Foorum
1
...
67
68
69
...
71
2023-02-24 14:53
Hea inimene nagu olen
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 14:56
Ja nüüd tuleb vaid teist osapoolt jääda ootama
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 14:59
Koputa mööda puud ,sülita üle vasaku õla aga suure tõenäosusega tuleb iha tolmuimeja platsi ...
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 17:10
Ja tolmuimeja tuli nagu lubatud🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 17:22
Vosss
2021-08-06 19:52:01
See touch on üks kuri kassitädi ja ta on kogu aeg tige. Nii niksiga kui ilma niksita.
------------------------------------------------------------------------------------------------

võimalik jah, et toitubki tigeduse energiast. aga samas....kui touch ühe korraliku peenise kätte saaks, muutuks tigedus kindlasti lahjemaks
mrtarts pakkus talle lahkelt abistavat peenist siin. touch võiks sellest pakkumisest kinni haarata nagu uppuja õlekõrrest
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 18:44
kuna sa vana hoor mürgi pritsimise lõpetad?
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 20:08
capri tahad panen sulle tänase päeva puhul peeruvahele? täiesti tasuta,saad ka üks kord elus suurt munni tunda
˅ näita rohkem ˅
2023-02-25 04:33
Ülemus lootusetul häälel ehitusobjektil:
"Homme tuleb meile kontroll ja ilmselt jääme me kõik pärast töötuks sest sellist porri ei tohiks teha nagu te siia ehitanud olete!
Homme, mis iganes ei juhtuks tehke nägu, et kõik on plaanipärane, äkki pääseme kuidagi..."
Järgmine päev käib inspektor objektil ringi, nuusib kõik nurgatagused läbi ja lõpuks jõuab ka ülemisele korrusele, kus juhtub sel hetkel sein kokku varisema.
Sealt läheb mööda müürsepp Vasja, vaatab kella, noogutab pead ja kiidab:
"Väga täpselt on graafikus!"
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 21:28
Mees on juuksuris.
Juuksur küsib: "Kas sul ämma ka on?"
"Ikka on," vastab mees.
"Kuidas ämma tervis ka on?"
"Ei ole viga."
"Kas ämm ka vahel juuksuris käib?"
"Miks sa mu ämmast kogu aeg räägid?" vihastab mees.
"Sest sul tõusevad juuksed iga kord püsti kui ma ämmast juttu teen. Siis on maru hea lõigata," kiidab juuksur.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 21:32
Oskan ka panna
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 22:31
Hommikune udu on katnud karjamaa.Udust kõrgemal künkal ammub pull eriti jämeda häälega:"Jebuu.......jebuuu.....jebuuuu..."Alt udust vastab lehm natuke peenema häälega:"Gavo......gavoo.......gavoooo."Kaugemalt kraavikaldalt segab vahele ihalammas peene häälega:"Minjaa.....minjaaa.....minjaaaa."
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 01:19
Johhaidii! Minu pea 8 aastat tagasi algatatud teema IKKA VEEL aktuaalne ! Vaata et kõige popim teema läbi aegade. No tore igatahes....kuigi imestan, et kuidas inimesed ikka viitsivad küll. Aga muuseas, kuidas siis ka teema peategelane elab ja kuidas tal läheb? Loodetavasti ikka hästi ja kõik korras.Ja kas ikka endiselt veel tulistab nagu kuulipildujast blokke igasse ilmakaarde? Või äkki on nii, nagu ühe vana kuulsa laulu rida ütleb - "kas on tal armas olemas, kas on tal pulmad tulemas"... no loodan, et blokkide turmtules pole pihta saanud mõni heatahtlik prints (kasvõi valgel hobusel), kes püüab talle viisakalt ja heaga läheneda.
Igatahes kõike head ja parimat teemakangelasele ja kõigile teistele teemalistele ! Kütke aga edasi !
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 10:19
"anekdoot" teema on suht sama popp. Ent kuulutuste osakonnas on üllitisi mis tunduvalt naljakamad.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-04 08:44
Juku kohtub linnapeal oma tädiga.“Kuhu sa lähed, Juku?”“Bordelli!”Tädi ärritub seepeale nii, et annab Jukule kõrvakiilu.Juku läheb edasi ja kohtab oma onu.“Kuhu sa, Juku, kiirustad?”“Bordelli!”Onu virutab Jukule laksti! kõrvakiilu.Juku läheb edasi ja kohtub oma õpetajaga.“Tere, Juku! Kuhu sina nii vara teel oled?”“Bordelli lähen, õpetaja!”Nüüd sai Juku lausa kaks kõrvakiilu.Lõpuks jõudis Juku bordelli ukse taha, seal võttis teda vastu omanik ise:“Poiss, mis sul vaja on?”“Ma pean sisse saama!”Nüüd sai poiss kohe mitu kõrvakiilu.Selle peale sai Jukul hing täis: “Kurat, see käib juba üle mõistuse!” pomises ta endamisi. “Järgmine kord läheb vanaisa ise oma mütsi otsima!!!”
˅ näita rohkem ˅
2023-03-04 09:04
Pole nõmedamat vaatepilti kui tolmuimeja maniakaalne tõmblemine, copypaste näol kõikvõimalikes teemades
˅ näita rohkem ˅
2023-03-04 11:13
vanaeit capri kopib hingest
˅ näita rohkem ˅
2023-03-04 11:46
hoor capri on siin nii vana teglane ,et ei tea enam ise ka mis kontoga sees käia
˅ näita rohkem ˅
2023-03-04 11:51
Capril peaks varsti juubel tulema-60,äkki kingiks talle õige koopiamasina,saab oma hütis trenni teha.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-04 11:54
touts on ilus naine,näen teda pea iga päev
˅ näita rohkem ˅
2023-03-04 12:23
jube loom see capri ,polgumadrats nagu ta misterj kontolt end nimetab
˅ näita rohkem ˅
2023-03-04 13:24
KULDVILLAKUS küsiti:
Nad lasid piima hapuks. Ei vabandanud. Väitsid, et oligi vaja hapupiima. Nüüd lubasid uuesti lüpsma hakata.
Kes on... NB! Õiget vastust ei teadnud ka Esse.Aga capri saab koppida tema teab oma pede konto misterjiga kõike
˅ näita rohkem ˅
2023-03-05 07:45
Vähemalt kolm heategu päevas .. loomulikult ei saa jätta silikoonist vanainimest ilma copimise rõõmust

Öö külas.

Üks talunik hüüab vaikselt teise akna all:

„Jaan!"

Vastuseks kostab summutatud sosin:

„Mis on?"

„Tule välja!"

„Milleks?"

„Mul on siin lihapirukaid, marineeritud seeni, värsket kurki. Hakkame viina võtma!"

„Ma ei saa!"

„Miks?“

„Ma seksin praegu, olgu ta neetud!!!"
˅ näita rohkem ˅
2023-03-05 10:11
käisin tushi all ja pesin ka noku puhtaks sest täna on ju valimised. Mastrubeerin Kaja.K pilti vaadates ja valmistun valima.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-05 10:19
Üks noor teismeline tütarlaps töötas vabal ajal prostituudina.
Mõistetavatel põhjustel hoidis ta oma tegevust kiivalt saladuses ka oma vanaema eest.
Ühel ilusal kevadõhtul aga tegi kohalik politsei oma järjekordse haarangu lõbumajas ning arreteeris grupi prostituute, nende seas ka meie kõnealuse noore tütarlapse.
Prostituutidele anti korraldus üles rivistuda maja ees oleval kõnniteel.
Ja kes muu juhtus sealt mööda minema, kui mitte noore tütarlapse väike väeti vanaemake!
Loomulikult sattus meie kõnealune tütarlaps meeleheitesse.
Ja otse loomulikult märkas vanaema oma lapselast, astus lähemalt ja küsis kohe uudishimulikult:
“Armas laps, miks sa siin ometi niimoodi rivis seisad?”
Meie kõnealune tütarlaps ei soovinud kohe kindlasti avaldada oma väikest saladust ning mõtles kiirelt välja väikese jutukese:
“Vaata vanaema – mõned head inimesed jagavad tänaval möödakäijatele apelsine. Ja ma ootan hetkel järjekorras, et kah mõned apelsinid endale saada…”
“Oo kui kena neist,” lausus caprihosa. “Ma arvan, et ma võtan mõned apelsinid ka endale,” ning nende sõnadega astus vanaema rivi lõppu.
Samal ajal aga astus politseiohvitser tütarlapse juurest tütarlapse juurde ning küsitles järjest neid kõiki.
Lõpuks jõudis ohvitser rivi lõppu, meile nüüdseks tuttavaks saanud tütarlapse vanaema juurde.
Ohvitser oli täiesti jahmunud.
Kogeledes küsis ta: “Aga… te olete ju nii vana… kuidas te nendega hakkama saate…?!?”
Vanaema vastas heatahtlikult: “Pojake, siin ei ole ju midagi keerulist! Ma võtan oma proteesid suust, tõmban neil naha maha ja lihtsalt imen nad tühjaks!😂😂😋
˅ näita rohkem ˅
2023-03-05 10:26
täpselt sama teeb ka misterJ
˅ näita rohkem ˅
2023-03-05 10:32
Niiluse kaldal istub mees ja püüab kala. On palav, päike küpsetab, kala ei taha võtta... Mees istub tunnikese, istub teisegi, kui äkki pistab krokodill pea veest välja, vaatab meest lootusrikka pilguga ja küsib:
"Palavavõitu, mis?"
"Jaa!" õhkab capri.
"Ja hingeldama ajab ka?"
"Jaa!"
"Äkki ujuks veidi!"
˅ näita rohkem ˅
2023-03-05 10:40
capri tegi rasket tööd,munni imes päeval-ööl, tahtis saada riigikokku,seal on mitu hüva nokut.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-05 10:43
violiina
2021-11-05 19:55:06

Capri, sa oled lihtsalt naljakas
˅ näita rohkem ˅
2023-03-06 08:37
2JZ
2022-12-30 13:13:33
Violiina, ma võin ka anekdoote lugeda, kuid nagu ma olen ka ennist öelnud see on vale teema kuhu neid postitada, siin on juba anekdootide rubriik täitsa olemas...
----------------------------------------------------------------------------------

no aga kui m-vitamiini puuduses vaevlev touch tunneb end kõndiva vanaldase anekdoodina ning netist anekdoote kopeerides üritab oma elust lugu rääkida, siis on ju anekdoodid, lingid ja kõik postitused täitsa teemasse
˅ näita rohkem ˅
2023-03-08 19:19
Foorum muutus Hoorumiks peale lehmatädi capri de Hoor lagastamispingutusi
˅ näita rohkem ˅
2023-03-09 07:39
Silikoonist " meelelahutaja" teeb siin foorumis silmad ette ka kõige suurematele jobudele, kes mööda foorumi teemasi ringi kargavad, pakilisest vajadusest rääkida oma elulugu
˅ näita rohkem ˅
2023-03-09 19:39
Kas see sirje kes capriga teineteist lakuvad, varganäod
˅ näita rohkem ˅
2023-03-09 21:53
ok
˅ näita rohkem ˅
2023-03-10 15:55
natukeneveel
2023-03-05 10:32:13
Niiluse kaldal istub mees ja püüab kala. On palav, päike küpsetab, kala ei taha võtta... Mees istub tunnikese, istub teisegi, kui äkki pistab krokodill pea veest välja, vaatab meest lootusrikka pilguga ja küsib:
"Palavavõitu, mis?"
"Jaa!" õhkab capri.
"Ja hingeldama ajab ka?"
"Jaa!"
"Äkki ujuks veidi!"

----------------------------------

senini üks uus parim leitud anekdoot, kuigi teisest teemast Filmilikult kohe tuleb silmade ette stseen.

aga jah... võimalik Muide, touch1 on tore
˅ näita rohkem ˅
2023-03-11 10:21
Vaatan samuti, et tolmuimeja on uuemad teemad ammendanud copiga ja nüüd aastaid hiljem leiab aega vastata ka neile kirjutistele mis ammu unustusehõlmas ..parem hilja kui mitte kunagi
˅ näita rohkem ˅
2023-03-11 15:45
ei tea mis ta veel üles arhiivi sügavuste hõlma vajunud teemadest välja kaevab üritades midagist intriigitseda.

aga mul on mõnus nädalavahetus.

ei tea mille peale too "galantsete" päevateema kustutati? selle peale et capri paturegistri tõin välja? KUid seda ju capri ei häbene.
Või ainult selle lause peale "capri on niiii kole aga touch1 on palju armsam!"? tundub usutavam, kuigi see oleks päeva nali et kui see oli tõesti põhjuseks.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-12 07:11
Mees ja naine heidavad õhtul voodisse.
Mees hakkab kohe lähenemiskatseid tegema, aga naine tõrjub:
“Ma olen täna nii väsinud ja pea ka valutab…”
Mees reageerib kiiresti:
“Ma käin kiiresti caprichosa juures ära ja toon sulle peavalutablette. Tunni aja pärast olen tagasi!!! 😉 😛
˅ näita rohkem ˅
2023-03-12 08:43
2JZ
2022-12-30 13:13:33
Violiina, ma võin ka anekdoote lugeda, kuid nagu ma olen ka ennist öelnud see on vale teema kuhu neid postitada, siin on juba anekdootide rubriik täitsa olemas...
----------------------------------------------------------------------------------

no aga kui m-vitamiini puuduses vaevlev caprichosa tunneb end kõndiva vanaldase anekdoodina ning netist anekdoote kopeerides üritab oma elust lugu rääkida, siis on ju anekdoodid, lingid ja kõik postitused täitsa teemasse
˅ näita rohkem ˅
2023-03-12 12:48
Toimub Balti riikide mitteametlik võistlus naelte peaga seinalöömises. Esimesena lööb Eesti puupea caprihosa ja saab 60 naela seina löödud. Siis jõuab kätte leeduka kord ja tema saab hakkama pooleteise kasti naeltega. Lõpuks asub võistlustulle lätlane, kes lööb oma peaga seina kaheksa kasti naelu, enne kui kohtunikud vahele astuvad. Kohtunikud lähevad otsust tegema ja kuulutavad tagasi tulles, et võitjaks tuli leedukas. Kõik on otsuse üle väga imestunud, kuid siis selgub, et lätlane diskvalifitseeriti, kuna ta lõi naelad seina tagurpidi, see tähendab pea ees.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-12 13:07
"Kullake, lülita, palun, telekas välja!" ütleb unine mees.
"Ma ei saa, me oleme praegu kinos!"
see on elu caprichosast ajab magama
˅ näita rohkem ˅
2023-03-12 15:55
see ongi Silikoonist meelelahutaja e. Naljahambastlamba meeleheitlik elu foorumis
˅ näita rohkem ˅
2023-03-12 16:35
ei tea, kas ehk keegi arutleks teemal "Elu võimalikkusest iha foorumis tolmuimeja kadumisel?"

Ehk oskab keegi paremini. Ma ei oska, on vaid kolm sõna öelda selle koha peal: siis saabub vaikus.

sest tõesti.... kui ma esimest korda kirjutasin 5 veebruar siis see lõim oli juba 220 lk pikk. Arvates et see ongi "päevateema" kus on kõik kompott koos. Kõik sobitus. Pildid, naha parkimine, intiimelu, anekdoodid.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-12 16:38
Aga siin on sul võimalus teha uus teema usun, et seal jätkuks juttu kauemaks
˅ näita rohkem ˅
2023-03-12 16:52
see enamvähem nagu tükk "Kevade" algust või "Suve" lõpuridu. "Kui Arno isaga koolimajja jõudis...."

Kui mina siia foorumisse jõudsin, oli lagastamine juba alanud. Juhatus oli kadunud ja mõistlikum rahvas juba vehkat teinud ning keel vestil sellest, küll aga
kõige selle vahel töötas alati edasi miski tolmuimeja mis pidevalt iga paari minuti tagant jälle end meelde tuletas kõigile ja esile sikutas. Puhtust polnud sellest näha, küll aga tolmuimeja capri end alati pani ülespoole end et laga poleks nähtaval.
...
˅ näita rohkem ˅
2023-03-13 12:39
Mida soovitate?

Äkki väike seeme, võin kohe pakkuda .capri pritsib käega välja
˅ näita rohkem ˅
2023-03-13 19:50
caprichosa
2023-03-13 19:19
Ameeriklane venelasele:
„Ma kujutan ette, kuidas te lõunat sööte: tammelaud, laual pudel viina, must leib, heeringas, sibul, puder ja pelmeenid. Laua all – Capri suhuvõtmas. Seinal ripuvad balalaika ja vatijope. Õues seisab tank, verandal aga magab karu…”
„Mis laim see on?!” vihastab venelane. „Miks ainult capri, kuhu lunette jooksi?!?
˅ näita rohkem ˅
2023-03-15 10:52
Ma ütlesin oma pojale: "Sa abiellud selle tüdrukuga, kelle Mina sulle valin."
Ta ütles: "EI!"
Ma ütlesin talle: "Ta on Caprichosa tütar."
Ta ütles: "OK."
Ma helistasin Caprichosale ja ütlesin: "Ma tahan, et sinu tütar abielluks mu pojaga."
Caprichosa ütles: "EI."
Ütlesin Caprichosale, et mu poeg on iha lehel tegevjuht.
Caprichosa ütles: "OK."
Helistasin iha lehe presidendile ja palusin tal teha minu poeg lehe tegevjuhiks.
Ta ütles: "EI."
Ma ütlesin talle: "Minu poeg on Caprichosa väimees."
Ta ütles: "OK."
Nii tuleb elus asju korraldada!
˅ näita rohkem ˅
2023-03-15 23:18
Mees viib caprichosa arsti juurde:
"See caprichosa töötab kuidagi kehvasti!"
"Mis siis on, imeb halvasti?" küsib arst.
"Ei, imeb normaalselt, aga sitta pritsib tagant välja üle iha lehe.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-19 16:38
veider, mis toimub. Imelik vaikus. Kesse tolmuimeja katki tegi?
˅ näita rohkem ˅
2023-03-19 17:32
Kuid ikka veel müüakse foorumis päevast päeva vana pruugitud silikoonist tolmuimejat uue pähe . ..

Mees viib tolmuimeja poodi tagasi:
"See tolmuimeja töötab kuidagi kehvasti!"
"Mis siis on, imeb halvasti?" küsib müüja.
"Ei, imeb normaalselt, aga tolmu korjab kehvasti!"
˅ näita rohkem ˅
1
...
67
68
69
...
71