Foorum
2010-06-14 05:10
midagi väga suurt tegelikult me teha ei plaaninudki, aga ime, et niipaljugi üldse kohale viitsis tulla...tänud neile ja suur austus meie poolt!
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 15:09
Kas siinse portaali püsikasutajad kokkutulekuid ka teevad? Soolikavennad räägivad sellest palju, aga päriselt?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 18:10
Mingi aeg tehti aga seal sai misterj nii rängalt sumpsi et keelati ära need
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 19:13
robe, olin ise sama asja küsinud, ei ole midagi sellist et toimuks vist.

Olin veel teinud ettepanekuid et eks kokkusaamisel las siis igaüks ka ütleb et millega tegeleb ja eks kombineerida seda millegi praktilisega (kel puud laduda, kel aiamaa üles kaevata jne. ), et kel suurem lahmakas maad. saab 5 kui mitte lausa 10 korda kiiremini tehtud siis ja seltskondlik tegevus.

Viimati kui midagi sellist vist toimus oli sajandivahetuse paiku eestis midagist sellist, et kui oli miski jututoa kokkutulek, siis oli kah öeldud et fotokad ja kaamerad jätke koju. Ning tavaliselt siis iga sellise kohtumise järel on "nimevahetuse kampaania" mis kestab 2 nädalat, et jälle keegi ei tunne kedagist...
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 19:56
Neid kokkusaamisi on olnud enne ja kindlasti teatud sõpruskonnad kogunevad ka nüüd, aga neid avalikult ei reklaamita, Sest kohale võib ilmuda ports nikunäljaseid, kes lootsid orgiale pääseda ja mõnusa koosviibimise ärarikuvad.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 22:22
võib ka ju sedasi juhtuda hoopis et mehed hakkavad siis autodest/arvutitest/spordist rääkima ja lähevad üldse ära õlut jooma selle peale.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 22:29
...või siis võtavad üksteise soolikad ette.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 22:41
Sina poiss oled soolikate peale maias.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 22:43
Ei mäleta, et oleks autodest, arvutitest ja spordist räägitud ja usun, et need ajad nii palju ka pole muutunud. Küll aga saavad oma jao iha prominendid, keda kohal ei juhtu olema.
Võibolla praegugi kusagil lõkke ääres räägitakse Rahust Dragust ja Jottist. Plekust ja misterJst vaevalt keegi midagi arvab.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 22:47
Olete ikka kõvad iha prominendid.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 22:51
Iha prominendid on seega foorumistaarid?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 22:59
Mitte ainult. Ka need, kellest foorumis pidevalt juttu. Noh ja jututoas on omad staarid.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 23:02
Neid kategooriaid on siin muidugi teisigi lisaks eelpool mainitutele.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 23:07
Topi mehed mulle miskipärast tuttavad ei tundu. Topi naised seevastu küll. Naistel on ka väga palju vaatamisi. Mõni naine näeb piltidel väga hea välja.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 23:10
Sa vana jott tahad vist pôske saada? Pleku on oli ja jääb prominendiks ja mussjonksi sôbraks. Misterj on Pleku ja Dragu naine
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 23:30
No Plekut on siin juba oksendamiseni nähtud. Midagi uut ta pole suuteline väljamõtlema, mida tast ikka rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 23:43
seda vestlust vaadates siin tekib küsimus mul....

miks mulle tundub et pole mitte mingeid teemasid kokkutulekul kui vaid kuulutused, pildid, kes keda hindas, kiitis, sõimas, kui kaua keegi tabelis oli, ning need pseudoteemad kes keda silib-onaneerib-masseerib mis tühjalt kohalt tekkinud?
Sest ega midagi sisukat ega praktilist pole vahepeal just midagist tekkinud. Ent on ju terve elu ka lisaks.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 23:44
mitte et kohe laidaks selle idee maha, aga kui see sedasi on nagu oletan, siis poleks see küll eriti huvitavam kui vaid esimene tund aega nagu, et kui see on vaid käepikendus foorumites toimuvale.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-21 23:55
Aga see pole kunagi ette teada, kuhu jutt pöörab ja tavaliselt kerkivad üles teemad, mis kõiki huvitavad.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-23 20:55
sellisele kokkusaamisele tuleks alla 10ne inimese ja põhjus, ülilihtne, kui nad siin pildita on, siis end näitama ei hakka nad iial
˅ näita rohkem ˅
2024-07-23 21:45
Vaata Kellips, see kui inimene ei taha ennast siin kogu eesti rahvale näidata, ei tähenda veel et väiksema grupiga kohtumist välditaks. Paljud ei taha lihtsalt anda põhjust naabritele või töökaaslastele näpuga näitamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-23 21:52
Jah, ihas käib kogu Eesti rahvas.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-23 23:06
kellips
2024-07-23 20:55
sellisele kokkusaamisele tuleks alla 10ne inimese ja põhjus, ülilihtne, kui nad siin pildita on, siis end näitama ei hakka nad iial
-------------------------

vaidlen vastu. Ma arvan just et seda huvitavam on teha lausa äraarvamist et kes on kes Muide, sajandivahetusel jututubades ja foorumites, BBSides, uudisgruppides kui oli arutelu, ega siis pilte ei vahetatud, ning esimene kord kui kokku saadi, oli ka esimene kord et kui rahvas teineteist nägi et kes on kes.

siin aga pilt miks üldse peaks üleval olema. Ma ei näe sel erilist mõtet, kui see on mittemidagi ütlev enamikel, eriti kui ma ei otsi ka siin kedagist. Samas kui ongi keegi eriti huvitav, eks siis on aega küll privaatselt kah pilte jagada omavahel.

Pigem on siin ka aru saada et ega te ikka teineteist siin ei tunne küll. Sest ega siis pildi järgi teineteist ikka ei tunne, sisu ka ikka vaja. Kui oleks veel teineteise hobidest ja huvidest arusaam, siis ehk poleks sellist pimesi lahmimist et kelle "varikonto" järjekordne uustulnukas on.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-24 09:56
Rahu kokkutulek tulemas, kreemita mustikas sisse
˅ näita rohkem ˅
2024-07-24 17:06
kindlasti rahu kreemitab
˅ näita rohkem ˅