Foorum
2016-03-20 14:37
Kui palju te tahate teada oma partneri eelnevast voodielust. On see info teile oluline, arutate seda omavahel.või eelistate pigem sellest mitte teada?
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 14:52
Ei tea ja ei tahagi teada. Mis vahet on tegudel mis toimusid enne mind.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 14:54
Suhe pole nagu film, millest tehakse uusi versioone. Uus suhe olgu ikka uus, mitte eelmise kordamine või jätkamine. Kes tahab, see ju võib võrrelda, aga mina arvan, et see on üsna nõme.
Kahtlemata on ebameeldivaid kogemusi ja samuti väga meeldivaid elamusi, mida tahaks korrata, aga neist tuleks teavitada kuidagi teisiti, ilma eelmiste suhetega sidumata.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 15:05
Ei taha teada ega ei räägi ka ise.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 15:14
vanamehe eelnev suhe piirdus paremakäega. uus suhe nüüd on vasakukäega. Vahel kasutab ka paremat, et oleks tunne nagu paneks võõrast.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 15:17
Ma ei saa aru miks on vaja teemasse sisse sõita kellegi konkreetse kasutaja mõnitamiseks?? Püsime ikka teemas, mitte pole vaja isiklikuks minna!
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 15:20
räägi sellest jottiga. tema ei vastanud küsimusele nagu sirru ja astro, vaid hakkas oma jama ajama nagu talle kombeks.Lõpetagu oma idiootsused küll siis teised kah järgi annavad
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 15:20
Kui noor olin siis ikka huvitas, aga nüüd ammu enam mitte. Kõige mõttetum teema üldse mida partneriga arutada. Tehke parem juba ise midagi ägedat
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 15:24
jott nii ei oska nagu opladi vastas. Respekt selle eest
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 15:26
Aga ikkagi! Äkki jätaks selles teemas ära isikliku viha ja vimma. Teema on ju hea. Milleks seda risustada isikliku ärapanemisega. Jott vastas mulle küll arusaadavalt.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 15:30
No vaata tema vastust "kohtumiste kogemused" - kuuline.
Milleks nii vaja vastata nagu seal. Kui pole miskit öelda siis olgu vait.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 20:17
mida vähem tead, seda rahulikumalt magad. mis möödas, see möödas, mis olemas, see olemas. võrrelda ei ole üldse mõtet, pealegi... kipuvad need teadmised pigem häirima olemasolevat, kui soodustama.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 20:28
Vot sellised asjad võiks kõik juba koolis läbivõetud olla. Kuidas hoida suhteid jne. Elu oleks palju lihtsam ja ilusam. Võiks olla suhteõpetuse aine.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 20:34
Küsimus oli rohkem voodielu kohta... suhe on pisut teine teema..
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 20:38
kas on? voodielu ja suhe on ikka väga põimunud... ja liigsed teadmised eelneva suguelu kohta võivad ka suhtele kabelimatsu panna.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 20:40
Ei oleks üldse meeldiv kuulda, et eks keppis paremini ja kui ütlebki, et ma keppivat paremini kui eks, siis tekib kohe küsimus, et milleks seda nüüd vaja oli öelda.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 21:09
Aga kas see, kui öelda, mis meeldib ja mis mitte niiväga pole antud suhtlust parendavaks faktoriks. Ehk on küsimus pigem selles, KUIDAS seda teha.
Küsimus pole ju selles, kas Mari/Jüri tegi midagi hästi/halvasti vaid selles, et praegune saaks parem ega kordaks vanu ämbreid.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 21:48
Tuleks rääkida soovidest, aga mitte kogemustest.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 21:53
Et see, et mulle on siiamaani "jäätis" meeldinud ning "puding" ei meeldi, pole oluline. Tuleb öelda vaid, et võib-olla tahan "martsipanikooki" proovida?

Tulemiks võib siis olla, et mõlemad "söövad pudingut" ja kumbki ei naudi.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 22:16
See nagu eks keppis paremini ei pruugi mingi tõde olla. vanasti oli isegi muru rohelisem
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 22:49
Jäätist võib ju ikka küsida, aga pole vaja mainida, et meeldis seda koos eksiga süüa.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 22:54
Jott, loe nüüd palun seda osa, kus ma ütlen, et oluline on KUIDAS öelda.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 23:00
.......mina isiklikult eelistan jätkuvalt kakaod........
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 23:07
Kakaole törts jäätust sisse ja mmmmmmmmmmmmmmm
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 23:12
Preili olen Teiega jätkuvalt nõus!! ......... kakaod ja siis üks törts sisse .........
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 23:20
Ära pane seda jotii tähele.Ta on vanadusest nõder ja tahab hirmsasti veel tegija olla.Aru kahjuks ei saa, et see rong on läinud.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 23:29
kristjan, lõpeta palun see iga teema läbustamine oma joti kirumisega. ple miskit temaatilist öelda, vali muu teema, kus ehk on öelda. või ole lihtsalt kuss.
(vabandan teemaalgataja ees ebatemaatilise postituse pärast)
˅ näita rohkem ˅
2016-03-20 23:45
Samas võiks too jott kuss olla kui miskit tarka pole öelda
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 16:49
See jott käib ju koguaeg teemasid ise solkimas.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 18:21
No nii jotti ülbitsemise postitus "kohumiste kogemuste" teemas kuuline on kustutatud. Jottil tulid vist tilgad püksi ja lasi kustutada terve teema.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 19:30
lepi sellega et jotimees on troll ja tõesti situb kõik teemad ära. inimesel on ajuvigastus, mis teha. las ta siis sittab kui on õnnelik
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 20:20
Talle peaks kuuks ajaks foorumi keelu panema.Vana teeb enesetapu.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 21:03
Milline meeletu teema arutelu. Ehk peaks tegema uue teema :kõik kellel midagi öelda ei ole, peale teistele ärapanemise, või siis :elus kibestunud ajuhiiglaste rünnak, nähtamatu sisevaenlase vastu?
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 21:20
Madleen, ära muretse, siin liigub ikka selliseid ka, kes teemat loevad ja sellele püüavad vastata. Muidugi on ka neid, kes suudavad kokkuveerida vaid kirjutajate nimesid. Vabanda, et ei suutnud kiusatusele vastupanna ja tegin ühe teemavälise postituse.
Aga enda arvamust püüdsin küll võimalikult selget väljendada, et mis oli see oli ja ei tasu minevikus urgitseda.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 22:03
madleenil õigus. Ongi siin kibestunud meeste ärapanek, mitte teemas püsimine. Ja kibestunud mees on kordi hullem kui kibestunud naine
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 22:23
on inimesi, kelle jaoks arutlused on sisukas jutt. ja on neid, kes arutlustest aru ei saa. nende jaoks on sisukad "bonabo on loll", "mari on lits", "jott on troll", "kas keegi on kohtunud kasutajaga x?". lihtlaused, kindel väide, selge labidamehe mure

oleks neil oma nurgake, kus keerulisem jutt keelatud, püsiksid nad ehk seal. aga vbla ei püsiks ka, sest isegi neil hakkab seal igav
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 22:41
Jumala õige, sweetlove1. Kui kibestunud mehel tekib kellegi vastu vimm mingil mõttetul põhjusel--siis hakatakse teda igas teemas jälitama . Olen seda ise ka tundnud. mingi kasutaja, kellega ma pole iial sõnagi vahetanud-teab et mul pole lapsi ja meest jne.. Jumala valesti teab, aga nad oskavad esineda nii, nagu nad tunneks sind. No eri teema on jah see kohtumiste kogemused, kus mehed küsivad kogemusi mingi kasutaja kohta.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 22:46
vat kus on trollile kaitset tuldud tegema. julges kirjutada ja oli julgust veel lasta teema kustutada. tropp
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 22:56
troll, kulla kristjan/imejavelts, oled sina. ja sind vaesekest ei kaitse siin küll keegi
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 23:02
Tead..Ma pole nii loll, et hakkan omale diivanikaunistus otsima..Ma olen töökas, iseseisev naine, kel lapsed oma elu peal. Milleks mulle vaja meest?? Niipalju kui ma vajan--leian ka. Eriti labidamehe mõtlemine--kui ei ole meest--ei ole Sa naine??? Mina tahan olla üksi. See on MINU vaba valik Mingit töötut ju oma kukile elama ikka ei võtaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 07:31
Mnjaaaa .... osadele tegelastele ju siin foorumis meeldibki temaatilised postitused muuta isikliku vaenu näitamise kohaks kui ei meeldi arutelus osaleja ... nii klassikaline , ehk peaks foorumisse looma pisikese eraldi sektsiooni ... vihkan ja sõiman neid kes mulle ei meeldi .... , siis ehk saab lugeda ometi kord ka puhtamat foorumi osa ja ei sõideta teema-väliste juttudega aruteludesse.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 08:20
Täpsustuseks nii palju, et selle kohtumiste kogemuste teema kustutas teemaalgataja ise, sest mõistus tuli uuesti alt üles, aga paraku Kristjanpoisiga sellist asja ei saa juhtuda, sest mida pole, seda pole
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 11:09
Tahan teada niipalju kui palju ta peab vajalikuks mulle rääkida. Loomulikult eeldan, et ta räägib seda, mida ma ikkagi võiksin mingitel põhjustel teada.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 11:13
See on veidi õrn teema, mida eriti torkida ei julge :-) Pikema suhtluse käigus lobisevad naised nagunii välja kui mõttetud mehed on kõik ta eelnevad partnerid olnud.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 14:39
Voodis arutaks pigem selle hetke olemist, tegemist ja naudinguid, kas siis kõike vaikides või kokkulepetega.

Kui on vabamat aega, siis saab ikka minevikust ka rääkida, eriti peale 35 eluaastat. Paraku on siis juba üksjagu elatud ja kogetud. Üldjuhul sõltub, kas tekkib pikem suhe, või hoitakse üksteise lähedusse paariks ööks.

pikema ja lühema suhte puhul, ei huvita sexi teemad exidega absoluutselt, kui exiks oli meesterahvas. m+m+n lihtsalt ei ole minu mängumaa.

On olemas ka negatiivseid näiteid, kus ex peksis naist ja loomulik, et sellisel juhul peab jääma kuulaja rolli, kui üksteisest hoolitakse.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 18:26
Teema algatajale Pead ikka küsima nii kaua, kui kõik üksipulgi ära räägib, kui ei räägi siis tuleb ise väljanuhkida. Teisiti ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 19:54
Öeldes, et üldse ei huvita, valetaksin. Samas ma ei soovi, et keegi minu oma vastu väga huvi tunneks. Nii ma siis eelistangi pigem mitte uurida.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 20:48
Vabakuulajaga nõus
˅ näita rohkem ˅
2016-03-24 19:29
mis on ühist antud teemal ja kellelgi nn jotmehel ,et seda teemat siin jälle solkima hakata. Tehke juba ükskord omale foorumisse teema ja loopige siis teineteist nõmeduste,rõveduste ja muu ajukääplusega, kuid hoidke teiste tehtud teemad oma mölast puhtad . Minu vabandus teema algatajale.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-29 16:22
Ausaltöelda ei tunne partneri eelneva voodielu vastu mingit erilist huvi. Üldjuhul vist isegi eelistaksin sellest mitte midagi teada. Peamine et "kingitusi" poleks küljes ja julgeks ka oma soovidest rääkida. Kummagi jaoks ei pea ma teadma kellega kui palju ja millal ta müranud on.
˅ näita rohkem ˅