Foorum
1
2
2016-01-20 17:23
http://www.postimees.ee/3475955/mees-moisteti-15-aastase-tudruku-kupeldamises-suudi-karistada-said-ka-kliendid

vot see ON inimkaubandus ja siin puudub igasugune õigustus.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-21 23:51
las nussivad kahju on we
˅ näita rohkem ˅
2016-01-21 23:54
kui ise, omal vabal tahtel seda teeks- ei, ei oleks kahju. aga kui neid seda tegema petetakse või sunnitakse, kasutatakse nende rumalust ära ja nende pealt teenitakse - jah, on küll.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-22 00:01
eks neile endale meeldib ka
˅ näita rohkem ˅
2016-01-22 00:05
nägid mis kirja saatis mulle punane draakon? seal on siis tädi põhimõtted ja voorusevöö kõigest miski 100 närust raha
˅ näita rohkem ˅
2016-01-23 11:54
Vaadates Pealtnägijat oleks ma just näidanud neid pässe, kes alaealisi tüdrukuid ära kasutavad. Las nende naised näevad, kellega nad on end sidunud.
Kui ei suuda tilli püksis hoida, las siis vastutavad.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-23 15:25
Pealtnägija klipis olidki kohtusaalis näha need kaks ostjat, kes otsust kuulama olid tulnud. "Ehitusärimehed". Kummagi kere ega riietus ei võimaldanud uskuda, et neil kuskil mingigi püsipartner võiks olla.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-23 17:01
Mingi viga peab naisterahvas endas ka olema kui end 15 aastaselt vanemaks valetatakse, maalitakse, ja siis vanade meestega põhku poetakse just raha eesmärgil.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-23 17:14
Oligi. Mõlemal juhul oli isast puudu.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-23 17:17
Mina seda saadet ei vaadanud, aga noh see ei pea küll kellelegi uudiseks olema kui kõik noored naised tahavad vanemaid mehi. 14 aastane plika vahib suure huviga juba 20 aastast meest, sest omaealised ju on titad. Väga pole mõtet siin küll mehi süüdistada. Raske on kindlaks teha kui vana keegi on.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-23 17:33
Milleks üldse ajada mingit ulme keblast nagu naised ise tegelikult ei olegi orienteeritud enese müümisele. Juba teismelisena pannakse end provotseerivalt riidesse, näidatakse end ja otsitakse majanduslikumalt paremas seisuses meesisendeid kellega koos nö ära elada. Vähemalt pooled naised müüvad end, kas nüüd raha eest aga siiski kaudselt. Ega naised ju meestele ise midagi välja ei tee ega paku majanduslikku poolt, seda kõike peab naisele andma mees. Nii on aastasadu elatud ja kõik on rahul olnud. Nüüd siis on mingi ull temaatika tehtud. Jälle on mehed süüdi naiste raskes elus, ei ole ju.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-23 18:23
Täiesti erinevad nähtused on inimkaubandus ja kupeldamine, enesealgatuslik oma keha ja seksi müümine ning niiöelda siis elus edukate meeste otsimine ja nende lantimine. Esimene nähtus on kriminaalkuritegu ja vastavalt karistatav, teine ei tekita minus isiklikult mitte mingeid tundeid ega mõtteid. Oma keha ja iluga elus edasi jõudmine on midagi sellist, mida ma hukka ei mõista. Naised valivad partneri ikkagi selle järgi, kes nende ja laste eest hoolitseda ja neid kaitsta suudaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-23 18:26
Teemasse:

Seksuaalteenuste müümise keelustamine on soovunelm. Seda ei ole lihtsalt võimalik teostada, veel enam praeguse sidetehnika ja tehniliste võimaluste puhul. Ma eelistan kuulda selgelt plaani valitsuselt, kuidas seksuaalteenuste müümist ja ostmist paremini reguleerida. Riigi jaoks on esmatähtis maksutulu- no tulgu siis välja plaaniga, mis võimaldab enam maksutulu kodanikelt kätte saada, mitte ärgu keelaku midagi, mida pole võimalik keelata.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-23 20:27
Seksteenuste müümise keelamine oleks inimõiguste rikkumine, aga ostmise keelamine on inimkaubanduse takistamine.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-23 21:15
See energia tuleks kulutada pigem jopskite harimisele, et iga töökuulutus mis kuhugi karuperse tantsijaid mega palgaga loodab leida ei ole päris reaalne ja leida end hiljem bordellitöölt on asjade loomulik käik. Kogu see inimkaubandus on ehitatud rumalate ahnusele kerge vaevaga teenida suurt hulka raha.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-23 21:16
Kui isegi iha kuulutusi vaadata siis mida jaburamat asja kokku pakud seda rohkem ühendust võetakse. Noorel inimesel kaob väga kiirelt see pidur pealt mis teda jamade eest hoiatab. Nii heast pakkumisest ei tohi ju keelduda
˅ näita rohkem ˅
2016-01-23 21:47
Seksuaalteenuste ostmist on sama keeruline keelata kui müümist! Hirm ränga karistuse ees hoiab ainult teatud kundesid eemal, ülejäänud jätkavad samas vaimus.

Ma olen ideega inimeste teavitamisest nõus, aga mul on tunne, et need potensiaalsed teavituse vajajad nii kui nii infokanalitest tuleva infoga põhjaliku tutvust ei tee, loetu peale pikemalt ei mõtle ja teiste vigadest õppida ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-23 21:49
Nojahhh, aga elu ongi selline. Vähesed sünnivad moosipurki. Ega see karistamine nüüd midagi lõppeks ei muuda, ainult bürokraadid saavad leiba ja tööd juurde.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-24 14:23
kule p6kats ma taon sul sukal luugid kinni nahui,debiil mis paska sa ajad siin petuhh???
˅ näita rohkem ˅
2016-01-25 11:20
Järgmised ullikesed lihtsa teenistuse lootuses oma elu rikkumas http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/iirimaal-fiktiivabielu-solmimine-on-tallinna-ja-ida-virumaa-neidude-seas-suur-trend?id=73503145

Ulme kui rumalad on noored naised
˅ näita rohkem ˅
2016-01-25 13:54
Miks mitte, mõni neist kaasadest rikastub, siis küsid pool vara endale :-)
˅ näita rohkem ˅
1
2