Foorum
2015-12-22 01:39
Ahhhhhh kurat ma olen täna tavaline netikõvataja, kuid vähemalt saan jääda magama teadmisega, et oleksin täna peaaegu, et saanud!!! aga ülejäänud kõik jäid hoopis ilma!!!
˅ näita rohkem ˅
2015-12-22 01:43
Ma lootsin kah saada, vähemalt kulbiga
˅ näita rohkem ˅
2015-12-22 01:44
Loo moraal - peate mõlemad rohkem vaeva nägema
˅ näita rohkem ˅
2015-12-22 01:48
Ärme nüüd hakkame Tammsaaret tsiteerima
˅ näita rohkem ˅
2015-12-22 01:49
Üks moraal on veel!!!
......foorum pole siiski mitte alati päris persses!!!
˅ näita rohkem ˅
2015-12-22 01:51
too sõltub ikka kummast otsast vaadata
˅ näita rohkem ˅
2015-12-22 01:59
......vaata kummast tahad aga iga kepp on ikka kahe otsaga!!!
˅ näita rohkem ˅
2015-12-22 02:02
Kullakesed - kolm lehekülge sai täis, paari nädala pärast uuesti
˅ näita rohkem ˅
2015-12-22 02:05
Oki, oki, eks sexime siis pealegi vahepeal need paar nädalet. .......kuigi lootsin, et saan mingitkigi jõulurahu nautida ja olen ühe sexivabastuse auga ära teeninud.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-22 02:06
Jõudu teile
˅ näita rohkem ˅
2015-12-22 02:16
Sügav kummardus Teile!
˅ näita rohkem ˅
2015-12-22 23:35
Pistke perse see foorum omale, seda on ainult 5-20 tegelasele vaja, kes siin ennast välja elamas käivad.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-22 23:39
üks neist on musjonks kes endale potaksi asemel hobuse jobi süstis
˅ näita rohkem ˅
2015-12-23 00:47
ei map tia mida sa seal süstid
˅ näita rohkem ˅
2015-12-23 12:35
üldiselt persse on hea,väga paljud naised naudivad seda
˅ näita rohkem ˅
2015-12-25 19:03
Mina isiklikult olen üllatunud, kui palju võib siit keskkonnast leida asjalike kasutajaid, kes sõnu ei pillu, suva teema alla jama ei tooda ja enda seisukohti ei karda argumenteeritult kaitsta. Ei ole nii tihe külastaja, et pigem jama tootmine häirima hakaks. Samas, mõnes huvitavas teemas lugedes ajab vihale küll kui vahepeal on vaja hüpata nagu miiniväljas, et üles leida teemaarenduse jätk ja lugemist jätkata.

Foorum on siia loodud, inimesed kasutavad seda ja seega on seda foorumit vaja ka edaspidi. Paljusid teemasid, mis siit läbikäivad, ei saagi kuskil mõjal veebikeskonnas väga arutlusele võtta. Ei ole sünnis.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-25 19:55
ära siis tooda jama jh
˅ näita rohkem ˅
2015-12-26 12:00
Tegelikult !
jäin küll ütlemisega natuke hiljaks aga
ilusaid ja rahulikke jõule, iha .ee foorum!
˅ näita rohkem ˅
2016-01-20 13:01
Selleks, et foorum ei oleks omadega... saab igaüks ise palju ära teha. Ei pea käed rüpes ootama, et keegi teine mõne kaasahaarava teema püstitab, ei pea, võib vabalt ise tõstatada küsimusi.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-20 14:12
Mida saad teha kui teed teema ja need läbustajad tulevad sinu teemasse mingit oma teemat ajama? Siin foorumis elab teatud kaader kes sellest saabki rõõmu kui keegi teeb teema, siis ta saab hommikust õhtuni siin aega veeta. Nagu see jotimees näiteks. Omal elu puudub, siis ainult solgib kõiki teemasid oma targutamise ja lobisemisega
˅ näita rohkem ˅
2016-01-20 14:40
Jott võtab siiski sõna asjalikes teemades. Lõbustajad on need, kes käivad kindlat ühe kindla kasutaja sammul ja siis kritiseerivad vanust kehakaalu tema kassi ja hindeid, mis varikad teisele panevad Vot need on TÕELISED läbustajad
˅ näita rohkem ˅
2016-01-20 15:08
Pole parata, et siin kannab foorum ka tsentrumi rolli, kus omavahel suhtlust arendada on võimalik, sest ennekõike on iha.ee ikka tutvussait.
Omavahelistest lobisemistest võib mööda vaadata ja ainult teemadele keskenduda. Ise arvan, et vahel on omavaheline loba päris meeleolukas lugemine.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-20 15:18
Kes kuidas iha-saiti võtab. Kes tutvussaidina kes seksisaidina, kes niisama ajaviite ja naljanurgana. Kõik variandid on õiged. Minule on see tõesti ajaviite ja huumorisait. Tõeline elu on ikka reaalis ja tutvusi ka leiab reaalist palju kiiremini
˅ näita rohkem ˅
2016-01-20 15:37
Läbustajale on muidugi heaks ajaviiteks, teemategijale on see jällegi tugevaks meelehärmiks. Küll arusaad kui teemasid teed.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-20 16:53
TEOORIA kohaselt võiks/peaks foorum olema koht, kus kindlatel teemadel võtavad sõna isikud, kellel on ANTUD teema kohta mingigi seisukoht, vaade, idee olemas on. mitte et IGASSE kuradi teemasse tullakse vaid, andke andeks, sitta ventilaatorisse loopima. "pipimängud" võiks siiski jääda asjaarmastajate siseringi.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 23:11
Å okeeriv heas mõttes, aga kehtima hakkas nulltolerants. Jõudu algatusele igal juhul.
˅ näita rohkem ˅
2016-02-20 00:18
Natuke pettunud. Üks nädalavahetus, ainuke õhtu. Mitte kedagi ei ole, kellega malet või epeevahklemist pidada. Boring.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-21 23:41
olen sunnitud teema taasavama.

http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=17&post=262511

kuidas seda nimetada, mis seal rubriigis juba toimub? paar argumenteeritud või siis vähemalt kaasamõtlevat vastupostitust ja algabki sama jama. keegi leiab, et keegi on mõtte avaldanud ja tunneb end suisa kohustatud olevat teemaväliselt ja teemale isegi mitte ligilähedaselt puutuvat kommi kindla kasutaja pihta panema. sekkub veel paar kasutajat, veel mõnigi pasalaotur, (andke andeks) ja teema ongi omadega metsas.
tüüpiline ärapanemine, proov ainult ärapanemisel väljasolijaid manitseda valab sitturite pasalõkkesse vaid õli ja nii ta läheb. ja nii jätkub teema veel arvatavasti paar lehekülge, kuniks teemaalgataja tajub edasise adekvaatse (!) arutelu võimatust ning likvideerib või siis ei likvideeri, aga lihtsalt jätab unarusse, teema.
mõne inimese idee fix siin foorumis on väljanokkida kindta(te) kasutaja(te) prostitusi ja siis hakata isikuliselt nokkima. ei tea, milles küsimus, kas õnnetu armastus, lähenemiskatse tõrjumine või mis kurat, aga midagi hirmsat ja egohaavavat pidi see olema...
ja ärapanemiseks kõlbab üks kõik milline teema, teemassepuutuvaid postitusi ärapanemistuhinas nii ehk naa ei tule... noh, aga mida seal lootagi, ärapanijad ei ole enamasti suutelised teemale kaasa mõtlemagi, nagu silmaklappidega hobused, saaks aint ära panna, torgata... "Kukeaabits" ja "Tibu", millega antud kodanike lugevus arvatavasti piirdub, ei ole just kirjanduse tippteosed...
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 01:14
No mis seal rubriigisi siis niiväga toimub.Krt kui too troll jott oma dibiilsustega ei hiilgasks oleks kõik korras.
Nüüd on see rubriik kustutatud kui "Kohtumiste kogemused" teemas küsiti et kuidas on keegi kasutaja.Mille peale trollist jott kraaksatas
"Mis see sinu asi on" (on see siis normaalne vastus).
On see trollist jott kah teema alguses jutu mujale keeranud ja teema alustaja oma jutule vastust ei saa.

"Iha.ee portaali puudutavad küsimused ja ettepanekud - Otsing foorumisse"
Vaja on jottil vigiseda seal. Erinevalt temast on Sinu esimene vastus teema alustajale asjalik. Isegi teema lõpus on kasutaja kenasuudIuse vastus asjalikum kui trollist jotti oma.

Ilmselt kuuluvad Kukeaabits" ja "Tibu" ja troll jotti lemmikute hulka.
Pole see jott nii paipoiss miskit.Seniilne vanamees kellejaoks on rong läinud.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 06:52
See pole ära panemine.arvan kui teatud inimestele foorumi keeld peale pannakse siis ei ole ka teemad solgitud.kellegil on ju vaja igal pool targutada ja see viskab juba ammu üle.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 08:47
Siin on olnud küll neid suuri korraloojaid, keda on ärakoristatud.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 20:55
kristjan ja tema jüngrid - kaks sõrme ikka mahub kulmude ja juuksepiiri vahele?
˅ näita rohkem ˅
2016-03-22 21:31
Jotist troll riputab ennast kohe kuhugi kui ei saaks iha lehel olla.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-23 08:26
jfjm kommentaare kannatab lugeda, need on erinevad ja seotud teemadega.
Mis sellest, et ei puuduta 100% teema küsimusele vastust.

Kahjuks kristjan2, sinu postitustel on palju väiksem publik, 80% vastuseid puudutavad ainult kasutajat jfjm.
Hetkel minu postile eelnev vastus.
tsitaat:
2016-03-22 21:31:18
kristjan2
"Jotist troll riputab ennast kohe kuhugi kui ei saaks iha lehel olla."

sellest kirjutisest pool on mõeldud jälle ainult ühe kasutaja pihta,
aga pean sind kiitma, teine pool tsitaadist ei ole nagu, copy paste suurtest labastest sõnadest, millel puudub sisu.
teine pool tsitaadist annab lugejale ka mingi sõnumi.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-24 22:00
Mina isiklikult olen väga rahul, et siin on selline tore seltskond, nagu Krissupoja, mr. Bean ja Opladi. Ma pean neile lausa tänulik olema ja kui neid ei oleks, siis tuleks nad väljamõelda.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-25 15:41
kui sind poleks, siis ei peaks isegi sind välja mõtlema.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-25 15:50
Krissupoja, sa peaksid kummifirmadelt reklaamiraha küsima. Oled selle auga väljateeninud.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-25 23:53
Küsisin, aga nad ütlesid et trolli-jotti nad hetkel sponsoreerivad ja ei saa.
˅ näita rohkem ˅