Foorum
1
...
62
63
64
...
71
2022-12-30 13:47
Touch1, vaata, sina ju ei teinud seda teemat.
Ma ju pakkusin variandi välja, lähete mõlemad mudabasseini ja rahmeldate ennast tühjaks
˅ näita rohkem ˅
2022-12-31 13:00
Mulle see Touch meeldib!
˅ näita rohkem ˅
2022-12-31 15:15
Võru linnakese väikeses kohvikus istuvad kaks blondiini ja joovad jäätisekokteili .Üks teatab teisele;tead tegin täna rasedustesti. Ja olid siis ka rasked küsimused ,küsib teine🤔
˅ näita rohkem ˅
2022-12-31 17:05
laadenibin
2021-10-23 16:45:49
Kas see touch1 mitte endine Viru lits pole?
---------------------------------------------------------------

eks selles kogu mure ongi, et Endine...
sellest tuleneb touchi kustumatu kibedus ja vaga lootus, et teistel naistel läheb võimalikult halvasti ja stressirohkelt- nagu ta väsimatult ka omanimelises teemas korrutanud on....p
˅ näita rohkem ˅
2022-12-31 17:10
MrTarts
2021-11-09 10:03:01
Sa touch1 oled küll viimane inimene, kellel oleks õigustust kellegile etteheiteid teha, kui sa ise ründavam ja sõimlevam oled. Tõmba kraadid ja selline tõmblemine vaiksemaks. Tõttõelda julgen küll prognoosida sinu vaimset tervist, kui väljavõtteid teha sinu tegevusest. Võltsi moraaliga jötad sa endast küll väga lirvaliku mulje.
------------------------------------------------------------------

no touch lõpuks taipas, et enam konkurentsis läbi ei löö......ja peenised tema seltskonnas närbuvad, mitte ei veni.
seega lõi oma luuludes kujutluse, et tema jagab armulikult lubatähti, et kes võib venitada ja kes mitte.
no et ikka teemas püsida......
ja et see peeniste venitamine proual aastaid hambus olnud, tõestab ilmekalt:
näljane jääbki leivast rääkima
˅ näita rohkem ˅
2022-12-31 17:19
väike, aga samas armas luuletus omaenda sapi sees viskleva touch1 auks
tsiteerides klassikuid....(au ja kiitus poeet sisterTrixyle )
---------------------------------------------------------
Touch´i-e heitlus

heites foorumisse pilku
jälle mokk veab mõrult viltu:
vana lits see Caprichosa,
kohe saab mult uue koosa!
Kuis ei tea siis esihoor
et mina, vanakooli moor
ei seedi libu hooplemist
ja siira-viira looklemist
ja meeste üle napsamist
ja muretuna kalpsamist.

Nüüd püsin valvel päeval, ööl
püsin valvel olles tööl,
ja kui peaks Capri sädistama
raisk, asun kohe kägistama!
Küsite, mis ma saan sest kasu,
kui ei anna Capril asu?
Polegi sest muud mul kasu
lihtsalt luulu veritasu!
Vimm ja vaen on selle eest,
et mul pole enam meest!
Nuuks..

sisterTrixy
˅ näita rohkem ˅
2022-12-31 17:21
erapooletu iha kasutajaproua arvamus siis touchi möllamiste kohta.
kuigi siin teemas ta miskipärast postitab hoopis erinevat anekdootlikku teksti.....selline kena silmakirjalik isend
et püsime aeg-ajalt teemas ka, eks
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor:

Saaja:
caprichosa
Saadeti: 2021-10-17 10:47:48
Loeti: 2021-10-17 10:48:19
kustuta kiri
Loomulikult,üldse ei imesta touch ja meelasingel kahekesi tegutsevad no üks rohkem kibestunud kui teine,ega see meelas ikka normaalne pole see ju palub meestel ühtesid ka pannna ja touch laseb kõik need juhtammed ja okid läbi paremaid enamei leia
˅ näita rohkem ˅
2022-12-31 17:24
teemasse ka siis, lähtudes teema pealkirjast...............ja vanaproua touchi hirnatustest inspireerituna..
------------------------------------------------------------------------------------------

Minu nimi on touch1.
Mina ja vana😇... ma ei tunne ennast vanana, sest oma peas olen ma ikka veel 18 aastane. Vaatamata sellele, et minu passis peituv number ütleb, et tegu oleks justkui vanema inimesega.
Foorum on hetkel minu maailm, kus saan heita õlgadelt raske seeniori vanusekoorma ja tunda end taas plikakesena, olen jätkuvalt entusiastlik, kuna mind ümbritsevad siin ihas tunduvalt nooremad mehed..
Ma ei tunne enda pärast kohe üldsegi piinlikust, ka siis kui pean end kliendi ees lahti riietama ja esitama mineti ilma proteesideta, koos kõigi oma kortsude ja lõualotiga ... minu vanuses oli minetiga päris nullist alustada üks karm väljakutse, aga ma olen selle üle õnnelik, sest see muutis mu elu. See oli alguses raske, sest minett nõuab palju jõudu huultes, keeles ja hinges ning see nõuab ka paindlikkust. Kui ma alustasin, polnud mul ühtegi nendest asjadest, seega see oli katastroof aga see mind ei heidutanud ära õppisin😅 imesin visalt vanainimeste tempos ja nüüd olen saavutanud oskused mis panevad ka noored mehed ahhetama... kergel sammul kappan mööda foorumi tänavaid… kastreeritud peenised jäävad minust maha… hirmunud pilgud saadavad mind…. ma lähen
proteeside kolisedes, silmil hõrenenud lakk, vardas lapselapsele kudumist ootav sokk...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

elust foorumis....ja loomulikult touchi kuulsusrikkast elust
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 23:25
Kellelgi on vist maniakaalne faas....
˅ näita rohkem ˅
2023-01-03 00:54
Touch1, oot kas ma saan nüüd õigesti aru, tal on kumminaine mille peale kleepis caprichosa näo, siis pani kumminaine nurka istuma ja ise hakkas kahurit poleerima?
Kumminaine pole selle eesmärgiga mõeldud eksisteerima. Pauk lendas 1,5 meetri kaugusele... Mis ta kasutas HIMARSI we?
Selle masturbaatori all mõeldakse pihuvttu we? Muideks selline programm on juba olemas nimega DeepFake aga kas ta nüüd mõtleb kumminaisele kinnitada ekraani näo asemele, muud moodi nagu pole võimalik.
Imelikult täpsed kella ajad on, kas ta võttis aega we?
˅ näita rohkem ˅
2023-01-03 02:13
Kas veel on suu lahti, panen londi likku.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-04 13:08
2JZ,
touch oli ise juures, võttis stopperiga aega ja ootas suu pärani, lendavat pauku. vist ootab siiamaani.
seepärast ka selle kena mälestusega oma eluloolist teemat rikastas
kuigi nüüd miskipärast häbelikult oma erootilise elamuse kirjelduse kustutas
˅ näita rohkem ˅
2023-01-05 21:24
Niksiaeg. 🤗🥃
˅ näita rohkem ˅
2023-01-07 01:31
Teema upitaja maailma meister ikkagi capri kahjuks.
Igas teemas ajab mingit paska või paneb mingi totaka emoci, et nimi kirja saaks 🤣🤣🤣🤣....touch ei saa näolegi siin...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-07 14:46
Lammas capri kopeerib pidevalt,suuremahuline koopia masin,ise midagi oma madala laubaga välja ei mõtle siis kopeerib teisi.Sa capri oleksid võinud pepuvennaks jääda,poleks vaja olnud oma mune maha lõigata,naisena sul see elu pole õnnestunud.Kahju meestest kes sinuga seksinud ja ei tea et oled mehena(pepuvennana)sündinud.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-07 16:34
˅ näita rohkem ˅
2023-01-07 20:49
Vibraatoril said patakad tühjaks... Capri ütles vibrale, et sellel tuleb endal patakad osta, muidu on ta kooner.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-07 21:03
Kas võin kirsadega teie voodisse tulla, siis ei saa lapsi.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-07 21:29
Minge mutta maadlema!!
˅ näita rohkem ˅
2023-01-07 22:02
Kas kellegil on päevad või tupe vahe muidu rokane.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-08 08:31
Kuradi luuserist capri,sa pead igal pool oma sitta laotama,türa urood,keegi võiks su hoora maha lüüa juba.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-08 20:24
Freebird2022 ütles kui tahad debiili saada mine caprichosa loola juurde. Miks ilusad naised teda ei salli.? Kui imeb siis on ju hea.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-08 23:08
kasutaja. ... natukeneveel sulle anti ju konkreetselt soovitus, kui tahad debiili põrutada siis otsetee caprichosa jutule... ... ära unusta ainult lipsu ette panna ja loomulikult paar kilo 🍌🍌🍌🍌🍌 paberkotiga kaasa võtta🙂.. mõlemad kuluvad ära
˅ näita rohkem ˅
2023-01-09 00:25
On ikka tahtmist....
˅ näita rohkem ˅
2023-01-09 18:50
vanamemm touch kopeerib siis anekdoote ja upitab oma õnnetut omanimelist teemat enda reklaamimiseks ja müümiseks?
ja kardab konkurentsi?
nojah.
katsu aru saada, et mõned lobisevad foorumis ka lihtsalt vaidluslustist ja meelelahutuseks
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 09:58
varahommikune palderjanitee jälle joomata touchil?
ega siis seepärast pea oma verbaalse düsenteeriaga kohe kohale kappama
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 10:20
Iha anekdoot, mida paljud juba teavad.

C lõbutseb tunnikese oma pleekindroosa vibraatoriga... pärast seda saab vibraator arve
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 10:25
💋💋💋OOTAN KÜLLA PÄRNUS 10.-14.01💋💋💋 ärge capit segage tal rasked tööpäevad
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 13:16
mis oleks saanud kõigist teist, kui poleks mind.. õhkab vanaldane caprichosa igas teemas läbi foorumi
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 16:25
Mis sa lammas mökitad,võta oma rohud ära penskar.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 16:35
caprichosa
2023-01-10 13:32:16
2JZ
2022-12-30 13:13:33
Violiina, ma võin ka anekdoote lugeda, kuid nagu ma olen ka ennist öelnud see on vale teema kuhu neid postitada, siin on juba anekdootide rubriik täitsa olemas...
----------------------------------------------------------------------------------

no aga kui m-vitamiini puuduses vaevlev touch tunneb end kõndiva vanaldase anekdoodina ning netist anekdoote kopeerides üritab oma elust lugu rääkida, siis on ju anekdoodid ja kõik touchi seniilsed postitused täitsa teemasse

ja lisaks kopeerimisele oskab geniaalne nõustaja touch peeniste venitamisest uneleda.....
loomulikult ka võõrastest vibraatoritest, banaanidest ja härrasmeesetest. Nikku
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 17:07
touch1
2023-01-04 13:06:37
Pole nõmedamat vaatepilti kui täiskasvanud naise maniakaalne tõmblemine, copypaste näol
----------------------------------------------------------------------------------------------------

memmeke touch sai ise ka aru, et suht nõme on oma õnnetut teemat kergitada, sadade netist kopeeritud anekdootide abil?
isegi kui need väga tabavalt kirjeldavad tema kirjut elukäiku
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 17:32
Ja ometi ei sega see sind selles ja ka enamus teemades oma perset kergitada demonstreerides oma maniakaalset hälvet...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 17:39
Käib Capi kohta ainult kopeerib peaasi nikku saaks.

caprichosa
2023-01-10 17:07:47
touch1
2023-01-04 13:06:37
Pole nõmedamat vaatepilti kui täiskasvanud naise maniakaalne tõmblemine, copypaste näol
----------------------------------------------------------------------------------------------------

memmeke touch sai ise ka aru, et suht nõme on oma õnnetut teemat kergitada, sadade netist kopeeritud anekdootide abil?
isegi kui need väga tabavalt kirjeldavad tema kirjut elukäiku
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 20:53
Kunagi käis neljast sõbrast koosnev sõpruskond üle kahe päeva pubis õlletamas. Paari aasta jooksul polnud ühtegi hilinejat ega puudujat. Ja korraga üks mees puudu. Ühendust ei saa, telefonile ei vasta... Uuel korral uuesti sama mees puudu. Ja veel ühel... Sõbrad muretsevad. "Olgu, teeme ringi õlut ära ja läheme vaatama, kus poiss on..." vaevalt ring tehtud, kui kutt kohal nagu nipsti... Võttis kaks kannu õlut ja pooliku. Sõnagi lausumata pani pool poolikut kinni...ja vaikis edasi. Mehed uurivad ja uurivad, poiss vait kui sukk... lõpuks, soojenenult kostis: " Ma jäin leseks..." " Mis kuradi leseks, sul pole naist olnudki kunagi !!!" ..." Käsi suri ära..." vastas sõber...🥳
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 20:58
Tuttav tunne... 🤗
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 21:06
Selle peale tuleb võtta🥃🥃
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 21:08
Sinu terviseks, minu kõhtu. 🥃🙃
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 21:11
Teeme nii🤗
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 21:24
Touch1 oskab kenaste kirjutada. Normaalne naine. Teeb nalja ka. Aga nüüd näen, see capricosa pole õige inimene. Ei ole. Nalja ei oska teha, ei mõista ka seda. Ainult vingub ja peab ennast tähtsaks. Copy paste üle iha, ajuga on probleeme. Kas vanad inimesed kõik lähevad selliseks? Annaks jumal hoiduda selliste eest. Ei soovita capricosaga kellegil kohtuda.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 21:32
Saunas istusid mehed Tallinnast, Tartust ja Võrust.
Järsku kostis piiks: Tartlane vajutas käele ja piiksumine lakkas.
Teised vaatasid tartlast. "See oli piipar," selgitas tartlane. "Mul on käe naha all mikrokiip."
Mõne minuti pärast heliseb telefon. Tallinna mees tõstab peopesa kõrva juurde ja hakkab rääkima. Kui ta lõpetas, mainib suusoojaks: "See oli minu mobiiltelefon, mul on peos mikrokiip."
Võrukas tunneb end juba üsna kehvikuna. Et mitte kehvem välja paista, otsustab ta teha midagi sama muljetavaldavat kui teised. Ta väljub saunast ja mõne aja pärast tuleb tagasi, tualettpaberitükk rippumas tagant. Teised kergitavad kulme, mille peale võrukas ütleb: "Häh kae, fax tuleb."🤩
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 22:30
Las kopeerib see capricosa, tal tööd pole. Näitab kui loll on.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 23:30
Capi tunneb end puudutatuna las loll copib
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 23:31
Juku teeb kooli nurga taga suitsu.
Läheb mööda üks mutike ja hakkab kohe tema kallal tänitama: “Poiss, kas su vanemad teavad, et sa siin suitsu tõmbad?!?”
“Aga kas sinu mees teab, et sa siin võõrastele meestele ligi tikud?” küsib Juku rahulikult vastu.capi Copy loom
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 23:32
Hakkan ka nalju siia panema. Capi saab coppida
Uskumatu aga tõsi !!!
Täna saab täpselt aasta aega oldud ilma suhkrujookideta või veinita. 12 kuud ilma nisujahu, kartulikrõpsude või küpsisteta. Jõuludel ka ei lubanud eelmainitutest mitte midagi endale. Muutus on hämmastav. Olen võtnud kaalus alla 17 kg ja mõte jookseb imeliselt. Magan vähemalt 10 tundi öösel nagu surnu ja norskamine on ka ära kadunud. Stressitaluvus on kordades suurem. Alkoholi ei kavatse enam üldse tarbida ja joon selle asemel rohelist teed või vett. Söön tervislikult ja jaksan teha sporti rohkem kui kunagi varem. Tunnen ennast ca 15 aastat nooremana !!!
Pole õrna aimugi kelle postitus see on, aga kirjas oli, et kopeeri ja jaga. ✌️
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 23:36
Kunagi käis neljast sõbrast koosnev sõpruskond üle kahe päeva pubis õlletamas. Paari aasta jooksul polnud ühtegi hilinejat ega puudujat. Ja korraga üks mees puudu. Ühendust ei saa, telefonile ei vasta... Uuel korral uuesti sama mees puudu. Ja veel ühel... Sõbrad muretsevad. "Olgu, teeme ringi õlut ära ja läheme vaatama, kus poiss on..." vaevalt ring tehtud, kui kutt kohal nagu nipsti... Võttis kaks kannu õlut ja pooliku. Sõnagi lausumata pani pool poolikut kinni...ja vaikis edasi. Mehed uurivad ja uurivad, poiss vait kui sukk... lõpuks, soojenenult kostis: " Ma jäin leseks..." " Mis kuradi leseks, sul pole naist olnudki kunagi !!!" ..." Käsi suri ära..." vastas sõber...🥳
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 23:38
Meie Eesti riigimeestest on liikvel ikka hulga lugusid, vahet pole, kas esimese vabariigi, nõuka aja või praeguse aja omadest.
Mingi erand polnud ka Johannes Käbin. Paljude inimeste mälestustesse on ta jäänud tasakaaluka ja lahke rahvamehena, kes alati püüdis eestlastega suhelda eesti keeles, mis aga alati väga korrektselt välja ei kukkunud ja pole ka ime, et tema eesti keelseid sõnavõtte siis ka lugudes natuke väänati ning mis tihtipeale omamoodi piprase ning soolase tausta leidsid.
Mulle rääkis järgneva loo üks kunagine malevakaaslane.
Oli olnud ilus varasuvine reedeõhtu, Johannes Käbin tutvustas mingile sõbraliku sotsmaa riigimehele nõukogude Eesti elu ja saavutusi. Nagu ikka, oli selle kohustuslikuks osaks Kirovi nimelise Kalurikolhoosi külastamine. Kuskil Viimsi kandis peeti aga just samal ajal tubli noore kaluri pulmapidu. Pulmarong oli hõivanud kogu tee pulma auväravate juures, kui Käbini korteež ka sinna jõudis. Rahvamehena tuli Johannes Käbin koos kaaskonnaga pruutpaari tervitama ja pidas maha ka järgmise lühikese kõne, pokaal peos (kõne lausus ta eesti keeles , küll mahlaka vene aktsendi ja väljenditega :
Seltsimehed !
Lugupetetud seltsimees ( külalise nimi) , lugupetetud pruutpaar, ämmad ja äiad, seltsimehed pulmalised ja kondiga võõrad !
Oleme kogunenud siia, et olla tunnistajaks, kuidas kaks nõukogude noort inimest astuvad sotsialistliku häbielu sisse.
Ilm on ilus. Päikene paistatab, mustrjastas laulatab.
Ja ma soovin ka, et pjarast veikest viinavõtmist võttame punased libud ja ljaheme teeme sinna Lenini ausamba juurde juks suur vjaljakäik...
Hurraa, seltsimehed !
(vabandan, kui lugu kedagi riivab)Capi Copy.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 23:39
Capi sinu kohta.
Kolm vana sõpra, endised tuletõrjuja, politseinik ja surnumatja said regulaarselt pubis kokku, kus pärast paari kolme kannu hakkasid hooplema oma saavutustega nii eraelus kui töös.
Korra olid luubi all jälle n.ö. töised teemad ja tuletõrjuja rääkis, kuidas omal ajal oli põlema läinud kergetööstuskooli tüdrukute ühikas.
„ Ja siis neid sadas alla igast aknast , küll päris paljaid ja poolpaljaid, me muudkui püüdsime neid sülega. Osad tuli redeliga alla tuua... tulid siis alla, pea tüdruku tisside vahel...uuuuhhhh !!!”
Politseinik jälle meenutas, kuidas kunagi ühe kurikuulsa bande kinninabimine käis:
„Mitu pätti tõmbasin siruli, ülejäänud said kumminuia nii, et pehmet kohta polnud enam kere küljes...”
Surnumatjal polnud nagu tööst suurt midagi huvitavat rääkida.
Siiski tuletas ta ühe loo meelde:
„ Kunagi kutsuti meid paarimehega linna kuulasmasse ja nooblimasse hotelli, kus üks kohalik tipp-poliitik armastas lindudega hullamas käia. Nimelt oli too poliitik kange kepiteo pealt siit ilmast saba pannud ja ta maised jäänused ootasid surnukuuri viimist.
Noh, sõitsime siis kohale, raam kaasas, saime administraatori käest numbritoa võtme ning sõitsime liftiga üles ning läksime sisse. Tuba oli kanepivingu ja alkoholitaarat tulvil, lai voodi haises nagu heeringatraaler, sellel mees, lina üle tõmmatud. Paar litsi olid niisama põrandal, juua täis nagu silgud ja paljad nagu porgandid. Noh, litsid litsideks, kuid mis imestama pani oli see, et vanal oli lina all riist ikka veel püsti nagu auriku korsten, endal pidi juba toss hulk aega väljas olema. No mis teha, ega siis sellise purjes vemblaga me läbi koridoride ja läbi fuajee surnut raami peal vedada saa, rahvast hotellis murdu. Ma siis võtsin koristajalt suure harja ja kui panin vastu seda riistajurakat...”
Vana võttis suure sõõmu kannust ja pidas vahet...
„No ja mis edasi sai?” pärivad sõbrad...
„ Mis sai, mis sai... too kuradi jobu adminn andis meile vale toa võtme... !”
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 23:41
Lugu caprichosa st.
Kui juba nõuka- aegsete juhtumiste peale asi läks, siis veel üks:
Ühte kõvasse kolhoosi ehitati kuuekümnendate lõpus vägev ja moodne sigala. Nuumpõrsaste osakonnaga ja puha. Sinna nuumpõrsaste juurde otsiti üle Eesti kokku asjalikke noori tüdrukuid , kes zootehnikat õppinud. Nende jaoks remonditi elamiseks ära ka eestiaegne suur talumaja, mis vaevalt saja meetri kaugusel seafarmist.
No juhtus nii, et ühel õhtul lõpetasid need põrsa-plikad vahetuse, käisid duÅ¡i all ära ja jooksid koju. Viimaseks pesijaks jäi üks ilus, suur, hiiglasliku büstiga tüdruk, kes ei viitsinud kitlit selga ajada, keeras rätiku ümber pepu,torkas ühe tissi ühe, teise teise kaenla alla ja pani plaginaga teistele järgi.
Aga ta ei teadnud, et kaalukojas passib kolhoosi partorg, venemaa eestlane, kes passis jõusöödavargaid. Kui partorg paljast plikat nägi ja et tollel midagi kaenlas, pistis kisama:
„ viska kohe persad maha, viska persad maha....!”
Pärast oli nalja kui palju, et Rjabov käskis Tiinal tissid maha visata...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-10 23:45
Kolkakülas elav vanamammi käind ikka kuus korra liinibussiga linnas apteegis ja poodepidi ja muidu asja ajamas. Vanamees ei viitsind enam kuhugi minna, too passis kodus.
No tulnd siis mammi jälle linna apteeki ja vanamehele kalosse kah otsima, vanad olid juba nii ära lagund, et enam paikasidki polnud kuhu panna.
Bussijaamas kuulis mammi, et linnas oli uus kummitoodete kauplus avatud, sealt pidi kalosse ja kummikuid ja kõike muud kraami saama. Mammi vantsis kohale, leidis poe kenasti üles ja oligi sääl kõike kummivärki: pudeliluttidest traktorikummideni välja. Kalosse oli ka eri suurusi ja eri värve, võta millist tahad...
Mammi valis siis kaks paari välja ja ostis ära. Kassas palus poenäitsikut need kalossid mingi karbi sisse pakkida ja nööriga kinni sorida, siis mugavam tassida, muud trääni tuleb ju ka veel osta ja ega turukott niigi saab täis.
Lahke poenäitsik leidis siis laonurgast tühjad kondoomikarbid, kuhu tuhandekaupa preskud pakitud olid. Värvilised kirjad pääl ja puha.
Mammil hää meel, sibas apteegi ja poed ka läbi ja oli juba varakult pakkidega jaamas.
Laupäevane päev, suvine aeg ja jaamas rahvast palju ning rahvale tegi hirmsasti nalja mammi, kellel kahetuhandene ports kondoomikarpi kaenla all.
Kuule, memm, kuhu sa selle ilusa paki viid ka ?
No vanamihele ikka ...
Sellest portsust peab talle siis elupäevade lõpuni jaguma ja kauemgi veel...
Mis lõpuni, ta poole suvega tsuhkatas na läbi...
˅ näita rohkem ˅
1
...
62
63
64
...
71