Foorum
1
2
2016-01-20 12:42
Mind on miski närinud juba pikemat aega, miski mis toimub antud ühiskonnas ja mida on hakatud kõrgelt õigustama – see koletu hook-up culture. Lugedes ringi Nihilistis ja mujal kukub mu suu lahti lugedes, et mõni noor neid on UHKE, et teda on ära kasutatud pärast klubi mingi purjus suvalise mehu poolt, korduvalt, igasuguste poolt, igalpool. Seda on hämmastav mõelda kui aus olla.

Klubi/baar – koht , kus need suvalistega kojuminejad end purju joovad, higistavad rahvamassis ja tantsides, nii mõnelgi neiul on kerge juust kingas juba, hingeõhk on segamini kohaliku burksi ja rummikoksiga, kõik kasutavad tualetti vägagi korduvalt ja seda ebahoolikalt, kuna klubivetsud näitavad juba enda eest, mis seisus käiakse ja kas pühitakse.

Fuh!

Olen paljusid neidusid märganud ka number kahel käimas klubis. Go alkohol!

Ja siis! Siis minnakse mingi täieliku tohlakaga koju (kes on teinud kõik eelnevalt nimetatu), keegi kes ilmselt ei raatsi jookigi osta ja on liiga täis, et aru saada, mis näoga neiu üldse koju viiakse, sest nende jaoks auk on auk ja ega siis selleks üheks korraks peagi mingi kaunitar olema. Need ka ei seleta mütsigi ilmselt, kena. Siis minnakse sinna kuhuiganes, enamik lasevad juba ilma kaitseta ka, sest “suguhaigusedm mis asja?”. Enamik selle ka kätte saavad mingis punktis. Ega see kaitsevahendki kaitse, mees sorgib kuskil, kus on käinud juba Jürmo, Peep ja vb sõber Peeter ka, koos ülejäänud üheksa suvalisega. Ehk on mehel või naispoolel miski jalaseen või mõni muu ilge haigus küljes?

Muidugi kestab see kõik max. 20 minutit, mingi mõttetu kuiv nühkimine, kus mõlemad osapooled ei tunne alkoholi tõttu põhimõtteliselt midagi ja tunneteta on kogu see värk minu arust üldse mõttetu. Mõni viskab su välja, mõni on liiga väsinud, et sind välja visata, naist tahaksid aga kõik. Nad ei hooli sinust. Nad ei ütle sulle naeratusega tere hommikust. Neist ei saa su poiss-sõpra, nad ei taha sind hommikul nähagi, ega sulle taksot kutsuda. Kas tundub kena stsenaarium?

Kas tundub põnev ja romantiline? SEIKLUS? Sa oled viga nende jaoks, nagu nemad on ka viga ilmselt sinu jaoks, LOODETAVASTI. Aga vaat mõni naine siin tunneb uhkust selliste stsenaariumite üle. Ma tean, kes need naised on, ma ise olen lõpetanud suhtlemise iga viimasegagi neist (sest vb arvavad teised mind temaga nähes, et ma ka selline..noh..lihtne), aga ma olen neid teadnud. Nad on kas keskmiselt tavalised või isegi alla selle, täiesti kesised. Ei paista silma intelligentsuse, välimuse, andekuse, stiili, iseloomu, mitte millegagi. Nende ainuke viis saada meeste tähelepanu on minna sinna purjus näljas meeste sekka öösel, kuna päevasel ajal ei tee sellest kesisest hiirekesest keegi välja. Ta tunneb end tahetuna ainult siis, kui keegi ta koju 20 min. eneserahuldamiseks viib.

Kurb, 10 palli skaalal max 5 arvab tänu mingile kiimas mehele, et on nüüd 10.. Aga minu silmis annab see naine enda viimasegi kauni osa ära, oma väärtuse, oma hinnangu teiste silmis ja oma puhtuse. Sest ma näen oma keha nagu templit, kuhu pääsevad vaid need, kes on väärt seda, mitte kui prügikasti, mida kasutab terve linn korraks, et oma prügi sisse visata. Ma ei austa selliseid naisi, keegi ei tohiks. Ja mis on nende peamised argumendid?

Seks on mõnus?

Kui sa ikka mingite suvaliste kenade meeste otsas nühid, kes sind päevasel ajal isegi korraks ei vaataks, siis järelikult sul pole olnud kogemust kellegagi, kes sind armastab ja keda sina. Sa ei tea, mis on seks tegelikult. Mis veel? Et miks mehed tohivad ja naised ei tohi? Ma üritan oma jutuga päästa nii mõnegi noore neiu, et sellist koledat teed keegi ei läheks, aga ringitõmbajatest meestest arvan ma täpselt sama palju muidu. Kirute, et mehed teiega magavad, aga teid endale ei taha ja et kõik mehed on sead? Minu sõber magas teiesugustega, kui ta oli noor alaealine, 17-18 ja väga purjus, aga ta väidab kindlalt, et ta ei tahaks endale mitte kunagi naist, kelles käinud mingid purjus suvalised ja suur hulk inimesi. See oleks tema jaoks dealbreaker. Ta kahetseb igat viimastki, soovib, et saaks tagasi võtta selle kõik.

Lugege netis ringi, keegi ei taha teid, kõik otsivad neid ükssarvikuid (just nii nimetataksegi), kes ei ole enda naiselikku väärtust maha kandnud ja ei peaks nende pärast häbi tundma. Mis mees tahaks naist, kellega majapeople minnes kutid pihku naeravad, et seda piffi ma juba kasutasin? Või samas linnas jalutades? Kole! Noored neiud/mehed, vaadake statistikat HIV’st Eestis, mis teil arus on? Ja tehke oma uurimustöö, välismaa mehed kirjutavad blogides sellest, kuidas nad said mingi lohaka 5 minutiga klubist isegi ilma jooki ostmata lihtsalt sellega, et ütlesid “hello, you come here often?” (ooh glamuurne välismaa meeees). Nii see HIV tuleb, aga mul vahet pole, te tõmbate selle iseendale kaela, pole kahju. Aga millest mul on kahju on see, et iga see jobu mees lõpetab oma blogi lausega “Estonian girls are so easy”…

Kas ma peaks kodakondust vahetama, et mitte sellist häbi silti kanda, TEIE PÄRAST? Ja ehk kui sa tahad, et sind ei sõimataks litsiks, siis äkki ära ole lits? Aga kui sa tahad olla, siis arvesta sellega, et ma kutsun sind litsiks heameelega, alati, DEAL WITH IT. Sa pole mitte ainult kehv naine mu jaoks, häbiplekk, täiesti tasuta hoor ja tühi korp vaid ka väga väga rõve ja mulle tundub nagu sa haiseks ja sügeleks suguhaiguste järele juba kaugelt. Õnneks enamik teist ei jõuagi elus kuhugi, elate lolli kohaselt lolli elu, vastiku mehega, kellel ka ei jäänd muud üle kui see ülelinna lits võtta. Kellegagi ju peab siin maailmas lõpuks koos elama, isegi kui see on välimuseta ära kasutatud kalts.

Nii et noor neiu, kui sa lugesid seda, siis tea, et maailm ei muutu selle kohapealt ja kõik see on kole tõde. Ja ma ei ole aseksuaal, lihtsalt ära mine kaasa kellegagi, keda sa tunned ehk ainult 2 tundi. Inimesi on igasuguseid, koledaid ja sina ei tohiks anda mingi mehe vajadustele ennast. Ma saan aru, 1-2 korda, see on viga, millest tuleks õppida. Aga üldiselt see pole seda väärt ja sellest armastust ei kasva. Kutsu see kena poiss klubis kohvile järgmine päev ja mine iseseisvalt üksi koju, kus teil enamikel vanemad ootavad alles, siis näed, mis tegelt on hea. Nood siin Nihilistis, kes on uhked seesuguse enda üle, ära pane neid tähele lihtsalt. Eks igaüks seisab ikka enda eest, isegi kui see pole õige.

Kutid, kui kasutate kaitsevahendit, siis kasutage ka seda kui see klubibeib seal all oma peaga on, kuna nii sai keegi, keda ma tean, kena haiguse jällegi. Ja üldse need lohakad oma klubist kuivanud uriiniga pole hea valik. Ja teie pole ka hea valik, kellelegi. Olgu nii kena näolapp kui tahes, aga eks te hiljem elus saate kogu õppetunni. Uhke ei tasu küll olla millegi sellise üle. Kõik te tiirutate klubis ümber nende kaunitaride, aga nemad ei tule teiega. Teie peate võtma pärast klubi selle käib-kah asja, miks see seda väärt on?

(Tekst on kirjutatud läbi personaalsete kogemuste, läbi teiste pealt nähtu ja internetis kirjutatu. Olen õnnelikus suhtes ja sedasorti feminist, kes austab naiste õigusi, mitte igasuguseid, mind isiklikult häbistavaid, naisi)

ELAGU HEAD NAISED!
(http://nihilist.fm/noortele-neidudele-kvaliteet-enne-kvantiteeti/

Olete päri või tahaksite vastu vaielda?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-20 18:14
Kõik noored naised ja mehed pole mitte ühe puuga löödud. Tänapäeva noored pigem liialdavad hügieeniga.
Ja paljud ei joo ka klubis ennast seaks, eriti kui plaan on seksida.

Pohhuisimi teema seksi suhtes on üles puhutud. Mina usun küll, et kõik panevad palju rõhku kvaliteedile.
Üldiselt inimene pingutab maksimaalselt, et partneril oleks hea. Sellepärast, et teise rahulolu teeb ju südame soojaks ja annab ka endale rahulolu hea soorituse eest. Inimestel on saavutamisvajadus (harder better faster stronger).
˅ näita rohkem ˅
2016-01-20 18:43
Kui lähtuda näiteks filmist Love, siis on see üle-Euroopaline trend ja mitte üksnes Eestile omane...
˅ näita rohkem ˅
2016-01-20 19:13
Skyred, sinu kirjapandu läheb minu mõttemaailmaga 100 %kokku aga kahjuks on see tänapäev, muidu täiesti asjakohane jutt.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-21 12:33
Mõmmikalli tahab noort ,ajudeta ,purjus ja värsket liha Selles kogu point Ja noor purjus ja loll liha- ei taha need mingeid saavutusi!
Aga teema on õige - ja ööelu on väga räpane ja pohhuistlik ja just neiukeste endi poolt- OLEN ALATI IMESTANUD,ET MIKS NAD ENNAST nii ODAVAKS JA LIHTSAKS TEEVAD meeste jaoks
Jube on olla "sõbralik vitt" ,kellest on terve linn üle käinud- eneseväärikust ja naiselikku uhkust jne.pole neil enam ollagi-mehed kasutavad neid elus kumminukkudena ju JA KUMMINUKUD ON meestel JU VAID PAUGU LAHTILASKMISEKS! AGA SEE ON RUMALATE PLIKAKESTE ENDI VALIK OMA ELUS- EDU NEILE lihtne "sõbralik vitt "olemisel- tagajärjed ilmnevad aastakese pärast! Ja siis EI OLE NEIL ENAM POHHUI!!!
˅ näita rohkem ˅
2016-01-21 13:59
no normaalne ju on vitt keda kõik panna tahavad,ju siis on hea vitt no ja miks mina siis pean see loll olema ja panema seda keda keegi teine pole pannud ja panna ei taha. ok neiukesi enam ei pane siis nüüd panen purjus ja ennast täis kusnud vanamoore.cirke kus sa elasidki nüüd meil?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-21 14:10
njh- maitse asi,kui "sõbralikud vitud"EHK KUMMINUKUD meeldivad- sinusugused matslikud idioodid muud ei väärigi PARAS SULLE!
˅ näita rohkem ˅
2016-01-21 14:17
panen nüüd joodikust vanamutte õtlesin ju sulle ennem,kus sa elad cirke?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-21 18:28
Õnneks ei ole nii mannetuid eluheidikuid kohanud kes on täis ja haisevad okse ja higi järele ja kes valivad kvantiteedi kvaliteedi üle.

Võibolla ma olen liiga kvaliteetne seksija ja ajan kõik nii pööraseks, et keegi ei saa lihtsalt voodis lesida ja hommikul lihtsalt näkku vaatamata lahkuda.

Igaljuhul kirjeldatud tüüp noor neid & mõtetu mees, need tunduvad väärad ja eluvõõrad ning isegi skisoidsed.
Kindlasti on ka neid, aga sellised eluheidikud on vähemuses.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-21 18:44
Paraku on ikka nii, et just vähemused torkavad silma. Nemad on need, kes tunnevad vajadust pidevalt õigustada ja propageerida enda elustiili.
Vahet pole, kas tegemist rahvus-, usu- või seksuaalvähemusega, ikka leiavad nad, et neile pööratakse liiga vähe tähelepanu, et neid diskrimineeritakse.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-21 20:31
Parem halb kuulsus, kui kuulsusetus.
Mõned lihtsalt elavad põhimõttel, et kui sinust ei räägita, siis sind pole olemas.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-21 20:50
jfjm- SA IKKA LUGESID KA,MILLEST KONRKEETSELT JUTT ON???!!! Need verinoored ,koomas ,ilma ajudeta " sõbralikud vitud" ,kellel on koomas peaga suva"t...rast" pohhui,need on haigustelevitajad ja paari aasta pärast mulla all- SEE ON HOIATUS neile! Ja et nad selle üle nn."uhkust tunnevad" näitab ET PLIKAD ON HAIGED- NII PEAST KUI KA ALTPOOLT- sa proovi ise järgi,siis pole virisemist,et siin seksi ei saa
˅ näita rohkem ˅
2016-01-21 21:07
Cirke, lugesin küll ja pean mainima, et see pole üldsegi uus nähtus. Viimasel ajal on see ainult hakanud massidesse minema. Teemaalgataja juba mäkis, et parem kehva mees, kui ilma meheta. Sama on ju ka meestega, kes prostituute külastavad, et õige mees peab saama naisi keppida ja pihku taovad ainult äpud.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-21 21:11
Sa vaata eilse Pealtnägija kordust Pikk ja hea uurimisteema koos tulemusega,kus kesksel kohal on just meie "kasutajad" siin Mees maksab "sõbralikule vitule", maksab seaduse ees ja kui hästi läheb,siis naine lahutab ära ka
˅ näita rohkem ˅
2016-01-21 21:44
ah cirke mis sa jahud lõpeta taurus ära ja lähme paneme
˅ näita rohkem ˅
2016-01-22 10:27
Sina,v---limpsija,pane ennast siin pilte jõllitades edasiseda sa oskad kõige paremini- mina SINUSUGUSTEGA ei suhtle
neist eluheidikutest plikadest on natuke kahju (aga nad on TEADLIKULT sellised) ,sest sinusugustele on nad kerge saak
ja
kui nad tahavad oma elu p...sse keerata,siis on see nende endi asi

ega sa ,muide,niisama kunagi ammu blokki mu käest ei saanud mina pole nõrguke,keda sa jahid siin ja reaalis ka
ja ma ei raiska rohkem sinusuguste peale oma aega,kirjuta siia ,mida tahad provokatsioonidele ma ei allu
˅ näita rohkem ˅
2016-01-22 11:22
Circe, tee üks jooksutsõõr ümber kvartali või Kaunase restorani, ehk värske õhk rahustab ja lööb mõtted korda. Mis või kes on sinusugused või meiesugused, nagu sa väljendad.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-22 11:37
˅ näita rohkem ˅
2016-01-22 12:46
... Sest ma näen oma keha nagu templit, kuhu pääsevad vaid need, kes on väärt seda, mitte kui prügikasti, mida kasutab terve linn korraks, et oma prügi sisse visata. ...

No tegelikult olgem ausad. Prügikaste on linnas vaja. Kui neid pole silmaulatuses visatakse praht maha ja nii on üpris kiirelt kogu linn ise üks prügikast.
Templist - ma ei tea kuidas teistes kultuurides, kuid kristluses on nii, et patuseid ikkagi lastakse templisse - ehk parandavad meelt ja pöörduvad oma patuteelt?

Hügieenist - kui juhtub olema lihtsalt klubikemmergukähkukas, siis see tegutsejaid isegi ehk ei häiri. Esiteks jook sees, teiseks kirg, kolmandaks vahelejäämise oht erutab hoopis teisi meeleelundeid, mitte neid mis vigasid otsivad (kahjuks ei tea mida räägin, pole klubides jõlkuja) .

Kas kirjaneidise jutust võib aru saada, et kõik klubides, pubides jne lõbustusasutustes olevad naisi vaatavad (ja ehk ka lantivad) mehed on "tohlakad"? Väga julge üldistus ju siis. Selline ühisnimetaja sobiks enam kui 90% selliste asutuste meeskülastajatele. Aga kui vaadeldavaks subjektiks on hindaja ise ja vaatlejaks osutub vääriline?
Ja kas tõesti on ilu vaatja silmadest välja koogitud ja antud kellegi kätte hinnata, et saaks kindlalt öelda kes on 10/10 ja kes 5/10?

Üldiset kumab kogust kirjast läbi meeletus koguses kibestumust ja solvumist. Väga halvustavate hinnangute jagamine paremale ja vasakule. Kas keegi "auk on auk" julges üles korjata selle ainsama kes oli vääriline sisenema templisse? Kas ta siis ikka oli vääriline? Ja mis saab nüüd templist kus on jalutanud ebaväärilised? On ta äkki peaaegu uus prügikast?

(Eeldan, et kirja siia panija on ka selle tüki autor) Oma kolmekümnendates aastates võiksid juba pisut aduda, et eelkõige elatakse iseendale. Teiste arvamused ja tõekspidamised on vahvad, kuid mis on neil arusaamist kellegi teise isiku elulistest ükikasjadest, põhjustest miks tehakse just seda mida tehakse. Sinu väärtused ja ei pruugi teise inimese jaoks olla enam kui vaid peenraha (ja ka vastupidi). Tegelikult oleks kurb lada maailmas, kus on 7 000 000 000 sinu enda klooni. Erinevus on hea - kasvõi oma enda väärtushinnangute järgi oma ego upitamiseks. Näe, tema on kehvem kui mina!

Ah, ei hakka rohkem kirjutama, kuigi see kirjatükk tekitas mõtteid vähemalt kolmekordses mahus.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-22 13:05
see kirjaneitsi on ise üks paras tohlakas
˅ näita rohkem ˅
2016-01-22 13:12
Eks kirjaneitsil põhimõtteliselt õigus.
Naljakas lause on, läbi personaalsete kogemuste
˅ näita rohkem ˅
2016-01-22 13:16
pole siin naljakat midagi vaid õheselt mõistetav , et tädi on täis kustud klubi peldikus lasnud ennast panna kõigil kellel ainult selleks viitsimist oli.kust muidu need personell kogemused ikka tulevad
˅ näita rohkem ˅
2016-01-22 15:43
Noh näe, limpsijal on ka personaalsed kogemused.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-22 15:46
jah mul on personaalsed kogemused kus sa penskar kahe õlle eest üritad pubi peldikus suhu võtta aga jalaga perse saad ja kuseloigus külitad
˅ näita rohkem ˅
2016-01-24 01:32
draakon tunneb kadedust et tema püss ei ole ja keegi teda ei nussi
˅ näita rohkem ˅
2016-01-24 01:53
Limpsija ei tea millest räägib
˅ näita rohkem ˅
2016-01-24 01:57
jott teab ta bubi peldikus harjunud õlle eest oma peeruvahet müüma.jh draakon tule pista mulle oma häbememokad suhu
˅ näita rohkem ˅
2016-01-24 02:38
Tutt, sa ilmselt pole kuulnud, kuidas limpsija nime sai? See juhtus siis, kui ta läks trauma punkti suur pind keele sees.

Ah jaa, minu hilinenud õnnitlused
˅ näita rohkem ˅
2016-01-24 10:42
Kas ma eksin, kui arvan, et kirjaneitsi on alias kosmosekass?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-24 11:20
Mingi kirjanduslik liialdus ehk siis maailm on täpselt nii õudne kui sa teda ise näha tahad.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-24 12:30
jah jott olid ajad.traumatoloogias me sinuga vist esimest korda kohtusime,sul oli veel pind persses pärast seda kui burotiino sul anaali poleeris
˅ näita rohkem ˅
2016-01-24 14:20
kule redksydragon ma löön sulle litsile puu paku otsaga putsi ka siis lits veel vingud vä?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-24 14:32
õige
˅ näita rohkem ˅
2016-01-24 14:33
Mmm. Aga ma sind küliti lööma ei veena, ega?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-25 20:01
Varem kutsuti Vitulimpsijat Keelelimpsajaks, sest kaugemale ta ei jõudnud. Siis aga ükskord nägi ta, et keegi oli plangule vitu joonistanud. "Hurraa, lõpuks ometi!" hüüdis Limpsija ja lendas peale. Pärast oli auk plangus ja pind keeles.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-25 20:20
jotis räägib kadedus kuna ta keel sama lõhike nagu ta kusenahk
˅ näita rohkem ˅
2016-08-19 00:28
Passib hästi siia teemasse:

Ka feministid mõistavad, et kergemeelsete seksuaalsuhete kultuur kahjustab naisi

Möödunud kuul kirjutas vabameelne feminist Leah Fessler mõjusas essees, et tänapäeva USA ülikoolilinnakutes üldlevinud kergemeelsete seksuaalsuhete kultuur mitte ei anna naistele võimu, vaid kahjustab neid.

Leah Fessler lõpetas hiljuti Middlebury kolledži ning kirjutas oma lõputöö koolis levinud üheöösuhete kultuurist ning selle mõjust naistele. Veebilehel Quartz tegi ta kokkuvõtte oma uurimuse tulemustest, kirjeldades ühtlasi tühjusetunnet, mis temas tekkis tänu “mitterahuldavatele, emotsionaalselt kahjustavatele seksuaalsuhetele”.

“Sotsiaalne surve polnud ainus mõjutaja, mis mind kohustustevabasse üheöösuhete elustiili tõukas, selles mängis rolli ka mu enesemääratlus feministina,” kirjutas Fessler. Hoolimata tema feminismist ja iseseisvusest tekkis tal kiindumus meeste vastu, kellega kergemeelset elustiili järgides kokku puutus.

“Kiindumusega tulid häbi, ärevus ja tühjusetunne,” lisas Fessler. “Mu sõbrannad ja mina olime parimad tudengid, teadlased, kunstnikud ja juhid. Võisime seista ükskõik, mille eest – välja arvatud oma eneste kehad. Meie professorid ülistasid meid, aga mehed, kellega magasime, ei söönud meiega järgmisel hommikul isegi hommikusööki… Tahtsime meeleheitlikult tunda end tahetuna, tunda tõelist lähedust.”

Fessler kirjutas, et mehed, kellega ta suhetesse astus, ei näinud temast emotsionaalselt üldse hoolivat, ning see arusaamine tegi haiget.

Oma lõputöö raames intervjueeris ta 75 mõlemast soost tudengit ning analüüsis üle 300 veebiküsitluse vastuse üheöösuhete kultuuri kohta. Sada protsenti küsitletud naistest ja seitsekümmend viis protsenti meestest tunnistasid, et eelistavad kindlalt pühendunud püsisuhet.

Uuringus osalenud naissoost tudengid tõdesid, et on püsisuhte välise seksi järel tundnud ebakindlust, emotsionaalset ebastabiilsust ja üksildust. Hoolimata pingutustest distantseerida end emotsionaalselt meestest, kellega nad olid seksuaalsuhetes, tekkis neil siiski kiindumus.

“Tõsiasi on, et enamiku naiste jaoks pole emotsioonitus kohustustevabas seksis mitte midagi vabastavat,” kirjutas Fessler. Noored naised, keda ta intervjueeris, osalesid üheöösuhete kultuuris seepärast, et arvasid, et mehed niisuguseid suhteid soovivad või et see viib püsisuheteni.

Tegelikult tähendas seesugune käitumine aga “oma õigustest loobumist ning meessoo domineerimise toetamist, veendes samal ajal end, et käitume nagu edumeelsed feministid,” leidis Fessler. Ta kirjutas, et ka paljud küsitletud meestest eelistaks juhuslikule seksile püsisuhet, ent tunnevad sotsiaalset survet juhusuhteid pidada.

“Emotsioonivaba juhuslik seks on radikaalselt ebakõlas naiste olemusega,” lisas Fessler.

Kergemeelsete seksuaalsuhetega seotud rahulolematus, mida Fessler ja tema intervjueeritud naised tunnevad, on osa laiemast nähtusest.

“Kus oli vabadus, mida ma oleksin pidanud tundma?” küsis kirjanikunime all esinev vabakutseline kirjanik ajakirjas Verily ilmunud juhusliku seksi teemalises artiklis. Ta kirjutas, et hirm raseduse ees, segadus ning füüsiline ja emotsionaalne valu, mis sellise elustiiliga kaasnesid, tegid ta elu “põrgulikuks”.

Selle autori arvates sisaldab üheöösuhete kultuur soolist ebavõrdsust, pannes naised automaatselt halvemasse olukorda. Tema sõnul kannavad naised suuremat osa seksuaalsetest riskidest, samal ajal kui meestele jääb suurem osa seksuaalsest võimust. Üheöösuhete kultuur töötab naiste loomuomase pühendumissoovi vastu, mille loomulik ülesanne on kaitsta ühendusest tekkida võivaid lapsi. Kohustustevaba seks aitab vastutustundetuid mehi ning haavab naisi.

Christine Hassler aga avas liberaalses väljaandes Huffington Post selle trendi bioloogilisi tagamaid. Füüsiline lähedus tekitab naiste ajudes hormonaalseid muutusi ning naistel on äärmiselt keeruline osaleda seksuaalses tegevuses, ilma, et vallanduks hormoon nimega oksütotsiin, mis soodustab emotsionaalse sideme teket.

Paraku eitab ja ignoreerib kaasaegne kultuur sageli valu- ja kahetsusekogemusi, mida kergemeelse seksuaalsuhete kultuur naistes tekitab. Sellegipoolest on tõenäoline, et tänu seksuaalrevolutsiooni viljade jätkuvale ilmnemisele valu näol, mida seesugune kultuur tekitab, liitub üha enam feministe arvamusega, et juhuslik seks on sügavalt naistevastane.

http://objektiiv.ee/ka-feministid-moistavad-et-kergemeelsete-seksuaalsuhete-kultuur-kahjustab-naisi/
˅ näita rohkem ˅
2016-08-19 22:18
Teised mõtted praegu peas olnud, aga lugesin läbi ja sai natuke ka selle teema algust vist eile loetud, maru magus, aga tol hetkel ei viitsinud süveneda, tänagi ei taha.

Mis kuradi kaasaegne kultuur, enamus mu tuttavaid on juba ammu püsisuhtes, see kaks korda juhukeppi ei tähenda midagi. Kui palju neid vallalisi ja pidevalt keppisaajaid on, põhilised samad tegijad ning vähemus. Eestis.

See kaasaegne kultuur ignoreerib, need samad neiud ignoreerivad, nagu mingi surve oleks mitte võtta endale püsivat, seda survet pole, need on nende endi valikud.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-19 23:16
kusjuures, art, esimest korda olen ma sinuga peaaegu nõus. küsimus ei ole kultuuris, vaid inimeses. inimene, kes tunneb end kompleksivabalt ja on endaga rahul, teeb seda, mida ta ise tahab. kes tahab juhusuhet, kes püsisuhet, kelle kuradi asi see on. igaüks elab OMA elu. nii nagu oskab ja tahab. punkt.
p.s. objektiiv ja feministide möla on muidugi eriti kaalukad infoallikad...
˅ näita rohkem ˅
2016-08-19 23:26
Kui peaaegu siis on juba hästi

Tegelt väike kahtlus endalgi on, et on neid kellele sarnane elustiil meeldib. Lihtsalt elu on vahel keeruline, mingitel põhjustel ei saa seda alati mida tahaks, ikka võib kurbust tunda natuke, aga see ei tähenda, et inimene sisemiselt rahulolu ei tunne ja oma elustiiliga päri ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-19 23:35
No kui keegi teeks pidevalt midagi, mis tema põhimõtetega kooskõlas pole, peaks ju tegu olema kahestunud isiksusega?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-19 23:42
Alati polegi ehk tegu kahestunud isiksusega, lihtsalt võib olla vastav periood elus, et ilma kohe kuidagi ei saa ja ei oska.
Või vahel tehakse midagi lihtsalt sellepärast, et säilitada oma sotsiaalne positsioon, olgugi, et sisimas tegu õigeks ei pea, taoline käitumine võib pikemas perspektiivis lõpuks inimest väsitama hakata.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-19 23:44
Ma ei püüagi meestele kanaldada naiste tundmusi, püüan naistel aidata meenutada nende tõelisi väärtusi.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-19 23:53
Arvad siis, et need väärtused on kuidagi kaduma läinud või unustatud?

Nagu üks naine alles hiljuti mulle ütles, parem uhkelt üksi kui sitasti saadud....või midagi sarnast. Kole kohe mõelda, et sedasi usutakse ja mõeldakse, eriti teades, et oi kui palju toredaid kogemusi enda elus sedasi välistatakse.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-20 19:56
Pigem on selliste vetsukähkukate taga probleem ülemisel korrusel.
Kunagi on mul selline töökaaslane olnud, kes sedasi oma alaväärsust kompenseeris ja kuuma meestemurdjate mainet üritas luua.
Seksi nautimisest ja enese ning partneri hindamisest pole selliste juhtumite puhul mingitki juttu
˅ näita rohkem ˅
2016-08-20 21:46
Oli siis kuum välimus ka või põhines ta populaarsus puhtalt vaid kergel kätteandmisel?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-20 21:51
Seline kena naisterahvas aga ega need krabajad seda märgata vist ei jõudnudki..... kui ikka umbjoobes tütarlaps sulle selga lendab ja annab mõista, et kohe on vaja siis olgu või morsk
˅ näita rohkem ˅
2016-08-20 22:00
No mina olen küll mitugi korda ära öelnud sellistele neiudele, kes mu maitsega kokku ei lähe. Välimusest olulisem seejuures on olnud küll "sisemine ilu" või täpsemalt vaimne sobivus. Niipaljukest ma ikka aega leian, et seda kõige üldisemal tasemel kindlaks teha.
Aga teatud välimus peab siiski ka olema. "Morsaga" ma sugu ei tee, ükstapuha kui aktiivselt ta end pakub.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-20 22:05
Brilla- sinusugused erandid ei lähe arvesse
Neid on küll, kes enne tõmbavad naisele koti pähe kui tema välimust või vaimset seisukorda hakkavad uurima- oluline on kord kirja saada
˅ näita rohkem ˅
2016-08-20 22:14
Nojah. Minu meelest on see alandav nii iseendale (olematu latt) kui partnerile (valmis oma intiimsust jagama nendega, kes tegelikult sind põlgavad).
˅ näita rohkem ˅
1
2