Foorum
2016-08-21 16:30
Siin tuleks vaimu ja füüsist lahus vaadata
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 17:18
tee mis tahad pris lahus sa neid vaadata ei saa
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 17:30
Sõltumata vanusest on selliseid mehi, kes endast oluliselt vanemaid naisi vaatavad ikka suhteliselt vähe, aga noort liha tahavad kõik.
Paljud naised tahaksi küll nooremat meest, aga ei kõlba ju. Järeleandmisi hakatakse tegema siis, kui sobilike omavanuseid tõesti enam silmapiiril pole ja häda väga suureks kasvand.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 17:37
Irw, jott, sa ei mõtle ju tõsiselt nii
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 17:42
sa püüad stereotüüpe luua. selle kohta on tehtud uurimusi ja statistikat, tavaliselt on mees natuke vanem, 1 kuni kümme aastat natuke harvemini naine, aga alati on sellest ka kõrvalekaldeid, ja osadel kõrvalekalletel pole argumendiks üldse vanus. Sellised tavaprased vanusevahed on tegelikult samaealiste suhted. See pole noore liha tahtmine, noor liha on juba teine generatsioon.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 17:42
Nii nagu jott räägib vist ehk ongi.....Paar kohtumist, mis sellelt lehelt leitud on just vanemate naistega ja ikka põhjusel, et muus osas turg minu jaoks tühi.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 17:43
Ohoh...
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 17:52
Oi mehed, te ei tea ikka üldse, millest räägite Naise vaatevinklist lähtudes.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 17:54
ei usu et turg on tühi, see on ilmselt juhus, et oled saanud jutu peale just nende naistega. Võibolla nad on lihtsalt jõudnud oma elus sellisesse punkti, kus on just aeg nats nahistada ühe tipsutava ihalasega, see ei tähenda et nad muidu mingi järeleandmise oleks teinud.
Ja sa ise ka tegelikut ei tee järeleandmist, lihtsalt kui endasse vaatad, võibolla sa pole valmis endavanuse jaoks, see eeldaks mingeid teisi reegleid, mille järgi sa mängida ei taha
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 18:00
Võimalik, aga pakkumisi võiks ikka tulla ja ma tõesti oleksin valmis muutuma.

Eks reaalis ole ikka proovitud, no ei lähe käima see asi, sellesmõttes iha üks tänuväärne koht, on midagigi võimalik aretada ja nii hindangi neid naisi rohkem kes andnud lõppkokkuvõttes kui neid kes mind ilmajätnud
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 18:08
Alguses sa lihtsalt arvad, et oled valmis muutuma, siis oledki valmis, ja siis ühel hetkel vbla muutudki. Aga kõigepealt on vaja kontseptsiooni, milliseks üldse muutuda, ja millise tüdruku jaoks sel mõte on. Kuni see pole selge mis sul ikka muud teha on kui aretada midagi nendega, kellele sa sobid sellisena nagu oled. Lihtsalt äkki ühel ajal sa ei sobi ise eam endale sellisena, nagu oled, Ja siis tulevad ka teised tüdrukud. Võibolla üldse inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 18:17
Jäi silma see: pakkumisi võiks tulla, siis oleksin valmis muutuma. Mis siis, kui just sellepärast neid oodatavaid ei tulegi? Teatavasti muutume elu jooksul kõik, millises suunas, on etteaimamatu. Veel vähem on mõtet loota, et keegi muutub kellegi teise pärast või siis, et saame kedagi muuta meile sobivaks. Jah, muutused toimuvad küll, aga enamasti kannapöörded elus juhtuvad nö. sunnitult, ehk kui vanaviisi lihtsalt pole enam võimalik jätkata.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 18:18
Selles osas on mul peas üsnagi selge pilt olemas, lihtsalt hetkel ei näe võimalusi reaalsete olukordade tekitamiseks. Elu on liialt keeruline ja teisi teid pidi käiv hetkel. Ega ma praegugi tunnen, et ma vast pole päris see kes olla tahaksin, ma ei ole kindel kas jõuan sedasi välja sinna kus soovin olla kümne aasta pärast, aga nii nagu ma olen tundub praegu lihtne olla, lausa vajalik kohati. Mõtlen ise, et ega ma ju nii halb variant ka ei ole, et neid neidusid ei vääriks keda ihaldan, elu on lihtsalt vastava situatsiooni praegu väljamänginud, minu jaoks seda turgu ei ole, ehk kunagi tekib, ma loodan. Las see teema jääda praegu....
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 18:24
No näiteks võtaksin vähem, püüaksin maakodu Eestis luua, teeksin juba praegu samme. Alko annab mulle nii palju, mõtlen lihtsalt, et kui naine lepib minuga nagu olen siis küsiksin abi arstilt, sest tean, pikas pesrpektiivis see minu käitumine hea ehk ei ole. Oma kodu luua kuskile metsade vahele...enesele, aga ma ei taha, et see neiu siis alles mind hindaks kui mul see kodu juba olemas on, tahan, et ta sooviks mind juba praegu, sellisena nagu ole. Kuigi kodu osas olen juba otsustanud, kevadel hakkan maad uurima ja seda ainult enesejaoks. Tõesti las see teema jääda, ehk on teil mingeid mõtteid muus osas?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 19:02
Ainult naise jaoks küll kuhugi metsa vahele maja pole mõtet hankida. Iseenda eelistusi peaks järgima. Lõpuks selgub, et vihkate mõlemad seda metsaelu ja talusite ainult partneri pärast.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 19:12
Ma arvan, et arsti sul vaja pole. See on muidugi lihtsalt spekulatsioon, aga kui alko praegu tasakaalustab midagi su jaoks, ei jää muliet et alko kontrolliks su elu. Mingid kvaliteedid ja prioriteedid, sihid elus on lappama läinud ja liimist lahti. Ma pakuks et sul pigem oleks vaja mõnd vaimset harjutust või meditatsiooni, leiad endas tasakaalu, pole sul vaja enam alkot. Arvan mina.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 19:13
Enese jaoks võiks luua küll midagi sinna metsa ja hädapärast saab alati naistel seal linnas külas käia kui nii või naa tuleb linnasõit tööpärast teha
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 19:20
See on alkoholismi esimene tunnus, et kui oleks põhjus miks mitte juua, siis ma ei jooks.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 19:26
Viinavõtmine ei tohi segada elu ja elu ei tohi segada viinavõtmist.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 19:29
Oioi kole lugu küll.

Tegelikult täiesti normaalne ja igapäevaselt toimiv muster meie elus ehk siis sõnastame ümber, oleks tingimused minu jaoks natuke paremad ma ei tegeleks sellega, poleks vajadust. Ja nii ju ongi. Küsimus jääb ainult kuidas tekitada enese ümber need sobivad energiad, vormid, vot see on teema millele pihta saada on keeruline ning kõrvaltjälgijal keeruline sobivalt sekkuda
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 19:30
Minul oli see autoõnnetus, mis andis märku, et viinavõtmine hakkab vaikselt elu segama
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 19:43
On minulgi omal ajal hulgi seda märjukest vöö vahelt läbivoolanud. Otseselt konflikti eluga pole olnud. Siis lihtsalt ei viitsinud enam, sest kaua võib iseendaga peitust mängida.
Paar korda aastas võib ju endale restarti teha, aga see on ka rohkem profülaktika mõttes
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 19:44
Ei ole keeruline, vastused on üsna lihtsad, ja samades tupikutes on olnud sajad miljonid inimesed enne sind, siin on standardvastuseid ja nö lihtsalt suundi, kuhu pöörduda, see pole üldse nii keeruline.
Jott, kust on võetud see väide alkoholismi esimese tunnuse kohta?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 19:54
Miku, see on võetud elust enesest(mitte isiklikust kogemusest). Siit võid leida hulgi naisi, kes võivad kinnitada, et lubadused jäidki vaid lubadusteks.
Omast kogemusest võin öelda, et kui pole alkohoolik, siis pole lõpetamiseks põhjust vaja. Põhjust otsitakse vaid selleks, et asja edasilükata.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 19:55
Kui vastused on üsna lihtsad siis ma mõtlen, et kas need on ikka minu jaoks. Praegu pole vajadust, pean end lihtsalt rohkem jälgima
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 20:09
Kokapoiss, kui sul pole probleemi kuu aega pausi pidada, siis pole veel kõik kadunud. Veel parem, kui kuu möödumisel vajad põhjust, et uuesti alustada. Öeldakse küll, et loll on see, kes põhjust ei leia, aga tark mõtleb ka sellele, kas asi on seda väärt.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 20:15
Jep, nende lihtsate vastustega on ka nii, et sa näed nende lihtsust alles hiljem, aga ega neid ei saagi ette öelda, ehk aitab sulle praegu lihtsalt teadmisest, et nad on olemas.
Jott, jah ehk ongi see nii. Ehkki mingid üldised skeemid toimivad, üldistamine on sellegipoolest libe tee. Aga ma enne ei süvenenud väga sellesse lausesse, kui nüüd lahti seletasid, makes sense. Kuid alkohoolikuid on mitmeid tüüpe ja nende põhjuseid on mitmeid tüüpe ja sõltuvusastmeid on erinevaid. See on muidugi puhas spekulatsioon, aga ma väidan et antud juhul see lause sajaprotsendiliselt tabav ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 20:16
See mõte, et kontroll jooja enda käes, on petlik. Liiati, kui ise veel mõistad, et asjad ikka vähe käest ära. Hiljem ei saa arugi, kuidas aja möödudes kontroll täiesti kaob.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 20:25
Ohufaktor on alati olemas, kui me räägime sõltuvustest uimastavate ainete vastu, see on petlik, kuid ka mitte nii hirmuäratavalt petlik kui seda tihti maalitakse. Need on probleemid, millesse on harjututud äärmuslikult suhtuma.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 20:38
Mina, kes ma olin päris korralik joodik, ei saanud aru neist, kes tsüklisse sattusid. Kui ikka oli korralik pidu mahapandud, siis järgmisel hommikul pani juba paljas pudeli nägemine seest keerama
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 20:40
Just....äärmuslikult suhtuma on harjutud.

Alles hiljuti olin 2 nädalat ilma, varem sai proovitud ning olin aastavahetusest jaanideni ilma, see kõik on võimalik, aga praegu lihtsalt on hea alkoga.

Avangi kohe uue õlle.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 20:48
Eks see suhtumine olene sellest, mida kõrvalt oled pidanud nägema.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 20:58
Kindlasti oleneb, kuid tondid pole enam nii koledad, kui neist rohkem teada. Me elame euroopalikus õhtumaises keskkonnas, kus väga pole harjutud personaalselt lähenema, kuid näiteks nii piltide kui sõnavõttude järgi on näha, et näiteks art ja jfjm on totaalselt erinevad, ja alkohol töötab täiesti erinevalt nii nende organismis keemiliselt kui joobena ja sõltuvusena mõistuses või teadvuses. Jott tõi oma näite, mis on täiesti õige tema kohta, kuid ma väidan, et arti puhul samad skeemid ei kehti.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 21:01
Loomulikult
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 21:16
See on küll õige, et tonte tundmaõppides pole need enam nii koledad.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-21 22:25
Alko puhul on tondid tundmaõppides veel koledamad! Mitte küll päris oma kogemustest ja mitte otseselt asja sees olnuna, kuid siiski väga lähedalt näinuna...mitmel juhul koguni. See ON väga hull probleem!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 12:19
Joon küll, aga mitte nii, et see segama hakkaks, käis ka siit paar korda läbi. Küsimus on selles, miks peab jooma?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 19:56
Eks sellele küsimusele on igal joojal oma vastus ,et miks. Mina kaldun arvama ,et ei pea jooma st igapäev iganädal. Küll aga aitab pits või kaks peale pingelist tööpäeva ennast kiiremini lõdvaks lasta aga see on kõigil individuaalne. Eks see alko on ikka mõeldud selleks , et natuke tuju tõsta või siis söögialla aperatiiviks, kuid et peaks siis seda kindlasti mitte.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 20:25
Tihti räägitakse, et töö on pingeline ja kohe peab ennast lõõgastama.
Huvitav, mis tööd need sellised pingelised on ka? Demineerija?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 20:29
Üks pingelisemaid töid on ilmselt marketi kassapidajal- kanselda ja vaidle igasugustega...
Õnneks mul rahulikum töö
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 20:34
kui lased lõdva randmega ega siis polegi ju pingelist midagi . kui hingega ja põledes siis kisub ikka õhtuks rihma pingule . kid see pole kindlasti mingi näitaja ,et jooma peaks .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 20:38
Hm aga juues jääb ju mõistus nagu alles. Kuidas siis see joobes olek lõõgastab? Ilmselt on see väga individuaalne.
Kas järgmise päeva kassiahastus ei tekita lisapingeid?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 21:22
no siit küsimus ,kui tarbid pitsi või kaks kanget või pokaali veini või midagi lahjemat siis peab ikka kanapea olema ,et tekkiks kassiahastus , sel juhul ära alkot kunagi kätte võta sest see pole nõrkadele!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 21:25
Pits või kaks ei tekita veel mingeid mõjusi. Kui kujust po stakanu pitsi ei mõtle.
Psüholoogiline lõdvestus 25g konjakit.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 21:30
kuni 30 gr loetakse dopinguks olenevalt kaalust.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 21:40
Igal õhtul 25 konjakit, seda nimetatakse ju tipsutamiseks, mis pidi olema hiiliv alkoholism
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 21:43
kes siin on rääkinud hetkel igal õhtul ? hiilivad rotid ,hiired ja vargad.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 21:44
Ärge ajage konjakiisu peale
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 21:49
kui on hea konjak siis pole ju patt isutada kui isu ka hea
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 21:50
Kust ma selle konjaki nüüd nii äkiste peaks võtma
˅ näita rohkem ˅