Foorum
2016-05-03 18:11
On keegi siit endale leidnud elukaaslase? Kaua kulus leidmiseks aega? Olete rahul?
˅ näita rohkem ˅
2016-05-03 20:24
Elukaaslast mitte, aga seda ma ei otsinudki. Kui ma nüüd mõtlen oma seni peetud kirjavahetustele, siis ei pea elukaaslase leidmise tõenäosust väiksemaks kui kusiganes mujal. Viimane on miljoniküsimus - eks see teadmine tuleb ikka tagantjärgi tarkusena .
˅ näita rohkem ˅
2016-05-03 20:40
Tutvusime siin lehel 7a tagasi, enne seda paari mehel oli konto umbes 6 kuud ja naisel paar kuud. Oleme juba 3a abielus ja oma valikuga väga rahul
˅ näita rohkem ˅
2016-05-04 00:36
Ja millega te rahul pole et siin veel passite?
˅ näita rohkem ˅
2016-05-04 06:02
Nii vahva, et keegi ikka on leidnud...
˅ näita rohkem ˅
2016-05-04 07:14
Oh neid on siin veel. Mina tean mitut paari. Kõik ei ole siin vaid kiire kepi ja raha peal väljas. Paljud kasutavad seda lihtsalt, kui avameelset suhtlemiskohta ja nii mõnigi suhtlemine võib kokkukolimisega lõppeda.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-04 10:18
nats idiootlik koht suhtlemiseks.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-04 11:25
Üldse pole idiootlik koht suhtlemiseks. Peab igasugused pervod blokkima ja on väga normaalseid kasutajaid, kellega suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-04 11:30
Kõik on iga kasutaja kõrvade vahel kinni ja kuigi esile kerkivad just nikunäljas naksitrallid ja prostituudid, on tavasuhtlejate osakaal küllaltki suur.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-04 11:56
Idiootlik on idiootide jaoks. Muus osas on seltskond täpselt samasugune, kui muudes portaalides. Ainult siin väljendatakse ennast natuke vabamalt.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-04 12:56
Abiellusime täpselt aasta peale siinset suhtlema hakkamist.
Kuna enne seda aktiivselt ei otsinud ka, siis "kui kaua võttis aega" küsimusele vastata ei saa
˅ näita rohkem ˅
2016-05-04 17:57
Ma ei väsi imestamast selliste vendade üle nagu nt. eespool sõna võtnud bean. Kõik on ilgelt nõme idiootlik ja negatiivne. Reeglina elavad nad emaga koos Lasnamäe korteris ja ainus väljund on igalpool foorumites ja kommentaariumites mölisemine. Mida sa siin passid, kui see nii idiootlik on. Las ema teeb koogelmoogelit
˅ näita rohkem ˅
2016-05-04 20:25
kui ise asja endale idiootlikuks mõtled, siis seda ta ongi. samas, kui ise niiöelda idiootlikus kohas aega viidad ja virised, vihjad sa ju sellele, et sa ka ise idioot oled.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-04 20:51
misterixxs--saaks laikida, annaks sulle 100 laiki üldiselt ma olen reaalelus kord sarnase tegelasega kokku puutunud ja tõesti--ema tegi pojale kohvi valmis ja siis küsis, et pojake--mitu lusikatäit suhkrut ma panen sulle aga poeg oligi samasugune vinguja ja endast jumala heal arvamusel..ja see bean meenutab samasugust tegelast.. Vihavaenlasele ka ei soovitaks sarnast
˅ näita rohkem ˅
2016-05-04 20:58
teemale vastates..olen siit leidnud häid sõpru, tuttavaid.. Kooselu ega abielu ma ise ei taha ja seda olen ka kõigile öelnud. Isegi kui ma olen kole loll ja vana,aga tahtjaid on isegi mulle olnud. Kahjuks või minu õnneks tahan ma olla vaba ja vallaline..Sorri, ullmees, et ma su teemat risustasin.. Mine tea, äkki kunagi leian isegi kedagi
˅ näita rohkem ˅
2016-05-04 21:24
Teema oli ju selline.. Ja miks mitte rääkida kaasa normaalses teemaaalgatuses.. Kui tuleb teema mingitest svingeritest--ma siis ei võta sõna, kuna asi on mulle tundmatu. Nii hea ju kui keegi ka normaalseid teemaalgatusi teeb..
˅ näita rohkem ˅
2016-05-04 23:59
Ma leidsin Iha.ee-st elukaaslase kõlab naljakalt, mitte idiootselt. Eespool väideti, et võimalus leida siit elukaaslane on sama suur kui mujalt portaalist. Ma arvan, et see tõenäosus on isegi suurem. Hea seks on ometigi suhte alustala.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-05 04:43
Sirruke, sul pole siin vabandada midagi, täiesti normaalsed postitused sul ju.
Siin on palju paare, vahel mõtlen, et kui palju neist siin kokku on saanud ja jäänud aga seni pole ükski paar kommenteerimas käinud. Ja veel tahaks teada, et kuidas neil paaridel siis on, kas nende elu on huvitavam ja põnevam kui siin olla, suhelda, kohtuda teiste inimestega.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-05 09:30
Tunnen kahte paari kes on siin või sie's trehvanud ja kokku elama jäänud. Tean ka mõnda, kes jõudnud juba lahkugi minna.
Kas ollakse rahul - vististi. Egas siis portaal mingit garantiid anna. Ise peab ikka "asjalik" olema.
Ega's siia satuvadki ju teatud sorti inimesed: professionaalid, kontakti otsijad, elustiili harrastajad ning loomulikult uudishimulikud pilujad.
Ja kui taust / huvi sama, siis on lähema kontakti tekkimine ühes suhtlustingkonnas (nt foorumis) ikka lihtsam tekkima. Vaevalt küll kaevur ja lendur muidu kokku saaks kui neil poleks muud ühist huviala
˅ näita rohkem ˅
2016-05-05 10:26
Tegelikult sõltuvad sellised asjad väga palju inimesest endast ka, millised on ootused, mida otsitakse. Kui ikka 50+ meesterahvas otsib nooremat, kui 30 aastast naist, siis peaks ta reaalsuses ikka peeglisse vaatama ja endale tunnistama, et 99% naistest pole sellisest asjast huvitatud. Sama kehtib naiste kohta, kui sa oled ikka labane ja lohakas, siis ei maksa oodata, et prints valgel hobusel tuleb ja sind kaasa viib, sind ülejäänud elu üleval pidades ja ümmardades.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-05 10:34
Elu on imelik ja ei ole midagi ´Üks protsent´.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-05 10:49
No ütleme, et maailmas on neid rohkem jah , kui üks protsent , aga enamus sellistest suhetest põhineb muul asjal, kui suur armastus :$
˅ näita rohkem ˅
2016-05-05 11:02
50+ mehele on kindlasti väga ahvatlev vahest noore tüdrukuga mürada ja kui tal on piisavalt raha, mida kulutada, siis leiduks ka abilisi, kes oleks nõus vanusest möödavaatama. ja ma ei pidanud silmas tavalisi prostituute, vaid seiklushimulisi noori kaunitare.
Mis aga elukaaslasesse puutub, siis tuleb üle 10 aastase vanusevahe korral väga tõsiselt järelemõelda. Olgu see armastus kui suur tahes, selgub suure tõenäosusega paari aasta pärast, et see oli viga. Tuleb minna uuele ringile, aga siis on 50+ist saanud 60+ ja ka 40+ naiste kohapealt rong läinud.
˅ näita rohkem ˅
2016-05-05 12:54
Paljuski rolli mängib raha.Ka 40+ naine läheb 25+ meestele peale siis, vähemalt seni kuni piisavalt raha. Tõsisemadki suhted lagunevad kui üks pole enam piisavalt kasulik
˅ näita rohkem ˅
2016-05-05 21:15
Kas siis mida rohkem raha seda rohkem armastust?
˅ näita rohkem ˅
2016-05-05 21:21
Kusjuures leidub ka selliseid tüdrukuid kelle jaoks ei ole see raha nr. 1 mehe juures.... Tean kahte sellist ja mõlemaga suhtlen tihedalt, ühega isegi väga tihti. Ja nagu arvata võib siis nii mõnigi pidas vist mind oma kommentaaris silmas aga asi pole nii must-valge kui teile paistab ja tundub aga sellest ma räägin ainult mõnele üksikule. Nagu näiteks neile kahele tüdrukule, nemad teavad...
˅ näita rohkem ˅
2016-05-05 21:30
Häda on selles, et alati võib leida veel suuremat raha ja ka suuremat armastust
˅ näita rohkem ˅
2016-05-05 21:33
Meie siin tutvunud ja mitte raha pärast
˅ näita rohkem ˅
2016-05-06 19:43
naised ju ise rohkem raha peale siin väljas.Kus rohkem raha sinna ka jooksevad.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-14 00:28
Siin rohkem elukaaslasele vaheldust leitud kui elukaaslasi.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 11:54
kas mitte vahelduse leidmine polegi selle saidi põhiline eesmärk?
˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 11:59
kunagi Capike olid minu armuke, aga nüüd küll hoian sinust eemale. vaata ise mihuke välja näed. suu väljavenind imemisest
˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 18:16
tore, kui vanglakuke fantaasiates naissoost armukesi ka leidub. mina eelistan endiselt pigem heteromehi, ajudega ja kriminaalkaristuseta
˅ näita rohkem ˅