Aitäh capri et veelkord siis kordad et mis minevikus kirjutasid, kuid oma teises sõnastuses-
"ja unustad ühe pisiasja, slave. sinuga kohtusin ilma mingi kingituseta.
kuna tol hetkel tundusid ise natuke nagu kingitus.
hiljem enam mitte lihtne tõde, mida nii raske aktsepteerida?
minu huvid ja suhtumised on üldjoontes siiski samaks jäänud."
Ent miks mitte siis selle mineviku pärast mis siis ilus oli, teha rahu? Eriti kui suhtumine on sama
(mitte et oma hüüdnimele viitaks
). See oleks ka ehk
su tervisele parem? Sest sedasi jätkates pigem mõtted jätkuvad sul endal nõiaringis, selle asemel et millegi parema peale mõelda ja energiat anda.
See teema sul siin ammu ammu juba käärib ja ütleks et asi on läinud üle piinlikkuse piiri, ent hilja selle ütlemisega kõrvalseisjana siin. Kuskil aasta jagu
vähemalt.
JA et sul on ALATI olnud vägagi positiivne, eriti viimastel aastatel ja palju rohkem meeldivaid kohtumisi erinevate inimestega... aga virised 1 mehe kallal siin?
Seega, Ei usu, ei usu ei usu, vastasel juhul oleks sul ehk mõtted huvitavate ja meeldivate inimestega hõivatud...
Oled lihtsalt kiindunud ja ei saa üle minevikust?
Ka ei ole keegi sinu suhtes miski vihalembeline (saunas ehk?
), ja need on suht mõttetud pseudoprobleemid millest sa jahud või üritad lõkkele puhuda
mis on isiklikku laadi pigem, ning ei lähe teistele absoluutselt korda. Inimesed lihtslat "vahetavad kanalit" kui kostab sõna lihakõne.. ei.. vihakõne, mis on pigem miski kanakarjakambaka kampaania korras.
Sulle on ka seda varem öeldud ja korduvalt ning mitme erineva inimese poolt et 1. naudi siis kui sul mõnus; 2. sul on mõnus klientuur ja saaksid ka ravimassaaziga tegeleda; , ning naudi siis. Ent sul neid ka foorumi postitusi tuleb vops ja vops ja muudel teemadel eriti nagu pole sõnavõtte olnud eriti just viimasel ajal sinult? Sina kui ravispetsialist ehk võiksid pigem kirjutada ehk häid massaaziraviartikleid (no ma loeks lausa huviga!)... või anekdoote.
ja see oleks kõrgem väärtus kui siin kirjutada vihakõnekõnevihalihaihakõnekõne. Ehk ka su tervisele parem??
NIng mul endal tekib kah tunne et kõik on ringiratast (ei, paigaltammumine) ja kui midagi uut ei teki lõbusamat peale anekdootide lehe, siis ka mina tüdinen sellest foorumis lugemisest.
Minevikust meenutades seda et olen ka üritanud neist naistest aru saada kes on pehmelt öeldes nn. "seksilembelised"... tahtsin aru saada ja tegelikkuses on väga vähe neid kes on et "vou jess, mõnna - suhtumisega" hüperseksuaalsuse puhul. Pigem ikkagi on selle taga et nad on õnnetud. Ja miks nad seda teevad? Ka need kes seda ei teegi üldse raha pärast, nende jaoks seks on pigem nagu stressi maandamise allikas. Kui seda võimalust poleks, siis oleks neil pigem alkohol selleks. Jälle hakkab jutt pihta et vot mis toimub ja mured, ning jälle jutt et vot lihtsalt teine ei jõua elada, ning ei olegi seks sellepärast et ülimeeldiv oleks. Seetõttu need naised teevad kah mind vägagi ettevaatlikuks pigem ja neile pigem nagu vaja hoopis sageli üllataval kombel pigem kedagist kes kuulaks ja ka niisama kaisus hoiaks, kui "rautaks" ja korraliklut koju läheks peale paari tundi. Ning siis üllatus on see et neile tekib tahtmine tulla külla ka et lihtsalt niisama olla ja käsi käes käia, olgugi et tutvumise algul vaid hargivahe teema olekski olnud.