Foorum
2016-08-16 16:10
Ps. Vaatamine omal vastutusel
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:12
See, kes oma vanust ei valeta, on ka muus osas ilmselt aus.
See volüümikas on vist vaid selle saidi eripära, siin lihtsalt sellised variandid ette antud. Mina kaalun 65 kg ja olen volüümikas, aga ka 100 kilosena oleksin siin saidil samamoodi volüümikas... see sama asi, mis vanusegagi ju - kui enne kohtuma tormamist mõnda aega kirjutad, siis aus inimene ütleb ise, et on rohkem kui volüümikas....
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:22
eks nii mõnigi loob tõkke-vanusevahe. Kui kuramus seda ikka tahad siis...
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:22
Netiga nõus, aus ütleb tõesti ja olen seda isegi kuulnud. Kord ammu üks preili ütleski arvutis, et on ilmselt maailma kõige paksem. Olin uudishimulik, et milline siis on inimene, kes juba nii ütleb ja käisin kohtumas ning veendusin, et väga palju ta ka ilmselt ei valetanudki
.......ja aus inimene ütleb ka muide enda vanuse, justnimelt!
.......kusjuures võin teile kinnitada, et hästi toredaid inimesi on ankeetide taga NAINE EESTI ja kogu lugu
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:28
Mehed kritiseerivad, et liivakellade asemel kulgevad siin ringi liivapallid, ent vanusele tähelepanu ei pöörata, millest johtuvalt võib oletada, et vanuse puudumine on pedantide pseudoprobleem!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:31
Õige, tähtis pole mitte vanus vaid väljalaskeaasta!!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:41
Igale pajale leidub ka kaas, kes otsib ja mida otsib. Tegelikkuses pole ju siin mingit garantiid ,et pilt selle kasutaja oma jne. Kui kohtud siis näed , enne mingeid järeldusi teha on vist liiast . Kohtumisele jõuad ,kui jõuad ,ju eelneva suhtluse teel ning kui tekstis ikka midagi ei klapi siis ei toimugi midagi rohkemat kui need 5- 6 kriba siin. Eks see ankeet annab mingil määral ettekujutuse kellega suhtled ,kuid võid selle ankeedi põhjal ka korralikult ämbrisse astuda
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:43
Kui etteantud valikud ei võimalda oma keretüüpi kirjeldada, siis pole keelatud pikkust ja kaalu kirja panna. Mul on samuti tõrge tekkinud kunagi nende numbrite presenteerimisel - eelkõige ootad siiski ju inimest, mitte statistikut. Aga üsna pea avastasin selle praktilise väärtuse, sest pääsesin hulgast triviaalsetest küsimustest või siis pea murdmisest, et kuidas ma nüüd ütlen, et ega ma väga rinnakas ei ole jne.

Niisama aja tapmiseks lobades pole tõesti vahet, aga olen ka kaaslast otsinud ning mul tõepoolest ei olnud ükskõik, kui vana, pikk või rumal ta on.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:43
Loomulikult, ükski noobel mees, kes tonksu peal väljas on, ei hakka arutlema geomeetria üle vaid arvutab väljalaske aasta järgi välja potensiaalselt ligilähedase tiheduse.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:53
Mõni noobel mees võiks selle arvutuse valemi mulle ka öelda, ma meeleldi testiksin seda teooriat mõlemast soost katseisikutel .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:59
no vott, kui otsid kaaslast, siis pettud vähem kui paned rõhu sõnale "otsid" lehel iha ei tööta see skeem et kirjutad otsingusse kriteeriumid ja käes ta ongi
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 17:01
Kui otsid midagi väga konkreetset, st partnerit, siis panedki ankeeti soovi , sest kõik on suhteline . Mõni 165 cm isend arvab ennast jube pikaks ja kui naabrid enamus sinna 160 peale siis ta ju tundubki pikk olevat. Sama rumalusega ( lollusega ) millega sa seda mõõdad. Ma ei räägi siin lauslollusest, sest kirjaoskamatus on me maalt kadunud sama algarvutamisega . Kuid mis puutub nüüd tihedusse siis tahaks selgitavat repliiki , mille tihedus , kas tonksutamise tihedus või mulgu ja pulga omavaheline tihedus või mis tihedusest jutt . Pea tihedust saab vast väljaarvutada kui kellelgi tahtmist
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 17:07
Rahu-rahu, kaaslaseotsingud sujusid väga kenasti vaatamata kõikvõimalikele takistustele lageda profiili ja valelike kasutajate näol . Ja otsingut ei olnud vaja kasutada, arvestades siinset nõudluse-pakkumise vahekorda, siis lihtsalt pole mahtigi lisameetmeid kasutusele võtta, pakkumisi jätkub niisamagi.

Aga see pole hetke teema, siin teemas arutlen lähtuvalt senistest kogemustest ja tähelepanekutest nüüd siis juba erinevate nähtuste üle .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 17:12
Ka tihedus on suhteline.
......suuremalt jaolt kulutatakse hülsse kuni 15cm kolvikäiguga ja seal on ka kompressioon mõnevõrra hõredam....... 18cm ja edasi on aga enamasti täiesti nagu tuttuus!!

......naiste ankeedis peaks veel kohustusliku väljana olema täidetud korvi mõõt: AA, A, B, C, D, DD .....ja sealt edasi juba hakkame siis vaatama
.......mehed panevad oma munnimõõte(või pilte) nii kui nii
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 17:15
luu ja kõik andmed olgu digiallkirjastatud ja perearsti pitseriga, notariaalset tõestust vist poleks tarvis
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 17:18
Luu, naised panevad samuti rindadest pilte.... kuigi jah, olenevalt pesutüki polsterdusest võib kuni kahe suurusnumbriga eksida ning ka siis pole päris kindel, kas korvis on rulli keeratud DD, mille sisu on haihtunud või miskit tihkemat. Aga sel juhul on nagu vanusegagi - keda huvitab, siis see küsib täpsustavaid andmeid .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 17:19
Kommar, sa tee alateemasse ettepanek võimaldada soovijatel ankeet digiallkirjastada .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 17:23
luceo- kas tahad selle saidi pankrotti ajada, tühjaks jookseb see leht loetud hetkedega
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 17:30
Loomulikult ma ei arva, et selle saidi võlu üks aspekte on anonüümsus muuhulgas .

Ok, nali naljaks, aga on ka kohti, kus isikutuvastus toimib, lihtsalt see ei pea kõigile peale lehehaldajate nähtav olema. Ma ei ole ka viitsinud süveneda, mis keiss nende ip-aadressidega on ning kui palju õiguseid mingi portaal endale selles osas lubab. Aga mulle meeldib anonüümne keskkond hästi ning ma ei kurda sugugi teinekord tekkiva läbu peale, mille ilmselt sisselogimisel nõutav ID välistaks suures osas .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 17:35
läbu teatud piirini , läbu sõimu mõistes
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 17:41
Kommar - läbu ehk siis suures osas kõik see, mida inimesed ei teeks omades siin reaalset identiteeti.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 17:57
see on nii ja naa. kindlasti ei läbustataks sedasi siin kui identimine oleks kohustuslik, kuid endast rääkides siis anonüümselt või tuvastatuna läbustan ühteviisi . Omal on olemas mingi seesmine pidur ,millest üle ei lähe .Hallidel aegadel nimetati seda lastetoaks
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 18:04
Mina ka ei ole teinud ega öelnud midagi siin avalikult, mida ma muidu ei teeks ega ütleks. Privaatsed vestlused on küll pisut teine teema, aga sel juhul ei esitataks ka sääraseid küsimusi.
Remargi korras - lastetuba kui selline mul puudub ja sotsiaalsed normid on mõiste loengutest, millele suudan konteksti anda, aga eriti ei praktiseeri . Jääb veel üle see sinu mainitud sisemine eetika või selle tunnetus.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 18:30
Nii ja oletegi tasahilju jõudnud selle salapärase sisemise iluni. Milliste mõõtühikutega tuleks see ankeeti kirja panna?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 18:34
Lastetuba elik kasvatus ,vaevalt ,et see nüüd kellelgi puudub. Mingilgi määral kõigil. Sama ka eetikaga või selle tunnetusega. Kõik oleneb sellest kui kõrgele oled lati sättinud aga ega seda latti nüüd nii kõrgele ka ei säti millest isegi üle ei hüppa. Kuidagi totter kukuks välja see kui kukud heietama millestki tuumafüüsikast aga ise ei tea relatiivsus teooriast mõhkugi , kõrvalt vaadatuna ju jube totter aga noh päris sita laotamises verbaalselt ka ei taha nagu osaleda
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 18:35
Jott - ilu on vaataja silmades ja ka vaadeldava silmades ning seda deffineerida on vist võimatu
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 18:35
Jott, sisemine eetikatunnetus on ainult üks nüanss sellest müstilisest mõistest . Seda ei saagi kuskile kirja panna ning kui muud numbrid juba kirjas, siis saab igaüks ise avastada oma väljavalitu sisu.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 18:40
Aga tundub et paljusid mehepoegi vaid see sisemine ilu ja sügavuti uurimine huvitabki
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 18:42
Ei Jott, ainult neid, kel silmadega riist .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 18:44
Või vaid ongi üks suur riist
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 18:46
et siis nagu oleksid günekoloogid või kirurgid
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 18:48
Et kui günekoloogiks ei lasta, siis hakkab südamekirurgiks
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 18:54
Mis sa tast nuiad , kui tarvis küll siis küsitakse
Jott - siis pääsed oma silmaga seda sisemist ilu nautlema
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 18:59
Miskipärast jääb mulje, et seda sisemist ilu pakutakse nagu lohutusauhinda
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 19:03
ega kõiki auhindu pea siis vastvõtma, las jääda need siis oma ootama kui väärid paremat
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 19:05
Jott, totu - sisemine ilu on ikka lisaboonus, mitte lohutusauhind. Emm... no kui muud just pole, siis olen su määratlusega nõus, aga abiks ikka .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 19:13
Ja milline äratundmise rõõm sellele järgneb
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 19:14
Kas sisemine ilu on ka vaataja silmades?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 19:23
Vaataja silmades on pigem väline, muu on tunnetuse küsimus ning selleks pole silmi tarvis.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 19:30
Ka süvauuringutel mitte
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 19:48
khmm...
see sisemise ilu uurimine ja süvauuringud tõid mulle kohe assotsiatsioonid piltidega, kus alumine ots nii laiali on venitatud, et kohati võib kurgumandleid aimata
noh, samasse rubriiki kuuluvad minu silmis ka need, kelle profiilipildilt miski..siuke silma paistab, mille avalikult näitamise eest naised raha ja mehed aastaid saavad
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 20:03
see avatud piltide jada ongi neile kes sisemist ilu uurivad ja parimal juhul ehk tuvastatakse midagi mis ravi vajab . oleneb kui kaugele näha on ( suviti )
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 21:04
Eks igaühele oma, pühale tõele ei hakkaks pretendeerima ning lõppeks oleme siin ühed foorumi maskotid kõik, seest ja väljast selle nägu.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 10:34
Nojah, vaataja silmades siis kaudses mõttes. Et kas sisemine ilu on mingi ühtse standardi järgi paikapandav või erineb hindajate jaoks vastavalt nende eelistustele. Näiteks mõnele meeldib pehme iseloom, teine tahab tugevat natuuri. Mõnele meeldib süütus, teisele kuluks tõeline hoor ära. Jne.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 10:39
See kui noormees ütleb, et talle on oluline neiu sisemine ilu siis võib see olla vihjeks, et ta teab väga hästi, mis siin maailmas silmale kaunis, aga selle kõrval on midagi samaolulist, see on isiksuste sobivus, energiate sobivus, kui isiksused klapivad nii hästi siis võib välimuse kohapealt ju järgiandmisi teha ja tehaksegi enamasti. Mis sa seda kaunitari ikka imetled kui kohe mitte ei saa koosoldud....
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 10:43
Art, sa suuda vahest heas mõttes ka üllatada .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 10:48
Olen täna lihtsalt mahalaetud, paariks päevaks võib ju naistele nende olemasolu andestada
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 10:51
Väga suuremeelne sinust . Kasuta siis meeleseisundi pakutavaid võimalusi ja sebi endale üks rapunzel, enne kui testosteroonimürgistuse nähud ilmnevad.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 10:56
Väga hea Praegu hetkel ei ole nagu tungi, ja ega see linnapeal neidude häirimine võib halvasti lõppeda. Ma ootan rahus, kahepaiku kohvitame veel naise xiga, et olukord kontrolliall.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-19 20:12
Luukera ... kui naine ei ole erutatud ja kolb pole suurem asi, siis on see nagu sõidaks jalgattaga mööda tühja angaari - mingit kompressiooni pole ollagi.
Naised ei erine meestest - mida suurem erutus, seda suurem kudede täitumine verega ja seda tihkem.

Aga see, et vanus on ainult number ... no ega ikka ei ole küll! Kui mees valetab end 10 aastat nooremaks õigustusega, et ta ei tunne end nii vanana, aga ometi on tal rippuv vanainimeseperse ja kõhetuvad raugajalad, siis mis?
˅ näita rohkem ˅