1
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Päevateema
|
Eatud kasutajad
1
2
3
4
5
6
sweetlove1
2016-08-23 21:53
pits kanget/klaas veini ongi terapeutiline doos, kus lõdvestav = positiivne mõju kaalub üles mürgistuse = negatiivse. piiri pidamisega on enamikul siiski probleem
˅ näita rohkem ˅
Kommar
2016-08-23 21:56
no kuule , see konjaki tilk ikka kapis ju
ja lõik sidrunit
.
arvan siiski ,et enamikul pole probleemi piiri pidamisega , muidu oleks enamik meist pidevas vines
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2016-08-23 22:01
Viimase konjakitilga pühendasin ühele pronksisele medalile
Pigem ongi see rituaal olulisem kui alkoholi enda mõju
˅ näita rohkem ˅
Suvestory
2016-08-23 22:01
Kas selle pidevalt vines olemise kohta polnud mitte see anekdoot, kus naine kurdab sõbrannale, et ta mees on joodik? Sõbranna vastu, et miks see sulle nüüd äkki muret teeb,mees sul ju algusest peale joodik olnud. Joodiku naine siis vastuseks, et ma ei saanud enne arugi, kui ta lõpuks kaine peaga koju tuli
˅ näita rohkem ˅
sweetlove1
2016-08-23 22:04
enamik ongi pidevas vines, kaine peaga ju sellist iba ei aetaks, nagu siinsed lärmakamad tüübid teevad
ja siis on minusugused, kes ei võta üldse. vahel kallavad sortsu haude- või kastmepotti ja saavad paari aastaga pisikese larseni ehk tühjakski. aga statistilise keskmisena (imikud, vanurid, põtrade alkoretked kokku, eks) on eesti rahvas kõik alkohoolikud
˅ näita rohkem ˅
Rewwal
2016-08-23 22:04
Kui teaks, et pähe ei hakka, ei võtaks tilkagi.
˅ näita rohkem ˅
Kommar
2016-08-23 22:05
eks see olegi rituaal ,meeldiv maitse ja aroom ja midagi veel teebki selle kompoti mis teeb asjast asja ja et ennast konjakist täis juua ,no jah siis seda kassiahastust ei jõua järg päev kannatada
kuid väike anumake konjakit õhtu jooksul jutu kõrvale on pea alati hea
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2016-08-23 22:06
Statistika on ju tore: mina söön kapsast, riigikogulane liha ja statistiliselt sööme siis kenasti kapsarulle
˅ näita rohkem ˅
Kommar
2016-08-23 22:07
statistika on see mida hetkel vaja näidata
just ano siis sööd kapsarulle
˅ näita rohkem ˅
Suvestory
2016-08-23 22:10
või pokaal punast veini, vereloomele mõjub ka hästi
˅ näita rohkem ˅
Rewwal
2016-08-23 22:13
Aga meditsiiniliselt? Kas alkohol ei pidanud mitte ajurakke hävitama?
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2016-08-23 22:17
Rewwal, need ju kristjani sõnad
˅ näita rohkem ˅
Kommar
2016-08-23 22:18
teatud koguse manustamisest kindlasti hävitab aga keegi ju ei sunni- käsi- nõua ennast mällarisse juua. ja kui piiri ei tunneta siis vist oldki krooniline alkosõltlane elik joodik kes alustab päeva lonksuga ja sinna see ka lõppeb
aga selle punasega on nii nagu on kuid kui ma tahan kiiret kribulat ehk pohmakat siis aitab 1 pokaalist punasestveinist ja mida tummisem seda kiirem
˅ näita rohkem ˅
Suvestory
2016-08-23 22:21
no ma ei tea, mulle küll pokaal kuiva punaveini (kvaliteetset loomulikult) pohmakat ei põhjusta
˅ näita rohkem ˅
Kommar
2016-08-23 22:23
kelle mis ,me olem kõik einevad
˅ näita rohkem ˅
sweetlove1
2016-08-23 22:26
kommar, kirjatehnika
oled õhtu jooksul pokaali punaveini vöö vahele väänanud?
˅ näita rohkem ˅
Kommar
2016-08-23 22:29
ei sweet , lihtsalt väsinud ja ei viitsi teksti uuesti üle lugeda enne kui klikkan
seega väsinud ja laisk ka ning statistiliselt lahtrisse lahterdatud looder
˅ näita rohkem ˅
Art00
2016-08-23 22:30
Mulle punane vein üldjuhul ei sobi, eelistan valget ja igapäevaselt, sellel suvel, õhtu lõpetan tavaliselt õllega kui veini on joodud, avangi kohe purgi õllet. Hea päev oli. Pohmakat ma ei mäletagi millal oli, aga on päevasid kus on hea oma kulgemist alustada õlle või paariga
˅ näita rohkem ˅
Suvestory
2016-08-23 22:32
pokaal punast veini on väga hea unerohi
, mitte, et mul unega probleeme oleks... valge vein mõjub ergutavalt, suvel on eriti mõnus hoopis roosa vein
˅ näita rohkem ˅
Art00
2016-08-23 22:38
Eks see ole individuaalne. Meil kui tuleb restorani paar mehi ja need tellivad roosat veini jõuavad jutud kohe kööki, et vist on geid külas, samas meil üks teenidaja on gei, normaalne tüüp, enamasti....
˅ näita rohkem ˅
Kommar
2016-08-23 22:43
no kui veini ,olgu või roosa veini joomine peaks olema gei märk siis peaks olema enamus lõuna Euroopa ( Vahemere ) meestest geid olema aga statistiliselt vist ikka ei ole
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
4
5
6
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest