Foorum
1
...
6
7
8
...
71
2020-09-27 19:49
et alles oleks ja muttike kustutada ei saaks oma fataalsust:

020-09-27 19:34:34
Et selgelt näha peab selgelt mõtlema.. See ei kehti loomulikult teie läbukate kohta.. Teile piisab, kui pendeldada pissinahaga ja mõõta lamba hargivahelt pH taset, et määrata, arvata ja ennustada ja kamba peale tõlkida
Kas pole🤗..
Ära selle mõrlemisega üle pinguta, ikkagi vanus, kena õhtut sulle..
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 19:50
Mutike
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 19:52
mulle meeldib "mõrlemine" - see on vist mõrd olemise lühenenud versioon. keele arengu käigus sõnad enamasti lühenevadki...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 19:57
Vaadake proua Touch, mina mõtlen üsna sageli iseendale ja enamasti pole pildis mida näen mittemidagi, mille üle erilist uhkust tunda.
Ma püüan inimesi alati mõista, aga mis minu mõistusesse puutub, siis selle üle peavad juba teised otsustama.
Mis mainitud postitusse puutub, siis tundub, et tegu oli väga tõsise enda sisse vaatamisega. Au teile selle eest
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 19:58
Armas Jeesus, vagur, leebe
vaata väeti lapse poole.
Lihtsameelsus andesta,
sinu juurde tahan ma.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 20:04
Sõnadega mängust on vähe kasu, kui sinna vahele vale mõte satub.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 20:09
Sinu enda mätas ei ole vist ammu küntud saanud, et tigetsed
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 20:14
Vot just nimelt. Ja mind ei häiri, kas alumine või ülemine.
Kui loed mingit postitust siis jah võib juhtuda, et leiadki mingi mõtte. Kõigepealt võrdledki seda enda mätta kõrgusega, nagu postitaja soovis, aga siis mõtled, miks ta seda kirjutas ja pilt võib muutuda täiesti vastupidiseks.
Kirjutamisel jäetakse suuremad reavahed, et sinna midagi poetada, aga sama lihtne on sinna ka midagi kaotada.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 20:31
Ei, ma olen tavaline vana ja loll mees, kellele meeldib tarkapanna.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 20:46
Kas siin on siis midagi imeliku? Ma olen leppinud sellega ja see ei häiri mind eriti.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 21:01
Kas tõesti? Aga keda ei häiriks? Vähemalt ma püüan, seda eriti mitte tähelepanna.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-28 07:56
Nördinud läbulase sulest...

.. Armas inimene, Juula, kui sa erapooletult vaatad, siis Touch1 tõstab ise oma teemasi esile!

😂😂😅.. No mida saab selle lolli jutu peale öelda, ei muud kui
Imelik rahvas elab Läbulas , kaevab minu nimelise teema aja hämarusest üles, toob esikale ja nüüd kaebleb, et teema esikal on😅
Aga kuna ta nüüd teie ponnistustega esikal on siis oleks ju patt, seda mitte kasutada
˅ näita rohkem ˅
2020-09-28 09:34
Patt on patta sittuda
˅ näita rohkem ˅
2020-11-11 16:08
Minulgi on au kuuluda tema blokilisti
˅ näita rohkem ˅
2020-11-11 16:48
Minul seda au ei ole, aga tegelikult pole tal häda miskit. Va kõver luuleand...
˅ näita rohkem ˅
2020-11-11 22:47
vabandust,kas tohin oma kõva munni teie märga putsi lükata?
˅ näita rohkem ˅
2020-11-11 23:49
Ja seda räägib vanaldane caprichosa Neidis kellel mu... rohkem suus käinud, kui mõnel mehel lusikas😅
˅ näita rohkem ˅
2020-11-12 00:40
asoo, peaks delfi poole pöörduma siis, et keegi on seal minu eluga paremini kursis kui ma ise. aga laimu levitavad moorid paistavadki vanuritena välja paraku...just eideliku käitumise tõttu. nooruslikud ja oma elu omavad naised ju üldiselt sookaaslaste kohta väljamõeldiste levitamisega tegeleda ei viitsi, neil lihtsalt ei jää aega selleks.
˅ näita rohkem ˅
2020-11-12 00:52
Kohe näha et vanad sõbrad
˅ näita rohkem ˅
2020-11-12 00:55
kusjuures jah, polnud see mitte väga ammu kui touch suurt sõbrannat mängis ja taevani kiitis mind kuni tekkis see tobe luul lambist nagu ma tema mingit mehikest tahaks näppida vms. siis sai sõprusest sekundiga hirmus vihavaen
˅ näita rohkem ˅
2020-11-12 01:04
ma kiidaks sind ilmselt praegugi, touch, kui sa ära poleks keeranud. mul pole su vastu mingit vaenu kunagi olnud ja meeste pärast kaklemisel ausalt ei näe mõtet, neid peaks ju kõigile jaguma...eriti siin ihas
aga miks endast nooremate inimeste vanus sul nii hinge peal on, sellest ei saa vist keegi aru.
isegi sinust ligi 15 aastat noorem Keprik oli su jaoks vanur
˅ näita rohkem ˅
2020-11-12 01:09
ja miks peakski kurtma, qwerty. elu on ju fantastiline ja järjest põnevamaks läheb, naudingute talv ootab ees ja kevad südames
˅ näita rohkem ˅
2020-11-12 01:12
Kakelda oskavad nad küll jah
˅ näita rohkem ˅
2020-11-12 04:10
Qwerty nagu hüpiknukk naiste vahel. Sa qwerty naiste kõrval puhta poisike need daamid kõlbavad mulle kui mõlemad juba üle 50 - ne
˅ näita rohkem ˅
2020-11-12 12:02
camoon, vanajpihub. touchi jaoks on isegi 40+ mehed vanurid- nagu ta korduvalt on rõhutanud. mõni daam on elukestvalt noore liha otsinguil nii et sul poleks metsikumateski unenägudes lootust touchil märjaks ajada.
ma küll vanuse järgi inimesi ei diskrimineeri. aga ausalt öeldes pildilt vastu vaatav lõtvunud nahaga ja ripptilliga hoogsalt 70. juubelile lähenev päss erilisi erutusevõbinaid ei tekita.
sellises vanuses mees võib muidugi väga karismaatiliselt mõjuda.......kui on intelligentne, hea huumorimeelega, vitaalne, hoolitsetud välimusega. vanajpihub paraku mõjub pigem eidelikult ja labaselt, enamasti. nii et ilmselt tuleb tal 90+ prouadega piirduda. või tavapärase pihuralliga
˅ näita rohkem ˅
2020-11-12 12:18
qwerty112
2020-11-12 12:11:43
Mis siis et 70. Seeeest ripub hästi
------------------------------------------------------------------

no just. 70 on uus 30 eks aga kui mune pole ja halle ajurakke napib, siis see rippumine ühtki naist reaalselt ei eruta.
˅ näita rohkem ˅
2020-11-12 13:31
Jube pull, ma ka blokitud. Mõtlen kas olen üldse ta kontot vaadanud Ilmselt teeb näppu samal ajal kui blokib kontosi
˅ näita rohkem ˅
2020-11-12 13:44
Blokk on ilus märge sind on märgatud vähemalt korra
˅ näita rohkem ˅
2020-11-12 13:45
Olen küll vana känd aga oks on veel kõva kasvõi alla poole raskusest
˅ näita rohkem ˅
2020-11-12 13:47
Kui vanus mängib rolli siis ei hakka eurosid lehvitamagi
˅ näita rohkem ˅
2020-11-12 19:49
lehvita munni parem,kui hea pikk ja jämme siis näkkab
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 12:42
Mis siin toimub mingi rap battle we? varsti saab IHA oma luuleraamatu välja anda.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 12:44
Täna on kerjakott küll kellegi teise õlal kes vaikselt öösiti juba mitu kuud sente on korjanud
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 13:04
Tegelikult, riimid on head
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 13:57
riimid on teil jõledad
strapiga saate mõlemad
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 14:12
trixy riimid on vägagi nauditavad, tegelikult. on nii vormi kui sisu aga peeniste defitsiidis vaevlevale touchile kuluks ilmselt väikse strapon ära küll, vbl isegi suur
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 23:22
Kes küll on see
priske neidis
kes püksata iha uulitsal seisis
ta vahel purjus vahel kaine
iha uulitsal
seisev naine
aeg peatu
et hetkeks
õnnetiivul
õnnest viidult
lennata saaks
see vana daam..
aeg peatus
õnn õrnalt
riivas paljast reit
ja seljast riisuti kleit
Iha uulitsal
väärikalt seisab
ajast ja arust
vana caprichosa
silmades valu
ja meeleheit..
˅ näita rohkem ˅
2021-04-10 09:35
Hommikused päiksekiired Küll te olete armsad
˅ näita rohkem ˅
2021-04-10 12:19
Touchi’le ikka vastast pole
˅ näita rohkem ˅
2021-04-10 12:31
õelutsemises ja ussitamises pole talle kindlasti vastast aga trixy on poeedina vanast luulehobusest igal juhul etem
˅ näita rohkem ˅
2021-04-10 12:48
Mina laseks žürii koostada ja peale etteantud teemalisi üllitisi, žürii hääletab võitja saab autasu.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-10 15:28
kulla touch, kui ka sinu ainus lõbu seisneb võõrastes eludes urgitsemises ja ussitamises ning laimamises.....sel juhul tuleks sulle vist kaasa tunda.

mida mina naudin või mitte, on ikka ja ainult mu enda asi, mitte suva netirollide ja tigedate tädikeste mure
sinu arust võib mu eelmise kevade pilt kasvõi 50 aastat vana olla. see ju fakti ei muuda, et eelmise kevade märtsis pilt tehtud, palmisaarel talvitumise lõpus. seda võivad sulle kinnitada nii fotograaf kui hotelli personal, kui sulle meeletult oluline teada, millal ja kus võõrad inimesed oma pilte teevad või elu naudivad
et mis haigus sind sunnib siis laimama, valetama, ussitama, nina toppima teiste eludesse? vana hea vagiinaviha ikka vahutab?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-10 16:42
Filena,ära sega vahele see pole tavaline luuleõhtu
˅ näita rohkem ˅
2021-04-10 18:15
milleks sa, touch, oma "robustset ausust" siis valede ja laimu abil proovid demoda? kui julged, võta blokk maha ja saadan sulle palmisaarel resideeruva proua fb konto lingi, kes ka sinu poolt mainitud pildi tegi märtsis 2020. mitte 5 ega 10 aastat tagasi nagu sa loodad. uuri siis ise järele ja ära unusta ka mainida, et milleks sulle nii olulised on võõrad pildid ja elud........et nii õnnelik oled oma noorpõlvepilte vahtides, et kohe ajab ussitama ja valeinfot levitama

ja isegi kui mul oleks samuti noorpõlvepildid nagu vanaproua touchil, mitte eelmise aasta fotomeenutused.....mida see talle annaks? tema ajavagudest küntud näolapp ja vanadusest väeti kere sellest ju värskemaks ei muutuks....
lugupeetud vanaema on korduvalt paljusid endast nooremaid mehi ja naisi siin vanuriteks sõimanud. hale katse oma hädist enesehinnangut kergitada? või milles see "sõnum" nagu seisneb, keegi oskaks ära seletada?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-10 18:30
minu luksus on eluga rahulolu ja vabadus ise oma tegemiste üle otsustada. see, kas kuskil talvitudes ööbida 3 tärniga hotellis või 5 tärniga presidendisviidis või vapustava vaatega korteris või kõigis neis kordamööda, see on nagu suhteliselt ebaoluline. aga ei ootagi, et touchi-sugused väikluse silmaklappidega kabjalised seda mõistaksid.
sulle mõistetamatud mõtteavaldused ja võõras elu tunduvad muinasjutulised? no tore, aga see ju su enda probleem
erimeelsused on vägagi teretulnud. kui igav oleks maailm, kui kõik täpselt samamoodi mõtleksid/käituksid
aga miks peab valede ja laimuga oma seisukohti proovima paremaks upitada??
ei pea silmas ainult seda pildi kohta valeinfo levitamist........see nagu ongi su pidev taktika, touch.
kui argumendid ja faktid puuduvad, aga hirmsasti kibeled midagi halvasti ütlema, siis lihtsalt lambist levitad mingit soppa ja valetad? teed ainult enda margi ju täis sellega....
˅ näita rohkem ˅
2021-04-10 18:40
minu oletatav amet ei puutu vähimalgi määral sinusse, touch. isegi kui ma oleksin prostituut ja ainus selle ameti esindaja siin saidil või terves maailmas, siis mismoodi see sinu elukvaliteeti, suguelu või ööund peaks mõjutama, et sa päevast päeva selle kallal nüride mürgihammastega järada üritad?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-11 10:20
Vändra tüdrukuna ma seal suurt saekaatrit ei tea ,kus laudu peaks tulema aga no Touch sinu sulest tuleb lugusid kindlalt rohkem
˅ näita rohkem ˅
2021-04-11 10:50
Huvitav 50 ndate aastate propaganda, ajalugu ongi põnev.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-11 11:46
No iha mehi ei pidurda nüüd küll miski need käivad ikka naise juurest järgmise juurde, seda ei saa pahaks panna. Kui nüüd elustenest siis ma pahandaks naabrimehe peale kui teist naabrinaist eelistama hakkaks
˅ näita rohkem ˅
2021-04-11 11:50
kiisuke.....touchi verbaalseid fekaale tootev saekaater käivitus juba koos päikesetõusuga, ilmselt tõesti millestki muust pole mõelda ilusal pühapäevahommikul
eks see vaibumatu vimm käärib temas aegade lõpuni- ikka ajendatud kurjast kahtlusest, et touchi kunagine küljesoojendaja sai mõne siivutu massööri poolt tühjaks lüpstud.......vaesele õnnetule touchile ei jäänud vist sentigi ega tilkagi

no las inimene elab end välja, vähemalt mingigi rõõm tema hallis elus. jääme siis uusi vahutava vagiinaviha keeristest kantud pärleid ootama.
aga leidke ikka vahepeal kauni kevade nautimiseks ka aega
˅ näita rohkem ˅
1
...
6
7
8
...
71