Foorum
2016-08-15 22:25
alati on võimalik teemasse tagasi pöörata , aga kas sel ka mõtet on kui korra ära põõratud on
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 22:26
Kapis pidavat kalorid elama ja riideid väiksemaks traageldama
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 22:26
Luceo, vanasti oli komme, et naisterahva vanusest ei räägitud... Vähemalt siis mitte, kui ta ise kuulmas oli
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 22:29
Vanus ja kalorid ei ole minu jaoks mingi probleem, kõike on hetkel parasjagu, komplekteerituna heade geneetiliste eeldustega . Peale neetud veinikärbeste mul hetkel muid kutsutud ja kutsumata külalisi õnneks pole .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 22:39
tulles algusesse tagasi , et konto külalised on eatud aga kas neel veinikärbestel kes kutsumata on kusagil vanus kirjas
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 22:45
Ei ole, aga maksimaalselt paarinädalase eluea puhul pole see ka oluline, kui vana see tiirutaja parasjagu on. Igatahes on nad tüütud ja ka kõiki aed-ja puuvilju külmikusse peites leiavad nad ikka miskit, leivakorvi näiteks või siis rosina-pähklivaagna ja lillevaas isegi näib sobivat.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 22:49
Mis mind nende juures hämmastab on see, et oma suuruse jures toodavad nad akendele selliseid vallatuid täppe, mille suurust vaadates peaks ainult tühi kest edasi heljuma
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 22:50
siis mõnes osas sobiks võrdlus ka siia st tiirutajate osas täpikeste tegemises
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 23:04
Kommar, no kuule....

Kusjuures olen isegi nende väljalaskevõimet vaadates arvanud, et pasageneraatori esmase prototüübi jaoks oleksid nood siblijad suurepärane algmaterjal.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 23:07
hetkel ei kuule .... aga näen
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 01:12
Ankeedis pole kohustuslikke välju, peale kasutajanime, kedagi ei saa sundida täitma rohkem kui ta vajalikuks peab. Kui aga see trend sulle ei meeldi, siis et seda muuta on effektiivsem teha teema mitte sellest, mille poolest puuduv vanus halb on, vaid sellest, millise eelise täidetud ankeet annab. Seda on hästi palju uuritud, nii lihtsalt on
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 02:03
no tegelikult on sugu ka kohustuslik. ja liitumise riik pannakse automaatselt kirja, aga seda saab ise muuta

kes tahab reaalseid inimesi, jagab ka enda kohta reaalset infot. mida enam jagab, seda sobivamaid kontakte ligi tõmbab. kes nurga tagant piiluda eelistab, saab vastu sama -- piilureid ja maske ja muud ajaraisku

ja mõnikord suunab number liiga paljude eelarvamuste poole pilt jätab siis ukse avatuks
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 02:08
jah see eelarvamuste asi vastab tõele, mis seal salata, ma isegi olen mõnel numbril lasknud eelarvamuse tekitada.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 08:49
Vanuse puudumine ei morjenda, küll aga vanuse jõhker vägistamine valetamise läbi.
Mitte ammu leidis aset juhtum, kus ennast 25 aastaseks neiuks identif. kasutaja söandas jututoas kaamera avada ja nähtu oli nii jahmatav, et terveks nädalaks jagus hirmuunenägusi ja ärevusvapatusi.. See 25 aastane preila osutus (vaatluse järgi) 70 aastaseks shokeerivalt lodevaks kõõmaks!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 09:16
Jah, lodev ei ole just viisakaim väljend kirjeldamaks naisterahva skeletipolstrit. Kohendan selle kõlvatu siis järgnevalt: kohev nagu pajaroog!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 10:23
Mul ei ole õiged ei aasta, kuu ega päev, aga nad erinevad õigest väga vähe, nii et reaalselt kokku saades ei tohiks mingit probleemi tekkida. Isegi tähtkuju jääb samaks, kui keegi sellist asja usub.
Aga jah, mingi üldise arusaama oma vanusest võiks anda küll, kui kokku saada tahtmist on.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 10:38
selles mõttes on kindlasti hea sinna mingisugune enamvähem õigele lähedane number panna, et siis otsing jagab sind välja, kui üheks otsinguriteeriumiks on pandud vanusevahemik
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 10:47
Ehk siis teeme järelduse, et vanust mitte märkinud isikud ei otsi tutvusi? Ja kui otsivadki, siis nende eelistus on seda teha just säärase ankeediga.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 10:49
Või siis nad eelistavad, et nendega ei kontakteeruta, vaid et nemad alustavad suhtlust, mille käigus paljastavad ka oma vanuse?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 10:50
No üldiseid järeldusi vast sellest teha siiski ei saa, ei tea ju kuidas keegi otsib, võibolla ta kavatseb selle avaldada tutvustavas kirjas vms.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 10:52
Nüüd tahaks uuesti küsida - aga miks siis mitte kohe vanus ja muud faktid ära märkida, on hiljem vähem seletamist selles osas?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 10:54
Vähem kirju postkastis?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 11:01
Mõttetuid kirju võikski vähem olla - aga see on jällegi puhtalt minu soov, äkki keegi tahab tõesti lihtsalt palju kirju saada .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 11:16
Mida vähem infot, seda vähem kirju. Kui ei ole ei pilti, vanust ega välimuse kirjeldust, siis ilmselt on kirjutajaid vähem.
Kui aga on sobiv vanus ja pildil ilusad jalad, prink tagumik või kopsakad rinnad, siis on postkasti ummistumine enam-vähem garanteeritud.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 11:20
Siis oled hoopis populaarne kasutaja ja see likvideerib päris hästi tekkinud ummistusi .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 11:24
See tekitab uue probleemi, kus ei saa ka väljavalitud n-ö õigete inimestega enam kirjavahetust pidada.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 11:29
Kui ikka väga vaja, siis saab neile muud kontaktid kirjakasti poetada . Mingit meiliaadressi kasutavad kõik.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 11:36
Oh, seda muidugi. Samas saab ka üleliigset huvi vältida, jättes näiteks pildi, vanuse ja välimuse kirjelduse panemata.
uidugi ma teoretiseerin siin. Mul ka vahepeal vanust ei olnud, sest ma ei olnud aktiivne kasutaja. Mida passiivsem kusagil olla, seda mõistlikum on vähe infot endast anda.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 11:38
Mina leian, et kui ikka inimene väga tahab tutvuda, siis pole ka probleemiks need paar õlut joomata jätta ja ennast vipiks teha.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 12:02
Jott, mõnel on lihtsalt põhimõte säärane - teatud asjade eest ei maksa ja punkt. Väga vähestel juhtudel on asi selle mõne euro puudumises, meeste puhul siis. Kui kuulutusi lugeda, siis naised on siin valdavalt puruvaesed .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 12:11
Naistel selle raha küsimine pisiasjadeks on isegi mulle kui kõrvalseisjale häbistav. Häbi tõesti ei ole veeta päevi kusagil seksisaidil vipi või mobiilarve vms jaoks raha kerjates? Ja sellised peaksid olema tulevaste eestlaste emad!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 12:12
See meenutab mulle nõukaaja lõppu, kui tekkisid tasulised peldikud. Siis kah paljud tagusid endale rusikatega vastu rinda, et nemad enne lasevad püksi, aga selle ühe krooniga nad neetud koperaatoreid ei nuuma.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 12:16
Vaata peldikuga on teine teema, kui ikka vaja, siis ongi VAJA - aga vip-staatus pole eluline vajadus . Aga siinsed rahaküsimise kuulutused on mulle ka orgaaniliselt vastumeelsed lausa.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 12:27
Vat nende kuulutuste peale ollakse küll nõus maksma, aga selle eest, et on koht, kust neid kuulutusi lugeda, mitte.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 13:45
Prioriteetide küsimus, mul ükskõik, kes, kui palju ja kellele maksab lõppude lõpuks.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 15:03
Kui nüüd teemasse, siis....alguses olin hämmingus, et mehed valetavad oma vanust nooremaks - ja ikka 5-10 aastat nooremaks! Aru ei saa ma sellest siiani, et miks....aga imestama ei pane siin enam miski.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 15:28
Neti, sama imestan ka mina, oma napi aruga valetaks mehena pigem paar aastat otsa, et kogenum ja usaldusväärsem paista.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 15:30
"Hingelt noored!" on sagedaim põhjendus sellele fenomenile.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 15:42
Jajah, ja mina olen tippastme juht, sest mul on kodus viimase peal õmblusmasin ja köögikombain ja ma ju juhin neid!

Lollakad vabandused sobivad ju igale valele
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 15:44
.......loen ja mõtlen ja omamoodi hakkab inimkonnast kohe kahjugi. No on alles mured ja halvad kogemused suhtlustest, kohtumistest, inimestest, IHAst......
.......Ei ole ju see elu nii hull, kaugelt ei ole. Tahab mõni olla ankeedi järgi noorem olgu, tahab olgu vanem samuti olgu. Soovib olla pikem, lühem, saledam, paksem, blondim.......ükskõik mida, las olla. Ma saan aru selle mõttekäiguga võiks tappa praktiliselt kõik foorumid, kuid nii nagu ikka on see nende oma valik ja õige vastuse saab seda vaid neilt endilt küsides........kui siiski. Kindlasti ei saa aga seda vastust teiste käest.
.......aga muidu on ilus tants ja hea foorum
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 15:46
see vanus on küllaltki väike valge vale ma leian, ei maksa nii väga üle tähtsustada. see on kõigest number.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 15:51
Irw, oleneb, kui suurelt see väike vale serveeritakse . Noormees otsib pereloomiseks neiut ja satub neljakümneviiese daami otsa - number on number, aga mis krt daamiga peale hakata?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 15:54
Miku, kas ikka on nii väga väike vale? Kui lähed kohtumisele endast 5 aastat noorema naisega, kuid kohale tuleb sinust 5 aastat vanem, kes näeb oma vanusest veel 5 aastat vanem välja ka....
enne kui kokkusaamine toimub, oled sa inimesega ju mõni aeg kirjavahetuses olnud....ja tal pole olnud taipu seda väikest valget valet mainida.....noh, sest ta tunneb end ju nii noorena!
Võibolla see on minu kiiks, aga usaldada sellist inimest ma ei saa...ja kui usaldust pole, ei toimu ka midagi muud.....
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 15:55
Pole ka suurt tähtsust, iha lehelt pereloomiseks pruuti otsida pole vist väga tõsiseltvõetav üritus, ja sattus siis väheke eakama daami otsa, shit happens, selle pärast vast üles ei poo ennast.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 15:59
Ei pidanud ainult iha portaali silmas, on ka teisi kohti ning ega sealgi kasutajad nii väga ei erine. Üles muidugi ei poo, aga ei tahaks ju keegi aega kulutada nii lihtsa kriteeriumi nagu vanus välja selgitamisks.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:04
No ma mõtlen ise ka, et ärge tehke tühjast tüli enda jaoks lihtsalt
........ankeedis on märgitud kehaehitus volüüüüüüüüüüümikas , saan aru, et see on siis nagu vanasti öeldi "liivakell" või midagi sellist , noh nagu öeldakse, et on tissi ja on tussi ........lähed vaatama, kurat ei ole, PAKS on, kohe hirmus PAKS, enneolematult isegi ........aga ankeedis on volüümikas
......mölina mõte oli, et kumb siis on hullem, kas mõneaastane nihe vanusega siia-sinnapoole aga füüsiline vorm ok ja üldmulje hoolitsetud ja meeldiv või siis vanus on õige aga see on ka pehmelt öeldes ainuke õige asi
.......lihtsalt viskasin uue kinda õhku ja kondi puremiseks
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:07
jah siin võiks miski sellise pettumuse vastase õpetusliku skeemi välja tuua, et ära suhtlle ankeediga, suhtle inimesega ja vaata kuidas jutt sobib, ja siis vaata üle, oma silm on kuningas, ja ankeeti ja passi vaata siis kui tleb mõte zaxi poole minema hakata.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:07
kohe häbi hakkab , et valetasin siin ennast mõned aastad vanemaks , sorry . no tahan ka ju soliidne olla . Nüüd veeti müts silmini
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:09
Ma olin 47, kui ABB mingi personalitibi telefonis nähvas, et "kellele seda vanurite kusehaisu siia kontorisse vaja on". RKAS ju lausa teles põhjendas oma seisukohti, miks kõik 35+ ainult koristajaks kõlbavad
ja eks samad inimesed ole ka siin ja mõtle samamoodi. te ei usu ometi, et on mingi rahvas, kes elab ainult iha.ee-s ja keda te poes, tänaval, teenindusasutuses iial ei näe
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 16:09
Nojaa, aga mõnda peab hirmus kaugelt vaatama, kuna lähedalt vaadates ei pruugi kõik nähtav kaadrisse mahtuda
˅ näita rohkem ˅