Foorum
2016-02-14 13:13
teil endal nagu sahtlisse ei viska vaikselt need igasuguste mõttetute ninnu-nännu-pühade, nagu sõbrapäev, jõulud, naistepäev, meestepäev, emadepäev, ajal loobitavad looritatud väljapressimised? a la "head sõbrapäeva, andke mulle seda ja seda", "kus mu lilled on?", "äkki saaks sõbrapäeval sõbrahinnaga" ja nii edasi?
anna! anna! anna! anna!, sest täna on ju SEE päev!
jõulude ja muude "pühade" ajal sama kamm... ei tea, mul personaalselt tekitab see vastupidist reaktsiooni

p.s. mina nõuan ka kassisügamispäeva. seda ühte päeva aastas, kus ma PEAN kassi sügama-silitama, siis võin talle kogu ülejäänd aasta süümepiinadeta jalaga anda.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 13:29
Tegelikult on sul õigus. Minul piirduvad kõik nimetatud pühad vaid soovides ilusaid jõule,pühi..midatahes. Ei mingeid kingitusi,ei lilli. Ma isegi ei mäleta,mil viimati kinkisin midagi. Ja ei ole ise ka kinke saanud ega ei tunne ka vajadust
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 13:39
Vaba sul 100 prossa õigus, teeme kõike selle pärast, et peab, vastik, vastik, vastik
Kassi osas no kaks päeva sügamist näikse viiskam
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 13:43
Mul iga päev kassisügamise päev.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 13:46
Kui mees on mugav mats, eks siis muidugi tekitavad sellised päevad vastumeelsust
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 13:54
Oeh, kas neid kõiki asju ei või teha plaaniväliselt, ei pea ju ootama silmad punnis sõbrapäeva, kohustuslik kliÅ¡ee veel juurde
Ma väldin 8märtsil nt kaubanduskeskusi, lilled, õhupalld, no hallooo, laske mul rahus poodelda. Ja ma ei taha praegu teadagi seda südametemerd mis sisse astudes hoobilt oimetuks lööb
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 13:55
irw aga vat siin algataks ma diskussiooni, kumb on suurem mats - kas see, kes kohustuslike asjade peale hambad irevile ajab või see, kes aastas mõned korrad kohustuslikus korras inimlikuma näo ette manab?
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 14:10
Hm, kas sõbrapäev on ikka selleportaali teema? Sõpradega ju üldiselt ei nikuta.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 14:56
kas iha portaali teemad peavad vaid seksijutte täis olema. Ma siin ihas olen paari kasutajaga kirjavahetust juba 4 a.pidanud nii,et seksist pole sõnagi kirjutanud. ja setile niipalju,,et mehes pole küsimus. Ma ise ka ei viitsi poodides kapata kinke otsides ja ei oota seda ka teistelt.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 15:27
Sellistel päevadel väldin näiteks Facebooki.
Ei seedi väga samuti seda kohustuslikus korras ninnunännutamist.

Kommertspühad, ei muud!
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 15:36
Aga mõelge, kui armas, kui mees toob enda erivärvi silmadega naisele 8. märtsil poolnärtsinud õiekese. Vsjotaki ljubit.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 17:11
ja õhtuks, kui nina korralikult täis on tõmmatud, annab lõuga- daze otshen ljubit
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 20:46
"Hm, kas sõbrapäev on ikka selleportaali teema? Sõpradega ju üldiselt ei nikuta."

See portaal ongi ehe tõestus, et sõbrapäev on nagu iga teine jumala päev, kõik päevad on sõbrapäevad.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 20:51
Jõuad sa siis iga jumala päev keppida
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 21:02
Täpselt, palju lihtsam on iga päev sõber olla kui keppida.
Keppimine on raske töö ja töö nagu iga teinegi. Sõbrad on aga tasuta.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 21:33
Kahju, et foorumis hindeid anda ei saa Pildihinded ei huvita aga mõnda teemat, kommentaari jne tahaks küll laikida või siis unlaikida
Teemaalgatajale igastahes 12 points
Ei salli ka sellist massüritust, pealesurutud ka veel. SMS-e ja FB imalaid kaardikesi tormab uksest-aknast sisse. Kui sa ei suuda mind armastada üejäänud 364 päeva, siis sellel päeval ei ole ka mõtet tola mängida
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 23:03
Sõbrapäev on kuskilt välja imetud päev, nagu halloweengi. Ei taha neist midagi teada. Aga jõulud ja naistepäev on täitsa ok. Vbl ei kuulu torisejate ja kõige eitajate klubisse, aga kas see, et sa oled originaalne ja ei tee lastele jõuluks kingitusi või ei too naisele naistepäevaks lilli, teeb su kuidagi paremaks inimeseks?
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 23:22
Palun nüüd naistel mitte pahandada, aga kui mõelda naistepäeva ajaloole, siis on tegemist feministide pühaga ja see lillede kinkimine oleks nagu lillede viimine surnuaiale tublide koduperenaiste mälestuseks.
Aastas on 365 päeva ja kõigil neil võib, kui soovi on, lilli kinkida. Milleks teha seda kampaania korras ühel kindlal päeval?
˅ näita rohkem ˅
2016-02-14 23:51
Eks ikka selleks, et kui SEL päeval kinkimata jätad, on sinuga pizdets!!! .......ja ei loe need ülejäänud 364 päeva, kui regulaarselt lilli kokku tassisid!
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 17:25
Sa jott proovi järgi. Tassi lilli 364 päeva. 8.märtsil ära too. Kindlasti tuleb odavam ja tervislikum. Ja saad hea enesetunde, et oled originaalne, mitte mingi massipsühhoosist mõjutatu.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 18:16
"Palun nüüd naistel mitte pahandada, aga kui mõelda naistepäeva ajaloole, siis on tegemist feministide pühaga ja see lillede kinkimine oleks nagu lillede viimine surnuaiale tublide koduperenaiste mälestuseks.
Aastas on 365 päeva ja kõigil neil võib, kui soovi on, lilli kinkida. Milleks teha seda kampaania korras ühel kindlal päeval?"

Mina ei taha lilli näiteks üldse kinkida. Milleks tappa taim ära viskamiseks. Isegi potitaimed loobitakse sageli minema.
Hoolimist saab teisiti ka näidata. Tee naise eest kodutööd ära ja mitte ainult kampaania korras.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 18:23
Aga kodutööde tegemine pole just kõige romantilisem tegu ja naised vahel ihkavad siiski midagi, natukenegi.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 18:31
Nüüd sa Kieza kuuled, miks peab massipsühhoosiga kaasa minema, miks ei või teistel päevadel lilli kinkida jne. Muidugi see kodutööde tegemine on omaette pärl
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 18:43
See, et naised vahel midagi ilusat tahavad ei tähenda, et seda vaid massihüpnoosiga kaasa minnes pakkuda võiks.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 18:59
Midagi ilusat...
Aga lillede asemel võib ju ulatada ilusalongi kinkekaardi, et mine ja tee ennast ilusaks
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 19:03
Mitte lillede asemel, vaid koos lilledega
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 19:14
Mehed-mehed....
Annate ilusalongi kinkekaardi ja kohe saatea kuulda "Mis ma sulle sellisena ei kõlba, ja? Sinu meelest olen ma kole, jah????"
Sööte seda suppi veel jõuludeni
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 19:15
kibestumus ja (või) ihnsus? täitsa lõpp, no kas võtab tüki küljest, kui ühel kindlal päeval võib ka lilli kinkida ja teisele rõõmu valmistada? minu meelest on siin tegu tõelise egoismiga - MINA ei taha seda ja toda! aga sellele ei vaevu mõtlema, et TEMAL on küll hea meel seda lille või muud kinki saada? mis tähtsus on sellel, et see on konkreetne väljakuulutatud päev - tähtsus on sellel, kas sa tahad või ei taha teisele rõõmu valmistada!
ma isiklikult ei tahakski selliselt mehelt kinki saada, kes seda kõverate mokkadega teeb.....
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 19:21
olin 17 aastat abielus mehega, kes iga aasta lõpus kogu aeg pasundas, kuidas ta jõule ei salli. kogu perel suutis alati jõulumeeleolu rikkuda....aga endale meeldis küll kingitusi saada! nüüd naudib me pere jõule täiel rinnal, sellest on saanud meile ilus ja perekeskne püha....
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 19:22
Neti, mina loll näe hoolitsen selle eest, et lillepoodidel ka kampaaniate vahel käivet oleks .... Kui naabri peenralt midagi sobivat ei leidu
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 19:33
keegi polegi keelanud ju ka muul ajal lilli kinkida, kuid miks peab mingi konkreetse päeva suhtes nii negatiivse hoiaku võtma? sellega rikub ainult nende rõõmu ära, kes muidu igasugu tähtpäevi naudivad! või ongi eesmärgiks - kui mulle ei meeldi, siis ärgu ka teistel ümberkaudsetel tore olgu?
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 19:46
Inimesed on erinevad, kõigile ei sobi liigne nämmutamine. Näiteks mulle.

Kuigi armas oli ikka vaadata linnas lilledega inimesi ja isegi saada. Siiski liiga ootuspärane ja seega pole rõõm päris see, mis ehk muul ajal oleks.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 21:56
Ma vast jah jätsin mulje, et ma ei salli neid tähtpäevi. Mulle meeldivad tegelikult. Aga ma olen rahul ka sõnumiga telefonis. Ma ausalt ei vaja mingeid kinke. Mine tea, äkki ka lihtsalt kadedus, et teistele mehed toovad lilli,,midatahes, aga mul pole kedagi
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 22:05
Ma võtaks iga kell lillede asemel vastu hästi tehtud ja südamest tulnud kalli.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 22:08
Mõmmikalli! 100 prossa Sinuga sama meelt praegu
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 22:08
Kalli-kalli sulle, Mõmmi
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 22:12
Naised-naised, ärge mõmmibeebile liiga tehke
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 22:16
No meid vaid 2, kes Mõmmibeebit kallistaks Jott, me kallistame Sind ka
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 22:32
Mind on kehva kallistada, ma liiga kondine
˅ näita rohkem ˅
2016-02-15 22:33
... Aga sel tüdrikul, seal Velise jõe kivi otsas võtaks ümbert kinni küll
˅ näita rohkem ˅
2016-02-16 13:34
Tähtpäevad on lahedad. Muidu on elu kuidagi väga tuhm. Võime alati öelda midagi ilusat või kinkida midagi kena kui ei ole tähtpäeva, aga kui paljud seda siiski tehakse. Väga vähe. Kui ei ole tekkinud harjumust siis ega ei tunnustatagi teist. Arusaadav, osadel inimestel ei ole annet midagi toredat öelda või siis kinkida ja see põhjustab vastumeelsust. Ärge mulle kinkige midagi, siis mina ka ei pea midagi kinkima. Ehk siis otsitud situatsiooni lahendus. Või ei ole ka inimest kellele tahaks midagi südamest kinkida või teha tähtpäeval midagi koos. Inimesed kipuvad siiski muutuma kui leitakse see õige inimene. Tavaliselt ongi see üksikute inimeste raske vaevus.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-17 20:14
Lihtsalt infoks teemaalgatajale: 4 juuni on rahvusvaheline kassikallistamise päev. Lisaks kallistamisele vōiks ju ka sügada

Allikas: http://m.maaleht.delfi.ee/article.php?id=66235408
˅ näita rohkem ˅
2016-02-17 20:23
Siis tuleb selleks päevaks üks ilus kiisu väljavalida
˅ näita rohkem ˅
2016-02-19 22:00
Inimene, kes kingib tähtpäeval, kingib ka teistel päevadel. Inimene kingib.
Inimene, kes tähtpäevadel tunneb, et sunduslik ja pealesurutud, tunneb teistel päevadel ka, et milleks.

Olevat ka inimesi, kes kingivad lilli peale sitakeeramist, see võib küll pikapeale läbinähtavaks osutuda
˅ näita rohkem ˅
2016-02-19 22:55
inimene kas kingib või ei kingi. tähtapäevadest ja sundustest hoolimata. on ta siis rohkem või vähem meeldiv inimene?
˅ näita rohkem ˅
2016-02-19 23:20
Kui selline inimene valikusse panna, keda võtta-keda jätta, siis ta ei osutuks valituks, samas teda ei jäeta ka ruumi olemasolul maha...

Seega, Noa laeva sisenes just nobody from nowhere. Kui ta teid ei sega, siis võib jääda. Kui aga segama hakkab, siis...

Mulle isiklikult sellised väljavaated ei sobiks... Vabakuulaja, su filosoofia on ju omas võtmes filigraanne, aga kes sulle mulla peale ajab?
˅ näita rohkem ˅