Foorum
2016-07-11 20:00
On jah.....saab näha
˅ näita rohkem ˅
2016-07-11 20:32
Naine oli nagu olemas, aga ma olen vist tema jaoks natuke liiga labane inimene, minu jaoks on naine osalt nagu auk ja sõna seksi asemel võin kasutada sõna panema, see ei meeldinud talle....paraku Muud seal ei olnud. Ega midagi, olen uue otsingul, praeguse seisuga ühe inimesega päevane kohtumisaeg kokkulepitud, et vaadata kuidas end tunneme, hind on muidugi korralik

Päikest!
˅ näita rohkem ˅
2016-07-11 20:44
Ihas on hinnad kiirelt üles kruvitud, teavad, et meeleheitel rahamees saabub ja maksab ükskõik mida, et naist saada
˅ näita rohkem ˅
2016-07-11 21:12
No vot ei maksa, tean kust saab 100 euriga....kõik sõltub. Minul lihtsalt on erisoovid, tahaks natuke koos aegaveeta ja rääkida
˅ näita rohkem ˅
2016-07-11 21:57
no on idikas
˅ näita rohkem ˅
2016-07-11 22:11
Kes see sul idikas on? Mul on soovi vahel sõna seksi asemel kasutada panema, aga idikaks vajadust küll kedagi nimetada ei ole, ei reaalis, ei siin
˅ näita rohkem ˅
2016-07-11 22:18
Peaks kah hakkama siin avaliku seksipäevikut pidama, et eile ja täna toksisin pihku, homseks ostan naise, aga ülehomme, kui midagi või kedagi vahele ei tule, tõmban Krissu läbi.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-11 22:24
Mis jutt, selliseid asju ei ole, täielik puudus....oleks minul natukene huvitavamgi elu siis ehk blogiksingi sellest, postitaks mõnda foorumisse või teeks eraldi blogi. Praegusel ajal vähemasti foorumites puudub sageli sisu või on üsna hõre....blogijaid on, aga kahtlen kas avalikult seksipäevikut peetakse enda nimel
˅ näita rohkem ˅
2016-07-11 22:24
Emalind 12 points
˅ näita rohkem ˅
2016-07-11 22:26
Naljamehed
˅ näita rohkem ˅
2016-07-12 01:31
Lõhnab trolli järele.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-12 11:04
Olen hotellis, täna siis
˅ näita rohkem ˅
2016-07-13 08:14
Emalind
˅ näita rohkem ˅
2016-08-07 11:18
Hindade suhtes on hea anekdoot etteanda venest. Kohalikku murdesse kirillitsast tõlkides läheb omajagu mahlakust kaduma, meie keele häda...
Venes: vanamees istub laua otsas ja kolm pojakest( nimetagem siis ala ivan, jevgeni, artjom mis iganes). Ühesõnaga istuvad siis lauas ja söövad , pojakestel juba aastaid oma vanamehe pärandus nagu pinnuks ilmas, pigem nagu palk. Ivan kui kõige julgem jurakas võtab südame rindu ja küsib vanamehelt et kellele siis vanamees oma kulla ja maad ning majad pärandab. Vanamees vaatab suurte silmadega oma kolme tola laua ääres ja käratab: Mida te tahate kuradi kaarnad, midagi te ei saa. Mina jään ainult vanemaks ja need kuradima tüdrukud lähevad ka aina kallimaks.

Btw. Mida te vingute et kohalik liha on kalliks läinud. Tuletage seda meie ministritele meelde kes meile lubasid et jewro hinda ei tõsta Eks mõni üksik hea raamiga kvaliteetteenuse pakkuja ole liikvel aga nagu mu mitu tuttavat ütleb siis puhkus Tais või filipiinidel on odavam kui mingit kõõma kodus või armukesena pidada. Juhised lõunamaal naise ja mehe vahel vahet tegemiseks pidavat olema lihtne, vaata käsi ja kõrisõlme. Neid ei saa väga lihtsalt muuta. Kui jewroopas on teenus kallis siis kolistage lõunasse puhkama, teenus soodsam, preilnad on nooremad, ilm on ilus, puuviljad värsked jne. Siin on nagunii kõik kallis ja kogu aeg sitt suusailm
BTW: Art, vaata otsi keski Ulla ülesse, vb on miskit mida otsid. Väga norm jutuga ja suhtumisega prowwa.
Jah, egas lollole see kes küsib, loll on see kes maksab üle mingisuguse rõõla.
˅ näita rohkem ˅