caprichosa
2023-02-11 22:23:04
touch1
2021-11-11 14:44:12
Pooletoobine juba plagistas vahvliraudu sõnaosavuses...
"Tahaks su selja vastu liibuda, silitada su puusi, sääri, kõhtu ning suudelda su kaela ja õlgu..." 😘
--------------------------------------------------------------------------------------
MrTarts
2021-11-11 15:33:09
Kade oled, et sinule sellist asja ei kirjutata?
------------------------------------------------------------------------------------
oh, vaevalt et touchi haiglast huvi minu eraelu vastu nüüd roheline kadedus põhjustaks
vaesel vanaproual lihtsalt nii igav ja tühi elu, et päevad läbi passib mu kontot.......ja kappab omanimelisse teemasse kädistama põnevat infot, kas ja kus ma tegutsen, kas on ajad broneeritud, tööpäev läbi jms.
no nagu igavlev pensionär, kes akna peal passides üritab maailma asjadega kursis olla
caprichosa
2023-02-11 22:23:35
Vosss
2021-07-23 12:50:44
Tädi touch ja tädi violiina, proovige nüüd olla vähe. Ärge olge sellised kibestunud vanamoorid
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hea soovitus. aga kui touchil peale peenistest undamise ühtki muud rahuldustpakkuvat tegevust pole, siis tuleb ju see kibedus kuidagipidi välja elada.....näiteks omaimelise teema naeruväärselt väsimatu upitamisega
caprichosa
2023-02-11 22:24:27
MrTarts
2021-05-31 22:18:27
Touchil ilmselt endal spetsiifiline mure närimas, muidu ta siin ei oleks.
--------------------------------------------------------------------------------------
spetsiifiline peenistest ilmajäämise mure jah.......nende venitamisest ta soigunud siin aastaid, väärikas vanamemm
Mis vaevab caprichosa südant? Kõht lahti, põis ei pea? Teistes foorumites bloki saamine, et sadade kontodega huiad?kalamajast löödi välja nüüd käib Kadriorus ja Balti jaamas hooramas. Pärnus odav uberik, varastab soomest tulnud mehi tühjaks. Joodikud ja paksud sead õige klientuur.