Foorum
2015-08-26 12:21
Kas keegi naistest oskab soovitada head meesmassööri. Kirjutage postkasti!
˅ näita rohkem ˅
2015-08-26 13:27
Oi mulle meeldivad küsimused stiilis "milline on parim auto". Alguses hakkavad nagamannid kilkama, et Audi A8, ja lõpuks selgub, et vaja on tiibklaveri vedamiseks.

Terapeutilist, lõõgastavat või iha-massaaži? Naisele, mehele, paarile?
˅ näita rohkem ˅
2015-08-26 13:40
Ma ei tea, kas terapeutilist massazi peab just mees tegema. Nimetame seda lõõgastavaks ja naisele. Milline on iha massaz?
˅ näita rohkem ˅
2015-08-26 13:55
Õige mees ei te massaazi mehel olevale naisele.
Need mehed on kurjast.
˅ näita rohkem ˅
2015-08-26 14:04
Nt tantrateraapia puhul on tegija vastassoolisus soovitatav energia liigub paremini.

Iha-massaažid on need, mida teenusekuulutuste all leiab valdavalt kolm silitust ja, khm, "seksteenust ei paku". Munad torgatakse masseeritavale kohe alguses pihku jms.
˅ näita rohkem ˅
2015-08-26 14:14
Maha-taha -pikali kehtib rohkem lohakate naiste puhul, kui mingisugusedki tunded tekivad, siiis asi nii hull pole.
˅ näita rohkem ˅
2015-08-26 14:45
PED, massaaži ei tohi? Aga lahaseid paigaldada? Suppi tõsta?
Kuidas puutub maha-taha massaaži?

Armulaual antakse sakramendisaajale osadusmärgina lõuatäis veini. Mingi hetk, nt kuiva seaduse ajal, tahavad äkki käraka-kallajad oma tegevuse kah armulauaks kuulutada, sest see ju lubatud. Nii, nagu hulk "seksteenust ei paku" on oma kinu massaažiks kuulutanud. Kas sellest edasi tähendab armulaud igal juhul labrakat ja korralik kristlane hoiab asjast eemale? Või püüab mõistusega inimene siiski aru saada, mis on asi ise ja kuskohast algab termini kaaperdanud võltsijate udujutt?
˅ näita rohkem ˅
2015-08-26 15:55
Olen tantra guru ja teen yoni massaaži ( Yoni on sanskriti keelne sõna vagiinale ).
˅ näita rohkem ˅
2015-08-26 17:45
Mnjah Sweet aga tegelikult.......
˅ näita rohkem ˅