Foorum
1
2
2016-08-09 21:10
Tere austatud iha.ee kasutajad!

Jäin üks õhtu mõtlema järgneva teema üle: tasuline seks. Sirvides kuulutuste rubriiki mees otsib naist ja naine otsib meest, tekkis selline küsimus, et kui esimeses rubriigis otsivad mehed naistelt seksi raha eest, siis miks teises rubriigis, ehk siis naine otsib meest, otsivad naised meestelt seksi ja küsivad selle eest tasu? Kas mitte ei peaks siis vastupidi olema, kui loogiliselt mõelda ?
Miks see on normaalne, kui siinses keskkonnas naised seksi eest tasu küsivad? Miks mehed naiste meelest mõttetud on kui vastupidi, ehk siis pakuvad naistele tasu eest seksi, tegutsevad?
Vot sellised vahvad küsimused .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 21:17
Nõudlus ja pakkumine ning naised kord juba on sellised, et ootavad meestelt mingit tilulilu kingitusi või midagi.
Ja nii nad siis meil kasvanud on, tunnevad, et teevad mingi erilise teene mehele, õnnistavad end oma kohaloluga või lausa pakuvad seksi. Teene ongi, kohaloluga õnnistamine ongi....muud väga ei teagi. Ja siis veel keegi teadlane kirjutab, et naised tahavad tegelikult meestest lausa rohkem saada, või samapalju. Huvitava pildi tekitas see sinu mõtteavaldus, või küsimused, omamoodi mämmutatud ja selge, ometi tahaks teemat arendada. Tekib kohe soov halvasti öelda naiste kohta, aga ei saa, otsin just seksikaaslast
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 21:21
Endal on nii, et kui vaja siis maksan, aga tean samal ajal, minule on raha tulnud palju raskemalt kui enamustele naisterahvastele ja kahtlanegi kas nad oskavad seda hinnata kui ma nüüd paarsada välja käin.....arusaamale jõudmiseks oleks vaja natuke pikemat suhtlust ja süvenemist.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 21:35
Ilmselt olen ma Artiga väga harva nõus, aga sedapuhku küll selles osas, mis puudutab nõudluse-pakkumise suhet. Puhas turundus ning turg, kui isereguleeruv mehhanism. Kui ei taha, ära maksa, lihtne . Isikliku arvamuse selles asjas jätan enda teada hetkel, raiskaks liialt ruumi ning oleks liigfilosoofiline.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 21:38
Tänan mõtete eest
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 21:43
Värk on selles, et seksi eest maksev mees on ja jääb naiste meelest mõttetuks ning ega ta muidu seksi saagi. Mittemõttetud, ei pea seksi eest maksma, mõni naine on nõus isegi pealemaksma.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 21:51
On mehi kellel elustiili tõttu on seksi saamine keerulisem, miks siis mitte endale vahel mõni naine raha eest organiseerida, neid mehi mõttetuteks pidada on rumal ning pealiskaudne. Raha eest seksi saamisel on omad võlud, aga sellele võiks olla muidki alternatiive.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 21:57
Krissu, neil naistel, kes seksi eest raha küsivad, on ka tavaliselt keegi, kelle käest raha ei võeta.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 22:00
Art, ega keegi pole halvustanudki seksi ostmist - ostja ja müüja vaheline asi, eksole. Teemaalgatajal lihtsalt tekkis küsimus, et miks seksi otsivad naised siis tasu ei paku, kui mehed seda teevad.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 22:10
Jah, ja see ongi turuseis, oleks nagu kõik, aga teemat on võimalik edasiarendada. Kas naised vajavad vähem seksi või kui ei vaja siis miks nad seda varjavad või tõrjuvad endas seda tunnet. See on kindel, et naised on nõudlikumad vast, mehed on enam valmis valimatult naist panema. Mis siis on naistele oluline? Sümpaatsus, mingi signaal, mida mees sekspartneri valimisel ehk niiväga ei jälgi.
Ehk suudavad naised omi vajadusi enam kontrollida ja on rahul näputööga....ehk on meestel tugevam vajadus seksi kellegiga jagada?
Või hoopis naistel väiksem vajadus olla allutatud kui meestel vajadus naist allutada...
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 22:22
Kokapoiss, see on sajandeid kestnud kasvatuse vili. Mitte keegi ei vaadanud viltu, kui mees keppida tahtis, aga nii kui naine juhtus väljanäitama, et ta on asjast huvitatud, oli ta kohe amoraalne lipakas.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 22:28
Targutaks ka natsa.
Ütleme, et on 2 kogukonda.
1.1 Mehed kes tahavad seksi ja maksavad selle eest.
1.2 Naised kes tahavad raha ja seksivad selle eest.
See tsumft saab omavahel asjad aetud ja kõik on õnnelikud.

2.1 Mehed kes tahavad seksi ja ei taha maksta.
2.2 Naised kes tahavad seksi ja ei taha makstud saada.
See jõuk saab ka omavahel üle kivide ja kändude hakkama.

Aga nood kaks gängi omavahel läbi ei saa. Ja nii see kraaklemine kestabki nüüd ja igavesti.
Mis seal siis keerulist on?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 22:35
See on küll õige, et kui seksi juures raha mängu tuleb saab natukene viisakamalt asju aetud, naine teab kuidas käituma peab, mees laseb täie rauaga. See on vist allutamise teema.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 22:37

Naine tahab tunda, et teda ihaldatakse, aga ei kasutata ära.
Peab enne tegutsemist, pikalt mõtlema, kuidas seda seksi värki serveerida.

mudugi see gängide värk on hea, kahjuks on neid naisi, kes tahavad ja ei taha makstud saada, nii vähe, et see 2.1 pool,
ehk need mehed kes tahavad seksi ja ei taha maksta jagunevad omakorda 2-heks, bi pooleks.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 22:39
Huvitav kas naistele enese allutamise teema mingit rahuldust pakub, mees läbustab nii kus saab, naine võtab kõik vastu. Ehk salaja tunnevad naised end sedasi paremate, ilusamate ja arenenumatena,....või lihtsalt rahulolu, et sai kogu selle pasa vastuvõtta,....või see ei olnudki pask, puhas rõõm
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 22:41
Jah, tahab tunda, et teda ihaldatakse, aga ei kasutata ära, nõus.

Järelikult nad ei vaja nii palju kui mehed, mis ärakasutamine see on kui saab puhast rõõmu.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 22:44
No kolmas punt on veel. Need kes teineteisele kordamööda putru kaussi tõstavad ja siis teineteise võidu sinna situvad.
Ise kutsuvad nad endid kirglikeks veebikaseksijateks.

Bi ja gei ja muu pudipadi on midagi muud juba.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 23:11
Ega see polegi nii lihtne, et naised ,kes seksivad raha eest ja need kes raha ei küsi. Naised ei seksi raha eest, nad lubavad raha eest ennast vägistada. Sest seks vastutahtmist on ju vägistamine.
Mehel on tegelikult kama kaks keda ta keppib. Kui just päris okserefleksi ei teki, siis saab ta enda rahulduse kätte.
Naisele on aga sisse kodeeritud, et seksida võib vaid parimaga ja suur osa naisi ei saagi rahuldust, kui ta pole partnerisse armunud, sest armumine on tegelikult parimaks tunnistamine.
Noh ja miks peaks siis naine (ilma rahata) seksima, kui ta teab juba ette, et rahuldust ta ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 23:20
See naise armuma panemine on kah omamoodi naise vägistamine kohati ja kas me siis ei võiks juba rääkida, et kogu see maailm on üks teineteise vägistamine nii füüsiliselt kui vaimselt. Mina lepin sellega senikaua kuni ise saan asjast osa positiivses võtmes.

Kokkuleppeline vägistamine on päris mõnus.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 23:32
Ma vägistan õllet ja oma vestluskaaslast naine xi verbaalselt.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 23:45
Olen hommikust peale neid õllepurke vägistanud, ei loegi neid kui palju, mõned.....

Naistel on see mängu teema, nad juba rahulduvad sellest mõttest, et näe püüdsin tema pilgu, tähelepanu, mees ullike loodab kohe, et oho nüüd siis saab, naine tegelt muud ei tahagi
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 23:45
Kui see naise armuma panek on vägistamine, siis tuleb meeles pidada, et armunud naine võib vägivaldseks muutuda.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-09 23:58
Võibolla ongi nii
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 09:29
No kuulge, mis siin keerulist on.
On ju ilmselge, et kui lähed toidupoodi ja süüa ostad, kuna kõht tühi on, et sa siis maksad toidu eest ja selle teenuse eest, et keegi on valmistanud selle kas roa või kasvatanud selle vilja või ....jne..
Kui armastatud ja hoolitud naine valmistab sulle toidupoolise, siis sa lähed istud lihtsalt lauda, sööd ja tänad ja paremal juhul näitad üles ka hoolimist tema suhtes. Aga Sa ei maksa konkreetselt kinni seda hoolt ja armastust, mis pandi toidutegemise sisse.
Siit siis ka see antud teema lihtsus ja loogilisus, et kui kasutad teenust, siis sa maksad selle eest. Kui panustad midagi sellesse armastusse, millega sulle pakutu valmistati, siis saad selle teistmoodi, no ütleme, et tasuta.
Ja veel. Mees kes seksi eest maksab, see mees pole mõttetu mees, ta maksabki oma tarbimisharjumused lihtsalt kinni, kuna tal pole kas tahtmist või viitsimist selle teenuse sisse oma hinge panna.
Mees, kes pole nõus kasutatud teenuse eest maksma ja ütleb ülbelt, et tema selle eest ei maksa. See on lihtsalt kerjus, kes lunib halastust enda vastu, kuna ta on nii vilets ja väeti, et maksta ei jaksa.
Kui tekitab probleeme, et kas maksta ja mille eest maksta, siis tuleks lihtsalt üle vaadata oma suhtumine asja sisse. Et kas oled suvaline tarbija või panustad ka ise midagi hea asja toimimisse.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 10:19
Miks üritatakse seksi alati näidata kaubandusliku tehinguna?
Minule meeldib mõelda seksist, kui kingitusest. Kingitus teadupoolest tehakse omakasupüüdmatult. Kui kingitusega kaasneb soov midagi vastu saada, siis pole see enam kingitus, vaid pistis.
Ühe korra sa võid teha kingituse lihtsalt meeldivale inimesele, aga see, kellele sa soovid korduvalt kingitusi teha, peab olema sinu jaoks eriline inimene. Selliseid erilisi inimesi leidub harva ja nii taandubki kõik tavaliseks kaubanduslikuks tegevuseks.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 10:31
Teate harva küll aga teinekord siiski on asi veel oluliselt lihtsam.
Mees tahab keppi, naine tahab samuti keppi, saavad kokku kepivad, teevad tÅ¡au ja kui isu mõlemale peale tuleb, siis saavad uuesti kokku .......või ka siis ei saa
........ja ärge nüüd hakake mulle seletama, et ei sellist asja pole iial olemas!!!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 10:32
Just nimelt, et tõeliselt hea seks, see ongi jagamine. Selles on lähedus ja sisemise põlemisega jagatu.
Kui see puudub või seda ei taheta igale jagada, kellega seksida tahetakse, siis see ongi kaup, mida tahetakse - sulaselge teenus.
Kui keegi tahab saada kaupa, mitte et ta ei soovi intiimsusi ja lähedust jagada ülimalt meeldival moel, siis tuleb tal selle eest ka maksta.
Intiimse läheduse jagamine ongi eriline ja seda erilisust ei saa mõõta materiaalsete väärtustega.
Kui aga sooviks on lihtsalt kerge kehalise rahulduse saamine, ehk et lihtsalt ollakse saama peal väljas, siis see on ju kaup või teenus, mida soovitakse. Miks ei võiks siis asjast ka õigete nimedega rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 10:36
Luukera, see on bartertehing, millest Sina räägid.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 10:46
Ei see pole tehing, see on lihtsalt mõlemalt poolt vabatahtlik seks!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 11:28
Luukera kirjeldatu mulle meeldib ja täitsa eksisteerib selline asi. Vahel kaasneb sellega ka püsiv suhe, vahel mitte.

Aga see on see koht, kus ühiskondlikult on asjad piisavalt keeruliseks aetud, et lihtsalt mõlemapoolset vabatahtliku seks on pigem haruldane. Igasugust jura on juurde mõeldud. Näiteks naine annab, mees võtab, enne kolmandat kohtingut ei tohi, naisele meeldib vaheldus siis on lits, mehele meeldib vaheldus siis on õige mees, seksida tohib ainult suhtes või isegi ainult abielus jne jne.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 15:03
Minu meelest on õhust võetud väide, et seksteenuseid pakkuv mees naiste silmis mõttetu on. Pakutaval teenusel ei ole lihtsalt turgu.
Naine, kes seksi eest raha küsib, ei otsi läbi kuulutuse seksi vaid reklaamib oma teenuseid.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 15:08
Luukera...on küll olemas, olen ise näinud
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 15:51
Teenus jah.

Ise eelistaks midagi sügavamat olgugi, et ma olen praegu liikuv inimene, aga vot mida pole seda pole.
Lihtsalt ei mõista miks mulle naised niisama ei anna, miks ma ei juhtu kokku sellisega kellel on sarnased tarbimisharjumused, veedaks öö ja siis vaataks kas on veel huvi teineteise vastu või mitte. Kui nad praegu mulle ei anna siis ega ma neid keskealistena ka enam võtma ei hakka. Praegu võib proovimiseks, kogemiseks keskealisi sebida.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 16:08
Ja selles sügavuse mõistes on erinevaid tahke. Paarissuhet peetakse enamasti sügavaks, sellist seksi enese jagamiseks.

Olen avastamas midagi uut enese jaoks, see on sügavus pildis, kus inimesed saavad kokku käituvad vastavalt leppele ja sooritavad mingid füüsilised protsessid. Siin on tegemist teistmoodi sügavusega kuigi sageli nähakse selles protsessis pealiskaudset tegevust.

Ah mõttelõng kadus.

Lähen toon uue õlle.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 17:36
Mul juba vein ees, õllet sai küllalt, jood, jood, aga tolku pole, enne sured uppumissurma....
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 17:36
Mõni päev lihtsalt on selline....
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 17:45

Ginn on hea, aga ma ei kannata, viib maohappe tasakaalust välja, meil peakokk põhiline ginni jooja
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 18:06
Kuulge, ärge enam peale võtke - kui juba pealiskaudsuses on sügav mõte, siis on kas sitt kraam või sünnitrauma .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 18:07
Tunde küsimus, kuidas kunagi, mul endal...selle alkoga. Olen märganud, et soojemas kliimas kulub seda enam või on kauem meeldivat tunnet joomisel. Sügisel olen kuu Lapimaal, talve Hispaanias Kanaaridel, teadagi, mis toimuma hakkab, õnneks odav see märjuke seal.
Loodan, et neidusid kah ikka leidub. Ma siin üritasin jälle leida kedagi, üks kirjutas, aga ta nii popp, et ilma vipita pole võimalik vastata ning vippi mul pole õnnestunud endale teha tänase päeva jooksul. Muidu kaaslane Laulasmaale on olemas, teeme väiksed veinid, ma kohe ootan seda, saab jälle naist tunda....
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 18:07
Väga hea, las ma mõtlen natuke, ehk leian vastuse.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 18:20
Mul hakkas nüüd lõpuks pähe, et pole eriline jutumees, pigem maha ja taha.

Kõik oleneb mida sa elus saavutada tahad. Mina olen unistanud pildi sisse minemisest, võibolla tundub veider see mõte. Idee selles, et mingi tegevus saab nii selgeks, et pole vaja enam oluliselt pingutada selleks, et edu leiaks. Teed mida teed ja teed seda hästi, kõik on stabiilne. Aga siis tuleb mängu mingi naisisend, see ju ebastabiilsuse kehastus Mina mäletan oma abielu ikka hea sõnaga aga nüüd kui vaatan kõrvalt neid naisi siis anna olla, ei taha seda janti, isegi juhul kui see naisisend kingib mulle kui abikaasale rahu siis mujal korraldab ta ikka mingit jama, no ei oska rahus elada, koguaeg peab mingi jama lahti olema, haige asi. See kõik rikub pildi ära, selle pildis olemise ära. Raha eest saamisega on võimalik süvitsi minna, kuidas seda nüüd öeldagi tekib mingi positiivne psühhoos või nii, igaljuhul etem kui minegid mõrdasid taluda. Antud tunnet on võimalik eneses uurida ja ilma higistamiseta mida tekitab paarissuhe.
See psühhoosi teema on mulle ikka väga lähedane
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 18:30
Et oma tulevaste laste emalt ootan enamat....
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 18:46
Alkohol ongi paha, lase arstil mingid tabletid kirjutada kui asi häirib, mina lasen vanaviisi edasi, paar aastat ikka tahaks nii veel minna, siis vaatab, kui maks veel läbi ei ole ehk võtab naisegi
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 18:50
Mõtlen siin, et peaks mehi vaatama hakkama, ikkagi inimtõug, mitte nagu naised, mingi seni registreerimata loomatõug.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 18:52
Eks ta ole, ja seda kui kaua maks veab ei tea keegi, geneetiline asi siiski.
Ise püüan viisakaks jääda, eriti naiste suhtes eriti kui olen joonud.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 18:55
See oli hea
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 19:06
Siin keegi mainis, et elustiili asi, mees maksab oma elustiili kinni.
Aga kuidas siis ikka on, kas naised tahavad samapalju kui mehed või mitte, ma oleks täna kohe palju õnnelikum kui kuuleksin, et naised sünnist saati frigiidid, väheste eranditega.

Jutt jutuks, hindan naisi kes seksi annavad, aga ei pea õigeks nende sotsiaalset käitumist aastates 20-30, umbes nii. Seda, et nad on alaarenenumad kui mehed mingis osas ei räägi keegi.

Ja kas mitte nende väidetavast kasvatusest tingitud vähene seksihuvi väljanäitamine ei ole mitte mingi alaareng mida ühiskond on tekitanud?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 19:11
Oleneb kuidas ta selgeks teeb oma mitte seksi tahtmise, kui normaalse inimese kombel rääkida ei oska, aga ikka liputab siis on midagi viltu.....
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 19:13
Kokapoiss, see ei ole alaareng, see on allasurutus. Ja kui naised sellest allasurutud seisusest lõplikult pääsevad, on meestel jama majas.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-10 19:16
Ei, see on kasvatus.
˅ näita rohkem ˅
1
2