Foorum
2015-09-16 13:17
http://www.ohtuleht.ee/694443/radari-video-erootilised-massaazisalongid-on-nuudsest-bordellid-sealsed-massoorid-prostituudid
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 13:19
mega irwwww

edasi kui asi läheb üksiküritajatele üürikorteris siis üürileandja on vahendaja ja tulevane kriminaal
nii et litsid, ostke omale korter, siis on seaduslik
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 13:49
ma imestan, et ma veel imestan

"töötukassa saatis "massööre" Virgin Club-sse tööle" ja "omanik" vaeseke "ei teadnudki" et töötajad tegelevad "käsikiimalusega"
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 14:03
Töötukassa on kupeldaja ja töötukassa boss tuleb kui kuritegeliku ühenduse juht trellide taha panna
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 15:54
mis sa policeman rõõmustad? kuidas see teid, pederaste mõjutab? või pakub mõni topless poisike ka kusagil urkas õnneliku lõpuga ona teile?
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 15:56
Tutt, aga sa tõesta, et ei teadnud. Vähe on selliseid heauskseid üürileandjaid, kes eelnevalt tausta ei uuri ja hiljem naabrivalve teenust ei kasuta. See teadmatus on sama kaheldav, kui poliitikute mälukaotus, ainult siin piisab paari naabri ütlusest, kes kinnitavad, et teavitasid omaniku kahtlastest liikumistest.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 16:09
Muide Joti kommentaar vastab täiesti tegelikkusele.
Mul üks hea tuttav andis Tln maja üürile, hiljem selgus, et tegemist eht bordelliga kuna see mees on eluaeg püsinud poliitikas ja muidu kõrgetel kohtadel jäi ta nimelt selle intsidendi tõttu juhikohast ilma.
Kui ma eksi oli sellest isegi lehtedes juttu, see võis olla ehk 7-8 a tagasi.
Pealegi tehti kindlaks, et ta ise kasutas ka omaenese majas teenust.
Eitamine, et ei teadnud jne ei viinud kuhugi, sest lindistati tegevust nagu ta ise on hiljem rääkinud, rivaalid tõmbasid talle vee peale, eks suurte poiste mängud nii käivadki.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 16:28
Eks oma kodus üksiküritajana litsimaja pidada ole lihtne, teatakse küll aga teha midagi ei saa, sest iga ahv kes seal käib võib ju vabast tahtestki annetusi teha, siin seadusesilm ei suuda midagi, sest vastasel juhul ei tohiks daamile isegi lilli mitte viia.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 16:44
urukass saa aru, et lepinguid on mitmeid
a/ eluasemeleping
b/äriruumileping
kui sa oma urgu müüd, siis see on äri
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 16:45
Vaata Tutt, ma olen suht aus inimene, mitte kindlasti riigi ees aga siiski peaks ka lits makse maksma nagu iga teine töölinegi, ma ei räägi kadedusest aga reaalselt mõtlevalt.
Varem, kui olid litsimajad iga nurga taga, siis oli see ju puhtalt maffia rahateenimine.
Kas saab üks pätt selle raha, mis nad vaeselt lollilt sisse kasseerivad või riik, siis pigem juba riik.
Nii lihtne see ongi.
Aga kurja teevad nad oi, kui palju, ma ei jõuaks üleski loetleda seda.
Ma siin millalgi ammu rääkisin, et mul üks sõber tegeles selle NN.äriga, ta on mulle igasugu seiku rääkinud.
Teevad küll kurja ja mitte vähe.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 16:55
Kui naabrid ei kaeba, siis JOKK
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 17:13
mõistan sind täielikult prl urukass
nii ongi tegelikult
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 17:16
Sa oled sotsiaaltöötaja Tutt, kui inimene läheb töötukassasse viimases hädas, siis ma loen sinu üllitisest välja seda, et kui sina istuksid selle abivajaja ees, siis sa soovitaksid tal hakata raha eest libuks.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 17:18
Mulle vahest tundub, et sa Tutt sööd keelatud aineid, tõsiselt või meeldibki sulle inimestega manipuleerida, et nad närvi läheksid, siis saad rahulduse sellest.
Eesti elu selliste ametnike , sotsiaaltöötajate ja muiduleivasööjate tõttu perses ongi.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 18:42
Need, kes siin maksudest räägivad, võiksid öelda mille eest neid maksusid võtta? Eestis ju ametlikult prostitutsiooni, kui elukutset ei eksisteeri ja seksteenuse osutajana ei saa ennast fie-ks registreerida.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 18:54
Võtku siis massöörina ennast fieks, massöörideks enamus litse ju nimetab, teadmata tõsiasja, et paugu lahtilöömine pole massaaž.
Pigem mina leian, et sellised nnmassöörihakatised viivad ka tõeliste omaala proffide maine alla.
Noh, kas just maine alla, tark ja teadja inimene nii ei mõtle.
Olen ka väga ammu, lausa poisikesena massaaži õppinud ja lausa vastu tahtmist, merekoolis ja tean, et see pole kerge amet.
Seega on millest mõelda.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 19:02
Olid massöörid, ja mis sellest väljatuli.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 19:23
Kes jõuab praeguste hindadega litsimajas käia, see suudab ka hinnatõusu alla neelata.
Mina näiteks ei suudaks 50 euro ära anda yhe tundetu augunühkimise pärast.
Käsi südamel, ennem löön pihku ja annan selle raha mõnele puuduse käes kannatajale, päris ausalt.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 19:52
Vaata preili Urukas, me oleme sinuga nagu kass ja kuri koer, kui sinuga koos elaksime, oleks me kas eluaegsed vihavaenlased või kõige suuremad sõbrad eales.
Aga sinu mentaliteet vähemalt siin lehel ei lähe minu maailmavaatega kokku.
Mulle tundub ikka ja jälle, et sa provotseerid lihtsalt.
Ma siiski usun, et sa oled tark tüdruk.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 20:32
Kõige naljakam asja juures on see, et prostituudilt tulumaksu küsimine on seaduse vastane, sest keegi ei tohi teenida selle pealt, kui inimene enda keha müüb. Sotsiaalmaks on teine teema, sellega ostad endale teenust.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-16 20:51
Sel juhul peaks libumaja kylastaja ka olema kas fie või omama firmat, ehk siis mina tarbin teenust ja see libu kes raha saab maksab ka käibemaksu riigile.
Nii oleks ju õiglane, te ju nimetate seda äriks.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-17 19:11
Keha müümine on muidugi absurdi tipp. Keegi paks uduste prillidega onu on rahvast teavitanud, kui naist kepitakse ja selle eest mingil moel tasutakse, siis on see "enese müümine" ja see ei tohi olla ühiskonnas aksepteeritav. Kui naine rügab higisena halvasti ventileeritud tsehhis saapavabrikus, saab selle eest miinimumpalka, siis see on igati ok ja aksepteeritav. Prillidega onu ja tema jüngrid teavad täpselt, et prostituudi jaoks on saapavabrik pääsetee parema elu juurde
˅ näita rohkem ˅
2015-09-17 20:54
Vat mina loll inimene ei saa pihta, kuidas see käega lahtilöömine enese müümine on. Sama naine võiks palka saada töökojas liivapaberiga harjavarre nühkimise eest ja see pole enesemüümine, kuigi täpselt sama protsess.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-17 21:29
eeeee...ei ole päris sama asi. luuavarrest ju pauku ei tule!
˅ näita rohkem ˅
2015-09-17 21:38
Aga luuavarrest võib pinnud saada
˅ näita rohkem ˅
2015-09-17 21:47
vahet ju pole, kas poleerib peenist või keerab rooli......
me kõik oleme litsid, sest müüme ennast ju raha eest
˅ näita rohkem ˅
2015-09-17 22:03
Kõik tööandjad on kupeldajad ja kõige suurem kupeldaja on riik.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-17 22:15
Tee endale selgeks penskar kes/mis on riik ja siis targuta.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-17 22:16
miste tühje jahute, küsige kasutajalt VirginClub1 kuidas asjad käima peavad.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-18 16:55
Imejavelts=Andres, pane juba seelik selga. Kaua Sa siin ikka oma tilli liputad. Või tee uued pildid, sest vanad on juba väsinud olekuga.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-18 17:21
Kas keegi on lasknud raha eest pihku lüüa ka või ?
˅ näita rohkem ˅
2015-09-18 17:49
See inimene, kes raha eest laseb pihku lüüa on kas puhta laisk või on muidu kusagil midagi nihkes ehk teisisõnu parempoolne ajupoolkera on vigastada saanud.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-18 22:21
˅ näita rohkem ˅
2015-09-19 14:04
Mind paneb kogu loo juures enim imestama see, kui Töötukassa väidab, et ei teadnud midagi.

Olen massöör ja käin aeg-ajalt personaliotsingu lehtedel vaatamas, mis tööturul toimub. Zanjuart OÜ tööpakkumised massööridele on CV-keskuses üsna sagedasti üleval olnud. Piisab kuulutuse lugemisest ja töötajatele seatud tingimustest, et taibata, mida/keda otsitakse.

Loed ja ei usu silmi - prostituute otsitakse CV-keskuse kaudu. Palgamõrvarit ei ole otsitud. Võimalik, et ma ei oska neid googeldada või ma siis ei tea, mida kirvemees tähendab

Ok, nali naljaks.

Saan aru, et kuulutuse lehele üles laadija ei vastuta asja sisu eest, kuid kas töepoolest istuvad töövahenduportaali arvutite taga ja Töötukassas töllid? Jama vahib meile iga päev sirgelt näkku, kuid sealtpoolt tuleb ainult segane höbin.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-19 14:37
Pane ise seelik selga krdi kassmamma.Mulle pole vaja su kaltsu ümber vöö.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-19 15:53
Leedileaga absoluutselt nõus nii ongi.
Eesti Vabariigis istuvadki igasugu sotsiaaltöötajad ja töötukassa tegelinskid oma hästitoidetud perseid laiaks, liigutamatta sõrmegi, et inimest aidata ps.ise pole nende teenust veel kasutanud, loodan, et ka tulevikus mitte.
Sellised raisad vaid saavad oma palga maksumaksjalt, mis ajab hinge täis, sellised tõprad oleks vaja panna seinaäärde põlvili mõtlema nii ytleme 24 h, siis hakkavad ehk perseid liigutama.
Need trapead ongi eestimaa mahaparseldajad ja pagulaspoliitika pooldajad.
Mis siin muud öelda, uut Aadut oleks vaja, siis ehk liigume õiges suunas.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-19 23:34
Sinu viimane mõtteavaldus ei ole kindlasti see, mida silmas pidasin.
˅ näita rohkem ˅
2015-09-20 14:06
kellelgi oleks veits viharavi vaja
˅ näita rohkem ˅
2015-09-22 02:38
kõik ihakõne tundemärgid on siin foorumis olemas....peaks netipolitseile kirjutama
˅ näita rohkem ˅