Foorum
2016-06-01 16:40
Huvitav, just hiljuti, nn erootilise massaazi tegija ütles mulle. Ega ma mingi lits ei ole. Mida arvate, rahvas. Kes need tüdrukud, kes müüvad õnnelikku lõppu. Prostituudid, või ikka korralikud koduperenaised? Ja kas on vahe millega see lõpp tehakse? Käega, suuga, või, näiteks tisside vahel?
˅ näita rohkem ˅
2016-06-01 19:38
Tere talv! Muidugi on vahe. Kas sa ise ei saa aru, mis vahe on, kui tädi lööb käega lahti või võtab suhu? Ühte tehakse käega ja teist suuga. Selline vahe on.
˅ näita rohkem ˅
2016-06-01 23:57
Vaata asja teiselt poolt. Mingi aktsepteeritava nime peavad prostituudid oma tegevusele ju leidma, "massaaž" on käepäraseim kattevari, sest ka päris massaažis on tegija paljaks kooritud kliendil käppapidi kallal. Enamik "kolm silitust ja õnnelik lõpp"-teenuse müüjaid lisavad kuulutuses veel väärikalt "intim ei pakku", "Seks EI PAKU!" vms USA ülemkohus kinnitas Clintoni maine päästmiseks, et "blowjob is not sex". Ja nii see poliitkorrektsus kasvab ning seksinäljasurmalised üha loodavad.

Massööridel on erootikahuvilistest võrdlemisi siiber, nt "любителей эротики убедительно прошу не безпокоить" on üsna levinud märge telefoninumbri juures.
˅ näita rohkem ˅
2016-06-02 14:08
misterixxs ma saan aru, mis vahe on, kui tehakse käega või suuga. Küsimus oli selles, kas naine kes teeb suuga - lits, ja käega ei ole? Kas on nendel naistel vahe, või ikka mõlemad litsid?
˅ näita rohkem ˅
2016-06-02 14:12
Ja jalle Kuulutusest "Võimalik ka ainult õnnelik lõpp" ja kohe "INTIIMTEENUSEID EI PAKU! "
˅ näita rohkem ˅
2016-06-02 14:18
Massaaž on massaaž ja õnnelik lõpp on õnnelik lõpp. Massaaži teeb massöör, õnnelikku lõppu nö teenuse pakkuja, vahet pole kas ta teeb seda käe, suu, rindade varvaste või veel mingi muu organiga
˅ näita rohkem ˅
2016-06-02 15:38
"Võimalik ka ainult õnnelik lõpp" juurde "intim ei pakku" on ju 100% tõde, intiimsust = lähedust sealt tõesti ei saa.

Loomulikult on nõme, kui veikorämmelid nimetavad ennast juristideks, illarhallasted hingekarjasteks või õnnelõpetajad massaažitegijateks, aga nad kõik vajavad iseenda jaoks kinnitust, et on väärtuslikud ja "head" (vastandina "pahadele". Võimalust naabritele ilma punastamata otsa vaadata. Öelda emale, et teevad ausat tööd. Jne. Ning toimetavad, tulles vastu klientide soovidele... Ehk siis nende isiklikku poliitkorrektsust eest rebides oled sina üksik rahvavaenlane, nemad eitavad oma reaalsust edasi.
˅ näita rohkem ˅
2016-06-02 15:43
Ka massaaž on teenus. Oluline on eesmärk, nii teenuse saajal, kui selle pakkujal. Kui eesmärgid on samad ja eelnevalt on selles ka veendutud, siis võib pretensioone tekkida teenuse kvaliteedis. Kui aga eelnevat kindlat kokkulepet pole siis tuleb süüdistada vaid iseennast.
˅ näita rohkem ˅
2016-06-02 17:37
Lihtne lahendus on, kui sa teda nimepidi kutsud. Nt, astud uksest sisse ja ütled, tere Katrin, mitte, tere lits. Polegi probleemi. Aga kui sa endiselt ei saa öösel und, kas on lits või ei ole lits, siis sulle üks lugu. Mees küsib teiselt, kas Mari käest keppi said? Ei saanud. Ma ka ei saanud. No on kuradi lits
˅ näita rohkem ˅
2016-06-03 10:25
.........Aga selline lugu.......
Kas Mari käest keppi ka said?!?!?
Ei, sest ma ei tahtnudki Ta ju kuradi lits!!
˅ näita rohkem ˅
2016-06-03 20:00
Vanasti oli muru rohelisem. Läksid litsimajja, sebisid kohe sealt silmast-silma naise ja tegid värki. Kõik olid õnnelikud.

Aga mis praegu on? Mähi nagu maksahaige mööda portaale ja nuputamis on mis ja kes on kes. Sitt mis sitt.
˅ näita rohkem ˅