Jaa muidugi, sinu jaoks oli see muidugi vingumine sest keegi julges midagi kobiseda teie tegevuse peale aga teistele oli see teadmiseks, et niimoodi siin käitutakse aga ega teie ju ei taha, et kõik seda teaksid, onju. Minu arvates on ikka ülim argpükslikkus anonüümselt huiata nii, et keegi ei tea midagi kes ja mille eest blokitakse, nagu puu ussitaks seestpoolt, väljastpoolt paistab ilus-tore aga seest jumala mäda. Eluaeg olen vihanud igasuguseid ussitajaid, pugejaid, kaebajaid jne, need on sellised inimesed kes laulavad selle riigi hümni mille lipp parajasti mastis lehvib, olgu see mis riigi oma tahes, kasvõi islamihullude oma. Sina nicedude oled üks sellistest. Mis puutub minu konto olemises või mitte olemises siis miks sa ära ei bloki?? Võimu pole nii palju?? Vaesekene küll.... Aga sa tead ju suurepäraselt kes saab neid blokkida, jookse nutma siis!! Ja kui arvad, et mina nutma hakkan kui konto ära blokitakse siis sügavalt eksid!! Mul jumala suva, päriselt ka, olen mustlaselt õppinud, et päevas võib hulgim kontosid endale siia vorpida, iseasi kas ma seda teha viitsin või kas sel mõtet on. Jõudu nüüd sulle!!