Foorum
1
...
64
65
66
...
71
2023-01-13 23:40
caprichosa
2023-01-13 23:22:19
Vosss
2021-08-11 21:29:55
Ma arvan, et nüüd tuleks küll caprichosa iha lehelt välja visata. Muidu äkki rikub kõik korralikud ja konservatiivsed inimese siin lehel. Lihtsalt naljakas on lugeda seda materdamist. Ma arvan pigem, et tänu capile jäi mõnest munnist ilma touch, metsis ja ka vagamees. Muidu sellist kajakate kisa ju poleks. 🤣🤣🤣
--------------------------------------------------------------------------------------------

njah, mõnda asja kohe ei saa nii kergesti andestada....nagu touchi sapistest vihjetest näha
aga kõige naljakam on alati kui foorumi kõige vanem kajakas touch hakkab endast nooremate inimeste passide vastu ebatervet huvi tundma ja end lolliks tegema.
30+ härrasmehi on proua ka pidevalt vanuriteks nimetanud....
ja kogu selle tohutu mure juures võõraste inimeste käekäigu üle unustas madam touch järjekordselt omaenda passi vaadata.
häbeneb?

caprichosa
2023-01-13 23:22:50
2JZ
2022-12-30 13:13:33
Violiina, ma võin ka anekdoote lugeda, kuid nagu ma olen ka ennist öelnud see on vale teema kuhu neid postitada, siin on juba anekdootide rubriik täitsa olemas...
----------------------------------------------------------------------------------

no aga kui m-vitamiini puuduses vaevlev touch tunneb end kõndiva vanaldase anekdoodina ning netist anekdoote kopeerides üritab oma elust lugu rääkida, siis on ju anekdoodid ja kõik touchi seniilsed postitused täitsa teemasse

ja lisaks kopeerimisele oskab geniaalne nõustaja touch peeniste venitamisest uneleda.....
loomulikult ka monoloogid võõrastest vibraatoritest, banaanidest ja härrasmeestest

jankujanku
2023-01-13 23:31:22

Sain paar nussi pilti caprist. Lammas on ju paras kiilakas, tehis juuksed pähe sulatatud. Seasilmadega kõõrdsilm
˅ näita rohkem ˅
2023-01-13 23:41
Vosss
2021-08-06 19:52:01
See touch on üks kuri kassitädi ja ta on kogu aeg tige. Nii niksiga kui ilma niksita.
------------------------------------------------------------------------------------------------

võimalik jah, et toitubki tigeduse energiast. aga samas....kui vanamemm touch ühe korraliku peenise kätte saaks, muutuks tigedus kindlasti lahjemaks
mrtarts pakkus talle lahkelt abistavat peenist siin. touch võiks sellest pakkumisest kinni haarata nagu uppuja õlekõrrest
˅ näita rohkem ˅
2023-01-13 23:45
caprichosa
Vosss
Ma arvan, et nüüd tuleks küll caprichosa iha lehelt välja visata. Muidu äkki rikub kõik korralikud ja konservatiivsed inimese siin lehel. Lihtsalt naljakas on lugeda seda materdamist. Ma arvan pigem, et tänu capile jäi mõnest munnist ilma touch, metsis ja ka vagamees. Muidu sellist kajakate kisa ju poleks. 🤣🤣🤣
--------------------------------------------------------------------------------------------

njah, mõnda asja kohe ei saa nii kergesti andestada....nagu touchi sapistest vihjetest näha
aga kõige naljakam on alati kui foorumi kõige vanem kajakas touch hakkab endast nooremate inimeste passide vastu ebatervet huvi tundma ja end lolliks tegema.
ja kogu selle tohutu mure juures võõraste inimeste käekäigu üle unustas madam touch järjekordselt omaenda passi vaadata.
häbeneb?

caprichosa
2JZ
Violiina, ma võin ka anekdoote lugeda, kuid nagu ma olen ka ennist öelnud see on vale teema kuhu neid postitada, siin on juba anekdootide rubriik täitsa olemas...
----------------------------------------------------------------------------------

no aga kui m-vitamiini puuduses vaevlev touch tunneb end kõndiva vanaldase anekdoodina ning netist anekdoote kopeerides üritab oma elust lugu rääkida, siis on ju anekdoodid ja kõik touchi seniilsed postitused täitsa teemasse

ja lisaks kopeerimisele oskab geniaalne nõustaja touch peeniste venitamisest uneleda.....
loomulikult ka monoloogid võõrastest vibraatoritest, banaanidest ja härrasmeestest

jankujanku

Sain paar nussi pilti caprist. Lammas on ju paras kiilakas, tehis juuksed pähe sulatatud. Seasilmadega kõõrdsilm
˅ näita rohkem ˅
2023-01-13 23:46
madleen
2022-12-26 17:42:45
Touch tekib anult üks küsimus mis mandavoska sul püksis sügeleb, et nii meeleheitlikult seda kratsid igas teemas???
Ja need sinu nö naljad on pehmelt öeldes lamedad.
---------------------------------------------------------------------

ilmselt jätkuv m-vitamiini puudus sunnib touchi siin sügelema ja lamedustega seda teemat kergitama.
muidu vanaproua kontot keegi ei märkaks ju
˅ näita rohkem ˅
2023-01-14 06:30
caprichosa
Vosss

häbeneb?

caprichosa
2JZ

jankujanku

˅ näita rohkem ˅
2023-01-14 07:09
capri on ju mehena sündinud,kotid lõigati maha,noorena oli tuntud pepuvend
˅ näita rohkem ˅
2023-01-14 08:56
Sellepärast ainult suhu võtab ja perse laseb vaid panna.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-14 11:16
Tal see pepuvendade teema jube südamelähedane.See eksmees oli tal ka pepuvend meremees
˅ näita rohkem ˅
2023-01-14 13:32
kapakohila
2023-01-12 22:59:40
eks see jankujanku oligi ise see jänes kes lõbumajas strapiga saada lootis
-------------------------------------------------------------------------------------------

eks ta lootis jah, aga polnud lõbumaja jaoks raha.
sa võiksid ju soodushinnaga strapi jankujankukesele sisse lükata....muidu jääbki siin rahutult nihelema
˅ näita rohkem ˅
2023-01-14 16:57
Kord istunud vanapaar köögis laua ääres , vanamemm kudus kinnast, vanapapi oli postist ajalehe toonud ja uuris seda.
Järsku papi ütleb eidele:
„ Kuule, kas sa toda Lehe Leidat tiidset, kes kunagi sääl Tiigi tänava nuka pääl elli. Miis oll viil kõva viinamiis tal... ?”
„Mis ma siis ei tiiä, üten kävemi koolin kah mõni aig... A mis sis ?”
„Näet, lehte om pantu, et är om surnu...”
„ Vai jummal jummal ! Hirmvana ta viil es oleki...”
Mutt pidas natuke vahet, pühkis silmi, hakkas siis edasi kuduma, ise päris:
„A ei tiiä, mis tal sis hädä ka oll, et suri ?”
Vanapapi uuris lehte edasi, alles jupi aja pärast kostis:
„A tuda es ole pantu ...”
Mutt : „ Vai jummal, jummal ! Es oleki pantu ! Ei tiiä, kavva tedä sis pantu es ole ?
Vai jummal, mul ka sis varsti vist minek !!!”

😉Vabandan, kui kedagi riivasin...🤓
˅ näita rohkem ˅
2023-01-14 16:59
caprichosa
2023-01-14 13:32:03
kapakohila
2023-01-12 22:59:40
eks see jankujanku oligi ise see jänes kes lõbumajas strapiga saada lootis
-------------------------------------------------------------------------------------------

eks ta lootis jah, aga polnud lõbumaja jaoks raha.
sa võiksid ju soodushinnaga strapi jankujankukesele sisse lükata....muidu jääbki siin rahutult nihelema

caprichosa
2023-01-14 14:48:33
2JZ

loomulikult ka monoloogid võõrastest vibraatoritest, banaanidest ja härrasmeestest. Miks see capri võib siin teha mida tahab.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 01:43
Caprichosa on ehe näide kui loll võib üks harimata hoor olla.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 08:24
Sa hoorast " meelelahutaja" teed siin foorumis silmad ette ka kõige suurematele jobudele kes mööda foorumi teemasi ringi kargavad
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 13:45
Metsariigis käib kohtuistung elevandipoisi üle kes ahvi tapnud.
"Kuidas see juhtus?" Küsib kohtunik lõvi.
"No kõndisin metsas ja tuli vastu see ahvitüdruk." Räägib elevandipoiss.
"Ütles et tema on ilus seksikas ahvitüdruk ja sooviks minuga seksida.
Vastasin, et pole seda enne kunagi teinud ja kas see on ikka hea?
Tema ütles, et ikka on hea ja heitku ma pikali ja jätku ülejäänu tema hooleks.
Heitsin siis pikali ja kui ta seal allpool tegutsema asus hakkas mul päris hea. Caprist jutt
Korraga hakkas mul veel eriti hea aga siis millegipärast ahvitüdruk plahvatas..."
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 14:39
Lugupeetud külastajad!
Meie poodi on sattunud rasvatihased. Ülekaalulistel palume olla eriti tähelepanelikud.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 16:11
Toimub kalapüügivõistlus blondiinide ja brünettide vahel.
Kohe võistluse alguses lähevad brünetid juhtima.
Võistluse edenedes brünettide edu muudkui kasvab.
Saadetakse üks blondiin oma võistkonnast vaatama, et mida brünetid teisiti teevad.
Mõne aja pärast tuleb Capei karjudes jooksuga tagasi: "Neil on augud jäässe tehtud!!!"
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 16:14
Kaks turisti külastavad esmakordselt Londonit.
Nähes kahekorruselist bussi, ronib üks turistidest teisele korrusele ja teine jääb esimesele.
Veidi aja pärast jookseb ülemisele korrusele läinud turist alla tagasi ja hüüab sõbrale:
"Robert, ära sa jumala pärast teisele korrusele roni, seal pole bussijuhtigi!!!"
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 16:17
- Miks naised abielluvad?
- Kogemuse puudus.
- Aga miks lahutavad?
- Kannatuse puudus.
- Ja miks uuesti abielluvad?
- Mälu puudus.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 16:22
Kuule, Mari. Ma kuulsin, et kavatsed peagi mehele minna?
Jah!
Aga kas su tulevane teab kah kui vana sa oled?
Osaliselt...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 16:24
Juhtus kord nii, et üks vana, auväärne ja tuntud emeriitprofessor, kes kunagi kellelegi midagi ei kaevanud ega kelleltki abi ei palunud, võttis ühendust oma endise õpilasega, kes töötas kõrgel kohal valisministeeriumis ja palus tollelt audientsi.
Vana professor võeti lahkesti vastu ja see endisest õpilasest ametnik päris , kuidas ta saab kasulik olla.
„Vaadake noormees, ma sooviksin emigreeruda...”
„Aga miks, härra professor, meil on vaba riik, teil on ju professoripension ning peate veel loenguid . Teil on korralik elamine ning kindlustatud vanadus...Mis on selle emigreerumissoovi põhjus ?”
„Põhjus peitub meie riigikogu ja valitsuse poolt läbiviidavas kooselu poliitikas ning samasooliste kooselu seadustamises.”
„Kuid mis moodi see peaks teid mõjutama, teie elate oma prouaga juba pikki aastaid õnnelikult koos...”
„Seda küll, kuid vaadake, noormees , esimese Eesti Vabriigi ajal oli samasooliste teema sügava põlu all, Stalini ajal lasti selle eest maha, Brežnevi ajal pandi vangi, praegusel ajal seda kõike tolereeritakse...
Ma kardan väga, et lähiaastatel muutub see meie riigis kohustuslikuks...
...vot selle pärast...” vastas professor ...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 16:42
Eestlaste probleem on see, et meie hoiame ühte, aga miks me seda ühte hoiame ja kes ta on?
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 16:54
vanaeit capi jälle pasandab siin
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 17:52
Miks su alukad kaka pritsmeid täis on ?
Need pole kaka pritsmed, need on peeru sädemed😂
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 18:34
Noormees pöördub neiu isa poole: "Ma saan aru, et see on formaalsus, aga ega te pole vastu, kui ma palun teie tütre kätt?"
"Kes teile ütles, et see on vaid formaalsus?"
"Günekoloog!"
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 18:50
Vampiiride baar.
Tuleb esimene:" Mulle palun klaas kuuma verd!"
Anti.
Tuleb teine:" Mulle palun klaas külma verd!"
Sai.
Tuleb kolmas:" Mulle palun klaas kuuma vett!"
Kõigil imestunud nägu.
Võtab taskust nööri otsas rippuva verise tampooni:" Joon täna teed!"
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 18:52
Santehnik parandab äravoolutoru.
"Palju maksab?" küsib perenaine.
"50 €."
"Aga nii?" võtab perenaine särgi ja seeliku seljast.
"50 €."
Perenaine võtab end paljaks.
"50 €."
Perenaine maksab. Santehnik läheb lähimasse kõrtsi, lööb raha lauale ja tellib õlut.
"Kuidas? 50 euro eest õlut?" imestab baarimees.
"Just! Kui ei tahtnud 15 minutit seista, las siis töötab kogu öö!"
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 18:54
Noormees siseneb apteeki:
„Andke pakk kantosse.“
„Kas te end kultuursemalt väljendada ei oska?“ küsib naisapteeker.
„Hea küll, andke siis pakk preskusid.“
„Veel kultuursemalt!“
„Olgu peale,“ avab noormees püksiluku ja võtab riista välja: „Palun pange see härrasmees riidesse!“
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 18:58
"Kuulge, kas te ei tea, et ilma jalutusrihma ja suukorvita ei tohi nii suurt koera jalutada!? Häbi teil olgu!!"
"Teate, ta on haige ja sureb nagunii varsti, otsustasin talle natuke rõõmu valmistada..."
"Ahsoo, nojah. Mis haigus vaesekesel on?"
"Marutõbi..."
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 19:01
Psühholoogiline lugu
Tuli naine murega arsti arsti juurde: „Vahetame palun minu mehe riista ära, sellega suudab ta minuga ainult korra aastas ühtida.“
„Olgu, tooge mees kohale.“
Mees tuli kohale, „detail“ vahetati uuega.
Aasta pärast saab naine arstiga kokku.
„Mis JAMA te kokku keerasite, nüüd ei saa ma enam seda ühte korda ka aastas!!“
„Kummaline, las tuleb minu juurde..“
Tuli mees arsti juurde ja kukkus arsti tänama: „ Suurimad tänud doktor! Alustan hommikul sekretäriga, lõuna ajal käin ühest kontoritibist
üle ja õhtul veel sõbra naisega üks raund!“
„Kummaline, aga kas te ei saaks mõnda neist kõrvale jätta ja selle osa oma naisele anda?“
„Ei saa doktor, mul on barjäär..“
„Mis barjäär!?“
„Psühholoogiline barjäär…“
„Mida kuradit! Ja milles see väljendub!?“
„No ei suuda oma naist keppida võõra riistaga…“
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 19:05
Tudeng (sportlane) tahtis teha ajalooeksamit ette, kuna pidi minema võistlustele.
Professor oli nõus, aga tingimus- „Tulete mulle koju homme, küsin ÜHE küsimuse, vastate ära, eksam arvestatud“.
Läheb tudeng järgmine päev professori juurde, annab kella, see ukse peal vastas: „Kus sündis esimene inimene?“ Tudeng: „Tallinnas“
„Oot, miks te nii arvate!?“
„Aga professor, meil oli kokkulepe ühe küsimuse peale…“
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 19:33
Täna tuli minu mantel kapist välja. Poleks temast uskunudki seda...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-15 19:43
Kui ühe päeva jätaks siia kirjutamata, oleks terve foorum vaid capri emotikonisid ja Copy pastesid täis. Anname talle seda rõõmu omaette endaga oma varikatega toimetada
˅ näita rohkem ˅
2023-01-16 13:05
Naine püüdis kuldkala, kala ütleb talle:
- Lase mul minna ja ma täidan kõik su soovid!
- Ma tahan, et mu mees ei ütleks kunagi sõna "ei".
- Valmis!
Naine naaseb koju ja ütleb oma mehele:
- Kallis, osta mulle naaritsa kasukas.
- Laku panni!
˅ näita rohkem ˅
2023-01-16 13:10
Õhtul söögilaus:
“Emme, võtame endale kassipoja!
“Ei, pojake, ta kasvab suureks ja hakkab igasse nurka sittuma!
“Issi! Aga võtame siis tiigrikutsika??
“Ei võta, tütreke! Ta kasvab suureks ja siis situme me ise kõik nurgad täis!!!
˅ näita rohkem ˅
2023-01-16 16:04
"Ma ütlen sulle viimast korda," pahandab arst õega, "et kui sa täidad surmatunnistust, siis surma põhjuse koha peale kirjuta haiguse nimi, aga mitte arsti nimi!"
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 22:23
Tühi kõht mulle ei loe... 🤗
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 22:25
Aga tühi klaas🥃🥃🙃 võtukoht Dragu
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 22:28
Tähelepanupuuduses lammas capri,rahapuuduses,nälgas,hirmul,paanikas ja kliimaksis rebasesilmadega kole vaimupuudega idioot,
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 22:29
Võtame, Touchu. 😇🥃🥂👻
˅ näita rohkem ˅
2023-01-18 22:34
Raju kolmapäevaõhtu🥃🥃🙃..sinu tervisex
˅ näita rohkem ˅
2023-01-19 00:02
Teemast teemasse kõndiv vanaldane anektoot jälle copimas.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-19 18:26
violiina🙃... Need ju silikoonist vanuri päevasammud ..
˅ näita rohkem ˅
2023-01-21 09:09
lehmaonu7
2023-01-15 19:43:18
Kui ühe päeva jätaks siia kirjutamata, oleks terve foorum vaid capri emotikonisid ja Copy pastesid täis. Anname talle seda rõõmu omaette endaga oma varikatega toimetada
˅ näita rohkem ˅
2023-01-21 23:58
See ongi capri
˅ näita rohkem ˅
2023-01-22 15:48
oki12
2023-01-22 14:54:38
touch1 see pilt on sulle ja nüüd näed siis capit ka nägupidi
https://ibb.co/NjX1P6h

Täpselt selle hoora capri nägu
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 17:42
touch1 see pilt on sulle ja nüüd näed siis caprit ka nägupidi
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 17:49
Täissiristatud silikoonist memm muudkui sirtsutab mööda teemasi
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 19:51
touch1 see pilt on sulle ja nüüd näed siis caprit ka nägupidi
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 23:56
9 päeva eemal ja mitte midagi pole muutunud..
˅ näita rohkem ˅
2023-01-25 07:29
Mis mureks sul 2JZ minunimelises teemas on, et just siin imestust avaldamas käid🤗.. vahest oled märganud ka seda, et ka kõigis teistes teemades, kus täissiristatud c tilgutamas käib 24h... pole miskit muutunud
˅ näita rohkem ˅
1
...
64
65
66
...
71