Foorum
1
...
41
42
43
...
71
2021-12-09 10:59
Presenteerid end pooletoobisega🤗...
˅ näita rohkem ˅
2021-12-09 11:01
jajaaaa, peenistest soiguja...ainult sind on õnnistatud lugemisoskuse ja hiilgava taiplikkusega
aga katsu ikka korvisaamise kibedusest üle saada, touch.
ega ometi ju elu mõte seisne sinu jaoks endast poole noorema mehe peenise erekteerumises
˅ näita rohkem ˅
2021-12-09 11:03
Mitte see, et nad siit puuduvad vaid see, et nad just sinu perses Peenisevenitaja jõlguvad ... kõik need vangid, kuked, peded nagu sa siin mehi nimetada, neid kes sinu perset kiitmas pole.. huvitav miks küll🤔

Seega vanurid on suisa süütu väljend🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-12-09 11:07
Võid rahus oma munne poleerida, ei pretendeeri ja pole kunagi pretendeeri neile, eriti selle poolearulise kusenahale🤗
Aga millise ennast salgava agarusega sa sellest kinni hoiad🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2021-12-09 23:43
Nii koomiline on kuulata capri kiidulaulu kuidas tartsi sugune tolvan andis Touchile korvi, sa ju tead ise samuti, et see hale ila.
Ja ikka ja jälle korrutad vanaema jura, oleme siin ühevanused, kui su vaene tütar poleks näinud väiksest peale oma ema hooramist, oleks sinagi ammu vanaema, mitte, et tütar siin ihas ema jälgedes käib, sama teemaga tegeleb ja pole aega last sünnitada.
Ma hoiaksin suu kinni, häbi peaks sul olema, millise lapsepõlve oma tütrele korraldanud oled, milline emme eeskuju.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-09 23:52
Õudne hale emis see capri,mind ähavrdab oma varikonto pealt Sfn22
˅ näita rohkem ˅
2021-12-09 23:58
Kui minu " väidetav " jutt miisu konto kaudu edasi jõudis ja tõele ei vastaks, siis miks selline reageering touch1 poolt, nii valulik ja endast välja minev eitamine?

Kas pole mitte väga kahtlane või?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 00:03
See, et sa touch1 mind ähvardama hakkasid, näitabki see seda, et tabasin sind hella kohta. Miks sa kukud mind ähvardama ja sõimama kui mu väited sinu kohta tõele ei vasta?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 00:19
Kuule tarts, vaata vahel peeglisse, Touch kiimleb, tahab sinuga kohtuda, sa oled ikka eriline lambaants.
Vahel mõtlen, kust krt sellised juhmardid tulevad, kiidavad ennast, tõesta siis, piisab ühest touchi kiimlemisest su aadressil, ühest sms.
Uskumatult ullike, su sandaali jutte ei usu mitte keegi.
Kes sind soodat ähvardas, püüa mõista, see oli ikka iroonia taandarenguga inimesele.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 00:55
Taandareng on paraku sinul endal ja touchil.

Oeab ikka ajupuudulikus olema, et 24/7 siin kedagi vaenata. Värdid.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 00:58
Seega mille poolest te vanurid etemad olete, kui te langete selliste sõimudega ja tiitlite jagamisega väga madalale tasemele. Ja siis nutetakse, et ma siin sind ja touchi sõimavat. Väga haledad olete.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 01:04
Lambaants, kui sa kiidad ennast kuidas naised sind metsikult ihaldavad , kui ma ka 100 aastane oleks, ei suudaks sinusuguse rasvaste juustega soodaga voodisse minna.
Kas see, et caprile poeb annab sulle midagi, nõup, aga võimle edasi, vähemmalt ei muutu igavaks see teema.
Eks varsti kiimlen minagi, et saaks korrakski su kondist torsot tunda.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 01:10
Jeesus küll... Kas see on siin nüüd mingi vanadekodu foorum?
Kui vana sa kiizukas oled? Avapildi järgi pakuks, et mingi 70 kanti. Vbolla natuke eksin ka mõne aastaga siia sinna.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 07:11
Tabasid hella kohta?.. räägid tõest ja reageeringust pooletoobine?😅
jagad inimestele mingeid suvalisi andmeid ja numbreid .. ja soiud erootilisest kohtumisest?..

UPS 🤗 ja loomulikult pole sul ühtegi " sõnumit" ja " kirjavahetust" alles ja säilinud .. 🤗 on vaid sinu " Ausõna "

Polnud laisk ja helistasin "endale"... e. sinu jagatud numbrile.. vastas meeldiva häälega meesterahvas ja tundis seepeale huvi ,kust Sind leida võiks, et Sind isiklikult tänada saaks numbri jagamise eest 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 09:15
Ma pakun, et see meeldiva häälega meesterahvas viiks ta tänütäheks metsa kuuske otsima. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 09:34
Ühineksin. Kuuse otsimisega. On ju selline aastaaeg
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 09:39
Sa touch1 ise ka aru saad, kui haige inimene sa peast oled?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:04
Saadeti: 2021-12-08 17:52:30
Loeti: 2021-12-08 18:50:20
kustuta kiri
Politsei poolt tehtud tausta uuringus selgus kevade hakul, et telefoni number on Touch1 oma. Selles mul kahtlusi ei ole.
Touch1 on piisavalt argpüks, et selliseid asju tunnistada, et jaanuari alguses planeerisime kohtumist, ...

Lihtsalt üks väikene lõik sinu haigest peast????
Kas see on normaalne?? Sina tegid taustauuringut??
Ja kõik sinu kirjad on lihtsalt mingi luuludekomplekt, kas sa natuke üle pole pingutanud🤔
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:12
Sellepärast ma õigeid andmeid ei saatnudki, et miisu1102 kogu kirjavahetuse sinule edasi saadab.
Sinu õige telefefoni numbrer on minu olemas.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:12
Seesama number millele vastas meeldiv mehe hääl ta oli samuti meeldivalt üllatunud, et tema numbrit uuris politsei mida sina nn.kontrollida lasid.. nagu kirjutasid ja kõige hirmsam selle luullu juures on see, et sa ise seda raudkindlalt usud ...

Ühesõnaga ei ole mitte naljakas..
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:17
See ei muuda midagi minu jaoks, sinusugune tolgus ei kuulu minu maailma, koputa palju tahad 🤗

Aga tänaselt "külmarindelt "tuli sinu kohta veel infot
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:21
Mida iganes miisu1102 sulle ka rääkinud ei ole, ei oma mingit tõesust.

Nii, et touch1 ära alanda ennast madalasse idiootsesse mülkasse.
˅ näita rohkem ˅
Loeti: 2021-12-10 09:14:29
kustuta kiri
Liiguvad kuuldused,et mr.tarts oli tünga saanud 200euriga. Korduvalt kohtumist palunud kuid vastuseks ikka EI saanud. Viimaks lasi käiku päästva õlekõrre. Maksnud hotellitoa eest, ostnud kingituse, shampust ning muid hõrgutis sai ikka vastuseks EI. Nüüd nutab mitmele naisele et talle tehti külma. Nii vähemalt naised meile kirjutavad ja hoiatavad sellise mehe eest

Oled naiste seas ülipopp
˅ näita rohkem ˅
Johhhaidiii, oleks mul ka teie mured.
Päevast päeva, aastast aastasse ainult arutada kes kellele ja mida ütles või edasi rääkis.
Ilma naljata kadestan neid, kel elus kõik muud asjad nii valmis, järjel ja tehtud, et tellise koomuski jaoks aega pidevalt jagub......
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:23
Selle numri mille Tarts mulle andis vastas keegi Kerly seepärast võtsin ka Touchiga ühendust,et mis toimub .Jaa Kerli rääkis lahkelt et lasi tartsi üle jah --sa tarts laenasid talle rahagi
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:23
Touch1 sa ise ka arusaad, mis luulusid sa levitad või? Mingine psühho oled ju.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:25
Veel teinegi laim minu suhte.
Sa miisu aka Kiisuke75 oled hale inimene.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:28
Kui sa lasid telefoni nr politseisga kinlaks teha siis peaksid ka teadma mis on touhi nimi seda sa kahjuks ei tea ,
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:28
Sinu kirjad täis laimu pooletoobine on kenasti olemas
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:31
Misasja? Kas te ei teagi mis touchi pärisnimi on? Isegi mina tean.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:32
Tarts mine ravile, Sa oled täielik psühho.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:35
Ainuke kes siin psühho on oled sa miisu1102 aka kiisuke75 sina.
Andsingi sulle veidi muudetud andemid, aga näha, siis on mul siiani õigus olnud, sa jooksed kohe touch1 edasi rääkima.

Aga jah, kahju sinust, et sa endal siin margi täis tegid ning laimusid levitama hakkad.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:38
Siin ei aita ravi kohe kindlasti

Kas ka teis d naised on kõik psühhod, kes kirjutavad ja hoiatavad sinusuguse tölbaka eest.. neid naiste kirju sinu aadressil on mu postkastis teisigi

˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:39
Nagu ma olen õelnud , ma tean tochi isiklikult ,et sa aga haiglaselt mulle kirju saatsid näitab sina ei tea temast midagi
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:56
Ühesõnaga ,mul pohhui Luulude käes ma ei vaevle ja räägin vaid seda mida kindlalt tean ja üldse nõõd lähen tahmanägu mängima lõõrid tuleb puhtaks ennem jõule teha
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 11:00
vosss
2021-12-10 01:10:32
Jeesus küll... Kas see on siin nüüd mingi vanadekodu foorum?
Kui vana sa kiizukas oled? Avapildi järgi pakuks, et mingi 70 kanti.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

no eks vanad hobused ihaldavad ka värsket kaera, vosss......ilmselt perekooli kanalas seda ei pakutud, siis kolisid siia foorumisse üle
aga peeniste defitsiit näib endiselt kummitavat, kuna prouad eriti rõõmsate ja rahuldatutena küll ei paista.
ikka käib mingi sõim, laim, "kusenahkade ja pooletoobiste" kirumine, võõras eraelus urgitsemine.....

loomulikult on touchil raske alla neelata, et noorest lihast ilma jäi......aga see tartsi tagantjärele sõimamine ja ähvardamine jätab tglt suht koomilise mulje.
kas tõesti oma vanusegrupis pole võimalik enam ühtki töökorras peenist kätte saada, touch?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 11:01
Sinu suust Peenisevenitaja kõlaks justkui kõik mida kirjutad haige vana naise aruteluna🤗

Reaalses maailmas leiab pooletoobine need ebameeldivused ise üles, minul pole vajadust aidata
ja oma pead sellega vaevata

Seo ta kinni jah Peenisevenitaja ja tõmba oma noorel lihal londi tühjaks, et ei vaevleks on teine juba päris ahastuses
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 11:05
touch1
2021-12-09 10:24:33
Igaljuhul ma seda ei jäta ja sind ei päästa ka sinu nn. lollipaber ja ei kaitse ka Peenisevenitaja suur perse
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kõlaks justkui personaalse ähvardusena?
ühes eelnevas postituses lubas touch ka REAALSEID ebameeldivusi tartsile.
noorest lihast ilma jäänud vanadaami kättemaks?
kavatsed tartsi lasta kinni siduda ja kasutad teda seksuaalselt ära?
njah, väärika vanaema siivsad unistused
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 11:06
Kus loed sina munnilutsutaja välja sõimu ja ähvardusi?
Te nagu paari pole elanud minna.. kogu aeg peab ühel suus midagi tilpnema, teine ei tea kuhu kusenahka toppida
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 11:09
loe eelmist postitust, touch....mitte ära korda oma soigumist nagu vana seniilne papagoi
et igal juhul hakkad tartsi seksuaalselt ahistama. või vähemalt unistad sellest, on ju nii
-----------------------------------------------------------------------------------

touch1
2021-12-09 10:24:33
Igaljuhul ma seda ei jäta
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 11:16
Sa Peenisevenitaja oled reaalselt oma lutsutamisega endale liiga teinud 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 11:24
sa peenistest soiguja võiksid juba üle saada, et reaalselt tartsi lutsutada ei saanud
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 11:44
Tüdrukud, tüdrukud, ärge nüüd tartsi pooleks rebige. Nii poppi poissi peate ikka ausalt jagama. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 12:02
vosss, mina kade ei ole
aga touchil ilmselt hirm, et jääb jälle kurvalt tühjade pihkudega omaenda pöialt imema
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 12:11
Vituviha?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 12:17
Teed oma rämpsule reklaami Peenisevenitaja
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 12:27
Ladekas, arvad, et see on praegu vituviha? Usutavasti te olete pooletoobise "romantilisi" seiklusi siin varasemalt lugenud. Pooletoobine ei ole ju vitt, et ta peaks mingi ilmselge ärapanemisega tegelema. Või mis teie, härrasmehed, sellisest tolkamist ja ta käitumisest arvate?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 12:34
See tüüp, kellele vihjad, too on naeruväärselt silmakirjalik ja veidi otu tõepoolest. Vituviha oli kommentaar veidi laiemaks küsimuseks Capri ja Touchi vahelise tüli kohta, sest esiteks tüütab ära terve selle teema raames kogu aeg nende kahe jagelemist lugeda ning samuti torkab silma Capri veidrad nina toppimised erinevatesse teemadesse, kust tulevad välja tema mingid kinnisideed ja kompleksid.
Aga et seda karvast pooletoobiseks kutsud, mõistan. Kunagi käis ühes teises foorumis rääkimas oma suurest armastusest kasutaja Lumelind vastu ja siis hiljem vihjas, justkui oleks suguhaiguse saanud, mida nüüd eitab... kas laim või tõsi, igal juhul rohkem ei viitsi kommenteerida ja näiteid tuua temast, aga ta käitub vahel nagu eit.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 12:38
Jah, võib öelda, et õndsad on vaimust vaesed ja nende päralt on taevariik. Aga ei saa suhtuda nii, et pooletoobine teeb mis tahab ja pärast, kui asi jamaks läheb, siis tuleb välja, ups.... kodanik on süüdimatu. Korduvalt siin nähtud tema käitumist.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 12:41
Oh Ladekas, sa oled ikka väga hilinenud oma kommentaariga siia teemasse.
˅ näita rohkem ˅
1
...
41
42
43
...
71