Foorum
2016-03-06 13:27
Kurat,siin ikka igasuguseid kirjaoskamatuid või nats sõgedaid mehi.Kui panna kuulutus,et mees otsib naist siis esimesed 10 kes kontot külastavad on mehed ja vähemalt 2-3 kirjutavad,et soovivad kohtuda. Mida perset! !!
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 15:09
milles siis mure on, kas sa ei soovi kohtuda.mis sa paned siis kuulutust kui ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 15:36
kristajan2--- järjekordne kirjaoskamatu idioot!!!!!!!! Jutt oli kuulutusest,et MEES OTSIB NAIST ja kirjutajateks on kohe mehed! Sinu vastusest ju tuleb välja,et sa ei suutnud minu eelpool mainitud tekstist isegi seda välja lugeda!
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 15:42
kas sul on meestega tutvuse vastumidagi
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 16:25
Pane piirang peale ja ongi asi lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 16:29
ilmselt see kirjaoskamatu idioot ei saa aru kuhu ta sattunud on.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 17:01
Kui panen kuulutuse,et MEES OTSIB NAIST,siis jah,ei soovi meest. Või jah piirangu panna,pole probleemi.Aga kas te ajudeta idioodid ei saa aru millest jutt on? Lugege esimest postitust! JUTT SELLEST,ET SIIN IKKA HAIGED KIRJAOSKAMATUD PEDED KES EI SUUDA ISEGI VAHET TEHA,ET KAS OTSITAKSE MEEST VÕI NAIST.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 17:04
Eesti meistrivõistlused kirjaoskamatuses
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 17:44
Kas sa siis ei taha tutvuda, või ei taha sa taha saada või mida sa ei taha aru ma ei jaga. Või on nii et sa tahad kuhugi piirangut panna, aga ei ta kas meestele või naistele. ma vist ei ole piisavalt idioot et aru saada sinu sugusest idioodist.
Proovi natuke selgemalt kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 19:34
Tegelikult võiks neist teemadest eemale hoida, millest aru ei saa või kaasa rääkida ei oska.
Teemaalgatajale aga soovitus kasvata paks nahk ja maailmas on kindlasti suuremaid probleeme, kui see, et sulle kirjutavad naiste asemel mehed
Siin pigem lahmitakse kirju huupi, kedagi ei huvita, mida kuulutad või mis on kirjas kontol.
Aga piirang aitab ka muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 22:04
Ah mis sa plärad
˅ näita rohkem ˅
2016-03-11 10:01
Õige hetero mees ei tee küll mingit numbrit sellest, kui talle mehed kirjutavad - sest teda mehed ei huvita
Selle peale närvi minemine on minu arvates aga küll muret tekitav.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-11 11:33
Vanasti oli närvi minemisel ja teema algatamisel suur vahe!
˅ näita rohkem ˅
2016-03-11 11:50
Seda sa ütled peale inimesi idiootideks sõimamist ja suurte tähtedega kirjutamist?
Suurte tähtedega kirjutamine on ju karjumine ja see on ju ehtne närvis oleku märk
˅ näita rohkem ˅
2016-03-11 12:13
Kui oled rahul,et mehed sulle kirjutavad ja käivad vaatamas siis see on sinu rõõm.Kirjutasin siia põhjusel,et miks mehed (teatud mehed) lugeda ei oska.Tundub,et mõnel veel raskusi lugemisega. Kõik ainult targutavad ja väidavad,et kedagi selline asi ei häiri. See muidugi huvitav kuna olen täheldanud kuulutusi kus suurte tähtedega kirjas,et ei soovita meeste kirju aga ikka kirjutatakse. Seega oli mu teema algatatud põhjusel,et ehk keegi sellistest kirjutajatest vastaks aga vastajad hoopis rahul kui saavad meestelt kirju.Loe teema esimest postitust!
˅ näita rohkem ˅
2016-03-11 16:12
Homod piiravad homofoobe. Esiteks selle pärast, et paljud kapipeded esinevad homofoobidena. Teiseks: homofoobide suurim hirm on, et äkki peetakse teda ka homoks, sest hirm ei teki tüja koha peale. Kuigi mees peab ennast täielikuks heteroks, ikka tal sees midagi sügeleb.
Kui küsida homofoobilt, miks ta homosid põlgab ja kardab, siis ta vastab, et ta ei pea neid õigeteks meesteks. Aga ta ise tahab olla just tõeline mees. Tahab, aga kas tegelikult ka on?
˅ näita rohkem ˅
2016-03-11 22:55
ah mõni mõi mes kirjutas. palju murettekitavam on, et naine meest kuulutustetaga enamus mehi on. mingi isiksuse lõhestumine või sootunnuse salgamine. isegi papa freud ei oskaks vastata
˅ näita rohkem ˅
2016-03-11 22:59
no ma kardan, et Freudi-papa oleks siin juba ammu hulluks läinud
˅ näita rohkem ˅