Foorum
2015-12-20 02:06
Tooge omapoolseid teooriaid või vastuväiteid koos põhjendustega
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 03:28
Ütleksin, et on ja ei ole ka.
Kõigepealt tuleks lahtirääkida, mis üldse armastus on. See on ühe inimese kiindumus teise inimesse ja paraku ühepoolne tunne. Kui see tunne leiab vastutunde, siis võib rääkida ka seksist. Soov seksida käib küll armastusega kaasas(muidugi kui pole tegemist vanemliku armastusega), aga mingit kohustust ei saa olla, sest seks on ikkagi kollektiivne tegevus ja eeldab mõlema poole soovi. Kui nüüd päris äärmusesse laskuda, siis armastaja tahab, et armastatul oleks võimalikult hea ja seksiks sellega, kellega kõige rohkem tahaks, aga sellist eneseohverdust kohtab harva.
Hoopis teine lugu on armumisega. Armumine, ehk looduse kutse, on omamoodi hullus. See on seisund, kui mõttetegevus on häiritud, et see ei segaks soo jätkamist. Armumine ei ole pikaajaline tunne ja mulle meeldib ütlemine, et armastus on see, mis armumisest järgi jääb siis, kui silmad jälle näevad ja kõrvad kuulevad. Tihti avastatakse, et polegi tegelikult midagi. Oli vaid kiim, kepp ja pettumus.
Armastusest nii lihtsalt ei vabane, see kestab kaua ning kui sellega kaasneb palju negatiivseid kogemusi muutub vihkamiseks.
Kui nüüd algusesse tagasi minna, siis tore on, kui kaks teineteist armastavat inimest seksivad, aga seaduseks seda lugeda ei saa. Kõik sõltub sellest millised piirid inimene ise endale seab ja kas teine neid ka aksepteerib. Paarisuhe on kompromiss kahe isiksuse vahel.
Seks ei ole ammu enam pelgalt soojätkamis toiming, vaid lõbu ja kas saab sundida kedagi lõbu tundma moel, mis talle üldsegi lõbus pole?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 11:46
Seks ja armastus on nagu kingapaelad. Võivad olla seotud, võivad mitte. Aga edasiminekule aitab kaasa see esimene versioon
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 11:55
Kui armastust defineerida, et see sisaldab kirge, romantikat ja sõprust, siis seksiks on tarvis ainult kirge. Tehniliselt on võimalik muidugi ka kiretu seks, aga kahtlemata on see masendav variant. Kirglik seks, millega kaasneb romantika ja sõprus - mis saaks parem olla...
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 12:50
Inimene ütleb, et armastab loomi ja sellepärast võttis endale lemmiklooma. Tegelikult ta valetab, sest ta võttis endale looma, et see teda vastuvaidlematult armastaks. Ütle seda talle ja ta hakkab vastuvaidlema, et armastab ikka ise ka, sest võttis ju looma varjupaigast ning muidu oleks ta hukatud. Värk on vaid selles, et loomale ei antud ju mingit valikuvabadust, ta on vang, kes peab leppima enda valvuriga. Seda suurt armastust kroonib see, et kui loomal tekib tung tõelise armastuse järele, siis kohitsetakse ta lihtsalt ära.
Paljud inimesed suhtuvad paarisuhtesse, nagu lemmiklooma pidamisse. Vahe vaid selles, et kohitsetud meest pole mõtet pidada, kui ta just miljonäär pole.
Proovige isast koera õues kinni pidada, kui läheduses käib pulmapidu.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 13:40
Kirg on oluline. Nagu juba siin mainitud, ilma on tõesti masendav ja ei paku tegelikult inimesele mingit rahuldust, eelkõige naistele.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 13:52
Mehena on võimatu seda teada, aga tundub, et naistel ei tekki see kirg sama lihtsalt kui meestel. Võibolla pn süüdi tsüklilisus. Kindlasti aga tegelevad naised rohkem enda kire peitmisega.
Noh ja siis on veel suure kire mängimine, mida esitatakse materiaalse heaolu nimel.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 14:04
Kui mängud kõrvale jätta, siis tõesti naised ei erutu iga vähegi atraktiivsema mehe peale.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 14:42
jah kui pappi on on kirge ka kui pappi pole oled kepist ilma nagu jott emm pehmest leivast
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 15:00
Nõustume ka, et nad on seotud ja ei ole ka. Sex ilma armastuseta on ju igapäevane toiming ning nagu eespool juba mainitud siis sexiks on vaja eelkõige kirge ja lisaksime siia ka sobivuse ja sellest järeldus, et ei ole seotud. Samas armastus ilma sexita ei kesta just eriti pikalt ehk siis on omavahel seotud.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 15:05
seks pidi armastuse selgroog olema mida sa pead üleval naisest kuikeppi ei saa normaalselt eks ole mõtetu täiesti
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 16:07
Mina leian, et normaalne mees peab enda laste ema vajadusel ja mõistlikuse piires üleval, ka siis kui seksi ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 16:15
siis pole vaja laste emaks muretseda naist kes endaga ise hakkama eisaa. endaga hakkamasaav naine on suur haruldus ja seda tõestab ka iha kerjakontor kus pidevalt toetamist kerjatakse,olen aeg ajalt selliste käest küsinud et kas neil on liikumispuue et toetust vajavad ja juhtinud tähelepanu sellele et tänapäeval on saadaval igasugused abivahendid mistoetavad ja aitavad edasi liikuda
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 16:17
minu meelest on ok ka versioon, kasutan ja saadan ära.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 16:20
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 16:25
Usun, et ma olen enda visiooni siin foorumis juba korduvalt välja toonud, kuid nüüd on selleks ka vastav teema. Minu arvates nende valem on selline:
Kui
Seks = HEA
Ning
Seks + Armastus = MEGA
Siis, miks mitte nautida seda, mis on lihtsalt HEA neil hetkedel, kui MEGA pole saadaval

Ning omavahel seotud on nad vaid ühel moel. Kui seks on koos armastusega, siis on selles ka see lisa-element, kus partnerid tunnetavad teineteist ka vaimsel tasandil palju sügavamalt. Kuna erutus algab eelkõige inimese peas tõlgendades erinevaid kehast tulevaid signaale siis tõlgendataksegi samu signaale seksides armastatuga kui eriti intiimset tegevust, kuna seda tehakse inimesega, keda sa usaldad ja tunned palju sügavamalt, kui tavalislt seks-partnerit. Ehk siis aju võib välja lülitada osad erinevad alalhoiu ja ohu instinktid ja keskenduda rohkem nautimisele.
Kusjuures ka mitte armastatuga saab seks olla väga hea - piisab vaid teineteist juba piisavalt kaua tunda ja usaldada nind soovida teineteisele maksimaalselt mõnu pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 16:29
oi kallis kuidas ma sind armastan ,aga palju sul raha on?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 16:33
oh jah kui jama on
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 16:36
jama on siis kui segatakse omavahel ära tõelise puhta tingimusteta armastuse jalihtsalt harjumuse ja materjaalsete murede lahendaja,see tagab küll mingi stabiilsuse ja turvatunde aga seda ei saa võrrelda armastusega
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 16:45
Mulle nii meeldib, kui 45 aastased üksikud sügava armastuse teemal sõna võtavad ja teisi õpetavad
Ilmselge, et nende armastuse teadmised on neid sellises eas üksinduseni viinud

Vabandan ette nende eest, kes oma kallima õnnetusjuhtumi tõttu kaotanud on, kuid siin portaalis enamus neid "Teadjaid" vaevalt et samasse kategooriasse kuuluvad.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 16:51
kurb on see et noor nolk endale siiamaani kedagi leidnud ei ole ja siin õngitsemas käib ja filosofeerib,mis sind takistanud on? pole välimust või raha või mõlemat? mina teenin kuus niipalju et seda kulutada ei jõua ja võin osta ja ülal pidada mitut iha litsi mida sina kindlasti kohe ei suuda. leian et naine peab ise endaga hakkama saama,aita ennast ise siis aitavad sind ka teised. minu arvamus lihtsalt mille kallal iga nolk kohe ilkuma ei pea hakkama,kui ei meeldi astu edasi
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 16:56
ja sellega sa andsidki vastuse, miks sul naist ei ole
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 17:01
Armastus saab olla ainult jumala vastu, köik muu on lihalik armastus....saagu meid palju...aamen
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 17:02
pole????? no sa oled ikka kõiketeadja paistab mina käin erinevalt sinust siin ennast ainult lõbustamas sinusuguste nolkide arvelt kes seda litsimaja tõsiselt võtavad ja enda päriseluks peavad. minul on erinevalt sinust päriselu naine ja lapsed olemas.erinevalt sinust ei ole minul vaja midagi otsida ja veel eriti sellisest kohast.said sellest aru nolk
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 17:04
issand, kus läks see enesekindel mees nüüd keema
Jah olen üksik ja mul pole ei naist ei lapsi ega kepissõbrannasid. Täiega kadestan sinu seisu.
Anna andeks, et sappi pritsib igas suunas
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 17:05
Mina olen köiki keppinud, aga jumalat mitte....kui jumalat kepite siis kepid tema teid ja uskuge, see pole mönus
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 17:07
peadki kadestama nolk kuna sina pole mina,minul on asi sapist kaugel,sul aga näen küll jah ila tilkumas ära muretse küll mõni pensionieelikust mammi sind ka üles korjab siit
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 17:08
Seks armastatud püsipartneriga on kindlasti tehniliselt täiuslikum ja on garanteeritud enamvähem stabiilne ja talutav tulemus, aga puudub see värin, mis oli esimesel korral. Ma ei pidanud silmas süütusekaotamist, mis on kordumatu kogemus.
Kumb on parem, kas süüa korralik kõhutäis enda lemmiktoitu, või degusteerida senitundmatut rooga?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 17:12
Seni tundmatute roogade seas on väga suur tõenäosus avastada midagi hoopis teistmoodi head
Kuid see veel ei tähenda, et oma lemmiktoit selle pärast unarusse jääks.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 17:12
senitundmatust roast võivad alata terviseprobleemid
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 17:36
noh, leidsite vabandused oma laiskusele sebida ja vallutada uusi inimkehi
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 17:39
Parem on degusteerida, siis saad aru, mis hea, mis mitte
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 17:41
pigem karta kui hiljem kahetseda
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 17:48
Tundmatu roog võib väga maitsev olla, võib ka osutuda täiesti ebameeldivaks. Samuti roa välimus ja teadmine millest ja kuidas see valmistatud on võib tekitada vastakaid eelarvamusi. Väga kaunilt garneeritud roog võib maitsemisel osutuda täiesti maitsetuks saastaks ja teine, mille välimus tekitab vastikustunnet, tundub maitsemisel vapustavalt hea.
Selline teadmatusest tingitud ärevus, et kas eelarvamused vastavad ka tegelikusele on omamoodi piinav nauding, mille nimel tegutsetakse.
Kui ei proovi, siis ei saagi teada.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 18:13
Mida sa sööd, et nii tark oled
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 18:34
Tihti on inimestel tähtsam olla armastatud, kui ise armastada, miks muidu heidetakse kallim esimese eksimuse korral üle parda.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 21:27
Tutt, minu vanuselt võid sa juba korralik küürakas olla
Muide see kiindumus võib ju tekkida ka kohapeal eriti siis, kui manustatud paar ühikut siidrit ja kesta hommikuni
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 21:40
jott nii sitt mees oled et ilma siidrita ei suuda we?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 21:59
Miks ei suuda, aga ega ma saa lasta teisel janusse surra.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 22:22
naine peab sind ilusaks jooma enne kui jalad laiali ajab
˅ näita rohkem ˅
2015-12-21 16:13
Vaatad, keset muruplatsi kasvab ilus noor kuusk. Lähemal uurimisel näed et tegelikult ongi kaks väga lähestiku istutatud puud, mis on omavahel kokkukasvanud. Kui nüüd üks mingil põhjusel neist tuleb maha saagida, siis järgi jäb justnagu poolik puu. Pole tal tegu ega nägu.
Puu on veel noor ja kannatab istutamist, aga proovi sa leida teist samasugust poolikut, mis temaga kokku sobiks, üksikasvanud kuusega ei tasu mitte üritadagi.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-21 19:16
Rääkisin paaris kasvanud kuuskedest, aga kuipalju on üksikuid jändrike rannamände, kelle lähedal pole ruumi teistele puudele. Ja ega nad tahagi, et oleks, sest äkki kasvavad suuremaks ja varjavad päikese.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-25 19:11
Ei oska sellele küsimusele koha vastatagi hetkel...
˅ näita rohkem ˅