Foorum
1
...
4
5
6
...
71
2020-09-13 17:21
hetkel pidasin küll pigem vaimuvaesust silmas, slave.....no loomulikult sa ei saa oma tasuteemast üle ega ümber.
aga miks nende "ahne koleda müüdava" piltide vaatamisega üldse aega raisata?
kui on nii meeletult naisi, kellele vanus kasuks tuleb?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:44
Ega ma väga ei raiskagi, kui tähelepanelik oled.

Vaimuvaesus kajastub muus, nagu siin foorumis lõpuks näha on.

Naisi pole meeletult, kuidas sa seda suudad jälle nurka kruttida? Sellepärast polegi sa arvestatav oponent, et jutt viskleb omatahtsi...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:52
kas keegi on lugenud Macchiavelli il principet? Oli see seal, kus õpetati demagoogia põhinippi- suuna tähelepanu mööda pointist ja keskendu detailile? Meeletult, piisavalt, kättesaadavas koguses, mis seal vahet on, küsimus oli, et miks teistele keskenduda. isegi kui on üks kes meeldib ja lademetes neid kes ei meeldi, miks mitte vaadata seda ühte.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:54
väga ei viitsi tähele pannagi selliseid pisidetaile.......lihtsalt juhuslikult jäi silma, et laekud kohe uusi pilte vaatama
ok, no kui on kasvõi ükski meeletult jumalik naine sinu isiklikuks jumaluseks, kes vananedes järjest lakutavamaks muutub, milleks siis mind üldse peaks märkama, personaalteemasid püstitama jne??
slave, su teod ja sõnad erinevad nagu kardinaalselt ma pole ilmselt ainus, kellele see silma jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:07
Hahaa, väga ei viitsi...
Ma pole plastikmammi kontole juba mitu kuud komistanud. Kui väga ei viitsi, aga üks vaatamine jäi kohe silma Luuleta edasi!

sind ei märgata su vastupandamatuse pärast vaid kesiste isiksuseomaduste tõttu, mida siin laialt lehvitad.

Minu tegudest ei tea sa tuhkagi Mõned sõnad suudad ehk siit üles noppida ja väidad totrusi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:20
ja niimoodi sujuvalt macchiavellilikult ujus slave jälle põhiküsimusest mööda, eksole

värskendaks siis su mälu michani abil:

"küsimus oli, et miks teistele keskenduda. isegi kui on üks kes meeldib ja lademetes neid kes ei meeldi, miks mitte vaadata seda ühte."
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:24
Capri, aga miks sina Slavele keskendud, kuigi ta ei meeldi sulle?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:26
Vabandust, ega see ei olegi minu asi. Lihtsalt väike uudishimu
Ma ei hakka teooriaid arendama
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:26
offtopic jälle aga siiamaani vaieldakse Macchiavelli üle, et kas ta kirjutas selle raamatu kui õpiku või kui hoiatuse, kas väljend macchiavellilikult teeb talle liiga või on tema olemusega kooskõlas. Et kas makjavellism on demagoogia tippklass või vastupidi selle läbinägemine
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:30
violiina, olen alati öelnud, et mul pole slave'i vastu midagi. kuigi jah, ei tundnud suurt tungi kohtumistega jätkata.
ja inimesena on ta igal juhul huvitav, perverdina samuti tähelepanuväärne.
aga ma ei keskendu talle rohkem kui mõnele teisele, kes provokatiivse, lahmiva, süüdistava või kohati rumalavõitu jutuga silma paistab.
kui oled märganud, siis ka qwerty ja veel mõnega on suured diskussioonid maha peetud

slave on intelligentsem ja aktiivsem kui mõni teine. seega on temaga lihtsalt lõbus
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:33
Ma vastan siis "põhiküsimusele". Sest olen oma olemuselt täielik hoor ja naudin seda. Viisakamalt öeldes siis polügaamne.

Jumalanna ohjeldab mind selles osas täpselt nii palju, kui ta suvatseb.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:38
Michan, kumb: Jung või Freud? Kumma käsitlus hingele on sulle lähemal? Sa lihtsalt tundud mulle põnev tegelane, aga ma ei saa sinu vaadetest pilti selgeks.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:39
ma ka jagan seda arvamust, ja see vastasseis on siin täiesti omaette meisterlikult välja mängitud, nagu osav poksija kes harjutab vastase mingi stiiliga ja siis viuhti teeb midagi teistmoodi ja korjab punktid. respekt.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:39
nii. aga kui väidetav jumalanna nõuaks 100% monogaamiat? ning loobumist igasugusest suhtlusest teiste naistega?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:49
Ära nüüd nii härdaks muutu minu suhtes. Su õukond ei saagi muidu enam korviteemat välja käia...
Pealegi oled oma sõnade kaalutust siin varem ka demonstreerinud.

Jumalanna on võtnud endale orja ja aktsepteerinud teda hoorana. Mind on vabalt võimalik ka nii kasutada ja seda on ka tehtud.
Ma alistun ja kuuletun, kui Ta sooviks mu riista puuri panna ja suhtlemise teiste naistega keelata, kuigi see läheks vastu mu põhiolemusega ja oleks suur väljakutse. Totaalse alistumise nauding annaks selleks jõudu.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:53
Ma ei valda seda teemat eriti, aga arvan, et orjad on oma (seks)käskijannale 100% truud.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:57
Oeh, ikka see Touch ka jälle vahele sõna võtnud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 18:58
Capri, vaata postkasti
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:02
Trixy, Mina olen küll kuulnud vastupidist. Teener võib olla truu, aga orjade puhul on see kaheldav. Muidugi täiesti iseasi on orjameelsus, need klammerduvad isanda külge.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:04
mul tuli järsku meelde ammusest ajast hr Parmaleikin, tegime siin foorumis ikka perverssust ja mõtlesime välja et võiks paljassaares kokku saada ja tuua kaelarihmade otsas kaks tegelast emase ja isase, nagu koerad ja siis neid põõsaste vahel paaritada Parmaleikin tahtis see isane paaritatav olla, Slave, mis sa sellises situatsioonis teeksid
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:04
Jfjm, sa ei ole ise ka postkastile reageerinud, sest see pildi küsimus, millele ma kirjutasin, et minu poolt on luba, sa ei vastanud.
Ja see Jeesuskassi tekstile vastuseks sa ka ei vastanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:07
michan, te olete liiga saamatud, et emast orjatari selleks leida.
Ma teen seda, mida Jumalanna käsib. Kui vaja, siis paaritun nagu loom.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:10
Trixi, kummalisel kombel pole need kirjad minuni jõudnud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:11
Sistertrixy2, Sa kindlasti märkasid, et teema on '' kasutaja touc1''. Pole midagi nagu ohkida, kui ta ise ka siin sõna võtab
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:11
trixy, kogu see jutt läheks juba bdsm teemasse. Aga vastan sulle, et kõik, absoluutselt on kokkulepete küsimus. On täiesti erinevaid stiile, kuidas orje peetakse. Paaritatakse, hoitakse riista puuris, pakutakse teistele naistele välja, keelatakse või sunnitakse oaneerima...
Märksõnaks on kontroll ja kokkulepe.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:12
no see oligi hüpoteetiline küsimus, mina küll ei leiaks jah. Aga ma polegi perverssustes tegija, olen siuke romantikamees hoopis
...siis jäi ka see tegemata aga ei tea kas Parmaleikin leiaks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:15
Kajaho, sina ju kaevasid selle 5 aastat vana teema välja Mis sul ikka peaks selle peale öelda olema Võiks arvata, et jäid ilma ja rahu ei andnud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:29
Asja point, leia õige mees Noojah, iga pada pidi endale kaane leidma, või oli see vastupidi?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:30
Tean küll, mis põhjus oli, aga tulemusest või tulemisest ma antud kohal midagi ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:35
Sai c kontsa lakkuda või läks selle tühja lubaduse õnge?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:36
Jah, Violiina, teema tõesti sellest vanamutist ning minu plära oli hetkel kõrvaline. Lasen tal edasi rääkida hallidest juustest ( ma tõsiselt solvusin selle peale) ja teiste inimeste maha tegemisest.

Jfjm, ju siis sain banni samal ajal kui sulle vastasin.

Slave, kas siis orjamängud ei käi nii, et sa keskendud(allud) ainult ühele ?
Kui minul oleks lits (lits-ori) siis ma arvan, et see ei ole ühekordne projekt, pigem periood ning mina ei lubaks sel ajal oma litsil teistega mängida.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:37
miks sa oma jumaluse teemas uurid võõraste jumalannade kontsade kohta, slave? ja kas keegi sulle andis mingi lubaduse, mille täitmata jättis??
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:39
trixy, hallide juuste peale küll ei maksa solvuda.....eriti kui solvajaks mingi 6 kümbine krimpsus memmeke
tglt hallid juuksed on erutavad, vähemalt mu jaoks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:50
Trixy, ei maksa tõesti solvuda. Kõigel on põhjus, kui mõelda... Ka sellel, miks nii öeldakse.

Orjamängud toimivad täpselt nii nagu on inimeste vajadused ja sellest tulenevad kokkulepped. Mõni tahab seda kord kuus ja mõni ülepäeva... siis saab ju sobitada.
Sa peaksid siis selle oma litsiga kokku leppima, et kas üldse sobib nii... alluva soovid on sama olulised, kui sinu omad. Aga jah, sa oled ennast nüüd väljendanud.

c, kas nüüd muutusid äkki jumalannaks kogemata? Selleks peab ikka vatava stiili alluv olema, muidu nimeta ennast kasvõi Rootsi kunniks, kui tahad.
Ma küsin vastu, et kas siis sai keegi kontsa limpsida või ei?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:00
Trixy kullake, ei ole vaja mingite tühiste naljade peale tõesti solvuda Ja kui tõesti tuleb solvumine peale, siis mõtle näiteks sellele mis lauseid ja sõnu sa teiste inimeste kohta siin kasutanud oled.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:05
Kas kavatsed orjameelsuses kuidagi võidu teha?!

Harjuta veel! Ja vali ikka ka kellele allud. Tühja auru ei saa teenida. Kontsa saad lakkuda mitte sellepärast, et su alandus meeldiks vaid lauale on homaari vaja. siin on suur vahe suhtumises. Kui see sind erutab, siis palun väga. Naudi!! Igaühel oma tee.

Kui su käed on sinu kamandada, siis jätad suure tükki allumisnaudingust ampsamata. Proovi, ma soovitan kontroll ära anda. Valitule taaskord, mitte tühja jutu ajajale.

Jumal? See oleks nagu meessoost. Noh, kui nii meeldib, mis seal ikka.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:17
Just Violiina! Kui kellegi p...tsi saadad, siis mida võiks oodata. Tegelikult.

Trixy, kogu lugupidamise juures, täiskasvanud saavad vastutusest teatud määral aru ja kui kuskil realiseerub, no mis seal ikka. Mul on suva, kuidas c mind nimetab. Vihkamine näitab ta olemust nagunii ja eks ma olen ühte teist ise ka teravalt öelnud.

Kui seda kontsalugu veel mõelda, siis PÄRIS Domina või Jumalanna teeks naljaviluks võitjaga pildi, kus see kontsa lakub. Selles oleks jumet ja usaldus oleks hüppeline. Üleolev tegelane aga ei vaevu, sest õrritada on vaja ainult 10p saamiseni, mis tundub siin maailma tähtsaim asi olevat. Selleasemel panevad mõned tütrekesega pilte ja kuulutusi lausa ja pärast vassivad selgelt et pole tema kuulutus ega tema konto. On siin ka selliseid. Me ei unusta neid väikseid alatusi, millest pilt kokku tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:26
Slave, aga õige käskijanna sööbki homaari ja joob Å¡ampanjat, mida alandlik ori talle serveerib. Kui ori pole nõus seda tegema, siis müüakse(vahest ka lüüakse) ta lihtsalt maha ja hangitakse uus, kes seda vastuvaidlemata teeb.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:29
jott, mingi araabia versioon või?

Homaar ja shampanja ei tee kellestki käskijannat. Sisu on hoopis milleski muus.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:33
Sind slave on väga vabaks lastud.
Ma näen pilte ainult foorumis, siis on käed vabad.
Aga sa oled jõudnud teise tasemeni, et jumalanna sind kinni seob.
Aga anna teada, kui soovid minu jumalannaga kohtuda
See unistus võib ääretult ilus olla, sa ei kujuta ette, milliseid võimalusi c pakub.
Mina ei ole jumalat näinud. Isegi pinokliga, või ilma prillideta.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:36
Annan kohe teada, et ei soovi c-ga kohtuda.
Etikett on sul ka käest ära, kui sa teda austad, siis kirjuta nimi suure tähega... ja nüüd mine peksa ennast eksimuse eest põrandal põlvitades
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:39
Ja Kajaho, mine tee nüüd samal trepil pilt, kus sa c saapajälgi lakud. Siis hakkab see lugu usutavamaks muutuma
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:39
Kaja, sinult seda huumorit ikka tuleb Kas sa nüüd hakkasid juba kupeldajaks Arvad, et keegi veel pole aru saanud, et sinu jumalanna on ju kõige kõige Ja päris imelik ja kurb, kui mõni mees teda ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:44
Slave ongi orjanäru , aga sina Kaja oled heal juhul 1 pihkur tuhandetest( väidetavalt) austajatest.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:50
Aitäh Violiina!!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:56
Oh jah, ma tean... aga ära mind küll nüüd jumalannaks ometi pidama hakka
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:58
Tulistab puusalt ja on joobes ka... nagu 90ndate alguse kaitseliitlane
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 20:59
nii hea, et mul sellist fännklubi pole, kes minuga kogu aeg teemast teemasse kaasa jõlguks (ok, paar liiget fännklubis on, aga nemad leiavad siin aeg-ajalt saidi välist tegevust ka) ... saan rahulikult tiksuda seal, kus tahan ja veini juua
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:02
lugupeetud violiina. kui üks mees avaldab sinuga kohtumiseks korduvalt soovi ja ei jõua mitte kunagi enam uue kohtumiseni, kas sellest järeldub, et see mees polnud sinust huvitatud?
lihtsalt teoreetiline küsimus sulle kui naisele

slave on pigem orjaniru ikka. kuigi mingil hetkel võttis seda küll pigem solvangu kui komplimendina

aga saan aru, et onamismaterjal on vist kesiseks jäänud, seepärast võin ka armulikult selle kontsa lakkuva orjaga pildi teha. spetsiaalselt slave'i jaoks. lihtsalt on hea tuju täna
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 21:04
no aga tiksu ja joo siis, cora. fännid selle tegevuse juures nagu takistuseks ei tohiks olla ju
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
71