Foorum
1
2
2015-10-08 18:08
Tutt, tuleb vahet teha laimu ja arvamusavalduse vahel. Meil on arvamusavalduse vabadus ja arvamus võib olla halb, võib olla ka vale. Laimuks muutub asi alles siis, kui moonutatakse teadlikult fakte. Seega taanduks enamus netikommentaare kohtus arvamus avaldusteks, millega on rikutud küll eetika reegleid ja häid tavasid, aga mitte seadusi.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-08 18:51
Esiteks, sain teada, Ma olen pervert! Aga ma olen gentlemanist pervert, loodan, kui selline asi võimalik peaks olema.
Saade oli veidi "kontekstist väljas". Asi polnud mu meelest mitte suhtluse sisus, vaid selles, kuidas suhtluses saadud infot kasutati.
Ka pätt pandi kohmetuma küsimusega, kuidas ta infot kasutas, mitte esitatud päringute ja saadud info asjus.
Ma olen oma patuses nooruses ka RATES tuti karvakasvu kohta küsinud, kui tundus sobiv olevat ja ei tekkinud mingit tõrget. Samas ma ei arva, et kui keegi on niku näljas, et ta siis just minukest tahab. See tuleb ikka endakesel "välja teenida". Samas muidugi, ,kui ma jätan kellelegi mulje, et ma "paneks" hää meelega kedagi, siis "ainult et liiguks" ei garanteeri veel tulemust.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-08 19:19
sorry, arvasin, et väike ENESEiroonia on lubatud
˅ näita rohkem ˅
2015-10-08 20:06
Tutt, see võõra pildi ja telefoni numbri kasutamine pole laim, see on identiteedi vargus ja seadusega karistatav, kui asi kohtuni jõuab.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-08 21:23
just
antud olukorras pani tüüp selle numbri ja pildi kuskile teistesse kuulutustesse üles, tekitades pildi ja numbriomanikule kahju, vähe sellest.
esmalt ähvardas, et kui ei, siis paneb mujale üles.
see on väljapressimine ja otsene kahju tegemine.

ometigi tüdruk selgitas väga tüpselt et aitab küll, ei soovi suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-10 21:53
Võimalik, et mind on valesti kasvatatud suhtlemise alutega, kuid minu jaoks algab arvamus alati ikka väljendiga "Mina arvan..." .. või see peab vähemalt kusagil kontekstist välja tulema.
Kogu saade käsitles meest süüdi olevana, kuid süüdi ei tohi kedagi pidada enne, kui on olemas vastav kohtuotsus.
Ei tea, kas mõni pikema kogemusega advokaat kah seda foorumit loeb - kui palju on eestis olnud kohtu keisse, kus aluseks oli see "Inimese hea nime teotamise" paragrahv? Ning kui paljud neist on lõppenud edukalt ja kui paljud kaotusega?
Ma jätkuvalt arvan, et mees käitus valesti (eelkõige eetiliselt), kuid sellised saated ajavad mul küll turja püsti, et mis õigusega ilma igasuguse kohtuta inimese kogu elu sedasi maha tambitakse ja otsa ette "Pervert" tembelatakse?
Mõelge asjale lähenedes asjaolust, et te võite kellele iganes kogemata s**asti öelda ja too inimene võib seda samat moodi avalikkuse ette viia ja teiegi oleks samas seisus kui see mees.
Ma ikka püüan alati panna end mõlema seisukohta mõistma, mitte ei jää uskuma seda, mida meedia mulle nii kiivalt pähe suruda üritab.
Naisel oli õigus rääkida oma lugu meediale, kuid meedial pold (ilma vastava loata) mitte mingit õigust avaldada ei nime, ei sõnumeid ega ka mitte pilti !!
˅ näita rohkem ˅
2015-10-10 22:08
seal oli üks tüdrukutest ju lausa alaealine...kas sa siis ka sama laulu laulaksid, kui su oma tütar või õde oleks selle pervo küüsi sattunud?
˅ näita rohkem ˅
2015-10-10 22:17
Minu arvamus selle alaealise kohta on see, et too ei tohiks sellistel lehtedel üldse käiagi
˅ näita rohkem ˅
2015-10-10 22:22
paljugi mis ei tohi....ikka tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-10 23:25
nagu ma aru sain, siis need tüdrukud tutvusid selle mehega Facebookis, mitte "sellisel" lehel
˅ näita rohkem ˅
2015-10-11 00:19
Ükskõik kus sa kellegagi tutvud, tuleb enne mõelda, kui hakkad enda pilte ja andmeid jagama.
Seaduse mittetundmine ei päästa sind karistuse kandmisest, aga samas tuleb meeles pidada, et oma andmeid valimatult jagades, aitad sa seaduserikkumisele kaasa, seega muutud kaasosaliseks ja tagajärgede eest vastutad samaväärselt.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-11 04:38
Heidelageris said karistada nii see, kes varastas kamraadi kapist kui ka see, kes oma kapi lukustamata jättis, sest et kappi mittelukustades ta "ahvatles kamraadi kuriteole".
nii ka siin- kui riputad avalikku ruumi mingi pildi, siis arvesta ka sellega, et seda võidakse allalaadida ja pista kuhu iganes. kui ütled avalikus ruumis midagi, siis arvesta, et "kõike mida sa ütled, võidakse kasutada sinu vastu", kui nüüd ameerikamaad pisut parafraseerida.
ehk siis - loll saab ka kirikus peksa, tõpraid oli ja jääb ka edaspidi olema. inimesed ei ole ilusad ja head, tegelikult on nad enamasti rõvedad ja sead. lihtne.
olgu. oletame, et mees oli/ on pervert. nõus, et sellised tõprad tuleb risti lüüa, halastuseta. üks sihandne on siingi rubriigis juba sõna võtnud. samas ei tasu ka ise sellistel elu liiga kergeks teha, neid suisa ahvatleda endale sitta, (vabandage väljenduse eest,) keerama.
kui sa ikka sikutad piltidel oma jalgevahe viimse piirini laiali ja siis skandeerid, et ei ole huvitatud seksist, siis, andke andeks, kes ja kui tõsiselt sind võtab?
p.s. saadet ei vaadanud, kujundasin seisukoha välja postitusi lugedes.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-11 07:51
Selles rubriigis yhtib minu arvamus ka nicedudega.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-11 09:07
Aga võib ka nii juhtuda, et naine annab oma andmed inimesele keda ta usaldab.Ja usub sinisilmselt, et nii jääbki, aga kui see usaldusisik ühel heal päeval levitab need andmed kolmandale isikule ja siis ühel ilusal momendil naine avastab, et kõik ta andmed on lekkinud.Kes siis süüdi on mees või usaldatav isik või naine?Kahjuks ka nii on juhtunud, seega tuleb hoolikalt kaaluda ja mõelda kellele või miks te oma andmeid annate.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-11 10:01
Ega see FBgi mingi imekoht pole. Täpselt samasugune anonüümne keskkond.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-11 10:09
perverdi pilt oli ka fb-st võetud, mis ähkimine siis selle ümber, et vaesekesele tehti pildi avalikustamisega liiga?
˅ näita rohkem ˅
2015-10-11 10:29
Seal saates olin ma selle naise poolt, kes antud loo avalikkuse ette tõi ehk hakkab nüüd nii mõnigi mehepoeg mõtlema oma sõnade üle
˅ näita rohkem ˅
2015-10-11 10:30
Tegelikult pole ju vahet, kas on mehel kogu mõtlemine alakehasse koondunud ja teeb tundmatutele ülekandeid, või on naisel liblikad kõhus sellise tuule tekitanud, et katus minema lendab ja pilte ning andmeid hakkab jagama.
Tagantjärgitarkus ju täppisteadus.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-11 11:28
Kui naine lohakas, siis pole mehi vaja tikutulega otsida, muide Jott fb pole anonyymne keskkond, cia tellitud inimeste jälgimise netileht
˅ näita rohkem ˅
2015-10-11 13:22
PEDe, FB on täpselt sama anonüümne, kui iha.ee. Tavakasutajale oled tundmatu, aga eriteenistused leiavad vajadusel su kohe üles. Kõik sinu liikumised internetis fikseeritakse ja säilitatakse.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-11 13:56
nicedude: Sa ei saanud hästi saatest aru, vähemalt mulle tundub sedasi. Point on ahistamises. Kui keegi võtaks sinu pildi siit ja sinu telefoninumbri ja postitaks selle kuhugi portaali nagu sa oleksid homoprostituut, siis see mõjutaks sind päris tugevalt. Saad hommikust õhtuni ajukaid kõnesid ja siis veel mingi ahistaja, kes sind pidevalt ähvardab, veel mingeid pilte avaldada jne. Alati kui ennast miski otseselt ei puuduta, võib teemat lahata kuidas endale mugavam on, otsida kes on süüdi või kes tegi midagi valesti, äkki nad on veel mõlemad süüdi. Aga kui sa oled ohver, siis tahad et see asi ära lõppeks. See on sinu elusse tungimine ja seda see saade kirjeldaski.

Ehk siis on omajagu terroriste kellele meeldib end lõbustada kui saavad kedagi Å¡antaseerida pingesse ajamisega. Kuna meie riigis keegi väga ei taha sellistest asjadest rääkida ka, siis nagu poleks probleemi. Selleks saade tehtigi, et avalikuse huvi probleemile tõmmata.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-11 14:18
Täpselt nii oligi, et saade oli probleemile tähelepanu juhtimiseks. Aga mõte polnud mitte perverdi materdamises, sest peksa pätti palju tahad, tema ainult naerab ja teeb edasi, vaid selles, et panna inimesi mõtlema mida ja kellele nad endast jagavad.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-11 14:56
"Väike grupp inimesi on siin ka niisama edevad ja sisuliselt liputaja staatusega ,kes vajavad väljaspool kodu või siis oma tutvusringkonda (kui neil seda ülde ongi, vaadates mõnda igivana kasutajat) tissi-tussu -noku piltidele "hindeid " või PUNKE !
Mina tegin omal ajal enda konto just tänases saates oleva tüübi pärast."
Nii tore, et mõni inimene annab enda kohta väga adekvaatse kirjelduse! Mulle isiklikult jääb teema algatajast mulje kui kuulsusejanus kuid siiani elus pettuma pidanud naisest, kes telekast nähtud seriaalide mõjul otsustas detektiiviks hakata.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-11 22:51
õumaigaad!!!! mida juttu mõnel vennal siin kommida on . lubage narda . igatahes 5 pointi mõnele trossile kes ikka kuulutab seda iidset tõde, naised litsid ja mehed igavesti truud ja vastutustundetud. no mis juttu ?
ei hakka siin nime pidi välja tooma, kes on mis aga eks nii mõnnigi pihuvend tunneb seda lugedes ära ennast no kui sa istud ihas ja otsid auku , muidu sa siin poleks juuuu . aga litsitad naisi, siis vaata peegelisse tross. sul riist mädaneb ja peeglel ka seinal mõraneb, kui sinna vaatad . päriselt kaaaa.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-12 00:59
irw, ega dore ise ju ei otsigi siit midagi, täitsa niisama istub?
pind, palk....ohjah...
˅ näita rohkem ˅
2015-10-12 12:11
Põkats ma polegi väitnud, et saate tegemine vale oli. Ma väitsin vaid, et minule kui vaatajale tundus, et kogu saade oli üles ehitatud ikka parajalt ebaeaduslikul teel (kuna ei tea, kas olid vastavad kokkulepped olemas saate tegemisel) - lihtsalt saadet vaadates oli selline emotsioon. Sest, kui pole toimunud reaalset uurimist asjale ja kohtu otsust pole, siis seaduse järgi ei tohi mitte kedagi käsitleda süüdi olevana (mida saade tegelikult tegi - ja seda lausa avalikkuse ees).

Kui minule sedasi liiga tehakse, siis ma alustan ikka politseist ja meedia on viimane asi, kuhu ma pöörduks.
Muide mu pilti on kasutatud kah korra. Saadeti ühele mu tuttavale paarile a-la "Selline ma olen ja tahaks teiega kokku saada". Tuttav paar tundis mu pildi kohe ära ja küsis, kas ma olen uue konto ja meiliaadressi teinud? Kahjuks ma ei saanud seda venda rsk vahele võtta, kes mu pilti kasutas, kuna paar ütles, et nemad politseiga tegemist teha ei taha ja mulle kirjavahetust ega meiliaadressi nad ei avalda, kuna see oleks ebaeetiline ja seadusevastane. Mina oleks selle asja ikka kasvõi kohtuni välja viinud kui vaja... kasvõi põhimõtte pärst. Ja kui kohus toimunud alles siis oleks EHK mõelnud meediale kah selle loo rääkimisest.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-12 15:13
Kõigil ei ole võimalik iga asja peale kohtusse pörduda. Ja paraku on ka teatud liiki vaimne terror (milleks võib ka antud juhtumit liigitada) selline, mille koha palt laiutab ka politsi lihtsalt käsi.

Samas ei tähenda kohtuskäimine ka alati õiguse saamist. Pahatihti võidab see, kellel on parem advokaat. Ja süüdlased on oma nime "puhtana" hoidmise nimel valmis panti panema kasvõi "oma ema". Paraku on meil piisavalt selliseid "emmekesi", kelle "lapsekesed mitte midagi paha pole teinud ega ole selleks võimelisedki..."
˅ näita rohkem ˅
2015-10-12 15:54
Pealegi kuna saadet nõustab ja ilmselt on iga juhtumi detailidega viimseni kursis hulk advokaate,siis julgeks arvata, et ilmselt tuli neilt juristidelt endilt selline soovitus,et ärme lähene traditsiooniliselt,vaid teeme sedasi.Nagu saade tegi.

Jah eks saade käis piiri peal, kuid ilmselt oligi "konks" selles, et kui see ahistaja oleks ise politseisse pöördunud,siis oleks politsei hakanud kogu seda asja viimse kui detailini uurima ja siis peaks ka ahistaja ise selgitusi jagama. 1) Et miks kasutab võõrast identiteeti,no see Martin K kui tegelik nimi oli Aimar 2)Sisuliselt loodi neile naistele ettekujutus,et nad suhtlevad Martiniga 3)Võimalik, et Eestis on reaalselt ka sellenimeline isik olemas, see Martin K,kelle identiteeti ja mainet mingi tropp kahtlastel eesmärkidel kasutas.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-12 19:49
Keprik, asi pole politsei tahtmises. Politsei ei tohi ilma jälitustegevuse loata hakata siin kellegi jälgi ajama. Luba antakse aga vaid raskete kuritegude avastamiseks või ärahoidmiseks. Psühhoterror netis ei ole seda.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-12 20:00
kas ikka ei ole? hmm...on, lihtsalt seda ei teadvustata veel piisavalt ohtlikuna... aga on juba piisavalt juhuseid laiast maalmast, kus netiterror on viinud enesetappudeni, närvisüsteemi kollapsideni jne...
˅ näita rohkem ˅
2015-10-12 20:26
See sõltub kohtunikust, kui ohtlikuna ta asja näeb.
Tehnilised vahendid on kõik olemas, aga nende kasutamist piiravad inimeste põhiseaduslikud õigused.
Tee kodust pommiähvardus ja vaata kaua aega võtab, kuni maja on ümberpiiratud.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-12 22:18
Pealegi on igasuguste "ahistamiste" ja "pervertide" puhul ka vägagi paljuski subjektiivseid hinnanguid.
Näiteks mind on millegipärast päris mitmed ära blokkinud,kuigi eelnevalt oleme kirju vahetanud päevi kui mitte nädalaid.Kas näiteks minu ärablokkimine looks tõendeid,et ma kuidagi hälbeline? Või kui näiteks keegi blokkis mu ära,sest olen liiga avatud või liiga kinnine.Või blokiti,sest aeti kellegagi segi-võimalusi ju mitmeid.

Noh ja sisuliselt annaks vist suht paljude aktiivsete tutvujate "toimikuid" teoreetiliselt koostada .

Selles mõttes arvan,et kuna ilmselt jääb enamus sellest,mis põhjusel/põhjustel antud isik "mahajoosti" meie kui tavaliste televaatajate eest varju.Üheks põhjuseks ilmselt väljamõeldud identiteet,teiseks põhjuseks alastipiltide väljapetmine,ise vastu saatmata.Kolmandaks libakuulutuste tekitamine jne.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-12 22:51
Ei olnud seal saates midagi uut.. Selliseid troppe siin aegade jooksul sadu nähtud. Perverti tuleb lüüa tema enda relvadega või määrata rahaline karistus.
˅ näita rohkem ˅
2015-10-12 23:06
Ma mäletan kuidas paar aastat tagasi ühele siinsele tibile öeldi tema asukoht üsna täpselt ära. Vaeseke ehmatas kõhu korralikult lahti ja pasandas terve foorumi täis
Musjonks, ega sa oska öelda, kes see oli?
˅ näita rohkem ˅
2015-11-01 12:14
tundub et postitijal kuidagi uhke tunne.ei tea kas ise osales saates ex see vanessa ole siin googeldades võiksid 2000 ära maksta mis oled inimestelt välja petnud
˅ näita rohkem ˅
2015-11-01 12:21
http://buduaar.ee/Foorum/Forum/topic/262087&lk=2
˅ näita rohkem ˅
2015-11-01 12:59
Selles loos oli tegelikult üpriski mitmeti mõistetav. kes oli see väidetav 17 aastane äkki ka nende tuttav kes saates osalesid. kas mitte need ähvardused ei hakanud tulema kui antud neiu postitas ebaseaduslikult pildi neti.ja tegelikult on ju fb onju ka plokimis nupp miks seda ei kasutatud. Kaks sõbrannat tõmbasid mehele mütsi pähe. Eesti ikkagi õigusriik ja miks asi kohtusse ei antud ega näidatud kohtu pabereid kui asi oleks nii ühe poolne. Kahju sellest peturist ja samas ka mehest i tea keegi kui kergemeelne või manipuleeritav olid need tegelased, hääl küll kõige kainem polnud .mulle isiklikult tundus et kui neid kuupäevi vaadata siis aasta ikka pikk aeg et olme tegelast ekraanile saada.tüdrukul endal vist probleemid ja ise ka ju süüdi et ära ei plokkinud j lasi sel kest ja ise ju samasugune kui riputas pildidülesse kas mitte sellest hetkest juba ei rikutud seadust ja olgem ausad selline saade ja nii ühepoolne siis oleks ka kohtust juba asi läbi käinud ja süüdi mõistetud.Segane värk juu siis polnud ikka asjad päris nii nagu seal üritati inimestele näidata.Teades ja googeldades antud isikuid siis tundub et tegu on ikka suht suure ja ulatusliku laimuga.Enda seisukohalt ja Eesti naiste huvides loodan et tuleb järel lugu kogu kirjavahetusega ja ka kohtu lahend.
˅ näita rohkem ˅
2015-11-01 16:00
Vaata, kohus kohtuks, kui trehvab olema säärane kohtunik nagu teemaalgataja, siis on p..s majas.
Inimesed erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2015-11-01 22:28
sugulastega ju hea sellist asja eetrisse lasta.googel ikka aita suht palju loodame et need kaks sõbrannat saavad ka oma karituse.
˅ näita rohkem ˅
2015-11-02 10:54
ai ai karina soovitan ikka enda 2 last kasvatada mitte tegeleda siin kohtu mõistmisega.Teid googeldades ei ole sa nii süütu kui siin üritad näitada.õnne soovid ka meie tiimi poolt carmenile.
˅ näita rohkem ˅
2015-11-02 14:24
kui madalale sa suudad laskuda kangus kas peab siia panema sinu postimehe artikli su ahistamisest.Arvad et soomes elades soome riigi kulul on sul õigus teisi laimata.Või arvad et tuled siia laimad kogu iha seltskonda ise ahistades krimi saatejuhti.Või arvad et soome lastekaitse pole su tegevusest huvitatud.Mine ela oma elu ära alanda end siin rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2015-11-03 15:00
Kus sa välja lugesid et see mees ei julgenud kohtuda.antud hetkel ongi see laim minu arusaamiste mööda kui neiu paneb pildid esimesene soome lehtedele et midagi tõestada.Kus on kohtu otsus mis tõestaks saates olnud väiteid või lükkaks need ümber
˅ näita rohkem ˅
2015-11-03 15:01
Usume kõike is telekast tuleb sellepärast ma vaatangi hästi palju seebikaid et ise samamoodi elada
˅ näita rohkem ˅
2015-11-03 15:13
Huvitav ankeet kasutajal mammuline
Sugu naine
Orientatsioon hetero
Soovin tutvuda naisega
Tutvumise eesmärk seks
˅ näita rohkem ˅
2015-11-03 20:51
Vigadest õpitakse. Tark õpib teiste vigadest, loll ei omadestki.
Anna lollile õigus ja järgmine kord teeb veel suurema lolluse.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-26 12:20
misterJ, lõpuks ometi sulle pühendatud teema
˅ näita rohkem ˅
2021-05-26 17:29
Sina oled ju strapiga ja nokumudijast pervert.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-27 19:23
pervert loomulikult aga mitte nii kuulus kui sina, isade ja poegade peeniste mudimisest unistav mister
˅ näita rohkem ˅
2021-05-27 19:28
Ise mudid neid strapiga.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-27 20:30
no ega nemad süüdi pole, et sine pensionist strapiseansi jaoks ei jätku
˅ näita rohkem ˅
1
2