Foorum
2015-12-18 02:18
Kuna need "lammaste" kirjad viskavad juba tõsiselt üle ja juhtusime hea teksti peale ühes vene portaalis. Siis sai sellest esimene ja olulisem pool eesti keelde tõlgitud ja paneme ta siis siia:

Tervist, sõbrad. Soovitame teil kasutada neid nõuandeid tulevikus tutvusel paaridega. Tutvust otsides vastaval interneti saidil (näiteks iha.ee):
1. Lugege hoolikalt paari ankeet läbi, kui nad ei tutvu üksikute meestega – ärge parem kirjutage, saate muidu veel enda kohta midagi uut teada.
2. Teie ankeet peab olema informatiivne ja usaldusväärne. Koostage see grammatiliselt korrektselt. Kui teie ankeedil puudub foto (munni pildid ei lähe arvesse), siis kirjutage, et olete valmis foto saatma neile mailile.
3. Oma munni pilti võite kasutada oma arvuti screensaverina, aga oma ankeeti ärge sellist pilti pigem lisage. Ja jumal hoidku teid mõtte eest saata selline pilt paarikesele.
4. Ärge unustage, et reeglina paari konto all suhtleb teiega meespool. Arvestage sellega, et ettepanek midagi lakkuda võib muutuda teie jaoks milleksi uueks ja värviliseks.
5. Kirjutades paarile kirja, oodake vastust enne, kui kirjutate uuesti. Kui nad ei vasta teile, siis kontrollige eelmise nelja punkti täitmist.
6. Alustades kirjavahetust, ärge unustage, et kui inimesed soovivad tutvuda, siis nad alustuseks tutvustavad end nimepidi.
7. Teie esimene kiri ei peaks koosnema kahest sõnast (või siis kollastest asjandustest), aga ta ei peaks ka meenutama „Tõde ja Õigust“. Märkige ära, miks te just neile kirjutate ja miks te neile kirjutate. Nad ju võivad näiteks unistada kolmekast mehega, aga teie soovite lihtsalt neile elevanti maha müüa.
8. Märkige esimese kirjas ära ka oma telefoni number. See näitab teie usaldusväärsust. Kui paar annab teile enda kontakttelefoni, siis helistage neile sobival ajal. Ja kindlasti helistage, mitte ärge satake sms’i. Kõne oleks sobilik teha samal päeval või hiljemalt päev hiljem. Kuu aja pärast helistades, kuulete ilmselt vastust, et „kes see selline helistab?“ Ja sellest ei ole palju kasu sundimatu vestluse alustamiseks. Kui teil on nii mehe, kui ka naise telefoni numbrid, siis helistage mehele. Seda loetakse heaks tooniks.
9. Olge valmis reaalseks ennetavaks kohtumiseks (kohvi joomiseks). Me lausa soovitame teile teha endal etteapanek selliseks kohtumiseks. See lisab teile boonus punkte.

P.S. kuna ei ole proffessionaalne tõlkija ega lingvist, siis kirjavigade ja imelike sõnakasutuste eest ei vastuta.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-18 03:12
Kõik on väga õige, aga kaldun arvama, et see oli tühi töö. Foorumit käib nimelt lugemas 1-2% iha kasutajatest ja nemad arvatavasti teavad neid reegleid isegi. See seltskond, kelle kirjad teie postkasti ummistavad, ei teagi, et foorum olemas on. Ja kui teaksidki, siis miks arvate, et nad siin lugemas käivad, kui nad isegi teie ankeeti ei viitsi lugeda. Vaatavad vaid, et ilus naisterahva tagumik pildil ja kohe kiri teele.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-18 04:11
Õige jutt 37m37f ja jfjm aga tõesti kui julged kellegile kasutajale siin neid reegleid ütlema hakata, siis paljudel juhul saad sõimata, et olete ülbed, egod ja mis iganes veel ning tõesti foorumit loevad vähesed ja mingi osa isegi neist ei suuda mõista mida kirjutate. Ja ega see kehti ainult paaride kohta mida kirjutate, üldiselt võttes saaks seda kõike nimetada elementaarseks viisakuseks kuid mingil osal kasutajatest siin lehel see osa isiksuse pool üldse puudub ning pole ka tolku puust ja punaselt ette kirjutades. Aga jah õieti olete kirjutanud.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-18 20:47
tea te tuhkagi, eriti see pool meesnaist
˅ näita rohkem ˅
2015-12-18 20:54
Väga õige juhend.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-18 20:58
Ma usun, et enamik nendest punktidest kehtib kirjutades nii paaridele, meestele kui ka naistele.
Elementaarne on lugeda ankeeti (lugemise all pean silmas ka loetust aru saamist..).
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 00:07
Mina küll esimeses kirjas oma telefoni numbri ja pildi saatmist elementaarseks ei pea. Eriti teades, kui palju siin lehel on paarikontode taga üksikuid mehi.
Ning olles ka paarina koos oma kaasaga siit inimesi otsinud võin kinnitada, et see mis pildil on (kui just inimese olemus piltilt tervikuna vastumeelne ei tundu) - ei oma absoluutselt mitte mingit tähtsust. Eriti veel arvestades, et kohvitamine on nii kui nii plaanis.
Eeldada, et siin igaüks oma näopildi üles paneb teeks sellest portaalist väga seksi-kauge lehe. Ise oleme leidnud nii genitaalide piltidega , näopiltidega ja ka pilditute kontode tagant täpselt 50/50 normaalseid inimesi. Riista või tuti pilt ankeedil ei määre mitte kui midagi, kui te algul inimlikult suhtlust alustate ja suhtluse meeldivuse tekkides ka näopildi küsite.
Ärge jumala eest ainult pilti enne suhtlust küsige - nii te ei leiagi ühtki normaalset inimest Sest pildi saatmiseks peab inimmesel tekkima minggi usaldus teise poole vastu ja kui suhtlus on toimumata, siis võite unustada, et mõistuse juures inimene teiega suhtlust jätkata tahakski.
Endi kohtumiste kogemuste põhjal võiks kinnitada, et enamus infost inimese kohta saab tema suhtluskeele ja väljendusviisi põhjal, mitte pildi järgi sest reaalsuses erineb umbes 50-60% kasutajatest oma pildist. Pildiks pannakse ikka ju see mis parim tundub ja mida võib näha vaid teatud hetkedel ja teatud valguses
Olge lihtsalt ise realistlikumad
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 00:39
Minu jaoks on genitaalidega eksponeerijad täielik turn off, isegi kui kiri on grammatiliselt perfektne ja igati viisakas.
Seksikaid aktipilte saab ka muudmoodi.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 00:59
Saiko, aga vähemalt on need genitaalide eksponeerijad ausad, nad ei varja enda tegeliku olemust.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 01:00
Mu arust on see küll väga jälk kui mehel on naine ja siis mingi teine mees tuleb teda keppima, väkk. Kuidas te saate sedasi elada? Rõvedad haigused jne, kohutav. Kui ma vahel ajaviiteks olen paarikontode ankeete lugenud, siis nad on kõik nikastanud inimesed. Saaks aru kui on kõik üksikud inimesed, seksivad ära ja lähevad laiali, aga mees ja naine kes siis pärast elavad veel koos edasi???? Õudus kuubis, ma ei suudaks elusees enam selle naisega seksida
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 01:07
Selline "ausus" on kahjuks nende endi vastu.
Külgetõmbe üheks aluseks on siiski ka välimus ja ainult genitaalide järgi seda hinnata ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 01:16
ei saa mina ka neist paaridest aru, kes mingit kolmandat ahvi omale voodisse seltsi otsivad. võetakse kusagilt netist mingi suvaline kalkar oma sängi, mees laseb tal omale perse keerata, naine samal ajal lutsuab selle uustulnuka mune jne..
see on ikka eriti haige. kui paaril on suguelu igavaks läinud, siis oleks targem ehk lahku minna ja eks tehku siis kumbki mis ise tahab ja kellega tahab. haige värk.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 01:21
ja minuarust need, kes topivad oma ankeedile pildi kidurast riistast või väljaveninud vagiinast, ei ole ka normaalsed inimesed. kui inimene ennast muudmoodi väljendada ja tutvustada ei oska, kui oma suguelundeid eksponeerides, siis ilmselt ei saa selle konto taga ka asjalikku isikut olla.
aga kas sa siis nicedude said oma pruudiga siit mingi mehe ka oma voodisse? kuidas teil siis oli? kas sina vaatasid pealt kuidas mees sinu kaasat trukib või said ise anaali ja naine plaksutas elavalt kaasa? seletage natuke lahti see paaridele kolmanda otsimise keiss. et mismoodi ta nagu siis kirgastab teie rutiinset suguelu?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 01:21
Põkats, aga kui palju on neid mehi, kes on enda kaasa süütult kätte saanud? Ja kui paljud mehed võivad kindlad olla, et nende kaasa ei kohtu kusagil üksiku inimesena, seksitakse ära ja minnakse laiali oma kallite kaasate manu. Parem juba jääda ausaks ja teha kõike avalikult.
See truuduse probleem on meestel tingitud hirmust käopoegade ees ja naistel materiaalsest turvatundest. Läbi sajandite on see nii olnud ja traditsioonidest on raske loobuda.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 01:24
see on minu arvamus ja mul pole siin midagi arutada. ma küsin hoopis neilt paaridelt kes sedasi ringi lasevad, kuidas te suudate oma elu edasi elada? täpselt ongi, mingi võõras jorss jobistab naise ära ja siis olete armunud edasi?????????

Minuarust on see väga rõve
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 01:28
jfjm, sellest võib veel mingi valemiga aru saada, et kohtuvad kaks mees ja kaks naist aga kui mees ja naine omale kolmandaks mingi haraka kampa võtavad, siis millise kaifi see mehele andma peaks? et siis mees vaatab pealt kuidas girlfriend võõra jorsi käest taha saab ja joob samal ajal mõnuledes õlut? või siis saab mees perse ja naine koob samal ajal sokki?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 01:32
Kas see on parem, kui see võõras jorss seda salaja teeb? Ja ära mitte loodagi, et see tegemata jääb.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 01:36
mida ei tea, see ei saa ka haiget teha. ma usun et ükski normaalne naisterahvas ei oleks sellise asjaga nõus. sellepärast ma ei saagi aru sellest kiiksust. see peab ikka eriti haige paar olema, kes ainult sellel eesmärgil koos elavad, et vaadata kuidas nende voodist tõmbetuulega nädalas kari põrsaid läbi käib. ma ei leia et sedasorti rahvas oleks parem pederastidest. üks sekt kõik.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 01:43
Tegelikult teadmatus teebki just rohkem haiget.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 02:05
Selle jaoks ongi tutvumise protsess, et inimene võõras ei oleks Algul tutvud ja veendud, et tegemist on normaalse inimesega, kes elus saab hakkama, kes oskab suhelda ja kelle vaadete maailmavaade on piisavalt lai. Täpselt samat moodi nagu sa p6kats omale naist otsid - täpselt samat moodi otsitakse ka kolmandar ja enamaid voodimängudesse.

Ja Mujsonks - kas sa tead, et inimene on arenemisvõimeline loom. Lapsepõlves antakse sulle lutt ja oled sellega rahul. Paar kuud hiljem tahaksid midagi enamat, siis tuleb mingi kõristi juurde.
Seksis on täpselt samat moodi. Esimene ülimalt seksuaalne asi on miski musi poisi / tüdruku vahel. Natuke aega musitatakse, siis tahak enamat - tuleb juba keelemäng suudlemises.. siis seks.. siis suuseks jne jne.

nagu üks Tiibeti munkade idee eesti keele vanasõnaks tõlgituna on:
Mida suurem on teadmiste meri, seda pikem on teadmatuse rannajoon...

Täpselt nii jõutaksegi grupiseksini ja muude seksuaalsete mängudeni nagu SM, BDSM ja muud sinu jaoks veidrana tunduvad asjad.. See, et sinu tiik nii väike on, et sa pead pööritades kõiki kaldaid näed - ei tähenda veel seda, et kõik samasuguses lombikeses elada tahaks

Sa parem võta ette mõni selline paar kes asjaga tegeleb ja küsi neilt otse, mis see neile annab, mitte ära kilju, et see ebanormaalne on. Äkki mõni viitsibki sulle seda tunnet ja neid emotsioone lahti selgitada.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 02:25
no vat, vaata kust kaldalt tahad aga ikka ei tundu see asi normaalne olevat. kuulaks tõesti huviga, mida on võõral mehel paarile voodis juurde anda. ja et kumbale ta siis ikagi annab, kas mehele või naisele.
ma usun et zoofiilid ja nekrofiilid ja muud fiilid alustasid ka musitamisega ja jõudsid lõpuks lauta või surnuaeda välja
eks see ole mingi omamoodi extreemsport. minna nende rõvetsemistega ja keppimistega nii kaugele kui võimalik. varsti võtate lisaks mehele või naisele ka sea voodisse, ehk ruigamine rikastab kuidagi suguelu.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 02:26
ei hakanud eelmises postituses seda Tiibeti munkade tarkust lahti seletama, kuna teadsin, et siis läheks postitus kindlasti liiga pikaks.
Kuna sa musjonks näitad oma postitustega just seda välja, siis ma kirjeldan, kuidas see oli:

Istub Tiibeti munk kivi peal ja silmitseb üle mäetippude kaugustesse. Istub tema kõrvale õpipoiss ja küsib "Kuidas te õpetaja nii targaks saanud olete?". Munk vastu: "Las ma proovin sulle seda selgitada nii, et sa aru saaksid".
Võtab puuoksa ja joonistab kivi ette väikese ringi ja ütleb: "Näed, see ring on sinu teadmised. Kogu see ringjoon on sinu võime võtta vastu uusi teadmisi ja aru saada uutest asjadest. Kui sa täna midagi uut õpid, siis muutub see ring natukene suuremaks ja sa suudad natuke kaugemalt teadmisi juurde õppida"
Siis joonistab selle ringi ümber palju suurema ringi ja ütleb: "Näed see ring aga - on minu teadmised. Vaata kui palju pikem on minu teadmiste ringjoon ja kui kaugelt ma suudan uusi asju õppida. Sina oma ringist nii kaugele aga veel ei ulata - selleks pead õppima ja arenema samm sammult"

Ja see käib mistahes inimese arengu kohta - olgu see uus vallutatav kõrgus kõrgushüppajatel, olgu see uus teadmine füüsikas, keemias, matemaatikas, inimsuhetes või kasvõi seksis.
Sa ei saa hoomata seda, mis sinu arengu juures on alles kättesaamatus kauguses Ja kui sa jalgrattaga veel sõita ei oska, siis on raske mõista, mis on triatlon ja kuidas seda võitma peaks
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 02:28
kui mõni asjapulk suudaks mulle lahti seletada, mis kaifi te saate sellest, siis võibolla arvaks natuke teisiti aga hetkel on siiski minu jaoks tegu perverssusega.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 02:31
Selles asi ongi, et kui sa aru ei saa, siis sulle äkki pole mõtetki veel seletada, sest sa ei näe veel nii kaugele ja ei hooma neid teadmisi oma teadmiste ringist nii kaugelt väljas
See oleks natu Põikese termokeemiliste reakstioonide lahti seletamine imikule Kas arvad, et sellest oleks kasu?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 02:34
Tsiteerides mälu järgi üht iha paari, kes kahjuks on siit keskkonnast kadunud: "Ärgates pärast korraliku orgiat mõtlen, et mille kuradi pärast seda kõike vaja on olnud?"
Kui palju on neid, kes tahavad teada, mis on silmapiiri taga. Paljud üritavad minna vaatama ja ei leiagi muud, kui uue silmapiiri jasiis veel ühe ja veelühe..... Lõpuks kui ring täis, ollakse jälle lähtekohas tagasi mõeldakse, et kas tõesti tuleb käia ring ümber maailma, mõistmaks, kui hea on kodus olla.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 02:37
võõras palja kabjaga mees kiimase lõustaga voodi jalutsis sinu naist nillimas on jah tõeline teadus ja vajab laiemaid teadmisi. isegi imik saaks ilmselt aru, et selline nähtus just normaalne ei ole. aga samas ma hooman väga hästi seda, et iha.ee ei olegi eriti normaalne koht ka
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 02:38
vastan juba ette ära sellele küsimusele "miks sa siis oled siin?" - kui nalja ei saaks, siis ei oleks ka. iha.ee foorumis saab alati korralikult naerda.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 02:42
Kui sa grupikat sellisena endale ette kujutad, siis ma saan sust täitsa aru, miks sulle see vastumeelne tundub Sest sa vaatadki seda oma teadmatuse punktist ja proovid ette kujutada, kuidas see välja näeks, kui nüüd praegu kohe keegi sinu ja su mehe kõrvale ilmuks voodis - see olekski täpselt nii kole nagu sa kirjeldad. Ja nii kole ta olekski just seetõttu, et sa pole veel tavaseksigagi nii kaugele arenenud, et mõista, mis asjad ja mis emotsioonid sind selle juures erutavad / tõmbavad.
Eneseanalüüs tuleks kasuks siinkohal.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 02:46
hea küll, ma ei hakka vaidle selle teema üle, mis mulle pähe ei mahu. kui teile meeldib, siis laske aga käia.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 02:52
Elus kõik mul läinud vussi
kuulan kadeduse ussi
teiste rõõmu valus näha
minu elu kurb ja paha

Mõru pilli alla neelan
nina taeva poole keeran
p...sse kõik need naised, rahad
mina teisiti ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 02:59
siit kokku aetud raha eest
me saame minna poodi
ei ole vaja lisa meest
kolmandaks me voodi

reklaamis räägitakse meile
kolmas mees on väga hea
siiski prooviks oma sängi
laudast sikutasin sea
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 15:09
musjonks ongi rasvas emis nisad maani
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 15:46
Teema algataja poolt suht asjalik/õpetlik postitus. Ülejäänutele kes peavad õigeks oma mehi/naisi salaja petta ei oska me muud öelda kui, et andke aga tuld edasi aga kui see ükskord välja tuleb siis pole vaja ulguda ja välja tuleb see üldjuhul alati. Sellest ka niipalju purunenud kooselusid. Väiklased inimesed sellise mõtlemisega.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 16:34
Jah selle kohta oli vist isegi mingi uuring tehtud, et swingerite seas pidi lahutuste protsent olema kordades väiksem.
Kui omavahel läbi räägitud ja kokku lepitud, siis ei ole see enam petmine, sest inimest petta saab ainult vaimselt - pettes eelnevaid kokkuleppeid ja lubadusi.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 18:13
Tore, Keprik. Ja kõige nauditavam on seks armastatud/ihaldatud inimesega. Kui tunded seksis lahutada, jääb järele poolik seks.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 18:49
Jäätis on jube hea asi. Piparkook mitte nii hea. Kas siis selle pärast peaks piparkoogi söömise pooleli jätma, kuna jäätis leiutati?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 18:56
Hästi öeldud
˅ näita rohkem ˅
2015-12-19 23:38
Ma ütleks, et peamine probleem pole niivõrd mingites reeglites või reeglite täitmises või hoopistükkis reeglite puudumises?Minu meelest võiks pigem enda kuidagipidi eriliseks või väljavalituks pidamise asemel pigem mainida profiilis, et mis huvitab ja erutab,mis kohe kindlasti mitte ja mida ehk tahetakse proovida .

Näiteks kommenteerin siis reegleid. Üksikute meestega ei tutvuta-fine .Aga teate kui paljudel paaridel seda kirjas pole ja siis tuleb sõimurahe, et kas loogiliselt mõelda ei osata . Ja vaatan veel kord, ei ole kuskil mainitud ikka veel . Äkki peaks kuidagi eri värvi profiilid olema,sõltuvalt,kas suhtleb mees või naispool .

Ja kuidas see enda nimepidi tutvustamine kohe olema peaks . Et olen Tarmo,soovin tutvuda (nimi suvaline).
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 14:45
Tutvumiseks on iha üks halvemaid portaale. Siin on palju lollitamist, raske on arusaada kes on kes ja mis on tema motiiv iha. Palju on raha küsijaid, ka paaride seas on neid palju. Iha on pigem jah prostitutsioonivahenduse leht kui tutvumisleht.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 14:48
jh naised müüvad oma vittu ja mehed kupeldavad oma naisi,mis armastus see selline on siis? raha eest kepitakse ükskõik kellega.mäletan aegu kus siin tutvuti lõbu pärast litse oli mõni üksik ainult.aga nüüd...? iga teine on valmis raha eest jalad laiali ajama üks kõik kelle ees.on see normaalne? vastik hakkab
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 14:50
Elu on näidanud, et ega seda profiili nii väga ikka ei loeta ja kõike sinna kirja panna - siis oleks see nii pikk, et ei loeks need vähesedki kes praegu loevad.
See probleem kumb enamaltjaolt siin kirjutab on teemaalgatajal ilusti välja toodud ja ka meie kogemus on näidanud, et see on õige.
Nimepidi tutvustamine on suhteline: mõni kirjutab kohe kirja lõpp oma nime, mõni nime algustähe aga mõni ei taha ka kohtumisel oma nime öelda.
Meie meelest ei ole nime ütlemises midagi erilist - tegemist ju siiski ainult eesnimega.
Samuti ei ole seni aru saanud sellest piltide saatmise vastumeelsusest. Ei saadeta ju näoga alastipilte(kuigi kunagi üks paar küsis meie käest kas nad saadava alasti vüi tavapildid) ja mis probleem peaks olema endast lihtsalt pildi saatmisest? Samas kui näoraamatus ju enamikel pilte nii, et hoia alt.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 14:58
no pildi saatmine kuhugi halli udusse kellegile keda ei tea ja ei tea kellena ta üldse esineb,kas on üldse reaalne paar või naine ,milleks neid pilte kasutatakse,kas tõesti ainult tutvumiseks või ka millegiks muuks,saadetakse neid veel kolmandatele isikutele edasi mingil sulle teadmatul eesmärgil, siis see ei kutsu eriti midagi kuhugi saatma. samas mis see pildi küsimine teile annab? võin saata üks kõik millise pildi ja väita et see olen just mina tunduvalt kindlam on kohtuda reaalselt kohvilauas ja siis ka ütelda sobib või mitte kõik on suured inimesed ja saavad aru.pilt on ju ainult pilt ja ei anna inimesest erilist ettekujutust vaid on momendijäädvustus mingis olukorras
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 15:07
Sa tundud ikka jube kibestunud inimene olema või suhtled väga valede inimestega. Meie oleme siin suhelnud väga meeldivate inimestega kuigi jah ei saa mainimata jätta, et nende osakaal ei ole siin just suur aga ju siis me oma kehtestatud reeglitega olemegi just selliseid leidnud.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 15:14
mina olen realist ja tean internetist tulevaid ohte ning ei kipu avalikult mingeid intiimseidpilte ei näo ega muude osadega üles riputama lisan veel niipalju et tutvutakse ikka reaalse inimesega ning ettekujutuse sobivusest annab ikka reaalne ettekujutus ja vahetu silmside ning vestlusinimesega mitte mingisugune pilt või netis kirjutamine,jah esmase kontakti võib loomulikult netis luua aga sobivust või mittesobivust määrata ei saa reaalselt.netis võib inimene ennast rääkida kelleks iganes reaalsus aga on hoopis teine.olen suhelnud paljude naistega kes on rääkinud et netis teeb mees ennast vaata et mister universumiks aga reaalselt tuleb kohale paks kiilakas vanamehepäss
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 15:31
Küsimus on pigem selles, et paljudel juhtudel, umbes 70 protsenti on suht võimatu aru saada, mida otsitakse. Kas sponsorit ( mida ei julgeta kuidagi mainida) või lollitatakse niisama?Või siis tõesti uputakse kirjadesse või püütakse sellist muljet jätta, et õu kirjake pikk ja informatiivne kirjatükk,millele ei vastatagi .
No ja kuna pole profiilis märgitud,keda või mida otsitakse . Sageli ei viitsita ka profiili täita, sest äkki tõesti kui on kirjas ainult üksikud lahtrid,et äkki siis näkkab paremini . Sugu:naine,asukoht Eesti ja mis seal imestada kui 90 protsenti kirjadest on mingi rahapakkumine või lihtsalt solvangud, sest idioodid ilmselt tõmbavadki teisi lolle ligi .
No ja ma ei tea, aga minu meelest võiks profiilides olla ka märgitud, et mida soovitakse kogeda ja mida kindlasti mitte .Soiutakse ilmselt ehk midagi konfidentsiaalsusest, kuid samas kui näiteks Iha andmebaas häkitaks ja kogu andmebaas netti pandaks, siis nagunii miskit eriti salajast poleks .Nagu Ashley Madisoni juhtum näiteks tõestas .
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 15:40
mõni siin lõksutab et munni piltidega ei tutvu,endal aga laiutab puts profiilil nii pikuti kui laiuti,samuti ankeet,endal kaks sõna seal kirjas teistelt nõuab täidetuna seda.mõtetu teema selliseid tulebki mõnitada
˅ näita rohkem ˅
2015-12-20 16:39
pildi vahetusel on vaid üks eesmärk - välja selgitada, kas inimese välimus oksele ei aja
Kogu ülejäänud sobivus selgub alles reaalsel kohtumisel.
Kuid sellegi poolest ma saan pildi saatmise vastumeelsusest täiesti aru. Siin portaalis kaugeltki mitte kõik ei saa aru ja ei tea, et Eestis on olemas Kirjasaladuse seadus. Ning oht, et sinu meilile saadetud näopilt, sinu riistapilt ankeedilt ning sinu kirjavahetus võivad kuhugi avalikkuse ette ilmuda on päris suur. Seda tõestas see hiljutine juhtum iha.ee-st mis ka telekasse jõudis.
Seega kohe esimese asjana pilti nõuda on minu arvates küll põhjendamatu. Pigem selgitaks ennem muu sobivuse välja suhtlemistasandil ja kui see OK tundub - alles siis tasuks ka pilte vahetada.
Ise olen täheldanud, et inimene, kes oskab viisakalt, arusaadavalt ja põhjalikult suhelda kirja teel omab palju rohkem intelligentsi, et pilte kolmandatele inimestele mitte edasi saata ja sellistega tutvumisel pole see pildi saatmine küll mingi probleem. Kuid kui inimene oma igas kirjas on labane ja vihjab koguaeg seksi detailidele, ida ta teeks jne, siis minu peas see paneb küll häirekella tööle, et sellisele ma küll pilti ei usaldaks.

Risk on selles suhtes suur, kuid mis parata - kes ei riski see shampust ei joo.
Ja julge hundi rind on eluaeg rasva ja haavleid täis olnud
˅ näita rohkem ˅