Foorum
2016-08-15 18:14
Vaatasin enda konto külalisi ning avastasin, et sageli ei märgita profiilile vanust. Varasemalt seda kiputi valetama, aga nüüd siis uus trend sootuks märkimata jätta? Või on sel jälle mingi nüanss, mis "blondiinile" arusaamatu tundub?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 18:19
Siin on isegi neid kellel juba mulla lõhn juures. Keegi Krissu on lausa 88-ne.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 18:22
Ahjaa, sellised unustasin mainimata, aga teeb sama välja ehk siis milleks see vanuse mõistatamine vajalik peaks olema. Valdav enamus siiski ei tee kontot foorumis postitamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 18:39
Proua Luceo, öelge palun ausalt, kas Teie olete siia kontole märkinud oma õige sünnipäeva ja seega avalikustanud ka väga suure osa oma isikukoodist?!!??.......mille järgi mõni pahatahtlik inimene juba kindlasti ka Teid tuvasta saab ning siis ka midagi ebameeldivat juba edasi korraldada.......
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 18:47
Härra Luukera, aasta on õige ja olen umbes-täpselt siin kuu aega vanem, kui tegelikult. Ega mind kellegi isikukood ega täpne kuupäev huvitagi, lihtsalt tutvusi sobitades on ju kummaline, kui ei tea, kas teed jooma kutsub auväärses eas vanahärra, sõjakooli kadett või kolmekümneviiene meesterahvas.
Kel siin muud huvid, siis arusaadav, et pole tarvis märkidagi, aga mulle kirjutanud kodanikud olid tutvusest vägagi huvitatud, sealt ka minu teemapüstitus.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 18:56
....ehk siis ikkagi igaks juhuks eelistasite vanust valetada Ühest küljest üsna mõistlik ka. Loomulikult respekt, kui seda siin postituses tunnistasite.
Mina näiteks ei taha valetada ja seepärast ka pole siinoldud pea 7. aasta jooksul siia oma vanust kirjutanud. Küll aga on minul 90% oldud ajast olnud äratuntavad ja ajas muutuvad reaalsed pildid. ......kumb siiski on olulisem, kas mingi number või pilt mis räägib rohkem kui 100 sõna
.......mõned tädid on siin jällegi juba kuuendat aastat kas 33. või 35. aastased .......ei tundu ju kuidagi kahtlane....no kuidagi ei tundu ju...
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 19:02
Kui roosade prillide ja päevavarjuga siis 33 ,kui ilma siis 35 no või sutsu peale nii aastaid 15 või rohkem . Kuid ega see ometi siis mingi patt ole! Mis vahet sel on mis kirjas ,peale 2-3 kriba on niigi selge ja üle võib alati küsida.Seda ankeeti mis siin on kasutatakse vist rohkem huumorinurgaks , vähemalt mina arvan seda.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 19:07
Oi, isegi mina tean siin kasutajaid, kelle sünnikuupäev nihkub müstilisel moel ja kes ei vanane .

Mõni nädal vanuse osas ilmselgelt ei muuda mitte midagi peale numbrite isikukoodis ja see on mul just sinu mainitud põhjusel niimoodi sätitud. Mis piltidesse puutub, siis loe eelmist lauset - ma ei sooviks oma väikeses asustatud punktis sedasorti au ja kuulsust ning ka mu töö eeldab madalat profiili pigem, kui kuskil seksikate portaalis lehvimist . Seega kahjuks ei saa soovijatele siin reaalajas pildishowd korraldada.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 19:15
Kommar - eks muidugi võib küsida, kui tarvis. Lihtsalt uudishimu säärase teguviisi osas ajendas küsima võimalikke põhjuseid .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 19:31
Kristjan - vähemalt on mingigi viide, millises vanusegrupis keegi on, aga ilma vanuseta võib siis ollagi tiinekast kuni vanadekodus igavleva kodanikuni. Ja kindlasti ei teinud ma teemat selleks, et kedagi isikuliselt kritiseerida, vaid soovisin aru saada mingi nähtuse tagamaadest.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 19:35
Mul oli siin kunagi vanus ja täitsa korralikult täidetud ankeet. Reaalsus siis, et ega seda ülearu loeta/vaadata. Kirjad tulevad nii 20aastastelt kui 60plussilt. Kuna ma hambad ristis ei tutvu, vaid pigem veedangi oma aega, siis vahet ju ei ole
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 19:41
Loomulikult kirjutavad igas vanuses kasutajad, mul on küll vanus kirjas, aga samuti saan kirju varieeruvas vanuses kodanikelt . aga mitte seepärast, et ankeet lugemata on, vaid kuuekümnestel ilmselgelt ei ole noore daami seltsi vastu miskit ja miks peaks siis kahekümnendates noormehelgi olema?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 19:46
Vanus üsna õige mul ankeedis aga ikka kirjutavad pojaks passivad noormehed "Tere neiu"
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:12
Jah, aga ikka veits imelik on saada tahapaneku ettepanekuid persoonidelt, kes võiks vanuse poolest olla pojad.
Ja heaküll, vanuseta tegelased, aga siis on ju veel sootud ja näotud, kellest Urr ka ei saa aru, on nad Leod või Lead. Mis nendega peale hakata?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:17
Sootuid pole veel au olnud kohata või ei ole ma piisavalt tähelepanelik. On küll neid, kelle sugu ei vasta pildil olevale või siis pole ma piisavalt hea "silmaga" .

Näotu olen ma isegi, see on vast rohkem mõistetav, kui muud puuduvad asjad ankeedis.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:19
pigem on siin jah naised, kes osutuvad meesteks ja paarid, mis koosnevad mehest ning väikemehest ...
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:25
Ma ei saa sellest naised, kes osutuvad meesteks, fenomenist hästi aru - mehed siunavad naisi, aga ise tahavad parukas peas rõvekõrgetel platvormidel ringi koperdada, vatti täistopitud rinnahoidjad hingamist kinni pigistamas. On see ettekujutus sellest, milline ideaalne naine peaks välja nägema ?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:28
Markiis, julgen arvata, et need on kas transvestiidid või transseksuaalsed - esimesel ega ka tegelikult teisel juhul ei ole ma nende seksuaalsest orientatsioonist sotti saanud. Kuna mehelik keha seab piiranguid naiseks olemisele, siis vist kompenseeritaksegi seda üle võlli keeratud naiselike omaduste kaudu.

*pagan, Tais olid nad küll väga kaunid .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:33
Iha moto "seksikate inimeste kohtumispaik" ei õigusta ennast juba ammu, sest need vähesed seksikad, kes siia on jäänud, ei paista lihtsalt seksinäljaste seast välja.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:36
Juhtusin kunagi telekast nägema mingit saadet, kus näitas Miss Transvestiit valimisi - seal olid esikolmikus kõik pilud, ilmselt ka Taist - imelised nukunäod, saledad ja haprad kehad.
Aga pärisnaine olla on ikka parem, sest lõika end milliseks tahad, aga Naise Väge sul ikka ei ole, kui oled mees sukkpükstes

Mis nüüd lõpetuseks ütlema peaks? Teeks nagu Art ja Kristjan, et äh Lucero, jätame mehed siia kadetsema ja lähme teeme selle jutu peale mõnd longerod ?

Ja pärast, kui kõik need alkod joodud, tuleme ja kirjeldame eriti südantkriipivalt, miks ja kui hea on olla naine.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:42
Longero pole hea- pigem üks hea vein
Ja siis hakkame kontsakõrgusi võrdlema
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:45
Selles on sul õigus, Markiis - seda kirutud väge ei ole tõesti . Aga seda on nagunii ilma manuaalita raske kasutada ja geneerikutele manuaale kaasa ei anta, no kokkuhoiupoliitika ilmselt...

Tead, ma võiksin teha küll ühe külma premiumi, sest muud ma ei armasta. Ainult et logistilised piirangud vist sunnivad siinsamas krissu ja kokapoisi seltsis kügelema .

irw@jott - tabav kommentaar (isiklkest kogemustest lähtuvalt võin nõustuda)
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:47
Haa - ma kandsin täna üheteistkümneseid, aga see on pigem erand, enamasti pisut madalamad. Puhtedevusest kasutasin üht erkroosat detaili ning seepärast ka selline kingavalik . Daamid, kuidas teil?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:50
Olen korduvalt öelnud, et mehed, kel kepinälg suur ei vaata naise juures ei vanust, välimust ega sugu!!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:52
Ma olin täna masendav- kuna peaaksessuaar oli jalgratas siis tennised
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:57
Hr Luu, no jäka, ma ütlen.... aga valikute küsimus, lihtsalt avaldasin arvamust.

anonyym - masendav oleks, kui sa minu stilettodega oleksid ratast tallanud . Igal asjal oma aeg ja koht kandmiseks (ma parem ei kirjelda, mida ma kannan suviti maal olles ja vabal päeval, mis täis aiatööd ja muud säärast) .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:58
Maal on ilusa ilmaga paljajalu mõnus
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:59
Sama siin - Sneakers ja ratas , nii et Lucero - Sinu võit
Aga Luu ... ega need naised, kellel on vedanud ja kes ei pea oma perset müüma, ei hooli ka sittagi neist meestest, keda juhib kepinälg ning kes on võimelised põrutama keda iganes.
Ja nii valitsebki täiuslik tasakaal.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:59
Suvisel aiatööl on põhiline aksessuaar, mida kanda ämber. Kõik muu on mitteoluline, ning selle võib ärajätta
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:03
Krissu, kas sa siis ei tea, et transvestiit inglise keeles ongi crossdresser.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:04
Jah, just möödus puhkus trussikutes (no neid pükse pole võimalik muude sõnadega kirjeldada) ja maikas , nii et Kristjan, tänks ... läbi sinu avastasin enda kohta tõe
Nädal aega täielikku crossdressimist - nii et olen vist selle lehe esimene naine meheriietes.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:10
Oi kurja.... . Crossdressing is cool - mul on kõige soojem hommikumantel pehmest puuvillfroteest ja kannab meeste suurusnumbrit XL ja maakodus kantavad riided - ilmselt hr Fokini õudusunenägu, säästan siinkohal lugejaid kirjeldusest . Vahest juhtume ka eelteismelise tütrega sama hilpu kandma, huvitav, kuidas seda nimetatakse?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:12
see on siis oma vanuse peitmine läbi riietuse
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:16
Mul oli üks lilla krempliinkleit ühe stiilika jaoks ja ma nägin sellega täiesti eatult 65 välja
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:20
Eatu 65 on parim
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:25
Ma pole muidugi kindel, kumb meist vanust peita üritas, sest plika näpib minu asju enamasti ja need pole küll lasteosakonnast ostetud .

Mul vist kodus väga vanu riideid pole, aga üheksakümnendatest miskit on, üks kaÅ¡miirvillaga mantel näiteks - no ei täi minema visata, nii kvaliteetne materjal ja klassikaline lõige.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:26
No mis te Daamid siin minu poole pöördute, ma ikka sugu vägagi vaatan
.......põhimõtteliselt samas....., kui ikka seale rätik pähe panna, ehk kõlbab siis seegi
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:30
eatu 65 -tagant kui eksponaat ,eest kui ermitaaz kuid elatakse ka 65 ja 75 ning krt isegi veel vanemaks ja kas siis polegi muud elu kui, et püsiks meeles kus pott jäi ja kuhu hambad pistsin? Tegelikult kahtlen ,et nii hulluks läheb ja eks ka selles vanuses võtab ju silma särama kui midagi meeldivalt elusat näed
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:33
Luu, miks siis sedavõrd troostitud väljavaated - ongi nii hull keiss või?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:33
Selles vanuses on püsipartneriks see saksa poisike, kes kodus asju kipub peitma

(altzheimer)
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:38
see saksa poisike ja tema sõber parkinson , no siis kisub eriti hullult lõbusaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:39
Dementsuse ilminguid võivad olla tingitud erinevates orgaanilistest või ka mitteorgaanilistest seisunditest ja esinevad ka üsna noores eas - ma vahest unustan kapiust avades, et mida kuradit ma sealt nüüd tahtsingi .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:40
hullem variant kui ust lahti ei tee ja üritad järjekindlalt kappi minna
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 21:56
Pole seni veel ette tulnud .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 22:09
anna aega atra seada
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 22:12
Eks iga asi loodetavasti omal ajal - nagu ma eelnevalt ütlesin .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 22:15
Kapiust ei või ju lahti teha, sest keegi võib seal juba sees olla ja mida kõike tema siis arvata võib
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 22:17
no siis tuleb kappi valida ,et ei tekkiks piinliku momenti kellegi jaoks
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 22:20
Mulle ei meenu, et keegi mu kapis oleks, aga äkki ma lihtsalt ei mäleta? .

Ok, nüüd on teema küll kuskile rappa kolinud.... nagu ikka .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 22:21
Parem hoopis kapi alla peitu pugeda ja sealt siis teistele näpuga näidata
˅ näita rohkem ˅