peenistest soiguja touch pidi oma üllitise ikka veel kord postitama....kas "rahuoleva vanaema" peenisenälg tekitab grafomaniakaalset deliiriumi?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aga kui touchil nii pikad juhtmed, eks vastan siis uuesti
touch1
2021-12-03 21:14:54
Tead Peenisevenitaja, kui sina oled oma teadliku elu elanud munni imedes ja enne pensioni on peotäis peeniseid kaunistamise sinu teist noorust, siis mina vanaemana olen vägagi rahul oma eluga
Norras elades norrakaga🤗 ja sina vanamutt ikka veel kerjad foorumites küpmasi oma vanadele pildikestele😂
Olen jälgija 🤗... ja miskit ütleb, et sinu tähelend on suundumas sinna... nagu kunagi ... kloaaki🤗..
Kindlasti mäletad seda härrasmeest, kes sind sinna suunas 🤗
--------------------------------------------------------
kas norra vanamees enam siivutute massööride juurde ei kipugi, pandi koduaresti? kindlasti eestis oleks seda jah raskem teha
aga nii tema kui mõned teised jutukad härrad on mõnusa ajaveetmise käigus maininud, et enne vanaemaks saamist pakkusid hoogsalt peeniste imemise teenust, suht soodsa hinnaga....kindlasti mäletad veel neid ilusaid aegu, touch.
aga isegi kui mina sama bisnessiga tegeleksid, miks see peaks vanaema touchi hingekest nii valusalt kriipima?
kas keegi oskaks selgitada?