Foorum
1
2
2016-08-17 18:54
Lapimaal võiks 2 nädala pärast väike vananaistesuvi olla, külmade hommikute, aga mõnusalt pehmete päevadega
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 18:59
oota veel nats suvi pole veel läbi
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 19:24
käisin kohe huvipärast seda kikkisxxx vaatamas ja üllatus kui suur HETERO mees tahab tema olla vaevalt et ükski normaalne HETERO mees siia sellist lapsiku möla tuleb ajama rohkem nagu turueide moodi
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 19:47
Okou...topitajad on enda käsilased tööle pannud
Käsilane iiraZ esimene, kes järgmiseks pinnale ujub?
Lapsik või mitte, arusaamad erinevad, vägisi tekkib küsimus kumb meist nüüd lapsik on?
Kas iiraZ, kes ajab miskit iba või Kert70 kes valvsalt käsilastele käsklusi jagab ja blokib kõiki kes ei ole nõus talle 10.punkti panema või hoia sell eest, kui julged panna väiksema kui 10.punktilise hinde, siis on kindel käsilaste rünnak ja kiire blokk, et jumala eest ei saaks keegi midagi öelda ja teha
Aga teate mis - mul on jummala pohhui
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 19:53
kui sul pohhui nahui oleks siis siin ei prääksuks oma ilget möla
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 19:56
Igav on ja hea näha kui närvi inimesed mingi labase teema pärast lähevad.
Nagu näha, siis sina üks neist kellel on nii lühike süütenöör, et paljalt päikese nägemisest käib puuks ja korras
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 20:02
kikkisxxx on meil kõige sööja eks sa siis söö lusikaga sulle antud ja kulbiga võetud neid tatipritsiajd siin hulgim aga lollidel tatti jagub
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 20:04
Kas ma peaksin nüüd olema solvunud ja nutma hakkama?
Tatti ja sappi tulid siin sina loopima, minul oli lihtne küsimus - mis inimeste peas toimub kui nii käituvad?
Madal enesehinnang? Ei talu kriitikat? Peavad olema parimad?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 20:06
või kohe sappi ei tea millise kirjaniku väljend see küll alla võiks
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 20:09
Ja nüüd loe mis kirjutasid !
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 21:29
Kssa kallis, kohe kui vanaks saan, olen vannaaistesuvega nõus
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 21:30
jah, ja kui ma vana naise kuskilt saan, ma siis kah võtan selle suve
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 21:37
Khm......
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 22:21
lubat just et tuleb jälle 25 kraadi. ikaldub nende vanade naistega
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 22:31
Ei tea kas kannatan viimast jooki välja või lähen kohe magama.....
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 22:40
kikkisxxx. Sa pole ainuke, kellele minu rahakotike ette jääb, kadedus tapab sinusugused mõtetud inimesed aga rahavanker liigub ikka edasi Jõudu ja jaksu sulle edaspidiseks ja vaata, et ära ei väsi!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 22:57
haa-haa-haa
kuna nii naljakas oli, siis veelkord
haa-haa-haa
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 23:16
kord ühe teise küla mehed proovind ka seda geivärki, surkind ka kahekesi kolmandale läbi krookpaela ja siis last jeldad lõdvaks, need lind seal sees sõlme, kui välja hakand kiskuma, läind risud uuesti verd täis ja nüüd ei teagi äkki koogutavad siiamaani kuuri nurga taga
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 23:41
Issanda nime küll põhjuseta suhu ei võeta,siin võetakse ehk hoopis midagi muud ...
Aga oh issand kui nõmedaid teemasid te üritate siin ikka üles kiskuda ja kui madalale te võite ikka siin langeda,
Seda siinset teie jämmi loevad, aga ainult ühed,samad tegelased.
Enamusi jätab see kõik külmaks.
Seega võrdub see, ise küsin, ise vastan võrdega ...Unetud hullud
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 11:22
Netili, nalja peab saama
Ja mina olen sellest hetkest kui siia esimese postituse panin, saanud naerda korralikult.
Mõni mees peab ennast rahabossiks, mõni räägib ilusamaid luuletusi kui Leelo Tungal kunagi kirjutada oskas.

Aga nagu nad ütlevad, siis tsirkus on ja tsirkus jääb,aga klounid on ikka samad
Näpuga ei näita ja nimesid ei kirjuta, eks nad teavad ise ka keda silmas peetakse
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 11:50
Arvan siiski,et teisi siin viibijaid avalikult mõnitades, alandada ... nende tegemisi reaalelus ja isiklike andmeid avaldades...no andke andeks-
Selleks pole meil kellelgi õigust.
Ja see pole ka naljakas,igal asjal on ka piirid.
Sellised kasutajad on klounid omaette.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 11:56
Isiklikke andmeid siin vist väga ei ole? Või kustkohast neid saama peaks, kui just kasutajad ise ei jaga?
Iha.ee taolisel lehel suvalistele oma andmeid jagades võib igasuguseid ebameeldivaid üllatusi tulla muidugi. Minu meelest juba näopildi ja õige sünniaja jms kasutajad siin on keskmisest kõvasti julgemad.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 12:48
Inimene, kes suhtlusportaslis suhtleb, ei tunne vajadust ennast varjata. Inimene, kes oma tegevust keelatuks või häbiväärseks peab, varjab aber natürlich. Ja veelkord: iha.ee on erakordselt efektiivne suhtlusportaal, sest võimaldab igaühel oma halvimad omadused kiirelt letti lüüa.

Täisnimesid mainitakse valdavalt hoiatuste rubriigis petturitest rääkides (millisele kontole ülekanne läks), mujal on umbes viimase kahe aasta jooksul ainult klounipaar tussujanoku Art00 nimega lagedale tulnud.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 13:12
Küsimus ei ole alati inimese arvamuses vaid küberjulgeolekus. Endast võib arvata mida tahes, aga elu õpetab ka kõige süütumad meist mingil hetkel ümber.
Üsna oluline roll on ka kasutaja isiku vastu suunatud avalikul huvil. Ka iha.ee kasutajate seas on neid, kelle siinolek pälviks meedia tähelepanu ning neid, kellel võiks tekkida arusaamatusi näiteks tööandjaga. Ühiskond me ümber on siiski kaunis konservatiivne veel.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 13:25
See nime esiletulek oli väike üllatus mulle, mis seal ikka, peaasi, et kodu aadressiga siin keegi lehvitama ei hakka, mis mul õnneks praegusel ajal puudub. Ajakirjanikud pidavat sellel lehel silma peal hoidma, minu vastu huvi neil olla ei tohiks. Kui ka mõni tuttav peaks mind siin avastama siis, mis seal ikka, samas tean, et kõigilt ma mõistmist kindlasti ei leiaks. Leheküljel on oma maik juures.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 13:29
Kujutan ette, milline skandaal sünniks, kui selguks, et meie sõber Krissu on mingi tähtis riigiametnik
Minul õnneks midagi karta ei ole. Tööandja teab, millega ma oma vaba aega sisustan. Samuti pole see uudiseks mu pereliikmetele ja paljudele tuttavatele. Võiksin vabalt esineda enda õige nimega. Ainukeseks probleemiks oleks, et mul on kusagil Tallinas enamvähem sama vana nimekaim. Temale võiks info levimine küll ebameeldivusi tekitada.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 13:45
Ma olen jätkuvalt seda usku, et julged teha -- julge tunnistada. Ja kui tead, et pole õige teha, siis jäta tegemata. Muidugi paneb kulmu kergitama, kui mitte just esimeses nooruses telleripiiga siin sponsorit otsib ja erootilist "massaaži" müüb või telekomi kliendiandmetega ekraanid jututoakaameras välguvad, aga lõpuks -- mis see minu asi, eks.

Ja lehekülje maik ei puutu asjasse. "Seksikate inimeste kohtumispaik", kasutatakse igaühe enda arusaamade järgi. Kroonika seksikate pidu ju ei kajastata odavaima hoora valimisena, nii ka siin: loevad igaühe enda tegemised. Kiimikud on sama jahti pidamas igas portaalis, müüjad suhtlevad FB-s ägedamalt kui siin, ... "Imelik sait" on hea õigustus äratundmisele, et enda motiivid pole puhtad, ja ei midagi muud.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 14:39
Seksikas pole see, kes 50€ eest kätteannab, vaid see, kelle eest ollakse valmis ka 50000€ maksma.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 17:16
Olen seda foorumit juba natuke rohkem jõudnud jälgida,siin on ikka igasugu teemasid läbi jooksnud.
On nii nimesid välja toodud kui ka asutuste nimesid kus arvatakse,inimest töötavat.
Ja seda kõike ikka paljate oletuste najal,keegi ,kuskil ...ütles. laimata meeldib siin ikka eriti
Arvustajaid on küllaga,eriti tuleb see kadedusest ja kättemaksust,et käed sageli ei ulatu nii kaugele kui soovitakse.
Ma ei pea silmas mingit HOIATUS rubriiki.Kus petturid ja manjakid välja tuuakse,kuigi ka sellises teemas avalikustamist päris õigeks ma ei pea.
Sest igal inimesel peab ikka omal ka pea otsas olema,keda,kui palju usaldada.

Siinsed põhielanikud teavad,millest jutt käib.
Ja sellisel tasandil teemad, tuleks automaatselt kustutada,nii arvan mina ja küllap ka enamus siinsest rahvas.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 22:06
Kuidas ei puutu lehekülje maik asjasse, enamusi inimesi ikka hirmutab ära see sardellide rohkus, mis esilehel on, ja põhjus miks siia tullakse. Ikka on maik küljes ja seda piisavalt suurele hulgale inimestele ning see ei ole ainult nende asi eriti näiteks juhul kui minu sissetulek või sotsiaalne heaolu sõltub inimestest kes õigeks siin figureerimist ei pea.

Päikest!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 22:11
Rumal on inimene kes oma andmeid kõigile avalikustab ja jookseb esimese siinse põhielanikuga kohtuma.Kõigehuvitavam on aga, et mõned, siinsed põhielanikud teavad kõike, isegi seda palju kellegil rahakoti vahel raha on ja ka seda kuhu keegi seda raha kulutab.Täielik lasteaed, sellised peaks liivakasti mängima panema, las jorutavad seal oma leierkasti, mis juba nii kulunud on
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 22:14
Mis sa seletad....elu nagu lill.
Aga naised peaksid natuke ettevaatlikumalt tõesti oma kohtumisi planeerima, minu kõrvu ulatus üks üsna kole lugu ja arvan, et paraku see ei ole ainus....

Ja elu ikka nagu lill, õlle on hea, positiivne päev...
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 22:15
Keegi pole palunud Art00, et sa siia oma konto teed ja neid inimesi vahid, kui ei meeldi on võimalus igaveseks siint jalga lasta
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 22:18
Tähendab on rumalad naised olnud
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 22:19
Siin ihas on mõne konto taga ikka väga tuntud ja teada persoon. Kuid see on ka kõik mida minult kuuleb. Kui inimesed tahavad siin suhelda ja oma tutvumisringkonnast eemalduda vahelduse mõttes, siis keda see peaks häirima. Ela ise ja lase ka teistel elada! Nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-18 22:20
Just, see võib olla uks uude maailma, uute tutvuste juurde ja see ongi oluline
˅ näita rohkem ˅
1
2