Foorum
1
...
8
9
10
...
71
2021-04-19 18:46
touch1
2021-04-19 18:13:31
Ja sind vaevab see olematu mees olematu peenisega keda sa polegi lutsutada saanud
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

ikka eriline psühhoos kui "olematu" mehe "olematu" peenise oletatavast poleerimisest hakkas selline ussitamine peale, et paar viimast aastat pole sul muuks vist energiat jäänudki, touch.
mis kõige koomilisem................enne seda mängisid suurt sõbrannat ja ülistasid mind taevani, või oled selle unustanud?
iha arhiivis sinu jumaldavad kommentaarid mu piltidele kindlasti olemas
siis järsku keerasid lambist ära, kurtsid joogise peaga foorumis, kuidas alatud hoorad su eraomandiks peetud peenise kallal käinud....
millele järgnenud paar aastat vagiinavihas vahutamist......
sa ära ei väsi juba või endal piinlik ei hakka, touch?
peeniseid ju maailmas küll, peaks meile mõlemale jaguma
˅ näita rohkem ˅
2021-04-22 11:29
väsisite ära?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-22 15:29
touch1
2021-04-19 17:45:30
No kui see üldse sinusse ei puutu, mida tõmbled paaniliselt
-------------------------------------------------------------------------------------

kui sa esitad oma prääksatusi minu mõtete pähe, mainid minu kasutajanime ja risustad foorumit grafomaniakaalsete luuludega sulle täiesti võõra inimese elu kohta, siis on ju loogiline teatav minupoolne huvi...... ja tekib küsimus, et milles su probleem nagu on?
kas saan kuidagi aidata sind, touch?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-22 16:03
Oma prääksatusi otsi ise, neid on iga jumala teemas ja tekib küsimus mis sinu viga on? Et ei suuda oma suud talitseda ja kõigi kallal nimeliselt inised, mõnitad.. Ja tekib küsimus, et milles su probleem nagu on? Vahe on ainult selles, et sind enam aidata ei saa.
Ei hakanud ise miskit välja kuulutama, nagu sa räägid, leidsin tabava kirjutise mis su olemuse kokku võtab

2020-04-23 10:17:04
Mind paneb imestama see luul, et kui caprichosa kirjutab, siis see on kõik tore ja sõbralik iroonia, sarkasm, huumorimeel ja jumala pärast, mitte midagi isiklikku aga kui teised inimesed sõna võtavad, siis nemad ründavad isiklikult, halvustavad, sildistavad jms
Kuigi huvitaval kombel ei rahuldu caprichosa mitte ainult ise selle sõbraliku iroonia edastamisega, vaid tal on väga vaja, et keegi ikka toeks oleks, ka teises foorumis püüab ta mingit tädide teemat käima tõmmata, kuigi sellele siiani väga ei haakutud aga eks töö selle nimel käib edasi
Ja ainuke intelligentne inimene foorumis on kass ja tõemonopol on vaid valitute käes.
Halleluuja.
Tegelt ei viitsi enam ammu järge pidada, peale seda kui hakati end juba kõrgelt tunnustatud näitlejaks pidama kukkusin reelt maha
Kuigi samas, see oli tubli ülestunnistus, et tegelikult ju tulebki kõvasti näidelda, kuigi siis jälle see loogika ei päde, et töö on ülimalt nauditav iga kell ja iga asend.
Samuti see siristamine, et reklaami polegi vaja teha, head asjad reklaami ei vaja. Aga reklaam pole mitte ainult kuulutused, vaid pidev piltide üleslaadimine täidab siin seda osa oluliselt paremini. Poolpalja (ja isegi mitte poolpalja) pildi peale plahvatavad kõik postkastid, mitte ainult teenusepakkujate omad. Ja selle "pakkumise" kohta ka selline märkus, et caprichosa pidevalt kirjeldab nö mittetasuliste naiste otsinguid ka kui "pakkumisena". Et pakuvad siin siis tasuta seksi. Mis mõttes pakuvad? Ma usun, et keegi ei tule end end siin "pakkuma". Tullakse otsima ... kas niisama meelelahutust, või kaaslast, naudinguid, seiklusi aga mitte ennast pakkuma. Müüjad pakuvad end.
See jälle heaks näiteks, kuidas nö töö ja elu on segunenud ja reaalsusest on teine pilt, kui nendel, kes sellist tööd ei tee ...

jfmf pidev õhkamine, et räägi prostituudiga, võib selguda, et nad on täiesti normaalsed inimesed ...
Aga seda polegi ju keegi vaidlustanud. Kõik on ikkagi konkreetse inimese isikus kinni.

Mina hindan prostituute, kes uhkelt pea seljas ütlevad, et jah müün end ja kui suudan end kallilt müüa, siis olen veel parem aga see lõpmatu õigustamine,et ikka müük pole müük ja ikka on mingid kõrgemad eesmärgid, kunst, teater ja rahvatervis jms on juba hale.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-22 17:56
Ise lüpsid ju Tasuja tühjaks, ilma kummita ja mati peal.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-22 19:48
touch1
2021-04-22 18:19:46
Ülepaisutatud enesehinnang ei lase hingata caprichosa? Kindlasti on kõigile silma jäänud, et su kusekanal on kui pakihoid, kuhu topid roose, puuvilju ja ei imesta kui ka käbisid.. vaimne tervis? Et romantiline seksikas vanaldane daam, kellele prostitutsioon on jääkvalik?
--------------------------------------------------------------------------------------------

vanaldase erruläinud prostituudi touch1 õilsast karskest hingepõhjast pritsitud üllitised ongi vist ainus rõõm, mis talle jäänud? hirnub omaette, klobistab rõõmsalt väsinud kapju klahvidel ja meenutab noorpõlve märamemuaare......nüüd ainult uneleb peeniste lüpsmisest ja ihub hammast siivutute massööride peale, kes ta peenisimemise bisnessile vee peale tõmmanud
ausalt ei viitsi enam ammu neid haige aju sünnitisi lugeda. aga imestama paneb see fanaatiline visadus, millega vanaproua touch oma porrivajunud enesehinnangut kergitada üritab....ikka võõraste inimeste suunas muda loopides, et ehk paistab siis selle taustal ilusam, noorem ja tahetum
˅ näita rohkem ˅
2021-04-22 20:43
2021-01-21 15:27:16
caprichosa
2021-01-08 15:18:35
"mina isiklikult pole mitte kunagi avaldanud ühtki kuulutust mingil ärilisel eesmärgil."

Et mitte kunagi ja mitte ühtki kuulutust ärilisel eesmärgil?
Caprichosa, profiililehel on sul nimena kirjas Lola. Aga Lolal oli 2017. aastal veebileht "Fantastilised hetked Lola juures. Erootiline massaaž Tartus". Ja seal Lola kuulutas: "Pakun Sulle sensuaalset massaazi kogu oma kehaga. Rõõmuga luban ka ennast puudutada. Seansi lõpetame Sinu vabastamisega erootilistest pingetest, see toimub käega..."

Aga vaatame sinu kodulehe metainfot (kirjeldust ja märksõnu).
<meta name="description" content="Erootiline massaaž Tartus. Võimalik ka seks.">
<meta name="keywords" content="massaaž, massage, erotic, erootiline, blowjob, intiimne, minett, Tartu, Lola, seks, arbuusipuuvili">

Lakooniliselt aga selgelt on esile toodud kõik pakutavad teenused: erootiline massaaž, võimalik ka seks, blowjob, minett, seks. Kõik see, mis sa siin eitanud oled.
Ma ei hakka pikalt seletama, miks su kodulehe metainfo just neid märksõnu sisaldas. Võibolla olid sa ülemeelikus tujus peale veinipokaali tühjendamist ja otsustasid nalja teha. Aga tõenäolisem on, et tahtsid Google'i esilehele jõuda, maksimaalselt välja paista, et potentsiaalsed kliendid kohe sinu otsa komistaksid.

Caprichosa, nii et ikkagi sa kuulutasid ärilisel eesmärgil. Ja ärimudel põhines...

Elu veereb nagu hernes🤗 prost teeb agaralt tööd.. Millest nii leili lähed?🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-04-23 14:02
Kord kolm tselluliidis rasvatihast
kes õhku täis ja kibestunud ihast
ei saa ümber ega üle oma saamatuse vihast.
Paks rasvamagu tõuk-Marleen
kel sitasoones tärganud gangreen
ja ajumaht mis võikalt peen
kel kasvab perseapraos kärbseseen.
Ah jaaaa,no siis Caprichosa
ta käest saab iga mees foorumis koosa,
ei sobi talle väike ega suur
sest valgevoolusest tal läbimata ravikuur.
Suurim tihane on suurim madu
kel tselluliidi mass kunagi ei kadu,
lõgismaoga Kiisukene seitseviis
kes hommikuti salaalkot joob kell viis.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-23 15:01
touch1
2021-04-23 12:05:30
Ära oma prostielu näite varal ka nüüd kõiki mõõda ja oma lusikat kõigile suhu topi😅,et kõik kõigi järel jooksma peavad..minu poolest võib ta oma roosas kleidis teha neid auringe ümber foorumi nii palju kui jaksab
--------------------------------------------------------------------------------------------------

kas erruläinud prosti elu tõesti muudab meele nii mõrudaks, touch, et pead võõrastele meestele, kes sinust ei huvitu, kleidid selga luuletama ja üritad mentaalselt neil munad ka maha võtta?
mille või kelle eest ma peaks Keprikut kaitsma?
hambutu vana hobuse hädised hirnatused ajavad teda ilmselt naerma nagu teisigi, kes foorumis seda su kibestumise eepost lugema sattunud
˅ näita rohkem ˅
2021-04-23 15:51
touch1
2021-04-23 11:02:56
Roosas kleidis jookseb härrasmees juba eelmisest aastast.. tundub aga, et sul kleidi ostmiseks napib raha, rääkimata pesust, paljas perse vilgub siia sinna.. 🤗
-------------------------------------------------------------------------------

no isegi kui Keprik jookseks roosas kleidis nagu sinu luuludes, touch, mis siis sellest?
või on sul probleem, et ta sinu järgi ei jookse?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-23 20:42
Kes keegi selgitaks seda kirve teritamist touch1 ja capri vahel? Ausalt parim kättemaks oleks mitte olla selline nagu see kes liiga tegi. Aga need teemad on nagu pada sõimab katelt.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-23 20:51
Tulid ka tikuga tuld tooma🤗 bensiinikanister juba toodi on 32 lk.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-23 20:56
Ole nüüd touch. Päriselt, kas sul endal muud paremat teha ei ole kui raisata oma aega kellegi kolmanda peale? Las capri läheb oma teed. Nõmedad inimesed kaovad su elust siis kui sa neist ise lahti lased ja ignoreerid neid. Ole parem.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-23 21:02
Armas soovitus, loodan, et lähtud oma elus alati sellest, reaalses elus see isegi toimib, kuid siinses keskkonnas tahtes tahtmata põrkad kokku ka selliste inimestega kellega on lahkarvamused, usu kolmas on üleliigne aga veelkord aitähh hea nõuande eest ja mõnusat algavat nädalavahetust sulle
˅ näita rohkem ˅
2021-04-23 21:07
Muidugi! Nietzsche ju ütleski, et elu on kannatamine. Milleks siis veel teiste näol ellu probleem juurde tekitada. Ja soovitan, ausalt olen praktiseerinud seda ja töötab.

Ja samad soovid teilegi!
˅ näita rohkem ˅
2021-04-23 23:25
Touch1,mis-mis?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-01 09:07
˅ näita rohkem ˅
2021-05-01 11:55
lihtne lahendus ju, Capi ravitseb siin ju inimesi strapiga, aga teine ju ei oska seda ja ongi vihavaen selline
˅ näita rohkem ˅
2021-05-01 12:06
no kui capi strapiga ravitseb, siis ikka peab see tasuline olema
˅ näita rohkem ˅
2021-05-01 13:24
Capi kas sina lendasid oma kuulsa strapiga?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-01 13:29
capi, palju sa neid tagumikke oled ka õnnelikuks ka teind
˅ näita rohkem ˅
2021-05-01 13:38
Mis selle raamatu pealkirjaks saab ?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-01 13:38
pealkiri Capi strapiga
˅ näita rohkem ˅
2021-05-01 13:46
Autor:

Saaja:
caprichosa
Saadeti: 2021-05-01 10:58:49
Loeti: 2021-05-01 13:17:02
kustuta kiri
emand oleks kindlasti kasutanud touch1 enda volbriöö luuaks mõnuga
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

üks asjalik kiri ühelt orjalt
aga tagumikualuse luua missiooni täitma sobiks proua Kaeraste tõesti hästi, nii välimuse kui hingeelu poolest
˅ näita rohkem ˅
2021-05-01 14:35
jumal laske ükskord Capil tegutseda selle strapiga ja inimesi ravitsega
˅ näita rohkem ˅
2021-05-01 16:15
kas Capi enam ei saagi oma trapiga tegutseda?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-01 17:14
No täielik lasteaed tõesõna.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-01 17:17
Jah lapsed ka armuvad kiiresti kui neile midagi petlikult ilusat näidatakse
˅ näita rohkem ˅
2021-05-03 09:56
˅ näita rohkem ˅
2021-05-04 19:15
Millal raamat välja tuleb?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-04 19:41
Raamatul puudub veel nimi
˅ näita rohkem ˅
2021-05-04 21:55
"Capritouch"
˅ näita rohkem ˅
2021-05-05 02:54
Kas see on see touch1,kes poole pudeli Torrese eest suhu kahmas? Olid ajad.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-05 07:05
Ise sa pidavat õllepudeli eest suhu võtmas käima.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-05 08:48
Minu vastas istub keskealine lödipüks Raul, kes on valmis rääkima, kuidas elab ihas üks anonüümne foorumidebiilik..
Tavaelu rutiin, kiimasus , stress, kibestumus täitmata lootuste pärast, vastuseta kirjad, üleväsimus, ühesõnaga kole koorem☹️ selline see elukene ongi...
Tead, mul olid ihasse tulles suured ootused, lootused.. räägib Raul, aga mu lootused purustati ja ma leian, et see on suur ebaõiglus minu suhtes.. kõik nikuvad ringi, elavad täisväärtuslikku elu, mille poolest mina halvem olen ahh ? olen väljanägemiselt veel täiesti kepitav vend.. olen siin ihas tiksunud ligi kaks kuud aga pole isegi suhu saanud kellegile anda.. Ohhh jaaa.. kuidas nii.. karjuv ülekohus.. niipalju vastuseta küsimusi ripub õhus..

Keegi tark on kuskil tarka pannud ja öelnud...
"Oma mures ei pea sa olema üksi.."
Ja nii ma tulingi foorumisse oma muret kurtma, kuna siin pidi olema palju vaimse tervise spetsialiste kes saaksid mind kindlasti aidata, mida edasi teha,kuhu pista oma 2 cm rippuvat pissinahka..
Seega, kui teil on miskit Raulile olulist soovitada, andke aga lahkesti märku🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 12:44
Raul ära muretse, mina ka ei niku. Lakkuda on ka mõnus
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 23:53
Millal jõuame osani 496?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-07 09:42
sammalhäbe touch jälle proteeside klõbinal juba varahommikul oma luulusid vestmas, nii nunnu öösel ikka magada saad üldse? või vähkred unetuna, nostalgiliselt silme ette manades kaugel noorusajal venitatud ja tühjaks lüpstud peeniseid?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-07 15:37
Sa ise lüpsad ka ju peeniseid kingi eest.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-07 16:39
Aegajalt tekib küsimus, et kas ajud on penise kaudu väljalüpstud või pole neid olnudki.
Ennetades järgnevat olgu öeldud, et mulle paigaldati juba sünnitusmajas saepuru, et tuul kõrvades ei vilistaks
˅ näita rohkem ˅
2021-05-11 01:03
Kae õudu.. Toits on mindki blokkinud..
˅ näita rohkem ˅
2021-05-13 07:41
Archi8, ega blokkimine keelatud ole. Kontot saad ikka ilma sisselogimiseta vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-13 21:10
Sina lüpsid ju mu..i tühjaks,kätega .
˅ näita rohkem ˅
2021-05-13 21:11
küll sina capi oled suur lüpsja ja kõik m sa tühjaks imed
˅ näita rohkem ˅
2021-05-13 21:14
Misterjil ka amet selge
˅ näita rohkem ˅
2021-05-13 21:15
Sa teed oma poistele ise
˅ näita rohkem ˅
2021-05-13 21:17
Tahad ka rusikaga saada ve.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-13 21:25
capi kas olete kiisukesega õed. üks hirmutab inimesi enda välimusega ja sina põrkud siin oma kummitissidega
˅ näita rohkem ˅
2021-05-13 21:29
Vastandid tõmbavad, asi peab ihas paigas olema kõigile midagi
˅ näita rohkem ˅
2021-05-13 22:16
Elu peab olema igav, kui kõikvõimalikke teoseid jaksatakse luua.
˅ näita rohkem ˅
1
...
8
9
10
...
71