Foorum
1
2
2016-08-10 20:59
"Mõtlen siin, et peaks mehi vaatama hakkama, ikkagi inimtõug, mitte nagu naised, mingi seni registreerimata loomatõug"

Laen, siis ühest teisest teemast. Uskumatu, et mõnel on mõtlemine kiviajas kinni.
See alumise peaga mõtlemine vist ikka on valus
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 21:03
Alkohol on ilmselgelt oma töö teinud...
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 21:05
no ainult alkoholi mina ei süüdistaks... soodumusi peab olema, soodumusi
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 21:08
zoofiilseid?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 21:09
pigem miskit geeniteadlastele uurimiseks
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 21:11
Ilmselgelt kibestunud.
Sarnasteks hüüatusteks on nii mehed kui ka naised võimelised. Varem valusalt rappa jooksnud suhted aitavad kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 21:17
aga selle postulaadi väljakäijale väike soovitus: õpi naisi kohtlema kui võrdseid ja võib juhtuda imesi. isegi võib tasuta saada, lõpuks.
noh, ilma et kedagi "kergelt vägistaks" vms. anna naisele võimalus ja, oh üllatust!, ta võib ise soovi avaldada. KUI partner on seda väärt. ja nii lihtne see ongi. ilma filosoofilistesse aruteludesse laskumata.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 21:19
ma vaatasin üleeile Bruce Liptoni intervjuud. see on taibu, kes 50ndatel hakkas mässama tüvirakkudega ja hiljem jõudis epigeneetika loomiseni. ta selgitas pikalt-põhjalikult, kuidas identsetest tüvirakkudest (kõigi geenid samad, eks!) arenevad Petri tassis kas luu- või lihas- või närvikoed olenevalt keskkonnamuudatustest

ja et ka inimene on Petri tass -- mitte küll klaasist, vaid nahast. tema sees ilmneb geneetika täpselt samamoodi vastavalt loodud keskkonnale. kõrvadevaheline (olulisim keemialabor: keha toodab hormoone vastavalt sellele, kuidas inimene maailma enda jaoks tõlgendab, ja need määravad kogu ülejäänud rakukogumi elu), suukaudsed lisandid... nii võivadki samad geenid välja anda kas Mahatma Gandhi või jeekim-veltsi
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 21:23
oled sa selles kindel? ega asjata prantslastel ole väljend "otsi naist" ? iga mehe taga on enamasti seisnud naine. või mitu. suur osa sõdadest on maha peetud naiste pärast, võta legendidest või Trooja Helena. ajalugu võiks uurida ikka süvitsi...
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 21:46
Mul on hea meel, et lausa teema on tekkinud, mis ma siis ikka praegu kosta oskan, uinak oli hea, nüüd õlle, double espresso ja siis vaatab edasi, ehk on mõtteid.

Päikest!

Märt.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 22:14
MandavoÅ¡kad on kõiges süüdi
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 22:33
nüüd tehke proovi, kas alkoga tõuseb?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 22:43
Tõuseb küll, ainult, et orgasmini jõudmine on keerulisem...Ise eelistan seksi ajal olla kaine või siis sellist kergemat alkos olekut, orgasmis olek tundub sedasi parm Poolpudelit, pudel veini maksimum....
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 23:52
aga suurem osa asju tehti ikkagi naiste pärast ... ehk siis, ära vaata vaid tegusi ja tagajärgi, vaid uuri, miks. lihtne. igal asjal on oma põhjus ja eellugu.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-11 00:16
Võibolla tehtigi naiste pärast, aga tegijad olid mehed.

Kui sõdu on naiste pärast alustatud siis ehk me ei peakski mehi süüdistama maailma halvas korras, vaid just naisi
On see nüüd nende tahtlik korraldatu või tahtmatu, aga usun, et kui nad kord selle palli veerema on pannud siis neil puudub oskus seda juhtida või peatada. Oli vaja siis sellel Eeval oma õunaga Aadama ees lehvitada, tulemus on käes. Raske koorem on naistel siin ilmas kanda, kogu süü lasub neil, või kuidas? Ajaloost rääkides. Mehed käisid jahil ja avastasid maailma, nad olid harjunud keeruliste olukordadega ja olukordadega kus tingimused järsku muutusid, see viimane on just eriti oluline. Naised istusid kodus koopas, ümbritsev oli mõnevõrra stabiilsem kui meestel. Meie ülikoolid annavad hea põhja ja karjäärivõimaluse, see on tugev alus, aga mis siis kui alus kord vappuma lööb, kas naised suudavad sama hästi üllatustega toime tulla kui mehed kel sama haridus. Võimalik, et mitte....mehed on ajaloo vältel treenitud ootamatustega paremini hakkama saama. Seda ütleb mu teadmine maailmast ja praegune kogemus. Muidugi erandeid on.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-11 00:35
Mingi arhetüüp...kui minevikust räägime.

Meie ehitatud süsteem on üsna kindel ja annab võrdsed võimalused nii naistele kui meestele. Loomtreeningud on kõvad, kui sa neis oled piisavalt hea saavutad ka vastava positsiooni karjas olenemata sellest kas tegemist on naise või mehega. Kõik kehtib kuni olukord püsib. Kehtib kuni sa püsid lääne loodud mustrisüsteemis.

Mingi mõte tekkis praegu, lõpuks jõuna ikka samma kohta tagasi, aga mõte on, et...

Me sageli taandame palju põhjuseid sellele, et naised pole füüsiliselt võimekad, mehed on tugevamad. Näiteks tuletõrjujad, enamus on naised, kas asi on selles, et naised on füüsiliselt nõrgemad, asi ei ole ainult selles.....Naised on harjunud palju saama maailmas just seetõttu, et nad on naised, neil on tussu ja rinnad. Kohad kus vaja teha meeskonnatööd, kus tingimused on ebapüsivad, naised ei saa selles pinges hakkama, see on see kuidas nad kujunenud on, seal pole aega anda neile lihtsalt selle eest, et neil on tussu, nad peavad olema võrdsed meeskonnas ja tegemist ei ole lihtsalt füüsisega, see on vaimne ettevalmistus.

Pingelistes köökides on vähe edukaid a la carte kokkasid ja kui on siis olen näinud, et nad saavad palju lihtsalt seetõttu, et nad on naised, seal on veel natuke ruumi Aadama ja Eeva mänguteks, aga on kohti kus selleks ruumi ei ole.

Praegune kehtiv süsteem soosib võrdsust, aga tean, et kui ma peaksin minema jahile, siis valiksin oma karjaks meesisendid ja ühe seksorja või paar, naistekarjaga jahile minna on mõttettu, nad lihtsalt pole vaimselt selleks valmis.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-11 00:44
Vabandan, vigu tekkis sisse, ei toimetanud väga teksit.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-11 00:58
Härra Art, ole hea ja pane veel paar lehte seda üliasjalikku juttu monoloogi vormis, ma alles siis võtan vaevaks vastama hakata .......või pigem, loen alles siis selle ja eelneva ka läbi!!!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-11 01:01
nooh...
seda ei viitsi praegu isegi mina läbi lugeda....
võibolla hiljem, aga kahtlen.....
˅ näita rohkem ˅
2016-08-11 01:01
Ega väga muud hetkel ei olegi, mingi nägemus korraks lihtsalt tekkis, loodan, et andsin sellele piisavalt selge väljenduse.

Kui siin minevikust räägiti.....
˅ näita rohkem ˅
2016-08-11 01:13
Naised on läbi erinevate ajastute suutnud olla nii oivalised sõdalased, kuningannad, juhid ja suurepärased manipulaatorid. Sugu ei mängi siinkohal rolli, sest igaüks saavutab eesmärgi tänu oma tugevustele ja seda sõltumata soost, kuid keskendudes seeläbi vastase nõrkustele.

Näiteks Kleopatra keeras nii Caesari kui ka Marcus Antoniuse ümber oma sõrme ja ta kasutas selleks kõiki võimalikke variante. Caesarile jättis ta ennekõike mulje haritud ja intelligentse, ent ka samas kauni naisena, kelle hääletoon oli kõlav ja jõuline ning kellest õhkus kuninglikkust. Kuigi Julius Caesar oli siis juba vanem mees, suutis nooruke Kleopatra ta endasse armuma panna ja Caesarile pojagi kinkida, kuigi too hiljem Augustuse käsul hukati.

Ikeenide hõimu kuninganna Boudicca nüüdisaegses Britannias juhtis aga ülestõusu roomlaste vastu pärast seda, kui tema abikaasa viimaste poolt tapeti ja nii teda ennast kui ka tema tütreid vägistati ja piitsutati. Sellegipoolest suutis kuninganna ühendada paljusid hõime ja tõsta ülestõusu roomlaste vastu, mis aga siiski ikeenide jaoks hävitavalt lõppes.

Võta Keskajast näiteks Jeanne d'Arc. Kirjaoskamatu neitsist talutüdruk, kelle ilmutused ja karismaatilisus suutsid Prantsusmaale niipalju jõudu ja tahet pikas Saja-aastases sõjas jõudu juurde anda. Temas nähti otsekui Jumala saadikut, kes kingib Prantsusmaale suure võidu ja kuigi see lõpuks nõnda ei läinud, kanoniseeriti Jean siiski sellele vaatamata ja tänapäevalgi veel nähakse temas kui pühakut ja suurt sõdalast (kuigi sõdalasena ta küll ei hiilanud).

Mis oli minu näidete mõte? See, et alates aegade ja tsivilisatsioonide algusest peale pole olnud oluline niivõrd sugu, kuivõrd antud indiviidide karismaatilisus, nii vaimne kui füüsiline tugevus, ellujäämisinstinkt ja kohusetunne nii enese, oma pere, riigi, jumala ja kelle iganes tahes, ees.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-11 01:28
Lugu hea, naistele kindlasti meeldib, aga tegu on ju eranditega kes ajalukku leinud.

Ja siin tuleb eristada paari asja. Juhid kes on juhid ja loovad enese ümber alluvatest karja ning juhid kes on juhid ning loovad enese ümber meeskonna kus üksikisik on võimeline olema juht. Ehk siis hea juht on see kes suudab luua teisi juhte mitte pudulojuseid.
Mehed oma vennaliku suhtumisega on selles osas tulemuslikumad, nähtavasti....

Üksikud naised on olnud oivalised sõdalased....

Kas ajalugu ei räägi mitte naisjuhtidest keda ümbritseid intriigid?

Sellevõrra on jälle jutte meesjuhtidest kel oli meeskond, vennaskond?

Parimal juhul on naised vennaskond nunnakloostris....orjataridena nad ikka ussitavad haaremis.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-11 01:29
Sinu laialdased teadmised ja ajaloost ei muuda tõde, aga võivad ära petta nii mõnegi uneleja.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-11 01:34
Usu mind, Märt, ega IGA mees ajalukku ka ei pääse ja seda ei suuda.

Sa tood siinkohal ehk hea näite müügijuhtidest, keda võib koolitada igaüks, kel vastav koolitus olemas. Karismaatilisi ja isemõtlevaid inimesi ning liidreid ei ole võimalik koolitada, sest nemad sünnivad ise sobivasse ajahetke.

Usu mind, mehi, keda on ümbritsenud intriigid, võin ma näidetena tuua palju enam kui naisi.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-11 12:51
˅ näita rohkem ˅
2016-08-13 20:53
Hüäänidel on matriarhaat - naised karjas murravad ja mehed seni hoiavad saba jalge vahel, kuni emased söövad.
Sama on neil seksiga, hüäänkoer peab alandlikult ligi roomama ja emasele ülimat valmisolekut näitama - kui kasukas ja hambumus ei meeldi, saab veel tüdrukult haledalt rapsida ning lüüakse taganema ja võssa kahetsema, et läheneda julges, sest neil on emased ka tugevamad (heas toitumuses, sellepärast).
Nii et on nii ja naa läbi aegade.
Aga muidugi palgalõhe on kaval leiutis, sest see on mingitele meestele nagu garantii või nii.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-13 21:15
Kas sa nüüd mõtlesid hüääne või hüäänkoeri. Hüään nimelt on raipesööja.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-13 22:17
Ei, mõlemad ikka murravad ka, Animal Planet oli mulle ema ja isa eest, hüääne mõtlesin.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 10:53
Tekkib tahtmine küsida osade käest - MIS TEIL VIGA ON?
Juhtusin täna täiesti juhuslikult vaatama "minu kontaktid" lehte siin ja mis ma näen, kari inimesi on täiesti lampi pannud BLOKI!
Ilmselgelt on need inimesed kadedad või soodad veits, sest pole mina nende lehti vaadanud, pole neile hindeid jaganud ega muud teinud mis nende nimega seotud, aga "blokerinud" on mind küll.
Ja nagu ikka need need kontot siin, kes laiutavad oma piltidega toppides :
kenasuudlus, angerjasving, fromheart,houseboy,ihapaarike,kadi55,kert70,kriipsuke,maiustaja,soomemees ja tussunoku.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 11:05
Blokitakse seepärast et sa oled üks võimalikest hinnete 1-5 andja ja see kisub keskmise hinde maha ja see topipede pole enam nr.1. Need topipeded plokivad kõik uued pildi lisajad, sest hinnata saab ainult siis kui pilt pandud. Ja kui kõik uued tulijad on plokitud, siis saabki topis olla. nii lihtne see ongi
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 12:33
Tussujanoku küll mingid topipeded ei ole.Täiesti heterod oleme. Nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 13:24
Tussujanoku, siis järelikult peate kõiki teisi pededeks, kuigi käsi südamel võin öelda, et mehe riist ja seksuaalsus pole minu jaoks ...
Ikka naise looduslik ilu ja ihu...
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 15:05
nee troppid on kindlasti...jobud..blokkivad...valitamatut
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 18:26
Kes või mis, sina sind säherdine oled? Oskate ainult vinguda siin.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 19:50
See sind on Miss Marbeli abikonto.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 19:54
jajahh. kõik kontod on tegelikult kellegi varikontod ja abistavad ja mis veel...
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:01
Ehhheee... ma pidin ju Vaba varikas olema
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:03
jätan ma alles kena varju siis
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:04
Njaa Vaba, sul on kuradi kena varirinnapartii
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:05
Ano, kui vabal sihukesed tissid, siis hakka või pedeks
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:07
Ka mina olen mitu A4 inimesi blokkinud, neid, kes mu postkastis onavad ja neid, kellel on lehetäi mälu.
Ma ei ole selle peale tulnud, et see kuidagi diskrimineerimine oleks - tänaval ega kuskil välas olles me ju ka enamusele tähelepanuavaldustest ei kavatsegi reageerida, miks siis siingi peaks.
Ise on mind blokeerinud keegi angerja... tuss, ju siis kogemata klõpsasin hiirega talle väikeste- ja suurte häbememokkade vahele. Igatahes mu siirad vabandused.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 20:09
Vabal on varjatud anded
˅ näita rohkem ˅
2016-08-15 23:06
No vot MarkiisDeM, aga tänaval teed sa seda mingil põhjusel.
Mitte lihtsalt selle pärast, et jumala eest see inimene sind alt kulmu ei vaataks või ühte sulle ei paneks
Siin need blokkijad on ilmselgelt kõik need kes ilastavad seal toppide ülemises otsas, et jummala eest keegi neile kogemata meelega ei saaks alla 10punkti panna.
Ja ise kergitavad varikontode alt oma saba ja panevad "ilusate" tisside ja tusside eest 10.punkti iseendale
Laupäevaõhtu Sepoga võiks selle tegevuse nimi olla.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 07:38
Sepo saates olen käinud, palju nalja olen näinud
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 23:04
kikkisxxx! Tõesti tekib küsimus,mis sul, kikkisxxx viga on? Kade ja sooda oled sina, et koguaeg kraaksute, küll kenasuudlus,küll kert70,küll Kadi55, küll majustaja ja ei tea kes veel. Kas ära ei väsi, oma inisemisega? Vaata sooda teisi pilte ka vahepeal, muidu pead veel prillid, omale sellest vaatamisest ostma Kolm aastat tagasi, kui oma nõmeda kaabu, oma riista külge riputasid ja ühtesid ladusid , oma arust mõnuga,siis küll ei küsinud, miks sind blokiti. Hale vend oled ja pealekauba sooda ka, vast sünnist saati soodaga pead pestud.Keda kepib, kes kellele 10 jagab, kuid sind nagu näha kindlasti. Kas ei jõua omale varikaid enam vorpida wäää
˅ näita rohkem ˅
2016-08-16 23:31
Kuulutan sügishooaja avatuks
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 10:31
Neist blokkijatest on siin alailma juttu. No las nad olla, ega te nendega niikuinii mingit liini saa ajada. Kui keegi suhelda ei soovi, siis ei soovi, mis tast ikka kiusata.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 16:46
Suhelda ei soovigi sinusugustega.
Pole sellist soovigi, need inimesed ei vääri seda, et nendega suhelda , mina valin kellega suhtlen ja kellele hindeid panen, mitte nagu Kert70 kes teeb endale 10 varikontot, topib sinna hea koguse raha sisse ja siis teeb endale komplimente, teistelt ju seda ei tule
Lihtsalt tekkib uudishimu, millest selline veider ja lapsik käitumine?
Kert, va vingats, sokk püksis - pole iial sinu kontot vaadanud ja veel vähem oma käsi liigutanud, et sulle ühte panna. Aga nagu näha, siis sina käisid minu kontot vaatamas, kas meeldis, või peaksin ruttu bloki panema sulle, äkki hakkas meeldima .
Sul on pagama hea kujutlusvõime ja fantaasia
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 18:30
Madleen...aga kuhu jääb vananaistesuvi
˅ näita rohkem ˅
2016-08-17 18:48
Kulla mees kikkisxxx mida sa lärmad kui suhelda ei soovi kert70-ga? Huvitav on lugeda et paljud siin teavad palju kellegil on varikontosid aga siiani pole keegi kellegile midagi tõestanud.Kena reklaam mõnele. Ega sa kikkisxxx ise juhuslikult kert70 varikas ole?
˅ näita rohkem ˅
1
2