Foorum
1
...
5
6
7
...
71
2020-09-13 21:07
Sain aru jah, et oli huvitatud, aga nagu aru saan, siis enam ei ole. See on nagu sinu ettekujutus praegu ja üritad seda järjepidevalt selgeks teha.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:10
Eks see mees vist valdas liiga vähe soovi ja raha ei pakkunud. Polnud lihtsalt piisavat huvi ehk.
Kindlasti võiks seda ka mitmuses kirjutada, ehk siis mehed, kes avaldasid vähe soovi ja raha ei maksa, kaotasid huvi.

Täpselt ei tea, kes kelle fännklubi on. Mul oleks lihtne seda tõestada. Niipea, kui kaenlaaluste teema uuesti avan on särginuusutaja seal mu järel postitamas...
Aga ma ise pole ka lõpuni puhas süüst.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:11
violiina...aga mis vahet seal, mis praegu on. kui sina naisena polnud algselt nagunii huvitatud.......ja see mees keksib a la "ma ei andnud sulle võimalust" natuke nagu naljakas pole?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:13
Capri, sinu ego laulab seda laulu, kuidas on õige, et Slave jätkuvalt tahab sind ja teisiti ei saa ju võimalik olla. See on sinu ego.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:16
Mina olen aru saanud, et sa Capri olid siiski samuti huvitatud... no vist jäi midagi puudu.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:17
Nännännäää, lapsik jutt

Polnud huvitatud aga kokku sain ikka... Ei keksi ma midagi. See on tavaline, et kui huvid ei kattu, siis vägisi tegutsemisest ei tule head. Liigsed kompromissid tapavad. Kui suhtumine ei sobi, siis seda enam. Mis seal imestada. Ei saanud sa jah võimalust, kui ei sobinud.

Aga sa kirjuta ikka Violiinaga... Ja kinnita et oled tüdinenud sellest jahumisest... aga kirjuta ikka, sest muidu ei saa veel mind kibestunuks pidada
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:19
no pakkus ikka raha ju. ainult et alati vaid sellest ei piisa, muud huvid peavad ka intensiivsemad olema, slave.....kuigi sa keeldud seda uskumast.
ja antud juhul oli püsikülalistega lihtsalt liiga palju tegemist, et mingeid uusi projekte aretada. ning siis oli see vihakõne ka veel su kontos. vahet pole, kellele määratud. aga see jättis väga siira ja raevuka mulje, nii et just ligitõmbavalt ei mõjunud.
seega raha või selle vähesus ei saanud määravaks vaid muud asjad.

aga tõesti, mida paganat särgist nuusutada, kui seal seda magusat kaenlaaluse higi poleks? ikka demagoogia eriline tippklass sinu poolt, slave
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:20
Kajaho, millest räägid?

Kas tahad teha martlaari, et laseme vigudest märki? Mina lasen sinu jumalanna pildi pihta ja sina lased minu Jumalanna pildi pihta?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:26
Kes ja mis raha pakkus? Ja mille eest? läheb põnevaks, sest siin on juba lausvale lõhna õhus!!!
Ma ei maksa ja ammugi sulle mitte. Võimalik, et jutt oli üldse AINULT massaazist, sest seda olen siin vahel küll otsinud. Aga sul ei ole ju massööri kutset tegelikkuses... mingit pseudosilitust ma küll ei ostaks.

demagoogia tippklass? Särk ja higi... aga jutt on hoopis kaenlaalustest. Ilma mingi särgita. Enamasti ka ilma higita...
Järgijõlkuja sa oled... mõnes kohas peaksid parem mitte vastama
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:26
Kaja, naised tahava meest ka, ega nad muidu siin ei oleks. Nagu sinagi mainisid, siis point on leida õige mees
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:27
violiina, kas arvad, et mul nii suur nende tahtjate defitsiit, et üks slave, kes väidetavalt pole kohe midagi tahtnud, üldse korda läheks?
muidugi olin huvitatud, teemast kui sellisest.
ja slave tuli oma (kogemuste) pagasiga ning täitsa avaldas muljet. ning tekkisid isegi teatud ideed jne....
aga jah, ajapuuduse ning ebapiisava huvipuuduse tõttu jäi asi soiku.
ma miskit traagilist selles nagu ei näe......aga slave pidevalt keksib oma müüdavate jutuga, kuidas kõik on ikka ja ainult
suure raha eest (kuigi ise kohtus tasuta)..........ja et suuremat raharulli pakkudes oleks nagunii vastu võetud jms kräppi.

see lihtsalt tundub ülekohtune. aga seda vist sul raske mõista, violiina.
võimaluse oleksin saanud mitu korda eelmisel aastal näiteks, kui oleks slave'i ettepanekutele positiivselt reageerinud.
aga ju siis olid muud persoonid esiplaanil.....kas sellepärast slave nüüd pasundabki tüngadest ja tühjadest lubadustest või?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:30
Keprik, mõned mehed tahavad ka meest, arvatavasti

mhmh, ikka lausvale jah.......ega ju slave üldse ei teadnud, et tegu erootilise seansiga isegi kui oleks erootilise osa vahele jätnud, siis rahapakkumine ja vastav kokkulepe oli ju. jah jäi realiseerimata, aga see ei tee seda olematuks.
nii et oma halba mälu võiks süüdistada, minu valetajaks nimetamise asemel.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:36
Mina pole märganud, et Salve keksib koguaeg, et kõik on ikka ja ainult. Vbl sul ikka midagi kripeldab endal, et igas tema teemas käid järel. Vbl sa tunned ennast liiga puudutatuna sellest müüdavate ja mittemüüdavate teemast.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:41
noh loe rohkem slave postitusi, ehk siis märkad. pmts igasse teemasse tuuakse mingi müüdavate üle soigumine sisse.....olgu seksfantaasiatest või halvast ilmast teema. pikalt oli ka jahumine nagu teenindajatel puuduks üldse eraelu jms.
noh, mind lihtsalt rumalus vahel ajab keema, pean tunnistama.
ei ütleks, et nüüd kripeldab seepärast...aga mõningad luulud intrigeerivad küll pisut, jah
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:41
Kumb oli enne, kas muna või kana? See küsimus saab tekkida vaid siis, kui kukk juhtis vägesid.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 22:10
Nüüd paar märkust, kui tohib:
-ei keksi midagi, et suurema raharulli eest. Ma ju ei maksa, kas pole juba selge?!
-ei pasunda tüngadest selle pärast. See kontsalakkumise jutt oli intigeeriv, et kui lubatakse ja mitte keegi ei saa
- on sinu probleem, kui minu kriitika liigse müüdavuse ja inimeste suhtlemise osas isiklikult oma võitluseks teed
- ma maksan alati korralikult korraliku massaazi eest! Erootilisi näperdamisi ei osta! Lihtne! Ka sinu käest ei osta!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 23:31
slavetodomme
2020-03-14 22:19:38
Ah, mis te õiendate kibestunult! Capri on seksuaalne Jumalanna, mis siis, et meil mõned arusaamad elust lahknevad Ma onaneerin ta pilte vaadates tundide kaupa...

Miks küll hakkas kuu ajapärast retoorika muutuma? Nagu näha olid lahkarvamused juba siis, olid olnud juba vist vähemalt neli kuud, aga see veel ei seganud. Kas mitte ei kerkinud taevasse uus jumalanna?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 23:44
Kõik muutub, peale selle, et kõik muutub.
Buddha
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 03:14
Enam ei vaevu põhjendama. Kõik on öeldud juba.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 13:02
"...violiina, kas arvad, et mul nii suur nende tahtjate defitsiit, et üks slave, kes väidetavalt pole kohe midagi tahtnud, üldse korda läheks?"

Ja ära siis pahanda, kui ma konveierile viitan mõnikord.

Tead, olgu neid tahtjaid niipalju, kui tahes, alati selekteeruvad välja neist välja mõned. Sa korrutad pidevalt tõrjuvat sõna "iga". Iga slave, mõni slave, iga ori... Järelikult ei selekteeru sinu jaoks mitte kedagi välja?!
Kui mees arvab, et tema nüüd kindlasti ei selekteeru, siis on ta nn beeta. Kas vajad beetasid? Kergemini manipuleeritavad? Ei selekteeru ka kunagi välja, kui kuidagi sobivamad või mõnusamad.
Alati ei pea mõnusaks suhtlemiseks mingi väljavalitu olema, aga noh kui massid tunglevad...
Kui keegi lõpuks ikka välja ei selekteeru, siis on vahest targem naiste peale edasi jääda?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-14 13:03
jott, 14. märtsi postituses oli tubli annus huumorit ka olemas.
Veelokord, ära mu juttu siin liiga tõsiselt võta...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-24 22:05
Ma ei võta kogu iha lehte liiga tõsiselt
˅ näita rohkem ˅
2020-09-24 22:24
See on minu naiska kontu
˅ näita rohkem ˅
2020-09-24 22:26
Kumb su naiska on?? Orjanäru või Jotteff
˅ näita rohkem ˅
2020-09-24 22:38
qwerty räägi parem mitu uskujat sul on, et see sinu ainus konto ihas on?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-25 00:29
Ma ei mõista kõik leiavad ühe inimese kelle kallal võta aga miks inimesed ei ela oma elu ja laske teisel oma elu samuti elada see et siin klatsida üksteist taga pole ka Normaalne kellele ei meeldi see inimene siis ei ole mõttet suhelda ega välja teha see kui Blokitud on järelikult põhjusega ma olen samuti Blokitud aga lähen eluga edasi ega seepärast elu seisma ei jää aga lihtsalt kellegi kallal võta ei ole ka viisakas Eestimaa niigi väike võiks ikka sõbralikult läbi saada
˅ näita rohkem ˅
2020-09-25 00:30
Tubli oled
˅ näita rohkem ˅
2020-09-25 00:40
Ma saan aru aga lihtsalt ei ole hea kui sadu inimesi ühe kallal võtavad igal mehel on oma maitse ja nägemus sellest naisest või vastupidi ega seepärast et kellegile ei meeldi see inimene pole mõttet halvustada ka küll iga üks leiab oma lemmiku
˅ näita rohkem ˅
2020-09-25 22:10
"qwerty112
2020-09-24 22:43:52
sina usud. piisab sellest.
Pane list siia kui tead palju mul neid on"

*Mina usun, et sul neid kontosid ikka on. Hädavares kes tegi marinatissi ja kummimodelli kontod
Ja see "pane list siia"on nagu habemega nali, kuigi naljakas ei ole kohe üldse.

Minu silmis oled sa mõttetu mehelaadne toode, kes aastaid ulgus Kenasuudluse, siis Pussu ja nüüd Capry järele
˅ näita rohkem ˅
2020-09-25 22:11
Sinu poole ei ulguma
˅ näita rohkem ˅
2020-09-25 22:14
Jah pane jah
˅ näita rohkem ˅
2020-09-25 22:23
Virussa sul taandareng jälle toimunud? Kevadel sa ju juba keelt valdasid
˅ näita rohkem ˅
2020-09-25 22:27
Jott ütlema mul tussu ei saa enam kirjutama
˅ näita rohkem ˅
2020-09-25 22:32
Jätkuvalt, mitte ükski venelane nii EI kirjuta
˅ näita rohkem ˅
2020-09-25 22:33
Allar, soovitan neid eirata. Neid häirib tugevalt see, et mõni oskab elada minaisena ega suuda tajuda, et idiootideks ei tehta mitte need keda rünnatakse vaid iseendid.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-25 22:42
Hädavares
˅ näita rohkem ˅
2020-09-26 06:05
Qwertyl on tuliselt õigus.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-26 08:39
qwerty112
2020-09-25 22:40:19
Mõni lubab bloki maha võtta kui hindad ühtedega. Hiljem on see lubaja kadunud.

Küsida ja lubada võib kõike, aga mis mees see on, kes nii odavalt enda hinge maha müüb ja tormab alatusi tegema? Kas ta tõesti usub, et peale seda teda veel usaldatakse?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 18:44
Nagu näha on läburitel nädala vältel rihtimise ja pidamisega raskusi olnud, selle tõestuseks on kuivanud sitarada mis läbust sisse välja viib..
Ja nagu näha, olen päeval ja öösel teie meeltes mõlkunud millest te ka lahkelt foorumis teada olete andnud🤗..
Vaatasin siin nädala sees seda foorumi ajalugu ja mis ikka öelda 🤗mitte sittagi pole muutunud.. 😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 18:57
pluti-pluti, sõimlev muti
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 19:02
Kui palju peab täiskasvanud inimese "mina" katki olema, et ennast virtuaalmaailmas presenteerida idioodina?
Vanadus teeb vabaks? Sügav lõhe "mina" pildis? Varjatud vaimuhaigus mis lööb välja "pimedas" toas?
Kass, vanamuti nahas😂😂😂 sulle ka mõnusat õhtupoolikut, vabanda, et kohe sind eraldi ära ei märkinud🤗🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 19:06
udaratädi, mis nüüd? nii lühike tiraad, peaaegu täislased, alla 3 kirjavea lauses, ainult 5 telefoni-smiley't tavalise 20 asemel? kas teil on väga kõrge palavik, mutike?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 19:08
Kui palju hobune peab kaera kääritama, et enda teemat esile tõsta? Mina näiteks ei aksptiks seda, aga sina lausa naudid
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 19:16
Kassil vist ussid kõhus.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 19:19
Mina küll naersin kassi kommi peale
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 19:27
touch1
2020-09-27 19:02:31
Kui palju peab täiskasvanud inimese "mina" katki olema, et ennast virtuaalmaailmas presenteerida idioodina?
Vanadus teeb vabaks? Sügav lõhe "mina" pildis? Varjatud vaimuhaigus mis lööb välja "pimedas" toas?

Väga mõtlemapanev postitus, kas pole?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 19:32
Mina pole kùll kellelegi kàrbseseeni korjanud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 19:34
Et selgelt näha peab selgelt mõtlema.. See ei kehti loomulikult teie läbukate kohta.. Teile piisab, kui pendeldada pissinahaga ja mõõta lamba hargivahelt pH taset, et määrata, arvata ja ennustada ja kamba peale tõlkida
Kas pole🤗..
Ära selle mõrlemisega üle pinguta, ikkagi vanus, kena õhtut sulle..
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 19:38
Jah, proua võiks ise ka mõelda, mida ta ikka selles postituses kirjutas, mille esiletõin
˅ näita rohkem ˅
2020-09-27 19:47
Làbukad on ainus ihas, kus naerda saab. Ei viitsi neid loomavihkajate sòimamisi lugedagi.
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
71