Foorum
1
2
2016-01-06 01:24
http://m.delfi.ee/ekspress/article.php?id=73253135

MIS MÕTTED TEKIVAD, seoses selle Reinsalu plaaniga?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 02:12
Jah ,seda küll aga mida sa teed näiteks kasutajaga tibi800?See ju alaealine koolipoiss,reklaamib ennast naisena ja nurub raha pakkudes ennast.Ikka jube koht küll,ma ei saa aru kas siin mingi kord ka on???
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 07:36
Kõigepealt tuleb täpselt piiritleda, mis on seksi ostmine.
Ei kao see äri kuhugi, aga kindel on see, et seltskond muutub palju viisakamaks. Diskreetsus leiab taas väärtustamise ja teenuse hinnad tõusevad.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 09:21
Peaks minema postkasti Ekspressi järgi, aga külm on ju õues. Seega kuni täisversiooni pole näinud, kuidas ja mis meetoditega, seni ei arva midagi.
Reinsalu teeb midagi, nõuab Venemaalt, üritab keelustada, omal on erakond otsakorral.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 11:35
Urukass oma vanas heas hiilguses midagi öelda ei ole, ikka ütleb, kui ma küsin kas maakera on ümmargune, kas siis saadad ma ka tolleaja kirjutusi lugema, kus arvati, et maakera on lappergune??. Siiski mitte, inimesed muutuvad, nende tõekspidamised, saavad targemaks, elukogenumaks, mõnikord muutuvad isegi põhimõtted. Nii see paraku on, midagi ei ole teha.

Nüüd aga teema juurde,
minu arvates tuleks meil see prostitutsioon siiski hoopis lubada ja teenusepakkujad litsenseerida, kvaliteedi tõusu nimel, keelata ilma teenindaja kvalifikatsiooni ja litsentsita prostitutsioon.
Miks??
Teate küll kuda meil nende maavarade ja ekspordiga on, väga vähe, impordime aga palju kaupa, alates veinist kuni autodeni. Ehk siis raha väljavool meie kodumaalt on suur. Kuidas aitaks prostitutsiooni kvaliteedi tõstmine ja sellise teenindaja töökoha loomine meie majandust,
kuna Rootsis, Soomes Norras ka vist on teenuse ostmine keelatud, siis usun, et üsna kindlat, käiksid meuie ülemere ja ülelahe nabrid neid teenuseid siit sisse ostmas ja vaba aega nautimas, kuskil nad magavad, kuskil nad söövad jätavad ikka raha siia natukene rohkem kui praegu.
Eks praegu käiakse ka, aga kui meil oleks ametlikult prostitutsioon ja kontroll teenindajate üle ja neid võibolla isegi kliendisuhtluses veid koolitada, et oma teenindaja paberit kätte saada.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 11:46
Kõigepealt tuleb ikka Brüsselist luba saada, alles siis võiks loota prostitutsiooni legaliseerimist. Seni kuni euroopa tasandil pole kindlat otsust välja öeldud, püütakse lähinaabritele meeldida.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 11:57
Kust Sul selline info, jf,
selge see, et püütakse meeldida Brüsselile, meilt sealt niipalju toetusi saada, üsna suur osa meie ehitustest ja värkidest nende toel püsti ja inimesed söönud. Aga mingi hetk seda vähendatakse, selleks tuleb ju valmis olla.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 12:13
Mina igatahes lõpetaks igasugused toetused ära nn.potipõllumeestele kes võtavad kevadel kolme peale 10 lammast , lasevad suvel neil süüa mis mere ärest võtta on..Lambad pole inimest näinud rohkem kui korra paar suve jooksul kui puhkama tulev "omanik" neile paar leivaviilu möödaminnes viib..Peaasi et saaks EU toetust..Ma loomakaitsajana näen neid hulle debiile kes oma loomad nälga ja külma jätavad! Pole vaja mingeid toetusi! Normaalne ettevõtja saab ka toetusteta hakkama!
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 12:26
Sirru, sa asjaga kursis, kas ma oma kahele koerale ka toetuse peale saan,
jumala puhasttõugu krantsid ja inimest näevad veits rohkem, kui paar korda aastas,
a jajah, süüa saavad iga päev, vaata kui kulukas see on, sebi mulle toetus

Aga, mida Sa sirruke selle foorumi alateemast arvad?
Kas pigem madalmaade süsteem või põhjamaade, või las olla nagu on, ise reguleerub
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 12:38
Ma arvan et kui tööandjad maksaks normaalset palka siis oleks prostitutsioon praktiliselt olematu Ma küll pole nüüd selle koha pealt nii asjatundja, kui loomakasvatuse pealt--aga miskipärast arvan et enamus prostituute EI NAUDI seksi mingi suvalise mehega..Ehk ma eksin ei tea..Minu arust on prostitutsioon kordi raskem töö kui laudas lehmadega tegelemine.. Jälk ju kui RAHA pärast peab seksima mingi ilge, ülesöönud ja purjus, ilase vanamehega Ma ütlen, et ma ei tea ja mul pole kogemusi, aga kujutan ette, kui vastik see olla võib. Koerte kohta--ma usun, et su krantsid on toidetud ka ilma EU toetuseta Nagu mu kasski
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 13:52
Sirruke, aga ütle nüüd kui palju on neid elukutseid, mille puhul töötajad naudivad täielikult enda tööd? on neid kellel töö on ühtlasi ka hobi, aga kuskilt maalt tuleb ikka piir ette ja hobist saab vastumeelne kohustus. Olgu loomakasvataja kuisuur loomaarmastaja tahes, aga kui neid loomi on palju ja tuleb nendega tegelda iga päev, tekkib pikapeale ikka mingi vastumeelsus. Või võtame näiteks torumehe, kes peab keldri solgitorust väljakookima kõik need libressed ja kapsalehed, mida majas elav prostituut ja tema korralikud naabrid on peldikupotist alla surunud. Kas seal on midagi nauditavat? Küsimus on tegelikult õiglustundes. On ju ebaõiglane, et prostituut küsib sellelt torumenelt tunnise teenuse eest päeva, või koguni nädala palga, mille see on teiste sita sees sorimisega teeninud.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 14:04
No aga keegi kurat ei käsi ju meestel seda teenust osta! Ja kui kiim ikka nii suur, et silmanägemise ja mõistuse võtab--siis las maksab või 3 päeva tasu! Loll pole see, kes küsib, loll on see, kes maksab. Mulle ka on postkasti tulnud pakkumisi isegi 500 eur..Ometi ma eelistan teha oma tööd ja oodata oma palgapäeva. Jott! Nii suur loomaarmastaja ma ka ei ole et tööd hobiks pean Keda huvitavad meeste nn."vajadused"???
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 15:35
Urukassiga täpselt sama meelt..
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 16:39
Mõttetu võitlus, egas naised siis oma keha müümised loobu, ainult vastutama peavad mehed. Alati saab siis seksimise ostuks vormistada kui mehega suhted vussi läksid, lihtsalt politseil on rohkem tööd.

Mingi normaalne palk ka probleemi ei kaota, sest neiud kes pole isegi põhikooli suutnud lõpetada, neile ei hakka keegi head palka maksma. Aga hästi elada tahavad nad siiski, nii et kehamüümine ongi osadel ainuvalik elus ju.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 16:41
Lisaks veel selle juurde, et kui seadused teha liiga karmiks ja elu piiritlevaks, siis hakatakse vägistama. Sest ka koledad ja inetud mehed tahavad seksi ja looduse vastu ei saa. Parem siis ikkagi legaliseerida ja kes tõesti tahab teha seksitööd, siis ongi neile see amet olemas. Sitamajas on ka koristajad, kas keegi unistab sellest tööst? Aga keegi peab seda tegema.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 16:57
Tutt, prostituut on inimkaubanduse ohver vaid siis, kui vahendaja sunnib teda selleks. Iga inimene müüb enda tööd ja vahet pole, kas ta teeb tööd käte või vituga. Jutud moraalist ühiskonnas, kus peetakse normaalseks, et seksipartnereid vahetatakse tihedamini, kui mõni mees sokke pn puhas silmakirjalikus. Moraal tuleb meelde siis, kui oma elukaaslane kõrvalt võtab, või on vaja naabrile näpuga näidata.
Ma pole ise seksteenuse ostja ja ei õigusta ka teisi, kes seda teevad, aga kui nõudlus on, siis tekib ka pakkumine. Lihtsalt see on minu nägemus olukorrast.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 16:57
Kunagi oli ka soomes tööl käimine keelatud. Mis on see teie asi, mida teine inimene teeb? Ok, õiglustunnet võib riivata, et ei maksa makse, aga neid tegelasi, kes ei maksa on peale prostituutide veel väga palju. Sirrule meeldib laudas lehmadega tegeleda. Väga tubli. Aga sa mine mõne prostituudi juurde ja räägi talle, kui tore on laudas ja kui jälk on tema töö. Ei usu, et mõni prostituut oma tubase töö lauda vastu vahetab. Prostituutidest 100x hullemad on võltsvagatsejatest moraalijüngrid, kes täpselt teavad, mis on kellelegi hea ja mis mitte
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 17:03
Miks naine ei võiks vastutada kui tema enda keha müüb?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 17:17
Ma võin kõike tahta osta, ma ei peagi raha eest ostma, ma võin näiteks läbi kingituste või mõne muu meelehea eest soovida osta. Aga naine kui ta oma keha mulle müüb, siis tema ju teostab seaduserikkumise. Kuna sina oled naine siis arusaadav, sa ei näe naisel mingit süüd, ehk siis mingi erapooletust sul ei ole. Vihkad mehi vms kama kaks.

Aga häda on selles, et sa võid siin terve elu jahuda mis on õige ja mis on vale, aga see grupp mehi ja naisi kes tahaks tehingu teha, neid sinu teema abs ei huvita. Umbes sama nagu kiilakas keelustaks pea kammimise ära Mille põhjal sa tõesti keelustaks? Nagu usklikud keelavad nii palju asju ära ja siis peaks kõik õnnelikud olema. Aga ei ole ju.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 17:18
Urukas, kas sa sündisid sellisena või oled juurde õppinud. Mis krdi vastutamine? Kui sa lähed turule kartuleid ostma, kas vastutab ostja või sina, et tahad osta?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 17:20
Mingi riigi sõjainvaliididele oli ettenähtud kaks tasuta prostituudi külastust kuus. Tasuta selles mõttes, et riik maksis. Selles riigis näe arvati, et seks kuulub mehe põhiõiguste hulka.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 17:24
on see elukutse aegade algusest saati olnud ja jääb edasi. keeldudega ei saavuta meie niigi ülereguleeritud maailmas midagi. pigem just legaliseerimine oleks vahend inimkaubandusel jalgade alt ära löömiseks. kui inimene ise, nagu paljud ka SIIN saidil, ennast müüb, no hunt temaga. no ei taha kõik inimesed olla Maxima kassiirid või laudatalitajad, ei taha. pealegi harjuvad nad noorelt ära, et raha saab ka kergemini, lihtsameelsete ja kiimas meeste arvelt.
sama nagu ka maailmas korduvalt järeleproovitud "kuiva seadusega". nuumati vaid allmaailma, muud ei muutunud miskit. akoholiojad voolasid hulleminigi, kui mittekuival ajal...
kui müük ja ka ost ei ole kohustuslik, vaid turumajanduslik, siis mis selles ikka nii erilist on? Nõukogude Liidus oli kah prostitutsioon keelatud, aga ometi oli pea igas külas oma lits.
kes tahab, see müüb. kes tahab, see ostab. loodetavasti on müüjatel muidugi piisavalt oidu, et nad teavad, millega nad oma ihu müües riskivad- maine hävitamisega. loodetavasti on ka ostjatel oidu jäädes ka ostmisel inimeseks ja mitte unustada inimlikkust.
p.s. paljud korralikud pereisad, -emad tahavad seksist sootuks muud, kui kodus pakutakse. see nn. "tavapärasus" ei rahulda. kas siis kuus korra-kaks rooskamise pärast peab kohe pere ja elu pikalt saatma ja omale piitsaga naise võtma või piisab, kui vaene kaikaihaleja käib aegajalt vargsi oma niÅ¡itoodet tarbimas? ja muul ajal on kenasti vinksvonks ilmakodanik? teistpidi, see piitsaandja neiu-naine. ei usu, et ta püsipartner iga päev kaigast tahaks saada. a äkki naine tahaks iga päev anda? nu vat, siis annabki, teatava kompensatsiooni eest, kellele tarvis. lihtne. nagu kino noh.
ja loomulikult ei saa me ära unustada mehepoegasi, kes ei suudagi omasugust naist leida. vigane, kööbakas või lihtsalt puruloll. on parem, kui nad seksuaalse frustratsiooni tõttu sigadusi teeks, või las parem käivad profi juures aegajalt? elu aeg pihku rahmamine ei ole ka nagu see ja mine tea, ehk hoiab niimõnegi kuriteo ära.

kui ei teenuseost ega ka teenusepakkumine ei ole kohustuslik või sunniviisiline, mina selles probleemi ei näe. turuniÅ¡Å¡ on olemas, tavaline äri. kapitalism asja nimeks.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 17:29
Vbl sa oskad mõne näite tuua Eestist, kus siin inimkaubandus vohab ja kus vaeseid prostituute pahade poolt ära kasutatakse
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 17:32
No aga inimkaubandus ongi politsei rida ja tegelegu sellega. Võtta juurde uusi kohustusi ei ole kah õige, sest siis ei suudeta enam üldse korda hoida. Kuidas keelustamine mõjutab tarbimiskultuuri? Läheb siis prostituut kaebama kuidas teda üle lasti Valinud siis targemini klienti ja ka mehed saavad petta kui prost neid üle laseb ja korteri puhtaks varastab.

Loodus on teinud sedasi - mehed peavad koguaeg seksima, naised palju vähem. Oleks loodus teinud mõlemad sood võrdseks siis meid raudselt täna siis arutlemas poleks, me oleks lihtsalt väljasurnud. Mõistlikum on elus leppida kui kulutada energiat tontidega võitlemiseks.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 17:36
ah, ei suhtutud neisse külalitsidessse vanasti kah teab mis hästi ja lasti neid üle nii mis kohises. ja kaebama pold kah kuhugi minna, miilitsaonu pani enda puuri
olgem ausad, meie seas on ka tegelikult nümfomaane. ja ega neid mehi, kes nendega üksi toime tuleks, nii palju ei olegi nu ja kui neiu siis oma "ülejäägi" arvelt meeldiva kasulikuga ühendab, leiab kellegi, kes teda mitmekülgselt pisut aitama nõustub, mis selles siis halba on?
ah, asjatu arutlus. palju inimesi, nii palju ka arvamusi. igatahes on sellel turul piisavalt palju "üksiküritajaid", kes "katust" ei maksa. teistpidi on suur hulk "seksiorje". igavene kaalutlemine, kes on kes ja miks.
ei saa päris ühe puuga lüüa, et KÕIK antud valdkonna tegevtöölised on seksiorjad. isegi kui nad vahendajale teatavat kalõmmi maksavad. kui nad tulevad näiteks vaesemast keskkonnast, ei oma mingit konkreetset elukutset või ei oska-taha-suuda kellast kellani tööd teha ja on ise nõus sellise asjakorraldusega... siis kas tema poolt pakutava teenuse ostmise keelamisega teed sa talle heateo või seateo?
loomulikult võiks me onu Aadu ja isakese Jossifi moodi kõik nn. "tööpõlgurid" kenasti traataia taha kokku koguda ja nad tootvale tööle panna...
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 17:37
põkats, vaidlen vastu - väidan, et naised tegelikult vajavad/tahavad rohkem seksi kui mehed, aga hoiavad oma koonu koos või noh, on mõlema soo esindajate seas nn. suureisulisi
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 17:40
arvestades kui palju abielumehi ihas on siis nad kindlasti pole oma seksuaaleluga rahul. naisi on ihas palju vähem kuna nad ei vaja nii palju seksi ja sellest vähesest mida nad iha abielumhega koos saavad, on naisele piisavaks vajaduseks
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 17:46
ja veel üks pisike nüanss. 101 dalmaatslase tasemel keelata on imelihtne. vajuta aint nuppu ja läheb. aga kes kontrollib, kes rakendab? meil on kuradi palju keelde olemas, mille üle kontroll puudub ja lahendatakse neid uute keeldude juurutamisega. alustame näiteks leebematest teemadest, nagu alaealiste suitsetamine ja alkoholi tarbimine. keelatud juba iidsest ajast- alla 18 ei tohi tubakatooteid ja alkoholi ei osta ega omada. aga oh üllatust! joovad, suitsetavad. mis seal siis ikka! paneme uue keelu! piirame alkoholi müügiaega ja -kohta! nagu alaealistel sellest midagi oleks. joovad, suitsetavad... oh üllatust
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 18:00
Põkats, mitte naiste tahtmine pole väiksem, aga nende rahulduse saamine on keerulisem ja sõltub paljuski partneri isikuomasustest. Paljud abielunaised väldivad seksi abikaasaga, sest see ei paku neile mingil põhjusel enam rahuldust.
Looduses isased võistlevad ja emane valib parima ja seda iga kord uuesti. Eks naistega võib samuti olla, et oma mees ei tundu enam see parim ja tekib mingi psühholoogiline tõrge, mis takistab rahulduse saamist.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 18:14
Oh meid õnnetuid abielumehi
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 18:40
olgu,alaealiste joomise võrdlus ei olnud siin vist kõige kohasem, aga...
ametlikult on meil ka prostitutsiooni vahendamine keelatud. seega meil ei tohiks nagu inimkaubandust olla? ah et on? ei tea miks?
seega, taas ühe vajuva mainega poliitiku populism teemal "rahva tervise kaitseks".
Ite, missa est!
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 18:44
iga poliitik tahab midagi ise teha ja teiste loodud asja edasi ajada ei soovita. Iga minister alustab oma reformiga. Järjepidevust ei ole ehk siis meie riigil pole eesmärke.

jotimees: vbl tõesti on see nii. ka naised pole loodud monogaamseks suhteks. tänapäeva mood nõuab seda, aga looduse poolt see aastaid koosoldud kaasake enam huvi ei paku kuni tuleb uus võõras mees ja kõik on jälle hästi. teispidi eesti kesmine suhte pikkus pidavat jääma sinna 5 aasta kanti ja siis ongi suhe läbi kui seks suhtest kadunud.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 18:51
Jott, tõelised elutõed oled kirja pannud: naise rahulduse saamine on keerulisem, sest sõltub partneri isikuomasustest. Seepärast ma ei usu, et prostituut naudiks seksi, kui ta tööd teeb. Kuigi ta võib oma tööga rahul olla. Töö on töö. Nümfomaan suudab seksi nautida ainult siis, kui saab oma meele nii sätitud, et ta kasutab meest ära nagu mehed tavaliselt naisi sellises olukorras ära kasutavad ning ise ei lase asjal hinge minna ega pea seda seisundit millegagi kompenseerima.

Kui looduses isane võitleb emase tähelepanu eest, siis paarisuhtes peab mees loomulikuks, et naine on nõus ja unustatakse mängu ilu - iga kord paks nö mängima. Siis saaks naine rahuludse, heaolutunde ja soovi võimalikult ruttu seda head tunnet taas kogeda. Aga ma tean, et see jutt on nagu hiina keel, kui kuulutuste rubriigile pilku heita
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 20:09
populism. kuidas peaks seda kindlaks tegema? iga potentsiaalne klient oleks kas kriminaaluurija või kriminaalkurjategija? enne tehingu sõlmimist põhjalik ülekuulamine, soovitavalt hispaania saabaste ja "raudse neitsiga" ?
ma kordan. portitutsiooni vahendamine on keelatud. Seega peavad vastavad organid sellega võitlema, mitte leidma endale uusi ohvreid. ja kui organid ei suuda olemasolevate seaduste täitmise järelvalvega tegeleda, ei paranda ka uued seadused mitte kui midagi.
pigem tõmbaks just legaliseerimine allmaailmal mõnevõrra (!) vaipa alt - kui teenusepakkuja saab end registreerida ja maksab riigile makse, siis saab riik kasumit ja teenusepakkujal kaob vajadus töödata allmaailma jaoks. muidugi, võib olla soov end mitte ametlikult registreerida, aga edasi maksta kandilise soenguga mehele ...
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 20:16
ja küsimus on selles, kuidas mees peaks selle kindlaks tegema?!?!?!?
tuleb neiu. optimistlik, huvitatud, heatahtlik. kust peab mees teadma, mis enne tulekut oli? jah, kui on nähtavad vägivallamärgid, nähtav narkojoove, siis VÕIB kahtlus tekkida. kuigi viimase puhul... süstla otsas istuja teeb seda töökest vägagi meelsasti, et aga uut doosi saada. absurdikomöödia.
pealegi on see juriidiline nonsens. mees on siin pigem "heausklik tarbija". tarbib, omast arust isegi aitab hädalist ja- voilaa! kurjategija.
"heausklik tarbija" - isik, kes omast arust aitab näiteks kitsikuses üksikema. aitab nümfomaani. jne. kes siseneb ausasse võlaõiguslikku tehingusse- teenus vs. tasu.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 20:18
ja üldse. äkki on tegu hoopis meesprostituudiga, kas siis suhtumine muutuks?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 21:26
Huvitav, kas mõni mees või naine ei tahaks siis ka öelda,palju reaalselt maksimaalselt on makstud või kingitusi tehtud . Lihtsalt huvitav,kas ka reaalselt on miljonäre, kes 500 euri öise kepi eest maksavad või on see rohkem märg unelm . Naised mõtlevad, et meestel rämedalt pappi ja miks mitte siis küsida . Mehed jällegi vaatavad, et hind on mega,aga oskusi tõestavat diplomit pole ja ongi hea vinguda,kuidas naised litsid on ja meeletud egod.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-06 21:31
Huvitav, kas ülalpeetav armuke siis prostituudiks kvalifitseerub? Põhimõtteliselt on ta ju prostituut, kellel on üks püsiklient.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-07 13:11
Ma nõustun täielikult Vabakuulajaga.
Seadusekuuleliku kodanikuga lõbumaja poole vaadates tekib mul mõte, et seal on kõik naised oma töö eest makse maksmas ja mitte keegi neid sinna tööle ei sunni nad lihtsalt maksavad sooja toa ja söögi eest omanikule, kuna kodus laste kõrval ei saa seda tööd teha
Ma usun kah, et prostitutsiooni legaliseerimine on ainuõige lahendus, sest ega seksi soov meeste poolt ja seksi pakkumise eest rahateenimise soov naiste poolt ei kao iial kuhugi. Karistades mehi, kes seksi ostavad lõbumajadest oleks räige ülekohus - mees ei pea teadma ega uurima, kas sealsed naised teevad oma tööd sunniviisiliselt või vabatahtlikult. Meil on olemas seadus, mis keelab prostitutsiooni vahendamist, seega iga mees, kes sellistesse asutustesse läheb - eeldab, et seal on seadustega kõik korras. Seadus on ju olemas ja telekastki näe,e aeg-ajalt, et suletakse mingi ebaseaduslik lõbumaja. Ehk siis kõik muud asutused on seaduslikud (nagu ka muus ühiskonnas - enamus järgib seadusi ja vaid osad eksivad tahtlikult)

Ma usun, et eed, kes pakuvad seksi inimkaubanduse tähemärgi all on juba nii läbi pekstud või neid on sedasi ähvardatud, et nad kliendile iial ei tunnista, et nad seda sunniviisiliselt teevad. Sega iga ostja oleks kohe pigem ohver sellise seaduse tõttu, mitte kurjategija - sest tale kinnitas tüdruk, et ta teeb seda ise vabatahtlikult.
5% maksejõulistest meestest kinni panemine ei ole küll mingi prostitutsiooniga võitlemise lahendus

Kui aga asja legaliseeritaks, siis võiks luua anonöömse infoliini, kuhu saaks teadata, et "See tsikk ei andnud mulle kviitungit, kus käibemaks ja tegevusloa nr kirjas on" Selliselt saaks õhu KOHE puhtamaks selles vallas. Ka bordellide osas muide.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-07 13:45
kuna kummidel on käibekas peal, siis saaks riik ka väljuvale spermale aktsiisi panna.
nagu kütuse aktsiis, alkoholi ...

vastavalt mehe vanusele %

riigil raha napib, siis leitakse igasugu tobedust
˅ näita rohkem ˅
2016-01-07 17:36
kusjuures, see spermaväljutamismaks... on ju tõsimeeli kaalutud taas munnimaksu, elik siis lastetusmaksu kehtestamist...
˅ näita rohkem ˅
2016-01-07 18:25
Ma õnneks juba nii vana, et mulle nad sellega enam kraesse ei karga
˅ näita rohkem ˅
2016-01-07 18:40
kusjuures, ülalpeetav armuke ongi sisuliselt prostituut. elatub pakutava seks- ja seltskonnateenuse arvel. seega, tekkib küsimus, kas ta on armuke mehe,- või omast, -tahtest. kui mees niimoodi otsustasja kasutas mingitki sundi, siis on mees sisuliselt kupeldaja, tõsi, kupeldab oma armukest iseendale, ning samas ka inimkaubanduse ohvri tarbija. seega - kinni!. ja sunniks võib siin olla nii ähvardus, Å¡antaaz kui kah meelitavana tunduva summa pakkumine.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-07 21:31
Aga nüüd seletage mulle ära, mis on visiitabielu ja kas see haakuks kuidagi teemaga.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-07 22:09
eraldi leibkonnad, kes aegajalt kepivad kokku.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-07 22:20
urukass tead probleemi saaks lahendada nii et sa ei võtaks enam kepi eest raha vaid annaksid kõigile tasuta
˅ näita rohkem ˅
2016-01-07 22:27
Kas sa limpsija tead kuidas sinusugusest lahti saaks. Sind tuleks kärpsepiitsaga maha lüüa nagu porikärbest. Lendad teemast teemasse nagu porikärbes ühest pasahunnikust teise ja nokid sitta. Sa oled mõtetus kuubis.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-07 22:36
Limpsija tuleks saata õue mõnd raudset leedit limpsima
˅ näita rohkem ˅
2016-01-07 23:17
jott noki koos kadmilliga mustlase sitta,muideks kadmil on urrukassi varikas
˅ näita rohkem ˅
2016-01-18 02:36
visiitabielu, ei haaku teemaga.
vähemalt minu silmis, tähendab see kahte vähemnõudlikku inimest, kes aegajalt üksteise seltskonda naudivad aga pikalt koos ei suuda olla
Mõlemad osapooled vajavad tavaelus privaatsust ja vabadust.
˅ näita rohkem ˅
1
2