Foorum
2016-02-02 22:02
Lugedes ankeete kumab läbi, kui palju on siin nö üksikuid kontoomanike, eriti lahe kui inimene on staatuse järgi abielus, aga siiski nii üksik, nii üksik.
Miks üldse panna see märge oma kontole, kui sa oled suhtes, abielus vms.
Piisaks kui inimene lihtsalt tutvub naisega, mehega või kellega iganes
˅ näita rohkem ˅
2016-02-02 22:23
Mitte ainult siin, vaid ka reaalis räägib abielus mees, kes tahab keppi saada, kuidas ta kohe homme ära lahutab. Pigem võiks naiste käest küsida, mis vahe on teiele, kas olete vahekorras vallalise või abielus mehega.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-02 22:26
Ma arvan, et pigem see üksik abielus olemise juurde, tähendab, et siin lehel tutvun üksinda, vaatamata sellele, et mul on kodus naine/mees. Et keegi, kes tutvuda soovibki, teab juba enne suhtlema hakkamist, et keegi on siiski olemas ja pigem otsitakse seiklust, armukest.
Nii et minu arust vaba valik, kes näitab ära oma suhteseisu, kes mitte
˅ näita rohkem ˅
2016-02-02 22:33
Mina näiteks olen abielus ja üksik ja see tähendab, et võimalik on kooselu, aga mitte abielu.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-02 22:51
Kas kooselu ja abielu erinevad teineteisest veel millegi poolest peale abielu tunnistuse?
˅ näita rohkem ˅
2016-02-02 23:01
Abielus paar võib täiesti vabalt elada lahus. Neid kalevipoegi peaks ikka olema, kes on abielus eestlasega, aga elavad välismaal armukese juures. Või siis ei sallita enam üksteist ja elatakse lahus, aga varajagamisega ei taha üks või mõlemad pooled tegeleda.

Vastates algsele küsimusele, siis üldiselt peetakse armukest ikkagi püsisuhte kõrvalt. Seega pole see staatuste kombinatsioon midagi erilist.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-02 23:17
Kooselul ja abielul on üks suur erinevus. Kooselades võin ma lihtsalt kaabut kergitada ja minema jalutada, aga abielus ei pruugi see alati nii lihtsalt õnnestuda.
See tundub küll pisike erinevus, aga paneb tihti vabalt kooselavaid paare suhte nimel rohkem töötama. Puudub see petlik turvatunne, mis hooletuks muudab.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-02 23:22
Miks kooselust võib kaabut kergitades välja astuda ja abielust ei või? Kui põhjus on materiaalne, siis sa jott näed maailma läbi roosade prillide. Ka kooselus ostetakse koos asju.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-02 23:33
Küsimus pole üldsegi asjades.
Ma tean mitmeid paare, kes elasid aastaid koos, enne kui otsustasid abielluda ja siis poole aasta pärast lahutada.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-02 23:39
Milles, siis on asi?
˅ näita rohkem ˅
2016-02-02 23:55
Varajagamisega võib muidugi kõiksugunägelemisi tulla, aga häda on hoopis selles, et abielutunnistus muudab tihti ka inimesed asjadeks.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-03 11:17
Abielu tähendab ka seda, kui naine saab lapse teise mehega, siis määritakse see sulle kaela ja hakka alimente maksma.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-03 13:11
Küll on ikka koledad kogemused teil selle abieluga, jube lugeda. Aga teemaalgatajale vastuseks, üksik tähendab, et siin iha.ee-s on üksi, mitte paarina. Märge suhtestaatuse kohta on lihtsalt taustainfoks.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-03 20:10
Naturist, sa DNAst oled midagi kuulnud?
˅ näita rohkem ˅
2016-02-03 21:22
J, vaata televiisorit dna-st pole abi
˅ näita rohkem ˅
2016-02-04 10:42
Abielus saab naine rohkem oma soove peale_suruda,,ja oma nn õigusi taga nõuda
Kooselu puhul see nii lihtne pole siis peavad mõlemad veidi panustama.. sest lahutuse puhul on alati kohus naiste poolt rohkem,kuigi on ehk vaid kodus iluasjake vaid olnud. Ei räägi kui lapsed jne. Ei raagi ka enda kogemusi vaid seda mida tuttavate puhul nainud. Isiklikult hoian need teemad parem lahus alati on ka palju erandeid..see vaid üks näide.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-04 12:43
Teema algatajale.
Olles abielus, kuid üksi ihas, võibolla lahutmatta ja mitte koos elada.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-04 13:49
Olles abielus, võib inimene tunda end üksildasena/üksikuna. Inimsehted on keerulised.
Mis aga kontodesse puutub, siis igal kontol on oma lugu, siin ei saa asja võtta vaid must-valgena. Siinseid abieluinimesi ei tasu hukka mõista ja üksikuid vanatüdrukuteks, -poisteks pidada. Kõigil on õigus siin olla ja just sellise esmatutvustusega, mida profiil sisaldab.
Suhelge ja saate tõe teada!
˅ näita rohkem ˅
2016-02-04 14:15
Iha on ju sexi sait!!!
Seega ei sõlttu sex üldse sellest mis seisust või soost/vanusest inimene sellel kontol on!
˅ näita rohkem ˅
2016-02-04 20:35
See "Üksik" idee on ikka sellest tingitud, et ta tutvub üksinda, mitte koos oma abielu partneriga.
Osad on abielus ja kirjutavadki, et nad on paar (kuigi neil üksiku mehe / naise konto).
˅ näita rohkem ˅