Profileerides austatud kasutajat kontonimega "Vitulimpsija", siis toob ta mulle ennekõike silme ette minu kunagised iidsed, veel Rate.ee aegadest pärinevad virtuaalsed kontaktid, kes olid küll jõudnud teatud hilisesse teismeikka oma vanuses, kuid kellede vaimne tase jättis kahjuks märgatavalt soovida. Olgugi, et mainitud kasutaja ei ole õppinud kasutama kirjavahemärke kui selliseid, võib tema kirjutistest, nagu juba Vabakuulaja järeldas, lugeda välja teatud intelligentsi. Ma olen sellega nõus, sest Vitulimpsija postitatud kirjutised on reeglina ennekõike suunatud selle saidi kasutajate eneste mõnitamiseks ja nende teatavaks pilkamiseks, ent seda on tehtud läbi huumoriprisma, ja mitte alati läbi tüüpiliste labasuste.
Tegemist oleks justkui kodumaise Charlie Hebdo ajakirjaniku ja karikaturistiga (kui siia saaks vaid pilte joonistada, küllap siis Vitulimpsija neidki osavalt järele teeks), kes siinset keskkonda ja seda väisavat kontingenti osavalt mõnitada oskab ja kelle huumorisoon ja terav keel (või siis sõrmed siinseks kontekstis), mis seal salata, sageli minugi mõtetega kokku lähevad.
Kindlasti ei tasu siinkohal küsida või pidada pikemat arutelu sellest, miks ja mispärast Vitulimpsija talitab parasjagu just nõnda, nagu ta seda teeb, sest seksuaalsest rahuldusest ja ka korralikust kontoritöölisest võime siinkohal vaid und näha. Ahistamine lapsepõlves pole ka kindlasti põhjus, sest on näha, et inimene suudab mõtelda ja käituda vägagi vabalt siinses keskkonnas, talle pole omased ühedki kindlad ja totralt koostatud reeglid, vaid tegemist on pigem vaba hingega, kes on seda nii reaalselt kui ka virtuaalselt ja kes suudab elule vaadata alati läbi huumoriprisma, olgu selleks siis kas reaalne või virtuaalne maailm. See mulle tema juures ennekõike meeldibki. Inimene, kes ei ole endale näkku tõmmanud otseselt ühtki kindlat maski, kuid kes suudab edukalt ennast väljendada läbi varieeruvate keskkondade, tehes seda ennekõike sarkastilisest huumorist kantuna.
Muidugi teatud küsimustes lähevad minu arvamused Vitulimpsijaga ka lahku. Ma usun, et keegi ei võta seda kohta reaalse eluna ja sellesse ei suhtuta ka reeglina surmtõsiselt, ehkki alati võib olla erandeid ja seda sõltuvalt teatud persoonist enesest.
See, miks Vitulimpsija end siin üritab väljaelada, näitab taaskord seda, et tal on kas liialt palju vaba aega (millest iganes see ka ei tuleneks, pole meie asi) või pigem ei suuda ta oma virtuaalset potentsiaali kusagil mujal peale Iha.ee foorumite rakendada. Kahtlemata on see, kuidas keegi oma vaba aega veedab, tema enese asi, ent siiski on selleks ka paremaid mooduseid, kui siinset foorumit ja selle kasutajaid virtuaalsete infarktidega tabada.