Foorum
2016-07-01 01:09
Küsimus on nagu teema ütleb :

Kuidas saab mees kompenseerida vähest jutukust/sõnaaherust?
Seda siis nii esimestel neiuga silmast silma kohtumistel, distantsel suhtlusel (kirjavahetus, kõned), kui ka juba suhtes.

Märka, et küsin alternatiive enda tunnete ja huvi näitamise osas, mitte lauseid laadis "Küll ajapikku jutt jooksma hakkab" jms.

Edu vastamisel.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 01:45
Kõik see sõltub ju sellest, millest sinul kellegagi rääkida on ja mis sind paelub. Sa ei peagi alati olema jutukas, piisab sellest, kui vastaspool seda on. Kui huvitud näiteks neiu hobidest ja elust, siis lühikesi küsimusi suudad ikka esitada. Reegel on, et kõikidega ei saagi alati ühiseid huvisid jagada ja kuna inimesed on ju erinevad, siis ei pruugi alati ka jaguda piisavalt jututeemasid.
See, kui sinule miski peaks meeldima, ei pea tähendama seda, et vastaspool seda kuigi põnevaks peab.

Ainuüksi see on juba suur õnnestumine, kui jagate neiuga ühiseid huvisid või armastate samu tegevusi. Vestlus muutub oluliselt edukamaks ja viljakamaks, kui teil on midagi ühist, mida teineteisega jagada soovite. Kui teil aga midagi ühist ei ole, siis on seda raskem ka ühist keelt leida ja liialt ponnistatud suhtlemine on pigem koomiline ja formaalne vestlus ning ei midagi enamat.

Kirjavahetus ja kõned virtuaalsuses eeldavadki seda, et inimesed õpivad üksteist nö. "pinnapealselt tundma". Kui baasteadmised ses vallas omandatud, siis saadki reaalis liikuda edasi ning selleks ajaks peaksite üksteist juba märksa enam tundma ja teadma. Kui on juba eos mõistetav, et too suhtlus reaalsuses edukaks ei osutu, siis tasub mõlemal osapoolel liikuda edasi.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 07:46
Naiste puhul ongi tihti tähtsam just kuulamisoskus ja kuigi ta ajab võibolla täiesti mõttetut jura, pead näitama, et asi sind väga huvitab
Kui oskad suunata ta õigele jutulainele, siis igav tal ei hakka. Piisab, kui vahest mõne lühirepliigiga(jajah, loomulikult, no on kaabakas....) hoogu juurde annad.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 09:40
väike vihje - naistele üldjuhul meeldivad komplimendid (kui need on siirad).
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 13:33
Minu postitus läks vist nüüd peesse, aga näita huvi ülesse puudutuste läbi ja ütle, mis sulle temas meeldib Päikest!
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 14:46
Naised ju armastavad kõrvadega
..st.aina räägi koik maad ja mered kokku.
Voi vaata Nipernaadi film ära.
Sa void naisele koik ette taha ära teha aga jutt..jutt peab ka olema .et armastan,armastan jne
Muidu hiljem saad ikka kuulda ala..sa pole ju kunagi öelnud..
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 14:56
On inimesi, kes suupruukimist enne ei jäta, kui nad oma molu rängalt ära on kõrvetanud.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 15:14
Ex alles oli uudistes..see õnnetus.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 15:37
Vii neiu burksi sööma ja sõbraliku naeratuse saatel pühi tal ninaots ja lõug kastmest puhtaks .. esimene kontakt sõnadetta loodud
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 18:03
Huvitav lähenemine, Dragon. ^_^
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 21:44
kritiseeri ilgelt, tee maha, sõima, näita näpuga ja näed ise kuidas jutt jookseb
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 22:24
Ma ei mõista miks peaks sõimamise ja kritiseerimise ajal jutt jooksma......
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 22:31
Proovi järgi, saad teada
Pärast mine hoiatuste lehele muljeid jagama
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 22:32
Vat siis jookseb jutt kõige paremini. Päikest sulle, Koppel.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 22:42
Ai.... Koppel jah Päikest!
˅ näita rohkem ˅
2016-07-02 00:37
Maksad sõnagi lausumata, kõik naise shopingud kinni.
Teed sõnagi lausumata välja.
Vaikides nõustud kõigi temakese soovidega.
Sõnatult imetled tema ilu.

Need asjad ikka aitavad natuke kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-02 02:27
Kõik minu nii-nimetatud deidid on olnud inimesega, keda ma tean varasemast ajast ja seega pole ka ette tulnud sellist olukorda, kus kaks inimest lihtsalt vaikivad ja peas kõliseb kelluke, et mida ma nüüd ütlema pean, mida ma nüüd ütlema pean. Alati on emb-kumb teema algatanud ja teine sellega kaasa läinud.

Kui sul on kohtumiste järgselt ja enne uut kohtumist sellised mõtted peas, ei ole see hea, sest sellised mõtted näitavad enesekindluse puudust. Kohtingu puhul saab kaaslane sinu enesekindluse puudusest kohe aru ja see võib ta murelikuks teha.

Jututeemasid ei saa saa ette välja mõelda. Seda, kes sa tegelikult oled, ei ole ka mõtet varjata. Järgmine kord, kui selline situatsioon ette tuleb ja teine pool enne suud ei ava, võta kasvõi esimene pähetulev teema ette, väljaarvatud ilm!
˅ näita rohkem ˅