Foorum
1
...
39
40
41
...
71
2021-12-03 20:06
touch1
2021-12-03 19:53:58
Venita rahus oma kusenahku🤗 vanaldane Peenisevenitaja
---------------------------------------------------------------------------------

aitäh, aga keegi ei hakka sinu luba küsima...ei peenistega tegelemiseks ega muudeks olulisteks toiminguteks. vanaema touch võiks rohkem keskenduda lapselapse kui võõraste inimeste kasvatustööle
˅ näita rohkem ˅
2021-12-03 20:14
Konkurent Virupoisile?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-03 20:15
Nad ju isa ja poeg.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-03 20:16
MisterJ
Eksid.
Tegemist on ühe ja sama isikuga. Ühe konto all poeb külje alla, teisega sõimab ja laimab.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-03 20:17
Peaks kah mõnel londi alt nii tühjaks tõmbama, et eluilmaski ülevalt ka enam ei tilgu
˅ näita rohkem ˅
2021-12-03 20:22
Miisu🤗 oled arvestatav konkurent
Aga kindlasti oled ka sama suuremeelne ja jätad londid imeda spetsialistile... Leib lauale🤗..
˅ näita rohkem ˅
2021-12-03 20:28
touch1
2021-12-03 20:25:26
Tead Peenisevenitaja, kui sina oled oma teadliku elu elanud munni imedes ja enne pensioni on peotäis peeniseid kaunistamise sinu teist noorust, siis mina vanaemana olen vägagi rahul oma eluga

Norras elades norrakaga🤗 ja sina vanamutt ikka veel kerjad foorumites küpmasi oma vanadele pildikestele😂
Olen jälgija 🤗... ja miskit ütleb, et sinu tähelend on suundumas sinna... nagu kunagi ... kloaaki🤗..
Kindlasti mäletad seda härrasmeest, kes sind sinna suunas 🤗
-----------------------------------------------------------------------------------------------

kuule haiglane "jälgija"....kas jäi miski arusaamatuks, et oma soigumist kümme korda järjest postitad?
aga vastan siis uuesti, pole probleemi...

kas norra vanamees enam siivutute massööride juurde ei kipugi, pandi koduaresti? kindlasti eestis oleks seda jah raskem teha
aga nii tema kui mõned teised jutukad härrad on mõnusa ajaveetmise käigus maininud, et enne vanaemaks saamist pakkusid hoogsalt peeniste imemise teenust, suht soodsa hinnaga....kindlasti mäletad vee neid ilusaid aegu, touch.
aga isegi kui mina sama bisnessiga tegeleksid, miks see peaks vanaema touchi hingekest nii valusalt kriipima?
kas keegi oskaks selgitada?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-03 21:17
Loomulikult hommikul hakkan vaatama pooltoobist ja enne uinumist samuti🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 10:32
peenistest soiguja touch pidi oma üllitise ikka veel kord postitama....kas "rahuoleva vanaema" peenisenälg tekitab grafomaniakaalset deliiriumi?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

aga kui touchil nii pikad juhtmed, eks vastan siis uuesti

touch1
2021-12-03 21:14:54
Tead Peenisevenitaja, kui sina oled oma teadliku elu elanud munni imedes ja enne pensioni on peotäis peeniseid kaunistamise sinu teist noorust, siis mina vanaemana olen vägagi rahul oma eluga

Norras elades norrakaga🤗 ja sina vanamutt ikka veel kerjad foorumites küpmasi oma vanadele pildikestele😂
Olen jälgija 🤗... ja miskit ütleb, et sinu tähelend on suundumas sinna... nagu kunagi ... kloaaki🤗..
--------------------------------------------------------

kas norra vanamees enam siivutute massööride juurde ei kipugi, pandi koduaresti? kindlasti eestis oleks seda jah raskem teha
aga nii tema kui mõned teised jutukad härrad on mõnusa ajaveetmise käigus maininud, et enne vanaemaks saamist pakkusid hoogsalt peeniste imemise teenust, suht soodsa hinnaga....kindlasti mäletad veel neid ilusaid aegu, touch.
aga isegi kui mina sama bisnessiga tegeleksid, miks see peaks vanaema touchi hingekest nii valusalt kriipima?
kas keegi oskaks selgitada?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 10:41
Pead silmas neid rõvedaid õnnetuid tohlakatest, intellektuaale kes rõvetsedes naiste kontodel oma kusenahku reklaamivad ja kellele sa seistes aplodeerid
Sa oled sama haige Peenisevenitaja, kui nn.sinu "härrased"
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 10:43
kuule haiglane "jälgija"....kas jäi miski arusaamatuks, et oma soigumist kümme korda järjest postitad?
aga vastan siis uuesti, pole probleemi...

aga nii tema kui mõned teised jutukad härrad on mõnusa ajaveetmise käigus maininud, et enne vanaemaks saamist pakkusid hoogsalt peeniste imemise teenust, suht soodsa hinnaga....kindlasti mäletad vee neid ilusaid aegu, touch.
kas keegi oskaks selgitada???????????????????????
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 10:47
Mis sinu perset kriibib nii valusalt Peenisevenitaja?
Pole kunagi olnud su saatusekaaslane ja ei kavatse selleks ka hakata, seega võid südamerahuga oma kusenahku edasi imeda
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 18:54
Jummalla lahe, kui vaid ühe naise jaoks nii suur foorum on loodud... Ju see naine ka seda väärt!!
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 20:18
Ikka, et päevasammud täis jookseksid Peenisevenitaja
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 20:32
Jah sellise jooksuga on kahtlemata 1 lobster ja paar austrit välja teenitud ja väga palju tasuta elektrit toodetud mida jagada... kui hästi läheb, siis ehk härrasmees Vosss leiab ka aega ja ressurssi, et sinna kõrvale pudel kvaliteetset veini pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:16
2021-12-04 21:28:46
On kurb konstateerida fakti, et inimesed on idioodistunud. Siinne foorum on elavaks tõendiks ... ütleb dragu..

..

Pooled päevateemad on täis situtud Peenisevenitaja poolt ja teine pool " härrasmeeste" vaimust vaevatud üllitisi.. loomulikult kõik " muud" on lihtsalt saast
Kui seda kõike kõrgelt vaadata🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:23
Aga see pole ju üllatus🤗, kuigi kurb..
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:23
Keegi teist pole patust puhas, kaasaarvatud mina, kuid ma vähemalt tunnistan seda ega hakka mängima ohvrit või märtrit.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:25
Seega milles probleem.. raputame aga tuhka pähe ja elame edasi🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:26
Ma olen siin üle nelja aasta olnud... ütleme, ehk 3 aastat foorumis. ...Ma pole vist neid ilusamaid aastaid siin näinud... pole ka sellest tingitult mingit nostalgiat vanasid teemasid kuskilt üles otsida...veel vähem üle postitada.
Võib olla tõesti inimesed on idioodistunud, aga maailm muutubki ja samuti inimesed meie kõrval... kes lähevad, kes jäävad.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:26
Just, elage edasi, aga tehke seda väljaspool internetti, on teistel ka lihtsam.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:27
Vahest annad eeskuju🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:33
Minul pole siin vajadust kellegi sabas sörkida ja ülepostitada, öösel magan rahulikult ja varahommikutel ei tule mul ka oma eelnevaid postitusi kustutada. Ristiretki kellegi suunal pole mul samuti pidada, küll aga saavad oma osa kõik pooletoobised jms. tegelased. Kui mul tekiks tahtmine oma reaalseid probleeme teatud inimestega lahendada, siis teeksin seds päriselus, mitte ei veaks oma paska kõikjale üle foorumi laiali.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:33
Varem andsid mehed ka mehemõõdu välja

Nüüdseks lihtsalt kõlistavad mune..
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:34
Dragu, Kellel teistel?
Kas internetti on kuidagi ära jagatud või?
Capril oleks ehk lihtsam, kui keegi tema illusiooni ideaalsest elust, ega härrasmeestest ei purustas, nii nagu ta seda internetis serveerib
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:38
Jagage oma arvamusi teineteise illusioonide osas läbi siinse postkasti, mitte aga avalikus foorumis. See pidev sõnnik viib siit need vähesedki normaalsed inimesed... tegelikult ongi juba enamuse viinud.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:41
Dragu, sa oled hea ütlemisega ja väga laia silmaringiga inimene...respekt on mul sinu suhtes ,
aga päriselt selle kolme aasta jooksul pole ma siin foorumis küll midagi muud peale ilkumise ja ärapanemise väga näinud.... on juhuseid, aga ikka trollitakse see samuti üle. Kas nüüd on tõesti asi selles jälle, et mõnede puhul on se ok, aga teised on idioodid?
Alati sõltub, kus pool piiri sina oled, onju.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:41
Sa dragu laota seda sõnnikut Peenisevenitajale...

Sest just läbu on see koht , mis tekitab küsimuse...kas puudub postkast ja miks peab mingit ila foorumis levitama mida teised loevad.. normaalne see ju pole🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:51
Vio, tänan heade sõnade eest. Alates 2009. aastast olen ma siin näinud kõikvõimalikke jagelemisi läbi paljude varieeruvate teemade, ent nüüd tundub mulle, et siin osalevadki vaid teatud varikontod, millede tegelikud omanikud ei julge võtta sõna oma päriskontode alt. See oleks siis üks variant kasutajaid, ja teine on see grupp, kes tahavad iga hinna eest kõike internetti teistele vaatamiseks/lugemiseks tuua. Keda kotib see, millist sitapaberit keegi kasutas, kellega kusagil pargis nikkus või mida iganes muud tegi. Reaalses elus asetleidnud jamad lahendage sealsamas, pole vaja avalikus foorumis kõike jagada.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:51
Ütleme nii, et antud teema siin on Toutch1 jaoks loodud ja pühendatud kellegi algatusel ja meelelahutuseks, ärapanemiseks...
Miks see teema siis NÜÜD enam ei kõlba, aga varem kõlbas küll, kui mingid idioodid irvitada tahtsid Touch'i üle?
Minule pole iha dikteeritud, kelle üle võib ja kelle üle mitte.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 22:56
Jah, Dragu, sul ongi pika-aegsem kogemus siin. Ja ma kordan veel, et maailm muutubki, sõltumata meie tahtmisest või mitte tahtmisest.
Kui sa vaatad natuke Iha Foorumist väljapoole, sa ju näed, et sealpool samuti kõik muutub....
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 23:03
Maailma muudab ennekõike meie eneste suhtumine, ei miski muu. Kõik on meis endis kinni.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 23:05
Tahad parandada maailma.. alusta endast..
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 23:11
Loomulikult mitte niimoodi, kui siin
Alati on kusagil parem ja keegi ei keela sinna minna... ole vaid ise mees ja mine. Keegi ei too sulle kandikul paremat maailm ette. Me oleme siiski piisavalt täiskasvanud, et oma jalapeal käia, mitte enam oodata kallist emmet, kes seda ehk kunagi lapsena pakkus.
Palatist ongi siin massiliselt neid saamatud emmepoegasid, kes kujutavad ette, et naised peavadki ja on loodudki selleks, et nende vajadusi rahuldada. ja Iha on kataloog kus sellised eksisteerivad
Tuleb tissitusk peale, siis Iha aitab.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 23:20
Üksi on hirmus minna?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 23:20
Täpselt nõnda ongi, alustage esmalt omaenese suhtumisest teistesse.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 23:23
Ei saa täpselt aru, kas loed siin sõnu peale või lihtsalt on vajadus rääkida, rääkimise enda pärast?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 23:31
Minule meeldib siin. Kui ära on tüüdanud, olen ka ära läinud.
Kas ma tõesti peaks lähtuma nüüd sellest, et mõni siin näitab mulle kohta?
Jälle meie ja teised!
Mina sain ikka korralikult tappa ja näha seda suhtumist siin teistesse, kui Ihasse tulin. . Eks mul on eeskujud, kellelt õppida.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 23:36
Natuke koomiline ja irooniline üritus jagada ,mida endalgi vajaka..
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 23:41
Touch, aga kas sina oled siin ka vaid seepärast, et teistele sõnu peale lugeda vaid postitamise kui sellise pärast? Ärme muidugi unusta ka tungivat soovi ennast ohvri ja nõrgukesena kujutada.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 23:42
Dragu, ütle nüüd, kes need teised on, kelle suhtes mina peaks oma suhtumist muutma?
Madleen või? Raulmell või?
Ma pole vist kunagi palunud, et keegi minusse suhtumist muudaks, kuigi see on ikka väga räpane mõnitamine ja vale olnud
Pigem on siiski rahvas nalja saanud, mitte tulnud vahele, et see on labane suhtumine mingite pilditute saamatute poolt.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 23:42
Dragu ära muutu labaseks
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 23:44
Labasuses olete te juba kõikidele kasutajatele suutnud silmad ette teha, mina ei oskaks ka mitte oma parima tahtmise juures end nõnda lolliks teha.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 23:47
Nii enesekindel .. ja ikka see meie ja teie ..ja meie kõik..
Võid üllatuda aga sa oled end juba teinud
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 00:05
Dragu, sa eksid! Labasusel on kaks poolt ja sõltub alati kust poolt vaadata.
Kas ma päriselt oleks pidanud vait olema ja seda labasust ja ärapanemist ilma reageerimata mitte tähele panema? Vbl see labasus
, mis siin ringles, panigi mind vastu ütlema, ka teiste kaitseks. Tihti labasus ei saa muust jutust aru, kui labasusest.
Milleks selline paanuka nüüd?
Jah, ma tean, et kass kuseb igale poole nurka, kui talle ei meeldi. Loomulikult printsessi uni on häiritud, aga ärge kartke, kui maailm muutub, ega seda stagnatsiooni ja paigalseisu ka keegi ei vaja. elu läheb siiski ainult paremaks!

Õnneks mulle meeldivad koerad... suudavad alati truuks jääda.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 00:10
Kaitske oma virtuaalseid seljataguseid kui nõnda hädasti soovite, kuid mina igatahes võtan teie legendaarsete ponnistuste peale.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 00:13
Dragu, sa oled valesti aru saanud. Siin ainult korralikud ja "viielised" kirjutavadki. See, et siin vahepeal mingi labasus toimub, see on interneti "glitch" ja seda pole tegelikult olnud. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 00:17
Dragu, ma võtan alati sinu terviseks!
Mis sul juhtus?
Mis virtuaalsed seljatagused? Kas sa kahtled, et ma olen päris inimene oma otsustusvõime ja tegudega?
Vaata, mulle ka tundub, et inimesed idioodistuvad ja viimasel ajal on see kiirnenud.
Mulle mingi aeg enam ei meeldinud peavoolumeedia( juba mitu aastat tagasi).
Ja ma astusingi sellest välja.... mitte midagi ei juhtunudki. Ma ei ütle, et nad idioodid on... ehk lihtsalt liigagi targad, et teada, mis kanaleid pidi raha liigub
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 00:18
Sa võid end või täis lasta sellise ponnistuse peale nii kibestunud täna 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 00:21
Dragu, sa ometi ei kahtle et vikerkaarevärvid ja avalik pedereerimine pole õige samm? Ei, maailm ei muutu, nii on ju kogu aeg olnud, aga meie idioodid ja puudulikud pole sellest aru saanud.
˅ näita rohkem ˅
1
...
39
40
41
...
71