2015-12-03 20:31:19
Jääb mõistmatuks, mille või kelle pärast on daam kasutajanimega "musjonks" nii kibestunult pettunud vabameelsetesse inimestesse. Ja kes andis talle õiguse nimetada pervertideks neid, keda ta üldse ei tunnegi.Siin Ihas on palju nii naisi kui ka mehi, kes on samudi nõus kohtuma grupiseksi eesmärgil. Tekib jälle küsimus - mida teeb selliste inimeste hulgas musjonks? Oleme vabad inimesed vabal maal ja oma ebaterve hoiak jätke siiski endale, lgp. musjonks. Veel vähem hakkab keegi Teilt nõu küsima, kuidas elada.
=================================================
Minu hilinenud vastus: ma põhimõtteliselt ei seedi igasugu kiiksude propageerimist, promomist, reklaamimist jne. olgu selleks siis pederastide, bi'de ja muude olluste ühisorgiad või kokkutulekud. see teie swingimine (minu keeles: ahvikarja paaritumistseremoonia) reklaam siin on ajuvaba. kui te tahate omale massidena taha kruttida, valimatult, siis tehke seda omaette. nagu ma loen viimasest postitusest, siis üksikuid mehi eriti ei oodata aga samas ükskid naised on alati teretulnud. see näitabki seda, et seal on enamasti kari tiiraseid metsalisi koos, kes rohke alkoholi saatel üksteist ruukavad. kas peab sellel teie vorstipeol selline reklaam taga olema, et terve internett pasast lainetab? trukkige üksteist rahus aga ei ole vaja oma kiiksu avalikult levitada.