Foorum
1
...
3
4
5
...
71
2020-09-13 11:25
Meeldib või mitte, et iga naine võib kellegi jaoks Jumalanna olla?
Mis siin meeldida on?

"Perse" ja "vitt" on väga mõnusad sõnad, kui neid intelligentselt kasutada. Nüri labasus on midagi muud ja ei kehti kindlasti Touchi kohta!!

Kui sa mõnes asjas kindel ei ole, siis ära oma eeldusi selle peale üles ehita. tuleb reaalsem jutt välja, mitte kohvipaksu pealt lahmimine.

Kahju küll, kuid lusti kohalt pean nõustuma.
Kas ajab sind närvi ka, et see tasuta on?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 11:28
kehtna, ei pane pirni! Pihku panen. Võibolla hangin arbuusi, et seda kasutada...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 11:33
Las olla kehtnal omad moorid, kes teda ilusaks peavad ja minul Jumalannad.

Kass on taas filosofeerimas, kuidas tulla toime millegagi, mida pole olnud? Kas see tuleb siis välja mõelda? Jah, olete korvi välja mõelnud. Nautige seda isekeskis

Muidugi peab kibestumise ka välja mõtlema, et päev oleks täiuslik

Proovi goonida ja vaata, kas suudad samal ajal kibestunud olla, kui sa üldse saad aru, mida see tähendab?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 11:47
Touch ei ole mingi aseaine, te rumalad fanatseerijad!! Temaga reaalselt kohtudes lähevad põlved nõrgaks ja tuleb ületamatu soov alasti Tema jalgade ette heita...

Teemade arenedes ilmneb plastikmammi õelus, ahnus ja väiklus üha paremini. Sellest võib suhtumine ka muutuda järk-järgult... kui te muidugi lubate
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 12:17
No aga kes keelab sul end tselluliidihobuse jalge ette reaalselt heitmast, slave? Selle asemel raiskad energiat mõttetutele eitamistele... Oled ise tunnistanud minuga kohtumist ja soovi seda korrata ning vahepeal teadustasid avalikult, kuidas iga mu uue pildi peale pihupeo korraldasid.
Nüüd pistad pea liiva alla nagu paanikas jaanalind... Mida ei tunnista, seda pole olnud :-D

Ja miskipärast tunned igal sammul kihu mind teiste naistega võrrelda... Justkui oleksin mingi su personaalne etalon, kellest ei saa üle ega ümber.
Huvitav, et täpselt samamoodi käitub qwerty, kes siin aastaid kohtumist ja bloki eemaldamist luninud. Kas juhuslik kokkusattumus?
Kõrvalseisjatele jätab paratamatult kibestunud mulje, slave... Pole mõtet seda neile pahaks panna.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 12:22
Vaenlasele tasakaaluks on vaja kedagi jumaldada. Paraku, kiindumus on heitlik ning jumaldamine võib kergesti pöörduda vihkamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 12:28
Leopold, ilmselt arvab enamus erapooletuid kodanikke samamoodi. Armastusest vihkamiseni pidavat ka ju vaid sammuke olema.... Eriti ebastabiilsema närvikava puhul.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 12:40
Armastus ja vihkamine on sama tunde kaks otsa. Keskel on null kus kumbagi pole ja sealt hakkavad mõlemad eri suunaga kasvama. Kooli matemaatikast peaks ju meeles olema, et positiivse muutmine negatiivseks on ime lihtne. Tuleb ainult -1ga läbikorrutada. Päris elus on samuti, et piisab vaid ühest pisikesest negatiivsest asjast ja suurest armastusest saab suur vihkamine.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 12:42
Mulje jätab neile see, kui sa esitled oma vaatenurka millestki ebaolulisest minu jaoks.
Teed seda tahtlikult ja see kirjeldab sind väga hästi!!!

Ei, mitte keegi ei ole saanud seda Touchi jalge ette heitmist keelata Milline nauding on Jumalanna reaalsuses!!!

Kas sa vanur üldse mäletad, millal me kohtusime? Mida me tegime? Ja miks edasi ei kohtunud?
Kas sa taipad, et paar kirja sinu uuesti nägemiseks olid esitatud sobivas toonis, kuid mitte liiga tõsiselt. Point oli soovis näha, kas oled samasugune või on huvid muutunud, sest "tuhande kirja" vahele pressides sellest sotti ei saa.

Ja sa tead väga hästi, et korviandmist ei olnud! Teavita sellest siis oma tallalakkujaid!

Su õelus avaldub nauditavalt selles, kuidas sa loed oma õukonna vääraid interpretatsioone ja jätad neile asju mainimata, et kari kaagutada saaks

Sa ei ole personaalne etalon tõesti. Iga uue pildi peale sai tõesti mõnusalt goonida, kuni su eriti sitaks muutunud iseloom järjest rohkem avalduma hakkas.
Alatu oled sa ka paljude teistega olnud. Isegi rohkem, kui minuga seda kohtumist esitades, mis tuli ilmsiks vaid sinu välimuse kaitsmisega.

Aastad ei hellita sind!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 12:45
Armastus? Lubage naerda!!!

Samahästi võiks plastiktaldriku peale enda kohta õelusi kirjutada ja siis seda armastada.

Ärge nüüd kollektiivselt jälle sõnu lörtsige. Tehke seda parem oma kehaga!!!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 12:47
Slave, meeldib see sulle või mitte, aga su jutt oleks nagu ärapõlatud kosilase käsiraamatust mahakirjutatud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 12:54
Sa rumal vana, eksled ikka oma fantaasiates.
Kümneid kordi kinnitatud, mis plastikmammi juures häirib ja see pole mingi kosilase jutt!

Pane see käsiraamat põlema, kui see tõesti nii peaks tunduma

Touch on nii palju etem inimesena, et ise ka imestan, kuidas plastikmammile üldse veel kirjutasin. Isegi dominapuudust ei olnud sel hetkel, lihtsalt uudishimu inimese osas.
Realiseerus. Huvitaval ja paljastaval moel.

Kas sa jott oled ikka kursis, et ka mujal foorumites kraakleb see mammi kõvasti?! Igal pool muudkui kosilased? Naerukoht jälle...
Kas sa oled üldse ta tegemistega kursis? Uuri ja siis kirjuta mulle tasulise tillikõditaja kosimisest
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 12:58
slave, sa võid endale valetada nii palju kui sulle meeldib. kahjuks räägivad su teod foorumis sinu kohta täiesti teist juttu kui sa ise ajad. miku on seda väga rahulikult ja pulkhaaval lahti kirjutanud. miskipärast märkavad kõik elukogenumad foorumlased üht ja sama

aga jah, eks su enesepettus on suuresti sinu oma mure. kõrvalt on lihtsalt tüütu ja piinlik
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 13:11
Armastus on puhas tunne, seda pole hästi vist veel siiamaani keegi ära defineerinud, võibolla kuskil on nt sanskriti keeles, siis on see väga raske tõlkida, Hetkel kui ühes eas lapsepõlves tekib minateadvus, ehk ego, tekivad meeleplekid, mille tasakaaluhetked on ülilühikesed. iha kui soov osad subjektid liigutada oma egomaailma piirjoone sisse ja viha v vihkamine kui soov liigutada nad sealt välja ja eemale. Nende soovide täitumisel võib meeleplekk muuta polaarsust, ihast saab viha ja vastupidi, Ihal on armastusega ehk sarnaseid komponente aga see pole üksüheselt sama, armastus eksisteerib egost sõltumatult. Need poolehoiuväljendused siin ükski ei kõnele tegelikult armastusest. Võib siia nüüd lisada selle sõnapaari tundub mulle, või siis ei, ma ka ei tea.
Jumaldamine siinses kontekstis...ma ei teagi kas seda on keegi püüdnud defineerida, on see siis armastuse mingi ülim vorm või midagi muud...
Nüüd edasi on see tundub mulle koht : jumalanna peaks olema midagi püha, puhast hästi helge naisenergia kehastus, deity. Jumaldamine ja armastamine on helge tunne, meeleplekkideta. Nauding seda tunda on kahtlemata boonus sinna juurde. Püüd genereerida seda tunnet kunstlikult, valides välja objekti, polegi ehk nii halb, nagu siingi on öeldud, jumalnna alge on igas naises. Aga teha seda kuidagi karikatuurselt ja utreeritult teeb selle räpaseks egomänguks, kus rõhk on sõnal nauding, egoistlik sissepoole suunatud tunne, panen lõppu ka veel selle tundub mulle.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 13:18
Kass, kui see sind kuidagi aitab, siis korruta endale seda edasi. Objektiivseks tõeks see asi ei muutu.

miku tunnistas, et tema pulkades harutamine oli spekulatiivne ja ei vasta ilmselt reaalsusele.

Reaalsust teame vaid meie plastikmammiga ja seda krdi "armastust" (lubage veel naerda) tean ma ehk ise ikka kõige paremini.

c on ise siin kirjutanud tegelikult selge sõnaga, et korviandmist pole olnud. Õukonna märkamine on selektiivne. Sellest objektiivset reaalsust luua on keeruline, eks? Kui midagi pildis ei klapi, siis me seda asjaolu ei märka...

See, et te kollektiivselt mingit müüti endale ja teistele edastate, ei muuda asju. iseenesest on see põnev, kuidas saab luua mingi pettekujutelma ja kuidas see juurdub mingi grupi mõtlemisse ja avaldub uuesti juba kindlameelselt. internet on suurepärane ajupesu ja mõttevoogude loomise koht, kuid objektiivsus on asjast päris kaugel. Minu jaoks isiklkult vaatlejana on see huvitav õppetund ja ma usun veelgi vähem asju, sest need võivad olla tekkinud samal moel.

mammi ise vaikib, sest ilmselt ei mäleta kogu oma konveieri sees ena midagi. Võibolla sel ajal praktiseeris ta rohkem inimesena suhtlemist, mitte ei nöörinud kõikjalt kus annab. Muidu jääks üks "tasuta" jutuajamine ja teemad ehk paremini meelde.

See, et ta kriitika põhjuseks kõrvalejäämise kibestumist peab, hakkab hästi tema enda maailmapilti, kus ta on vastupandamatu ja kõik eemalejääjad kibestuvad möödapääsmatult. Eriti need, kes ei ole põhimõtteliselt seksuaalsuse ostjad... (ja kuidas see minu omadus küll pilti sobib?). Ja kui keegi kritiseerib, siis peab ta olema kibestunud ja korvi saanud? Muid võimalusi polegi?
Touch on ka korvi saanud?
Ja veel mõni läbi siinse aja, kes on naissoost? Badgirl näiteks?

Proovige uuesti "intelligendid".
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 13:22
Kass, ära kiirusta joone alla tõmbamisega, ma pole selle pulkadeks võtmisega veel jõudnud praktiliselt mitte kuskile. Slave on väga keeruline isiksus j need asjad pole lihtsad, endale valetada pole intelligentsel inimesel lihtne ja siis tulevad need pettus pettuses ja pettus pettuses pettuses jne.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 13:22
Miku, aga selles ongi probleem, et armastus, see puhas tunne on sinu sees ja ei kao kuhugi. Kui nüüd ego saab riivatud, siis see puhas tunne on ikka alles ja annab endast märku, riivatud ego aga üritab seda keelata. Hakkad teadlikult alateadliku tunnet mahasuruma ja nii sünnibki vihkamine.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 13:31
Öeldagu, mida tahes, minu erapooletu arvamus on, et loomulikkuse poolest on touch kenam naisena kui caprichosa on. Näost siis. Caprichosa pigem kehast kui näost. Caprichosa tundub meigiga üle pingutavat näos või teeb seda valesti ja minu arust see tulemus moonutab ta näo ebaloomulikuks.. koledaks.. need kõrgendatud kulmukaared jms, vabandust, aga selline odav „litsi võõp“ tundub.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 13:34
jott sa lihtsustd asju. Ma kirjutasin selle jutu, toetudes teatud filosoofilistele tekstidele, ma ei taha siin algallikaid mainida, see pole see koht, ja lisaks on see siia liiga mahukas. Ja ma ei saa seda sulle lahti ka kirjutada, sest sul pole, tundub mulle, piisavalt teoreetilist tagapõhja selle mõistmiseks. Ma ei püüa ennast tähtsaks teha, aga kuidagi pean selgitama. Loogiline rada, mille sa konstrueerisid, võib ju mehaaniliselt toimida, aga kuna algandmed on primitiviseeritud, siis tekib selline...natuke kõver pilt. Nagu püüdes aatomi ehitust tundes fraktaaselt seletada universumi olemust, ei lähe päris võssa, aga ära ka ei seleta.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 13:39
michan, sinu julgus tõstab su teistest tallalakujatest kõrgemale. Ehkki lmselt lased kohe ka mõne väikluse valla, nii tasakaaluks

Jumalannad on kirju mõiste. Energeetiliselt-esoteeriliselt sa ilmselt tead neid... Siis on mütoloogiliselt sarnased kujundid olemas. Lisaks on goonerite mõiste ja BDSMis ka domina stiil.

jott, armastus puhta tundena sinu sees ei ole isegi soopõhine, kuigi võid olla täielik hetero. See on midagi muud ja ära aja sassi asju.
Armastus isiku vastu ei teki netisaidi piltidest, rahune! Su teooria ei klapi.
Ma tunnen oma emotsioone kogemuslikult. Seksuaalne huvi või huvi inimese omaduste vastu ei ole armastus, kuidas nii vana mees asju sassi ajab?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 13:42
concernsu, touchil pole siin ju näopilti? Kust slle võrdluse võtad?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 13:46
capril ka pole näopilti ja jfjm ei räägi kuskil armastuse soopõhisusest, aga näe keegi võtab ka joti suhu sellise väite ning vaidleb isiklike rünnakute saatel vastu. väiksema analüüsivõime ja haavatud ego kombo
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 13:46
Miku ma tõesti ei tea, mida targad teadlased asjast arvavad, kirjutasin sellest, kuidas minu talupojaloogika asjast aru saab.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 13:49
muidugi ma lasen mõne väikluse lendu, varsti, aga mitte kohe, selleks peab õige tuju olema. Hetkel ma puhastasin oma meeleplekke ja väiklus kukuks lame välja, mulle meeldib olla meister ja kui väiklus siis korralik. Varsti ma tüdinen siin suhtlemisest ära, see on liiga ahistav kui nii palju tuleb olusi arvestades rääkimata jätta.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 13:55
Fraktaalsust esineb universumis küllaldaselt. On arvamusi, et fraktaalsus ongi alus... aga olgu

Kass, see küündimatu kräunatus näitas su viletsust jälle. Selgitasin jotile sügavama sisemise armastuse olemust, mida ta oma teoorias minu vastu pööratuna kasutada tahtis. Ekslikult.

Vahest oli see pealevõtjast massöörile liig? Kas kirjutan sulle kuidagi lihtsamalt? Armastus on liiga diip tunne, et seda siin lahmides leida. Järelikult pole ka selle vastandit - vihkamist sellisel kujul. On lihtsalt põlgus.

Minu probleem on selles, et ma ei ole alati põlgusest üle, kuigi vaatlen seda ka mujalt. Ja mis seal salata, tore on inimloomust, eriti õelat ja vastikut, natuke välja tirida meela maski alt.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 13:57
nats offtopicut. Sõna filosoofia tähendab armastust teadmiste vastu, universum on täis teadmisi ja vanasti filosoofid püüdsid neid tundma õppida, kuni tuli keski platon või oli see keegi teine ja arvas et teadmisi võiks ka välja mõelda, tekkis teadus ja teadlased. Väliselt paistsid nad ehk targad, tegelikult aga kaugenesid teadmistest. See termin targad teadlased ei kõla hästi mu kõrvale. Talupojaloogikas pole midagi valet ega halba, aga see on tööversioon kõigest, õppides tundma teadmisi pead olema valmis seda korrigeerima. Slave kirjutab siin palju rumalusi, aga see milles ta mind süüdistas kuskil, et absolutiseerin seisukohti, põhimõtteliselt oli asjakohane süüdistus, ehkki tundub mulle, et sel hetkel pealiskaudne ja seega ülekohtune. Et jõudes mingile järeldusele, ära kinnista seda, sest teadmised on lõputud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 14:02
hm. ma pean oma väljendustele ikka rohkem tähelepanu pöörama. Lasin paista nagu eitaksin fraktaalsust. Korrigeerin, siis ei eita, lihtsalt fraktaalid pole lihtsalt suurendusklaas. Asjad on lihtsad kuid mitte lihtsustatud, ütles keegi kuskil peene aforismi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 14:05
Lisan siis veel ühe rumaluse, et kiidan viimase postituse heaks

Muu õukond võiks nüüd viimast lauset mõnda aega korrutada oma peas...

michan võib tekitada minus ebaseksuaalse huvi maailma asjadest arutlemise vastu ka reaalselt. Aga see vesi...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 14:06
nii, see vesi?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 14:08
michan, nagu ma oma kommentaarile ette kirjutasin, on see võrdluspilt erapooletu ja puhtalt tekkinud vaatluspõhiselt. Minu vaatlus, minu arvamus. Mälus on touchi pilt, sellest ka tuletan..
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 14:10
aa ok, ma pole sellist pilti näinud ja ei oska kaasa rääkida. Fotodest ju võiks aga see peaks siis hoopis teises teemas toimuma
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 14:12
Vaata, et sa kosilase tiiltit ei saa, kui siin liialt objektiivselt kirjutad!

Teema on Touch ja ma ülistan Jumalannat siin veelkord! ConcernsU tegi tabava tähelepaneku valimuse osas! c üritab kõigest väest vahel kirjutada, et Touch on koleda näoga ja arvestab alatult sellega, et siia näopilti ei panda.
Jumalanna olemuse ja välimuse kombinatsioon on siiski reaalsuses peaaegu hukutavalt erutavalt mõjuv!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 14:28
Ükskord ma kohtusin ühe joogiga, kes hästi seletas lahti neutraalse debateerimise põhimõtted, ma sellest alates olen treeninud ennast dualistlikke hinnanguid välja filtreerima ja siis vaatama, mis sisust järgi jääb. Su postidest on pidevalt väga palju välja filtreerida. See piltide ja välimuse asi pole mitte kunagi objektiivne, ja sildid ja tiitlid seda vähem, miks ma peaksin ennast sellest häirida laskma. Objektiivne on vaid fakt, et mulle on touch antipaatne ja caprichosa sümpaatne ja sulle täpselt vastupidi, väljendused on kõigest värvi lisamine. Fotodest rääkimine ükskõik kui objektiivseks püüda jääda kannab tahes tahtmata seda dualistlikku lähenemst ja see poleks siin üldse teemasse.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 14:37
Soovitan paradokse. Duaalsus on ja jääb. Yin ja Yang, valgus ja vari Wiccadel, jotil armastus-vihkamine... ja lõpuks on ainult Üks (Jumalanna? ).... Maailma tunnetamine superpotentsiaalist loomisena vajab liiga diipi hoiakut konstantselt.
Nagu mainisid ei saa kõiki loogikaid erinevatel tasanditel kasutada ja samastada.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 14:46
Kui oled millegi poolt või vastu, siis ei saa enam olla objektiivne vaid ainult subjektiivne
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 14:55
ma taoistlikku filosoofiat hästi ei tunne aga yin ja yang hiina meditsiinis, mille tagataustal traditsioonileslt oli taoistlik filosoofia, on suhtelised mõisted. ma jälle näen ,et ma ei väljenda ennast hästi ja jätan asju ripakile. Dualismi ei saa muidugi kuskile kõrvaldada, ma rääkisin dualistlikest hinnangutest, kus dualismi see nn nullpunkt on ankurdatud individuaalse ego külge. mina ütlen kole, sina ütled ilus ja tuleb kolmas ja ütleb et ta on erapooletu ja sul on õigus. Tegelikult on lihtsalt kolm ankrupunkti.
Mu jaoks on need personaalküsimuste lahkamise teemad kõige tobedamad üldse ja ilma mingi südametunnistuse piinata olen valmis nad ära läbustama, aga see vesi. Mis vesi, mu poolest räägi sellest siin või kui tahad mine sinna teemasse kus sellest alustasid, a mu uudishimu on seal tipu lähedal
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 15:01
Jube nõme, see Touch va vanaeit võib kõike kirjutada, ei banni ega m..ni. Minul jälle keelud peal... ????
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 15:07
Proua sister kord kerjate minu tähelepanu, nüüd kaastunnet?
Vahest oleks lihtsalt abiks, kui te end kokkuvõtate ja ei hüple närviliselt ringi kogu aeg, puhake
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 15:14
Just nimelt, slave. Unustasid ära, et sinu kohus on nüri vanaproua noorpõlvepiltide peale onada? Keegi teine vast ei viitsiks seda enam ammu teha :-D

Michan... Paistab, et slave teab tiputamisest ühtteist, kui isegi sinu suutis tipu lähedale viia:-P mida mõttetum ja müstilisem vihje, seda uudishimuramalt mõjub ;-)
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 15:16
Keri put..i!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 15:18
Armas, et viitsisid oma suure perse kohale veeretada, vapustav reageering 😂
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 15:18
Nojah, nii on, aga ütle nüüd et see pole põnev Mulle ei meeldi see tipu läheduses kõõlumine, tahan oma rahuldust
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 15:22
kui see vapustav reageering käis trixi kohta siis mu meelest imekaunis reageering, noor naine andis mõista päevade algusest ja jagab seda ülevoolavat naisenergiat. Mu meelest on see võluv
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 15:24
aga ori käratatigi vait ve?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 16:24
Ma võtan endale ise kohustused ja anna võimu enda üle neile, kes seda väärivad. Minu üle otsustab Touch ning loomulikult naudin ma Tema seksikaid pilte lõputult!!!

Halvustamisega ei tõsta sa ennast mitte kuidagi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 16:30
michan, ori teeb, mida Jumalanna käsib. Kui on midagi unustatud, tuletatakse meelde!

Kui Trixi kedagi kuhugi saadab, siis võib järgneda reageering. Lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 16:43
michan......ära ole nüüd nii mainstream. tipu lähedal kõõlumine on palju põnevam ju kui mäkketõus mõne kiire lõdva sammuga

tundub, et ori on sõnakuulmatu ja passib endiselt foorumis. pole sel onaobjektil ikka piiramatut võimu nagu näha, niisama virtuaalne vahutamine ja teesklus
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 16:53
Jumalanna lubas mu siia mõneks ajaks tagasi
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:02
oi, ega minu ees nüüd küll ei pea kuidagi oma siin möllamist õigustama
ja loomulikult olen igivana ja totaalselt vaene.....aga kibe tõde on, et touch on veel natuke vanem ja vaesem

slave, vanatädi lubab või käsib sul minu pilte ka endiselt vaatamas käia?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:06
Vaesus ei ole tähtis, kui siis ainult teatud kontingendile. Mul ei ole plaanis sind nöörida, ega sulniste hotelliööde eest ekstratasu küsida...

sinu piltide vaatamine ei ole mul kuidagi reguleeritud mitte kellegi poolt.

On naisi, kellele tuleb vanus kasuks ja on ka teistpidi.
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
71