Foorum
2015-12-15 23:04
Kas teile ei tundu, et see foorumiasjandus on siin omadega põhjalikult allakäinud? mis iganes teema ei loodaks, ikka ilmuvad teemasse verbaalpasandajad, kes konstruktiivse arutelu või siis teemakohase arvamuse asemel sitta ventilaatorisse loopima hakkavad. ise seejuures rõõmustades oma pasalaotamisproduktiivsuse üle?

p.s. vabandage väljenduslaadi pärast, aga... nimetagem asju õigete nimedega.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-15 23:30
Täiesti õigus Vabal. Aga siin ei saagi midagi teemakohast kirjutada.. Kohe tuleb keegi,kellele sa ei meeldi ja hakkabki ärapanemine. Kes vihkab proste,kes top-i,kes kasse..
˅ näita rohkem ˅
2015-12-15 23:31
Mõned aastad tagasi loodi üks uus(tänaseks endine) seksikas portaal ja omanik kutsus mind, et tule tõmba foorum käima. Suhtusin sellesse, kui võimatusse üritusse, sest foorum pole ühe mehe projekt. Foorumi nägu kujundavad seal kirjutavad inimesed ja kui mõtlevaid kirjutajaid napib, siis kerkivadki esile läbustajad ja sõnnikulaoturid.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-15 23:40
teema on õige ja see on jube, mis toimub-
aga mul küsimus:

Millega tegelevad siin leheküljel 9 !!! moderaatorit ?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-15 23:51
Millega, millega, sügame mune.... no kellel on
˅ näita rohkem ˅
2015-12-15 23:57
Ega moderaatorid saa siia inimesi vägisi kirjutama tuua.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 00:02
Jott, mõte oli ilmselt selles, et teemavälised postitused peaks kustutama. Aga mis siis hetkel juhtuks - nt siit teemast tuleks ka juba peaaegu kõik kommentaarid kustutada ja tekitada iga paari kohta eraldi teema. Ja kas tulem oleks targem? Kahtlen. Pigem olgu siis juba siis kasutajatel näha, millist juttu ja mõtteid üks või teine kasutaja endast maha jätab.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 00:02
Eva kasvõi poriloopija konto blokkimisega nt...ok teeb uue, blokitakse jällegi..ehk millalgi väsib...Aga praegune "sõnavabadus" on ületanud igasuguse mõistlikkuse piirid. Või kuidas?
Jott vägisi ei peagi kirjutama, aga mingi austus teiste vastu oleks elementaarne
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 00:31
Madlen, minu teada moderaatorid saavad vaid jututoas kasutajaid blokkida, foorumis saavad nad vaid postitusi kustutada.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 00:32
Enne, kui õpetada, tuleks endale selgeks teha, millised üldse on moderaatorite võimalused ja mis nendega kaasnevad.

ps. Elementaarsus, huumorimeel ja inimeste asusaamised on paraku väga erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 00:55
On inimesi, kes naeravad vaid enda naljadele ja teevad seda üksi.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 00:56
vähemalt on arutlus tekkinud. tore.
ei, küsimus ei olegi niivõrd massilises moderaatorite poolt kustutamises, kuivõrd foorumikülastajate enesekriitikas. kas PEAB alati igal pool ütlema, või oleks kasulik, et enne hakataks mõtlema? kas kõike, mis sülg suhu toob, on vaja avalikkuse ette lohistada?
aga kahjuks kipuvad endiselt need kõige tühjemad tünnid kõige valjemini kõmisema ja jäetakse kasutamata võimalus vait olla, et targem välja paista...
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 00:57
Kommentaar teemale, on ok nähtus.
arutelu, väitlus on ok.

kahjuks ei pea õigeks üksteise solvamisi, vahet ei ole, kes alustas,
moderaator lõpetab.

foorum on suurelt ikkagi moderaatorite nägu, mõtetud ropud solvangud ei haaku ega seostu
kuidagi ei teemade, arutelude, flirdi ega ihaga.

küsimus ei ole moderaatorite tegevuses, hetkel näen mina klientide rahulolematust.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 01:00
Siis pöördu oma probleemiga omanike, mitte foorumi ega moderaatorite poole.

Kui rumal minust, ma arvasin, et foorum on ikka kasutajate nägu.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 01:06
Hetkel ongi ja nagu näed, ei olda rahul. Mis juhtub, kui tänavalt politsei ära kaoks ja keegi kuritegevusega enam ei tegeleks?

Inimestel on selline probleem, et teatud osa ühiskonnast peab
elama natuke rohkem kontrollitud keskkonnas.
Siis ei lööda neid maha, kes süüa teevad.(see väike piltlik näide)
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 01:15
Just nimelt! Foorum on kasutajate nägu.
Iha foorumi kuldaeg lõppes paar aastat tagasi, kui siin oli koos küllalt värvikas seltskond. Ka siis poldud rahul moderaatorite tööga, sest mõned üritasid läbisuruda, et kõik postitused peavad olema kindlalt teema kohased. Hästi arenev teema on nagu puu, mis ei koosne ainult tüvest, vaid on ka oksad, mis võivad tüvest üsna kaugele ulatuda. Ainuke viga oli ka siis, et mõned ei osanud vaielda ja oponendile alla jäädes muututi isiklikuks. See tundub ka olema sellel lehel paratamatu, sest kasutajad on omavahel konkurendid.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 01:16
Aga sul on võimalus hakata nii vabatahtlikuks politseinikuks kui ka siin moderaatoriks. Palun, tule, ole, tee ja vaata, et kõik oleksid rahul.

Ja peaksid olema piisavalt elu näinud, et teada, et inimesed ei ole mitte kunagi rahul.

Keprik - näita eeskuju, lõpetan enda jaoks selle teema, kas suudad käituda oma sõnade kohaselt ja teha sama...
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 01:23
Kepriku jutu peale tuli mul meelde vana hea ilm "Seitse samuraid"
Kui politsei ärakaoks, siis tekiks anarhia, aga vaid nii kauaks, kuni inimesed õpiksid ise enda eest seisma.
Kuritegevusega võitleb ühiskond ja politsei on vaid relvaks ühiskonna käes.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 09:36
Inimeste kunstlikult loodud seadusi peab kaitsma ja nende täitmist kontrollima. Kui need seadused enam ei toimi, siis hakkavad taas toimima loodusseadused.
Aafrikast rändavad inimesed euroopasse just sel põhjusel, et pole toimivaid inimseadusi ja loodusseaduste järgi on populatsioon liiga suureks kasvanud ning need, kes kohapeal ei suuda läbi lüüa, peavad kas hukkuma või mujale rändama. Loodusseaduste järgi ei pea eurooplased sisserändajaid lahkelt vastuvõtma vaid enda reviiri kaitsma. Inimseadused käsivad muud ja see selle planeedi kord hävitab.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 16:28
Teangi. Teemade ring lihtsalt ammendus.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 19:16
teemade ring ammendus ja sarisitturid võtsid võimust. mõtleval inimesel ei olnud siin enam midagi teha...
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 19:22
no pole sel voorumil häda miskit ma arvan no vahest jah kipub asi ülekäte minema aga seda saaks parandada kui elukutselised kommentaatorid vahest oma noka kinni hoiaks ja nähvama ja mõnitama ei kipuks,siis ei provotseeri see teisi ka läbustama vastukaaluks ja kõik oleks õnnelikud
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 19:48
Selleks, et foorumis ellu jääda, tuleb kasvatada endale paks nahk. Alati võib vastu hammustada, aga ei tohi muutuda koerteks, kes teine teisel pool aeda tundide viisi klähvivad.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 20:53
Keprik, võrdlus on eesti kirjakeele lahutamatu osa ja seda kasutatakse mõtte arusaadavamaks tegemiseks.
Mida sina arvad, kumb on parem? Kas lajatada otse kellelegi lagipähe öeldes, et ta on loll, või anda vaikselt mõista, et tema mõtted liiguvad vale rada?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 21:33
joptvoju jott kas hammustan teid liiga valusalt et kooris kiunute, et oi milline paha ja vastik ma olen
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 21:50
Limpsija, mind sa ei suuda nii kõvasti hammustada, et ma kiunuma hakkaksin. Vastan ka rohkem selleks, et sulle headmeelt teha. Muidu jääks ju sinu vaimusünnitis narrilt õhku rippuma. Hoopis sina tundud väga õrnake olevat.
Aga seda ma küll ei kannata, kui hakkad mingi naise kallal ilkuma.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 21:53
ilgun kelle kallal tahan kuidas tahan ja kaua tahan ja sina penskar pole mulle ütleja mida ma tegema pean.siinkohal tsiteeriks kombitsat saad muidu kannaga näkku ja ära inise läbi peanaha
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 22:08
Kas oli liiga valus
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 22:34
eiolnud penskar valus hea meelon et jobu oled
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 22:45
Muide Kombits inises jah läbi peanaha, aga "kannaga näkku" kuulus ühe Terekx'i nimelise kasutaja sõnavarra
˅ näita rohkem ˅
2015-12-16 22:48
ükskõik
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 06:23
kui aga kristallselt aus olla iis iha on täiega persse käinud musjonksi suguste huiarite tõttu.inimestevahel pole enam usaldust juba kirjutades mõeldakse et kuidas saaks petta või mitte petetud olla.kurb
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 12:34
olen olemas, on teised ka, paraku naistevihkajad ka
NB! raha sobib endiselt, saab sitta kepi eest vähemalt uusi kotte osta
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 15:48
Teate, milline on kõige efektiivsem moodus efektiivse tegevuse alustamiseks või mõne tegevuse tõhustamaks muutmiseks?
See on siis, kui teha lõpp kõigi ebaefektiivsete tegevustega tegelemisele (milline iganes neist ebaefektiivne tundub või on), k.a kõigile mõtetele, mis enam tõhusad ei ole ja seda kohe.
Kohe selles tähenduses, et tõhusamate tegevustega viivitamist enam ei ole.
Ma küsiksin siis nii, miks te ei tee midagi tõhusamat, kui siinne enam ei rahulda?
Ja ma ei pea kuidagi efektiivsemaks neid lõputuid peetavaid arutelusid selle üle, mida keegi teine tegi või teeb/ei tee.
Mille jaoks on vaja mingit aastatetagust status quo´d - mida te sellega teete? Miks te tahate viivitada asjadega.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 16:15
Limpsija ei olnud oma vanematele planeeritud laps. Selle pärast ei suju ka tema elu plaanipäraselt ja efektiivsust pole kusagil.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 16:15
läheks õue, no ei saa, keegi pani telefonilaadija pihta
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 19:12
näksi pipart kadmill
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 19:13
emalind aga kui kepp hea on? kas siis maksad ise?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 21:32
emalindu silmas ei pea aga vittur, kui prost hakkaks hea kepi eest peale taguma, kas tööl oleks jumet?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 21:34
miks mitte pede kuidas töö nõnda palk võib peale maksta küll aga ma proste ei kepi,no aga maksta võiks nad mulle sellegi poolest
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 21:53
Arusaadav, siis ongi tegemist sallimatusega konkurentide suhtes
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 21:54
konkurentide? penskar sa oled peast rohkem soe kui ma arvanud oleks
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 22:25
Aga olgem ausad, kui sina, vittur hakkaks kylastama sulle sobivat prostituuti igapäevaselt, kas sa mitte ei ajaks oma vägeva riistvaraga vaest tydrukut pankrotti?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 22:34
Millal prostituudid enne on mõelnud kliendi pankrotiohule?
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 22:44
Krt, nyyd lõi rambi segaseks, kas vittur on prostituut, kes nikub teist prostituuti, keda pankrotti ajada?
Ehk siis konkurenti.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 22:48
See, kes kepi eest raha võtab on ju prostituut.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 22:52
klounid
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 23:32
Tunduski liiga ilus, et tõsi olla. Ikka läheb asi isiklikuks ja inetuks. Minu foorumi lugemine näeb vähemalt viimase aasta jooksul välja nii: avan teema, vaatan, kes on viimane kirjutaja ja kui selleks on keegi, kellel kahe kõrva vahel ka midagi on, siis vaatan edasi. Enamasti kulub "lugemiseks" paar minutit.
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 23:36
kuulsid jott sinu pärast ei taha inimesed käia siin enam
˅ näita rohkem ˅
2015-12-17 23:45
Limpsija, ära ole nii tagasihoidlik.
˅ näita rohkem ˅