaata, siis tatoo äkki aitab.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 03:10
eih, aga kui me meenutame kõikvõimalikke peatisslasi eesotsas Lolo Ferrariga, siis... no comments.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 03:24
ja enne, kui rinnakad mind kollektiivselt ja ühemõtteliselt lintÅ¡ima hakkavad, korrigeeriks oma mõtet pisut:
ma pidasin oma eelmise kommentaariga silmas neid, kes kunstlikult omale üleloomulikult suured õhupallid installeerida on lasknud. mitte neid õnnetuid, kellel looduse poolt õnnistust palju või pisut liigagi palju on. miks õnnetud? sest selmet meestele silmailu pakkuda, peavad neil ikka kuradi tugevad seljad olema. näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 03:28
nooh, minu lugemisoskus ületab suuresti vaid ajakirjanduse ja koomiksite lugemise/omandamise/arusaamise oskuse ... aga see selleks.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 04:31
sa suhtud sellistesse naistesse kes omale suured rinnad laknud teha nagu jott. tema arvates on kah neil miskit puudu. Võimalik nemad on tahtnud oma välimust muuta kui polnud rahul, näiteks siis rindadega. Ega nad siis poole ajuga seepärast pole. kui vaadata anu saagimi rindu siis need mis tal enne olid ja need mis praegu, siis on tal kah väga suured. igaljuhul on saagim kaugemale jõudnud kui sellised naiste arvustajad nagu sina ja jott kahepeale kokku.
jott tahab oma läbustamisega silma paista, kuid mis eesmärk sinul on?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 05:43
Ehk jälle kas poolt või vastu? Aga äkki on mõnel ka isiklik arvamus näiteks?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 05:49
eieiei. isiklikku arvamust ei eksisteeri. kõik on vandenõu, klannimajandus, pettus ja varikontod. ja ü-li-malt isiklik.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 06:57
Ühes eelnenud sarnases teemas ütlesin välja oma arvamuse, et rindasid lasevad suurendada need, kellel enesehinnanguga probleeme.
Kui aga pärast hakatakse väikserinnalisi kritiseerima, näitab see, et asi on palju tõsisem. Jääb mulje, nagu oleks keegi saanud kümne aastaselt ajutrauma.
Eestikeeles on ütlemine: Nagu sadul sea seljas. Venelane ütleb tabavamalt: Kak karova s sedloi.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 11:37
" Ega sulgi pole seal põues miskit hiilgavat" - oskan lugeda küll. See lauseb viitab sellele, et mul KA pole põues midagi hiilgavat. Lihtne eesti keel. Ehk on sul siis väljendusoskusega probleeme?

Kade ma nüüd küll pole Teiste naiste rinnad mind ei huvita, veel vähem kummitiss. Mis jaoks SINA need endale lasta panid? Ei saa muidu üldse meestelt tähelepanu, et tuli lausa kehamuudatusoperatsioonile minna?

Ja see, et ma vastan, ei tähenda, et su arvamus minust mulle korda läheks, ma pole sinusugune, kes võõrastelt enda kummardamist kümnete punktidega nõuab. Lihtsalt suhtluse pärast.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 12:40
Kui sa kadeduse nooti aimad, siis oled ise arvatavasti kade. Nagu öeldakse, igaüks mõtleb oma rikutuse tasemel

Madal enesehinnang on enamus juhtudel. Selle riinu puhul kindlasti. Kui vaadata, kuidas ta siin käitub, siis on ilmselge, et tal on probleeme oma enesehinnanguga.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 15:33
No eks sa jaga talle neid kümneid siis Ei nuta, kui sa mulle neid ei anna või arvad, et ma pole neid väärt

Pole mina öelnud, et kenad noormehed ei meeldi Seksuaalne eelistus ei näita madalat enesehinnangut. Ikka kümnete norimine ja kunsttissidega uhkustamine
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 15:36
*uhkustamise all pean silmas juttu "on kade meel, et mul suuremad kui sul". Miks automaatselt arvata,e t kade meel on. Mulle meeldivad enda rinnad väga, muidu ei paneks neist pilte siia. Samas ei arva ma, et kellelgi peaks kade meel olema.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-28 16:01
Jättes nüüd tähelepanemata, et Krissule tähendab peenike paksu, juhiks tähelepanu sellele, et Rinnakariinu kontol kasutati sama pilti, mis oli eelnevalt olnud ühel Krissuga seostataval paarikontol. Jäägu nüüd see, kellele konto kuulus omaniku enda südametunnistusele, aga fakt on see, et pilt oli sama. Pean silmas seda udust pilti voodis lamavast naisest. Sellel paarikonto naisel oli mingi kummaline nahaprobleem, millega ka põhjendati seda, et pildid on udused ja suured silikoon rinnad. Tundub, et tänapäeva meditsiin on kõikvõimas
Paraku on nii, et võid roostes autole ükskõik kui palju niklit külge riputada ja sellega uhkustada, teised näevad ikka vaid roostes panni
˅ näita rohkem ˅