Üks kange vanaproua touch1 päevateemas🤗..
karjatab usinalt ekraani tagant nii siivutuid hoorasid kui peeniseid, mis valede naiste peale kõvastuvad...
-----------------------------------------------------------------
.. Ex ta ole jah, omal ajal ei olnud mul peeniseid, tallis puudus internet ja kui aus olla polnud ka arvutit, telefoni.. foorumisse omanimelist teemat upitama sattusin puht juhuslikult, kui reedeti raulmelli juures kaeru nurumas käisin... Nüüd olen eluga edasi läinud, olen uhke motoriseeritud kaerakoti omanik ja, et tasa teha kaotatud aega annan endast kõikjal teada eelkõige, et olen lugenud ja kaasa hirnunud, et olen kursis ja mul on hoorade tegemiste kohta oma isiklik arvamine...räägib touch1.
Tölbakast touch1, reklaamib oma totakaid jutukesi väärtkirjanduse nime all.. oled ikka kindel, et paned publiku ahhetama kui nad sinu verbaalsesse oksesse süüvivadðŸ§..
No kuulge, elan vabas karjakoplis ja hoorade needmine ja noorte meeste vanuriteks sõimamine pole veel keelatud ja maksustatud, seega ikka kogu raha eest🤗.. annab tölbakast touch1 teada.
Esinunn touchi jätkuvad tõmblused päevateemades ... Kas peenised on olulised..
kindlasti on aga kõige olulisem käärinud kaeru süüa ja verbaalseid fekaale postitamas käia... ega ma muidu nii paaniliselt hoorasid ei kiruks, peeniseid imeda tahan minagi 🤗
Seega iga hinnaga, ludistab esinunn touch läbi nüride hobusehammaste..
touchi elust enesest, elust foorumis 🤗
---------------------------------------------------------------
loodetavasti touch jätkab oma "teostega", mis nii palju siirast parodeerimisrõõmu pakuvad