Foorum
2016-08-17 21:16
Kellele, miks? Mis põhjustel on keegi endale lasknud teha? Kas olete rahul?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 21:24
Kuulsin kuskilt ütlemist, et tätoveerimine tähendab enda isiksusest loobumist.
Ise olen rahul endaga sellisena, nagu loodud. Ei näe vajadust täiendamiseks. Pealegi, kes meist teab, mis on moes ja mis endale meeldib kümne aastapärast.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 21:25
samas mina olen ühe omal ajal teha lasknud, isiksusest ei ole loobunud, pigem on see... iseloomulik.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 23:40
Mina sain sellest ütlemisest aru nii, et inimene on siis enda isikupära määratlenud ja ta pole enam vaba, vaid peab sellest määratlusest kinni pidama.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 23:42
noh, kui asi piisavalt vanalt teha, siis... vist juba tunned oma isiksust...
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 23:47
ilmselt kui on nõrk isiksus, siis tätoveering äkki teatud viisil nagu kaaperdabki selle, kui aga tugev isiksus, siis vastupidi. Tätoveeringuid on kandnud läbi ajaloo paljud väga tugevad isiksused, pealikud, sõdalased, loojad jne.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 23:48
ei saa varjata, teataval määral vist kaaperdabki, tahes tahtmata aja jooksul samastad end sellega rohkem, samastavad teisedki...
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 23:48
Sina tunned end üht moodi, aga teised teisiti. Kas see pole mitte soov näidata, kes soovid olla?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 23:54
ei. tätoveeringu võib teha muidugi väga erineva motivatsiooniga, tänapäeval tehakse palju muidugi ttoveeringuid, millel pole väga tähendusi, aga o ka hoopis teistsuguseid mis kannavad väga erilisi energiaid. Sul on stereotüüpne lähenemine.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 23:55
nii ja naa, vist... aga eks see ripugi kõik sellest, et kes kuidas end tunneb ja väljendab, kuidas teda tundvad inimesed teda ja tema visuaali ühendavad. küsimus on, kas tema tehtud pilt tema enda jaoks midagi sügavamat tähendab või on see lihtsalt hetketuju, moeröögatusele ja/või seltskonnale alla andmine.
mulle ähvardati juba noorena tätoveeringuid teha, mu lähemad sõbrad olid tätoveerimisfännid, aga mina suutsin end sel ajal puhtana hoida. ei olnud veel minu aeg.
samas mu ainukese tegemisest 8 aastat möödas, ei ole tundnud kiusatust juurde teha.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 23:57
jott musi mis mölised nii palju, anna parem nikku
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 23:59
mis see oli, mis sa tegid, vabakuulaja?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 00:05
spetsiifiline
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 00:11
spetsiifiline mis mõttes, mingi tähendus su jaoks pidi ju olema, seotud religiooniga või mõne legendiga või vaimsusega, mingi sümbol või ornament või figuur või midagi
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 00:18
seotud sellega, millest ma juba nii aastat 20 varem sahtlisse olin kriband. ja siis, nägin kavandit ja klikkas. nii lihtne see oligi.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 00:46
Jott. Kiilaspea, kes oma kuklale laseb tatoveerida rähni on enese tõelise loomuse minetanud ja raamistanud ennast mingisse rolli, et tatoveering välja kanda- antud juhul siis humoristina?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 01:07
Kusjuures, ma ise tatood teha ei saaks, ära tüütaks, no ausalt....mul küünte peal olevad iiigatsugu ilustised väsitavad, nii et ma pole vist sihtgrupp
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 01:39
küünte peal ongi sul lihtsalt ilustused, tilulilu, paljud teevad tatoosi ka samas stiilis, naised lilli ja liblikaid ja mehed neid maooride mustreid ja värke, millega neil tegelikult sidet pole. See on lihtsalt ehk tüütav aga saab muidugi teha lihtsalt rumalaid pilte nagu see rähn, või siis väärkasutada sümboleid. Näiteks pealuu, millel on mitmeid erinevaid tähendusi, või pentagramm, jne. Kuid on ka tätoveeringuid mis on selle kandjaga palju sügavamalt seotud, annavad jõudu ja energiat jne, mis pole lihtsalt pildid, kui sul pole sellist sidet millegiga, siis loomulikult jäta parem tegemata, kui aga kunagi tekib, ei tüdine sa tast ka ära
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 02:30
Need tilulilud võivad kanda omi eesmärke. Ise olen näiteks tatoveeringuga peitnud suurt ja inetut armi.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 11:27
Minul tattood olemas, rohkem kui kaks.
Kõik on minu jaoks mingisuguse tähendusega - kas siis mingi elu etappis olnud märgilise tähendusega ja ei taha seda etappi lihtsalt seljataha jätta või muu.
Üks seotud minu tööga ja üks meenutamaks, et teised on olulised ,aga ennast ei tohi unustada.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-20 08:32
Meie läheme lähiajal oma "lõuendeid" täiendama ja mõlemal enda jaoks tähenduslik pilt juba aastaid tagasi välja valitud.
Loodame siiralt, et loomused, isiksused ja ka kõik muu jäävad ikka alles
˅ näita rohkem ˅