Foorum
2016-03-06 12:29
Milline mees sulle sobiks:

Hea iseloom 10p hea välimus 5p palju raha 5p

Hea iseloom 5p hea välimus 10p palju raha 5p

Hea iseloom 5p hea välimus 5p palju raha 10p

Ideaalses maailmas oleks muidugi kõik kümme, kuid reaalsuses tavaliselt nii hästi ei lähe. Tahaks teada konkreetset tunnust, mis esile kerkiks.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 12:35
Minule sobiks esimene varjant....muuga saan ise hakkama
Aga hea iseloom on lai mõiste...
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 12:46
Üldiselt kui mees on materiaalselt võimekas, siis on ta ühtlasi ka arukas ja sotsiaalne. Selline mees meeldibki.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 12:52
Eelkõige maksab vaid inimlikus.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 15:32
Tutt, aga see materiaalselt võimekas mees võib olla viimane kopikakoi, kes ei säästa mitte ainult enda, vaid ka sinu raha pealt.
Edukas ärimees võib töökeskkonnas olla väga sotsiaalne ja sõbralik, aga kodus täielik türann, kes hea tujuga võib küll helde olla, aga enda pead tohid sa kasutada ainult soengu ja meigi tegemiseks ja sedagi vaid tema juhtnööride järgi.
Mees on ennast rahateenimisega nii äraväsitanud, et voodis jagub teda vaid paariks minutiks.
Edukas ärimees on harjunud, et raha eest saab kõike ja pakkumistest puudust ei tule
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 20:28
Huvitav, miks need majanduslikult võimekate meeste kiitjad väga sageli kõiki mehi sigadeks nimetavad
Elementaarne enda elatamise võime on loomulikult kohustuslik aga seda nõuan ma ka endalt
˅ näita rohkem ˅
2016-03-06 22:38
Hea iseloom teeb nagunii juba iga inimese kenamaks ja kui seal hulgas ka arukust, siis raha on võimalik alati rohkem teenida.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 09:28
Tavaliselt vagad ,arukad ja heasüdamlikud mehed on naise silmis tossikesed.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 09:55
Ega vaga olemine ei pea tossikest tähendama.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 11:55
mita iseloomu vai välimust

kõike parem on suur riist ja suur panga kaart mis on piiramatu
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 13:08
Mina küll ühegi naise juttu ei usu, nad räägivad alati üht aga mõtlevad ja käituvad risti vastupidiselt.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 13:10
Ega naised ise ka ei usu
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 13:31
Kui naise jutust poole usud, oled kolmveerandiga petta saanud.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 14:25
Kui mees on ikka taktitu mats,siis need matsi miljonid, jätavad ikka külmas küll
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 14:37
Pole vaja seletada siin, raha ei jäta mitte ühtegi naist külmaks, vaja on vaid õiges koguses kupüüre....
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 14:43
Iha tasulistest võiks vaadata kaugemale, siin võlub mõne Vip konto kinkimisega juba ära.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 14:53
Raha on tõesti oluline. Mees peab tekitama naises turvatunde, sh ka majanduslikus mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 15:43
Kui kriminalistika seisukohalt vaadata, siis ameerikamaal on oma otsa suured rahabossid just naisterahva käeläbi leidnud.
Pärimised ja muud jutud.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 15:55
Noh kui naiste pärast süttivad sõjad ja langevad riigid, asi siis see üks rahaboss taevastele jahimaadele saata pole. Mõni naine ongi spetsialiseerunud meeste (raha)koti amputeerimisele ja et patsient operatsiooni käigus hukkub, on vaid tühine tüsistus.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 15:59
Nojah. Rikkad mehed siin iha-s. Ma elan aga külas ja mina näen vaid töökaid naisi ja mehed enamus töötud lorud, eelpensionil oma sandikopikate otsas ja otsivad meeleheitlikult veel naisi, kes tööd teevad. Ju selline elu on vast maal--ma ei tea. Mina pole elus kohanud veel ühtegi rikast meest
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 16:19
Mina ütlen selle küsimuse kohta nii, et mind ei huvita mehes mitte niivõrd see, kus ta hetkel olla võib ehk millises seisus ta enese ära majandamises hetkel on – on see tõusul või languses ega ka mitte see, kas ta on oluliselt huvitatud ise sellest, on see hetkel tal hea või ei ole -, kuivõrd see, kust ta tegelikult tahab olla, kuidas ta languses ja ebastabiilsema majandusega olustikus elades oma kogutud vara ja muid vahendeid kasutada, õigesti suunata ja ennast uuesti nii kindlustada suudab.
Ma olen arvamusel, eeldusena turvatunde tekitamise ainult mehe õlgadele asetamine ei ole õige. Õige mees muretseb niigi selle üle, kas ta suudab mehena tagada naisele seda, mida naine vajab. Sellesama ootustekohase turvatunde pärast ülesurvestatud, ületunde tegevad mehed ei ole hea vaatepilt.
Kui võtate mehe, siis võtke mees, kes ei ela oma võimetest kõrgemal ja kellelt te üle oma võimete elamist ei oota.
Ebakindlates ja ebaturvalistes oludes täit kindlustunnet mehelt oodata ei ole minu arvates parim taktika.
Oma turvatunde eest seista on nii naise kui mehe ülesanne, selleks peaksid naised ja mehed osalema võrdselt.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 16:39
einomuidugi1 see on sinu arvamus,ega kehti näiteks minu puhul.
Ja pole vaja võtta kõiki ühe mõõdupuuga
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 17:07
Mehelt turvatunde ootamine ei tähenda vaid üht äärmust, kus mees ninast vere välja pingutab ja naine puhkab sulepatjadel!
Võrdsuse tagaajamisel ei tohi unustada meile loomupäraseid instinkte...
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 18:02
Netili, pole sa midagi teistsugune kui ülejäänud, see on fakt. Nagu ütlesin juba - on vaja õiges koguses kupüüre, ja saab ka sind ära osta, mingisugust kahtlust ei teki.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 18:06
ära ülba....kasva veel
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 18:47
Kõik me oleme ostetavad ja müüdavad ja enda igapäevases elus me ka müüme ennast pidevalt. See kui palju keegi ennast on nõus müüma sõltub ainult hinnapakkumistes.
Seksi puhul peetakse heaks tavaks naturaalmajanduse tasemele jäämist ja põhjus pole moraalis. Emotsioone on lihtsalt raske hinnata ja ostetud emotsioon ei pruugi üldse töötada. Seega on kindlam kaup kauba vastu - emotsioon emotsiooni vastu.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 20:41
samas mina vaidleks dragonile vastu, et kui juba pappi on suutnud kokkukühveldada, siis järelikult ka hea inimene. ei ole. pappi kokkukühveldamiseks sa just EI saa hea inimene olla, sest see tee läheb üle kaaslaste laipade. head inimesed pigem on vaesed. enne usaldan mina Vasjat prügikasti kõrval kui Jaani viimase malli peal Mersus. andke andeks, aga nii on.
enamus meie praegustest nn. rikkuritest on rikkad seetõttu, et õnnestus südametult ja ka ebaseaduslikke meetodeid kasutades nõuka aja lõpus omale vara kokkukraapida, niiöelda- "ärge küsige kust ma sain oma esimese miljoni, aga teised tulid raskelt".
kelle suguvõsa tegi nõuka ajal ausalt oma päevatööd, selle järeltulijad on ka praegugi samas olukorras.
tänase päeva 12p läheb minu poolt- Uthale.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-07 23:57
Miks inimesed mõtlevad nii palju rahale? Küll peab mehel olema raha, küll peab turvatunnet pakkuma. Tundub et ei osata olla õnnelikud sellega mis on vaid mõeldakse koguaeg sellele mis võiks olla. Kui võidate miljon eurot kas oleksite õnnelik? Võitsite äkki liiga vähe?
Raha teema on siis huvitav kui inimene tahab seda ise teha, mitte loota seda teiselt. Mis see raha siis on? Ostad auto, ostad maja, ostad ostad ostad ja ikka rahul ei ole oma eluga. Sest ostmine on ajaviide, tegevus. Samahästi võiks puulehti riisuda. See tegevus ei erine mitte kuidagi raha kulutamisest
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 00:33
Toimib looduslik valik. Naised valivad enda lastele isaks isendit, kes suudab elus läbilüüa. Ja siin polegi tähtis mitte raha endale saamine (seda võib muidugi ka) vaid, et mehel on geenid, mis võimaldavad suurt raha teenida.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 08:43
Küsimus oli ju naistele, nüüd on mehed teema ära kaaperdanud ning keskenduvad rahale või selle puudumisele

Mida võõram või kaugem on naine, seda rohkem ta hindab esmapilgul nähtavat, head välimust ning märke rahalisest olukorrast.
Kolmandast lausest alates hakkab ka iseloom mängu tulema
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 12:38
Aituma, Jfjm, võtsid kenasti kokku selle, mis on tegelikult oluline.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 12:59
Vabakuulaja, minule ei ole primaarne see, kui heaks või halvaks inimesed teised minu meest näevad, tähtsaim on meie omavaheline nägemus teineteisest. Kui palju me üksteisele anname ja vastu võtame.
Miks majanduslik hea järg tagab enam turvatunnet? Toon näite:
Üürikodus elamine on alati väga ebakindel, paraku puuduvad paljudel võimalused omale kodule, mis pakub tuleviku osas kindlustunde- seda esiteks, teiseks võidab rahas, mille omakonda võib paigutada tegevustele, mis meile rahulolu pakub ja sellevõrra me naeratama rohkem ning oleme tervemad inimesed. Nii see ring käib.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 13:20
tundub nagu majandusliku hea järje eest peab vastutama mees samas naised soovivad meestega võrdset palka. tahaks olla võrdne aga võrdsemast võrdne
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 13:56
Erinevalt meestest jäävad naised rasedaks ja seetõttu ollakse pikka aega töölt eemal ja kahjuks elu on näidanud, et neil uuesti tööturule raske siseneda.
Hoolimata näiteks elamisväärsest palgast, mis võimaldab samasugust vanemahüvitist (mida makstakse ka pärast lapse sündi 1.5a) küsib naine endalt, et kas mees suudab toetada peret piisavalt ajal, mil naine on kodune ja sissetulekud piiratud?

Tean paljusid mehi, kes teenivad minust vähem. Uut töökohta valides oluliselt kõrgemat palka ei saa, sest teevad ikka kõige tavalisemaid lihttöid.
Meest valin ikka tunnete järgi, kuid eelmainitud mind ei köida, kui näen, et nad isegi mitte ei ürita paremat saavutada.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 15:04
Sulle tundub valesti, opladi. Meestel on naistele samasugused ootused, küsimus oli lihtsalt provotseeriv ja ühele poolele kaldu. Küsiti ainult naiste ootusi mehele.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 16:07
No aga naistel on emapalk. Palju üldse rasedaks jäädakse kui iive on järjest negatiivsem? Pealegi ei pea olema 3 aastat kodus, pigem seda kui ollakse, siis ollakse oma vabast soovist. USAs ei ole sellist asja olemaski nagu meil on. Seal naised lähevad juba 2 nädala pärast peale sünnitust tööle. Eestis on elu ikka vägagi sotsiaalselt kindlustatud. Mehed näiteks peavad läbi ajateenistuse, kohustus mida naistel pole. Naine ei pea lapsi sünnitama kui ta ei taha, nii palju on paare kes elavad koos ja ei mingeid lapsi.

Meestel vist pole sellised ootuseid kus naine peab meest ülalpidama kuigi jah on tonnide viisi selliseid tegelasi kellel see õnnestub

Ega mul endal polegi midagi sellest, lihtsalt naljakas et see raha teema on alati number 1 siin maailmas. Sisu ei ole õnnes vaid materiaalsuses.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 17:11
Te pole siin ühegi vastusega rahul.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 17:22
Nõus. Miks mina pole rahul? Vist seepärast, et maailmapilt on kuidagi igav. Selline rutiin või midagi sellist. Näiteks kui peaks mõne naisega arenema suhe, siis ootaks mind ainult mingi töörabamine majandusliku turvatunde saavutamiseks, edasi peaks olema hea iseloom ehk siis olema pehmo, ühesõnaga ma peaks olema naisele kõige kõige ja kui lapsed ka veel tuleks siis oleks oi oi oi oi otsa. Aga seda ideed miks olla üldse selle naisega suhtes, mina seda ei tunnetagi. Muusa vist oli see sõna
Koguaeg vaatab vastu nagu mingi keskpärasus ja oi jummel ootused.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 17:24
Ma üldistasin, ei mõelnud kedagi konkreetselt. Selline pilt on mulle nagu alati netis olevate naiste puhul vastu vaadanud.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 17:32
Nõus opladi aga mitte vaid netis, vaid ka reaalelus on need asjad nii nagu sul kenasti lahti seletatud.
Eriti tänapäev, kus naabrimehel on suurem maja, suurem auto ja üleüldse on naabrimehel kõik kõige paremas korras.
See on fakt.
Vaadates ka tänae kapitalistliku ajastu kokku-lahku minekuid, siis seda ei anna võrrelda paljukirutud nõukaajaga, kus inimesed olid siiski enam-vähem võrdsed.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 18:26
Teema on meestest, mitte naistest!
See, kui sa opladi suudad vaid seda välja lugeda, mida tahad on juba sinu probleem

Isegi kui lapsi ei ole ega tule, siis eeldan ikkagi mehelt majandusliku võimekust vähemalt nii palju, et ta enesega hakkama saaks. See on elementaarne. Sama elementaarne on see, et ma saan ise samuti enda majandamisega suurepäraselt hakkama.
Ja ma ei soovi, et mees mingi äpu oleks ja aegamisi täiskasvanud lapseks muutuks.

Kas elementaarne hakkamasaamine on sinu jaoks utoopiline ootus?
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 18:49
Aga teema ongi naistest, ma kirjutan kuidas mina seda teemat näen.
Me kõik loeme seda välja mida ise tahame näha, see kehtib sinu ja kõigi teise 7 miljardi inimese kohta.

Vot see eeldamine teebki naise igavaks. Mees näeb naist kui materialismi kui kulu
Huvitav ongi see kuidas mehed ei näe naisi ise samamoodi nagu sina kirjeldad. Mehed peavad loomulikuks kui nad suudavad naist ülalpidada ja naised peavad loomulikuks kui mees seda suudab. Aga nüüd ongi nagu asi selles et kes see naine siis mehele on?

Mehele on suhe naisega kohustuseks, on palju asju mida mees peab kindlapeale täitma. Minuarust selline maailmakäsitlus on vale ja ei võimalda leida õnnelikku suhet, just naistel. Kas naine on valmis mees ülalpidama? Naised ei taha Aga mehelt seda eeldatakse.

Mis on üldse elementaarne hakkama saamine? Nii mehed kui naised võivad oma eluteel olla korduvalt näiteks väga halvas majanduslikus seisus. Siis toetatakse üksteist või siis hakatakse äpuks pidama ja visatakse üle parda
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 18:50
https://www.youtube.com/watch?v=cEcReCF4PMg
Pole midagi uut siin päikese all
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 18:54
Näiteks suhte proovikiviks on maja ehitus. Hakkavad naine ja mees endale maja ehitama, tuleviku kodu kus on tore elada. Aga see protsess ise on raske ja viib lõpuks paari hoopis lahku. Taotlus parema materialismi järgi tapab suhte. Kuidas saab mingi kivide riita ladumine ja laudade seina naelutamine olla suhte hävinguks? Ni jabur, aga ometi on
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 19:04
On ikka suur vahe, kas inimene on ajutiselt raskustes või ongi lootusetu lohh
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 19:10
Aga luusereid tulebki armastada
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 19:19
Kui vaadata asja nüüd vähe teise nurga alt.
Mulle on jäänud mulje, et enamusel iha naiskasutajatest on laps(ed) ja seda kõigis vanuserühmades.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 19:36
Nii on Jott ja kõigil nagu ühest suust, exmees on jobu.
Tuleb mehed tuttav ette
˅ näita rohkem ˅
2016-03-08 19:45
Tarkus tuleb tasapisi ..... aga ununeb hetkega
˅ näita rohkem ˅