Foorum
2016-07-06 00:24
Kärbsed...pole hea kui need köögis on...
Tahaks ka sellist kõhtu nagu Rewwali pildil on..... mul ikka väike õllekas eest.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 00:39
Kena ööd, lähen magama
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 02:21
Päris hea, same old shit, viska kont ja vaata kuidas näljased järavad

Mõni mees kilkab kohe uhkusega kuidas ta lihtsalt kottide tühjenduse eest sajaseid loobib Vahet pole et naine seksi ei naudi ja teeb seda vaid töö ja raha eesmärgil Ning vahet pole et tal kohta pole või näeb välja nagu keskmine koduperenaine
Kehtib vana reegel et lollidelt tulebki raha ära võtta, eriti kui siinset elu vaadata
Samas tekkib küsimus, et kas tõesti on meil nii palju rikkaid edukaid mehi, kes mujalt keppi ei saa ja lepivad suht kesise auguga
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 08:19
Üks põhjus ju ongi, et saaks ennast rikkana tunda. See 16/7h tööd ja kõhu kõrvalt kokkuhoid tuleb ju kuidagi realiseerida.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 09:20
Nüüd on kohvi aeg, hetk enne tööpäeva, muutsin oma tutvumise infos soovitatava naise vanuse kolmekümneviielt neljakümneviiele, lisan kohe ka uue kuulutuse 12 juuli pole enam kaugel
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 09:27
Tase
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 09:57
Kena algavat päeva
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 11:49
Päev tuleb ilus. Päikest, Märt.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 12:07
Et siis meeleheite tõustes latt langeb
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 12:16
Seda asja võib tõesti nii näha, ise mõtlen, et ehk leiab midagi huvitavat, pole siin mingit lati langetamist või meeleheidet, olen lihtsalt 32, selles eas ei taha enam printsessi oodata
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 18:21
Netile tahaks öelda, et mehed ei maksa prostituutidele mitte sexi eest, vaid selle eest, et peale sexi võib kohe ära minna. Igal mehel on alati mitu varianti, kuhu minna, aga naised hakkavad tavaliselt vinguma, et kas ma sulle ainult keppimiseks kõlbangi, teatrisse sa mind ei vii, reisima ei vii jne. Kellele see meeldib
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 18:35
seega maksavadki seksi eest. naine kui persoon pole sellel puhul mehele ju üldse oluline.
naised üldjuhul ei salli mehi, kes neisee kui asjadesse suhtuvad.....
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 18:39
Seda ma sulle räägingi. Kui naine tuleb mehe juurde ja ütleb, et mul takso ootab kepi mind natuke, siis meie ei pane seda naistele pahaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 19:13
Neti, natuke täpsustust: See "üldjuhul" on nii väike number, et praktiliselt olematu. Vähemalt iha.ee lehel on see täiesti tundmatu tegevus.
Mõni teine keskkond, siis jah. Näiteks filrtic. Seal on see üldjuhul juba natuke suurem number.
Igas keskkonnas onoma tegevus ja olek ja tõdemused ja mõtted. Nagu massiline bipolaarsuse häire oleks.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 22:02
Neti..
Mulle meeldivad ilusad asjakesed..üldjuhul..kas see on siis halb?
kas ma peaks end muutma?
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 22:23
Jajah... isegi kui on tegu ainult seksiga siis on persoon oluline, vähemasti mulle, igal oma karakter ja vastavalt sellele käitumine antud olukorras, mehed ei pane ju puupakku, igaüks käitub erinevalt ja on erinevate soovidega...ilusad asjakesed, marke või münte ma ei kogu, aga ilus naine asjakesena on tore, ma ei teagi kust see tuleb, mingi teooria oli see, et piltilusad naised meenutavad osalt lapsi, noorust ja see andvat signaali mehele, et sobiv uue põlvkonna loomiseks.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 22:51
Kõik vist panevad kuskil, pool tundi möödas ja ei ühtegi vastust
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 22:52
Seksi eest maksmine on nagu teatri pileti ostmine. Edasi on küsimus vaid näitleja meisterlikuses.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 22:56
mulle teeb ikka see märk nalja, redtubes üsna tavaline, no mis seal ikka, tore võib olla, aga reaalis naistele enamasti ei sobi, isegi mõtlen, et pigem mitte, mine sa tea kuidas see bakterite segunemine naisele mõjub...
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 23:00
See näitleja meisterlikus.....kas naistega võibolla ongi nii, et nad näitlevad seksi ajal, ei teagi....aga minu tagasihoidlik kogemus ütleb, et on neidusid kes näitlevad liialt palju, see kohe häirib natuke ja võtab isu ära, tekib ainus mõte kiiresti see asi lõpule viia, panen ära ja kõik...
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 23:14
Suhteline see asi, vahel oli hea kui oma naine näitles, oli siis see panus meie ühisesse teekonda kui ta soovis lihtsalt meeldivaks minu olemise teha või siis see, et kiiremini omade tegemiste juurde pääseda, aga meeldis kui ta nagu väga ei tahtnud ja ma tundsin, et allutan naise omadele soovidele. Vahel on häirinud see, et naine ei saa orgasmi, on see siis ostmine või mitte.....mulle meeldib orgasmi saada ja oleks tore kui naiselegi meeldiks seda mehega koos olles saada....
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 23:20
Lugesin siin omad postitused läbi, palju leidub sõnus see, vabandan, aga ma olen lihtne inimene ja ehk ei oskagi piisavalt hästi sõnu ritta seada
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 23:20
Peaks kuulutused ülevaatama....
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 23:35
Ja siis sai naisel näitlemise isu otsa ning marssis minema. Sellise juurde, kellega pole vaja näidelda.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 23:41
Mine sa tea, aga reaalis kõik see nii lihtne ei ole, usun, et on naisi ja mitte vähe kes ei kogegi orgasmi oma elu jooksul mehega seksides, on hea, on super, aga orgasmi sellist nagu näputöö toob ei ole ega tule...
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 23:46
Jott, kas sul pole siin teemas sama tunne, nagu aasta algul ühes teises, kus "Näita koerale näpuga kuud - see vahib ikka näppu."
˅ näita rohkem ˅
2016-07-06 23:56
Ongi kohe kohe kesköö, pool purki õllet veel alles, tahaks ühe veel võtta, aga aeg hiline....mulle meeldib pikalt magada, homme pean jälle varajane olema, näis kuidas selle õllega läheb....
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 06:36
Mis näitlemisse puutub, siis seda ei tohiks segi ajada andmisrõõmuga. Paljudele naistele pakub seksis mehe rahuldamine suuremat naudingut kui ise saamine. Küll aga peavad sellisel juhul kindlasti tunded mängus olema, kliendist on kõigil suva.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 07:52
Või et naised ei saa mehega orgasmi? Ei saa jah, kui mees ainult endale mõtleb ja ei viitsi näputööd selgeks õppida.
Ka mehele võib tähtis olla andmisrõõm, aga kui raha on mängus, siis on vaid rahaandmise rõõm.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 08:46
Evatütar, sa näita parem koerale näpuga kassi
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 09:28
Tundub nii tõesti, et tihti on naistele andmisrõõm olulisem kui enda orgasm Igati mõistetav.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 12:32

Nii, võtame siis paar viimast vestlust kokku.
Kui käid litsi juures, siis see on lihtsalt panemine, st. pole vaja sebida, ega hiljem nunnutada, isegi eelmäng on ebaoluline.
Tuleb lihtsalt valida lits kes oskab hästi kaasa elada, näidelda.
Lits ise orgasmi ei saa, kuna talle ei paku see nii palju mõnu.
Aga tüüpilisele mehele läheb ju hinge see kui ei suuda naisele orgasmi pakkuda, sest õige mees teeb seda alati.
Süümekate vähendamiseks ja enesetunde tõstmiseks lohutame end mõttega, et naistele on andmisrõõm kõige olulisem.
Edasi võib jälle südamerahus ülehinnatud näitlejaid nühkida, tundmata mingit alaväärsus kompleksi.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 15:07
Minu kommentaar ei käinud siiski mitte prostituutide, vaid üldiselt naiste kohta. On ju üsna kindel, et prostituut ei seksi mitte seksi enda, vaid selle eest antava raha või muude hüvede pärast, seega ei saamis- ega andmisrõõm pole neile kuigi tähtis.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 15:37
Ja sellepärast ei lase prostid keelekat ka teha. Liiga intiimne ja võib isegi orgasmi saada.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 16:06
Väga rumal tõlgendus! Enda ja partneri (loe: kliendi) tervisest hooliv sekstöötaja ei lasegi endale keelekat teha ning ei võta ka mehelt kaitsmata suhu!
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 16:20
Niisiis on see hügieeni küsimus, seda esiteks, teiseks ei meeldigi kõikidele naistele, et tema tuppe keelega puuritakse ja sõrmedega sõrmitsetakse, nägupidi ligi olles avaust lahti tõmmatakse jne. Võõra inimesega on see lihtsalt niivõrd ebameeldiv. Usaldamatus, mitte hirm.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 18:02
tundub,et sky teab,mis räägib
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 18:06
Jaa jah, imeb küll ilma kummita, tehes püüdlikult aplaid imemishäälitsusi. Hügeen ei ole argument.
Intiimsus on põhjuseks. Intiimsust ei müüda. Vaadake ka kuulutusi "Ei ole intiimteenus" jne jne...
Õnneliku lõpu saab aga intiimsust mitte.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 18:24
Näiteks täiesti kainet klienti eriti ei soosita. Sest klient näitab vbla ka naise vastu tähelepanu ülesse. See jällegi läheb liiga lähedaseks.
Igasugused sellised tegevused ja olekud, mis teevad ka teiselepoolele heaolu ja tundelisemat seksi on prosti juures täiesti tabu teema.
Samat olen ka, niiöelda seksihimuliste tastuta naiste juures täheldanud. Läheb läheduseks, nii on asi katki ja näidatakse ust. Nii, et kallid naised, ärge seletage ühtigi, kui ei tea asjadest.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 18:30
See viimane väide kehtib nende naiste kohta, kellel rikas mees kodus.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 18:33
On ka üksikemasi ette sattunud.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 18:43
Tore, et Sina meil naisi naistest enestest paremini tunned!
Mina, naine, otsin lähedust inimestega, keda endale kalliks pean. Apla ja üleannetuna kutsun teise mehe külla ainult vända pärast ja putsu-lutsust ei hooli, sest siis ihkan tormilist keppi.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 18:50
Vahel olen niisama mõne prostiga lihtsalt rääkinud. Maksan oma tunni aja eest nagu kord ja kohus aga olen lihtsalt kohvi joonud ja vestlenud. Sealt ka minu teadmised sellel ala. Loomulikult ei ole need nüüd üdini must-valged ja kõikideg nii on.
Hügeeni poolelt on ka selliseid naisi olemas, et prrrrrrrrr.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 18:54
Teemasse endasse vastan tsiteerides Misterixxsi:
"mehed ei maksa prostituutidele mitte sexi eest, vaid selle eest, et peale sexi võib kohe ära minna. Igal mehel on alati mitu varianti, kuhu minna, aga naised hakkavad tavaliselt vinguma, et kas ma sulle ainult keppimiseks kõlbangi, teatrisse sa mind ei vii, reisima ei vii jne. Kellele see meeldib?"
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 20:43
Seemendustehnik kutsutakse ühe lehma juurde. Mees teeb oma töö kiiresti ära ja nähes lehma kurba pilku, käratab:"Mida sa vahid nii lolli näoga"
Lehm vastab:"Aga kuhu musi jäi?"
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 21:35
Krissu, tegelikult on küll, aga selle mõistmiseks ei piisa, kui pea silikooni täis.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-07 23:19
Teemaalgatajale- naised ongi kallid
˅ näita rohkem ˅
2016-07-08 00:02
Homme loen, täna olen joonud ja suhtlen oma potensiaalse panokaveriga. Päikest!
˅ näita rohkem ˅
2016-07-08 09:44
Võimalik, et nüüd on mul naine olemas keda 12 juuli panna, kena, sest selle pärast ma Tallinnasse sõidangi.
Minu kogemus Portugalis oli see, et strippar ei tahtnud silitusi, Taimaal, aga neiule meeldis kui ma teda silitasin, endalegi sobib selline variant paremini, lihtsalt, et meeleolu luua. Naisega esines meil selliseid hetki kui sai spontaanselt pandud, oli see siis kuskil laeva pakiruumis või kodu hoovis, niisama pole neiud mind muidu ligi lasknud, umbes, et läheme metsa seenele ja siis imeb mingi hetk riistakülge.... Suht nukker see värk, aga need nö normaalsed tüdrukud muidu väidavad ise küll, et nemadki on samamoodi kiimased vahel nagu mehed...peale kolme aastat ilmaolekut hindan veel enam prostituute, kuigi mu kogemused väheldased.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-11 19:36
Homme on siis juba 12. juuli.
˅ näita rohkem ˅